Bra grejer..

Snabb uppdatering.. Måste hinna göra lite mat nu innan Markus kommer. Han KRÄVDE att få träffa Tilde en gång te innan vi åker, så ja de e väl bara att ta sej tid. Har verkligen inte tid me proffsmingling just nu.. Har miljoooner saker att göra innan vi åker på onsda. Kan han inte lära sig att ha henne en stund själv snart? Så ja slipper sitta me som barnvakt? Aja, skitsamma.. nog om de..

Knallade bort te Emelie och Robin imorse (Ja älskar att Robin flyttat in ett kvarter från mitt, de innebär att ja får hänga en massa me min favorit-stjärna.. Asså inte Robin, utan Emelie.. Inte för att Robin inte e trevlig.. men ja, ni hajar =)) så begav vi oss ner te Ritz och satte i oss lite frukost.. Han kunde inte följa me, för dom hade ingen Yoggi där.. haha, de va roligt.. :) Sen tog vi en runda på stan, å sen körde ja vidare te Logica i Bromölla.. Inte bara för att hänga utan anledning utan för att min mamma jobbar där å hon har en jobbarkompisar som e helt sjukt GRYM på att sy kläder.. va hon som sydde min balklänning (och lilltjejens me för den delen).. Ja hade ett projekt pågång me en klänning ja köpt.. efter mycke om å men så va Laila (som mammas jobbarkompis heter) me på hur ja menade.. Så ja tror de blir skitbra, hon skulle ordna de te imorrn så ja kan ha me mej den te Fraaaance :)

Har lite småpanik över de där.. va som e nödvändigt å packa me sej.. Så mycke som behöver packas ner te bebisen.. tror ja ska göra mej en lista, så ja verkligen inte glömmer nåt.. Ska börja fila på den listan redan ikväll.. :)

Ni har väl inte glömt att ja tar laptopen me mej te Nice? Å slänger upp bilder direkt därifrån? Succé..  :)

Nej nu måste ja vidare.. vi hörs sen!

PUSS

image628
Lokalprofilen gillar oss.. BIG time... :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0