Julafton!

Och så äntligen var julen över, eller julafton iaf. Det är så mycket faktorer som gör att när klockan börjar närma sig sen kväll så har jag allt som oftast panik.
Det är grejer överallt, folk överallt, trötta ungar och nästan lika trötta föräldrar.
Detta året drogs mitt humör ner nämnvärt redan vid fem-snåret, och det bara pga ett enda litet sms. Blir så vansinnigt trött..
Nu står det grejer i hela hallen, julklappar som ska packas upp. Inget ger mig lika mycket inre stress som när saker inte står på sin plats. När det är för mycket grejer på för liten yta. Dessutom är det inte dammsugat här hemma på över en vecka, ytterligare en stressfaktor. Julstressen och en liten 2 månaders bebis har gjort att det inte hunnits med helt enkelt. Jajaja jag VET att det inte är hela världen, och jag VET att världen inte går under av att det inte är dammsugat eller att hallen just nu är full med grejer. Ändå kommer jag ha så svårt att somna nu för jag kommer bara ligga och tänka på hur irriterande det är. 
Ja jag hör ju hur jag låter, absolut! Nu har äntligen Ludwig också somnat så nu är det dags för en annan att också försöka sig på att sova. Tack gud för att det bara är jul en gång om året iaf.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0