Fotboll..

Hur jävla svårt ska de va? Kan inte sova om nätterna, innan i veckan så va de för att Tilde vaknade stup i kvarten. Men nu när hon e frisk så e de som de sitter i, somnar en stund, vaknar till och sen kan ja inte somna om igen. Om ja kan somna överhuvudtaget från början, inte alltid ja kan de heller. Så som vanligt så sitter ja här trött som ett jävla as.. Har för mycke å bena i för att kunna sova helt enkelt. Min mage skriker dessutom efter mat nu, SKRIKER..
Jaha planen är att jag och Tilde ska försöka va inne i Karlshamn kl 12, ni som känner  mej vet att ja e helt sjukt duktig på att hålla tider.. Hmm right... Men de ska gå, Markus messade precis å väckte mej. Å tur va väl de.. 17.00 börjar Helsingborg-Halmstad, meningen e väl att ja ska va hemma tills dess. Å de lär ja ju va, me råge.. Trodde den började 15.00, därför vi sa att vi skulle in så tidigt te Markus. Men aja, de e ju skitsamma nu..

1-1 igår mot Djurgården förresten ska dom nog va jävligt nöjda me. Malmös spel va ju inte så mycke å hänga i granen, de enda som ska ha credd e väl Behrang och Jimmy Dixon.. Behrang va mycke bättre än förra säsongen, har helt klart ryckt upp sej. Toivonen e ju i för sej alltid en klippa i mina ögon, så får väl nämna honom oxå.. :) Varför började ja analysera detta nu? Ja e ju sjukt stressad.. ahh..

Vi hörs sen igen, så fort ja kommer hem från Karlshamn!
PUSS

image549
Asså, e de bara jag eller är inte Karl-Petters flickvän förbannat ful?!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hon är för snygg för den tönten

2008-04-06 @ 11:20:25
Postat av: Paugen

Pinsamt att du är Malmöit haha

2008-04-06 @ 16:02:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0