Alkohol el inte alkohol?

För trött för att blogga helt enkelt.. Hela jag går på halvfart.. Fia och Tobbe tog me Tilde till Kristianstad kl 10 imorse. Sen sov jag, till typ halv 3 när Tobias ringde å sa att dom va på väg hem igen.. På riktigt så sov ja mer el mindre all den tiden. Fick gå upp inatt vid 3 och ta en tablett för magen, när klockan sen ringde kvart över 6 så insåg ja varför läkaren ville sjukskriva mej resten av veckan. Va ju inte teoretiskt möjligt å ta sej te jobbet, ens med tåg.. Som ett jävla kolli... Somnade om tills Fia kom, då va ja betydligt piggare.. Fick ett nytt anfall sen, å tog en ny tablett.. Som slog ut mig totalt. Men doktorn sa ju att kroppen vänjer sej, visst tabletterna kommer alltid göra mej lite dåsigare än vanligt. Men de blir bättre om ett par dar.. Så nu har ja ju ända tills månda å låta min kropp "vänja sej".. Så sen ska de nog inte va några problem :)

Han tyckte givetvis att jag skulle avstå alkohol oxå, så ja.. Hmm.. Imorrn fyller Beata år, och då hade ja inte tänkt avstå alkohol från början. Men de verkar som ja får tänka om.. Har jag riktigt jävla mycke tur så har ja inte ont imorrn, å behöver då inte heller ta nån tablett. Å då kan ja ta nåt glas vin.. Men får ja ont, och tar en tablett, så måste ja hålla mje nykter.. Men det kan gynna det me ibland.. Speciellt i detta skicket ja e nu.

Skitsamma.. mycke benande..  Pärlan e hemma igen, men har precis somnat. Så ja tänker göra detsamma..

PUSS

Kommentarer
Postat av: Anna

Jag har också en del magkatarr och har blivit lärd att om man nu vill dricka ska man helst avstå från vin..det är tydligen en massa syra i det eller nåt..Så om jag vore dej hade jag nog satsat på öl imorgon..bara ett tips :)

2008-10-30 @ 22:21:33
URL: http://whataboutanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0