Hur svårt kan det va?

Jag kan va din och stanna hela natten.
Jag kan va farlig, kan ta de varligt om du vill.
Här är jag!
Se mig hör mig rör mig, hur svårt kan det va?

Sitter å lyssnar på Melodifestivalen låtar.. hamnar i nån slags hysterisk festanda.. Sjukt sugen nu, och de e bara torsda. Nu har ja skippat utgång två helger på rad, kryper i kroppen på mej.. Just a minute away from YOOOOOOU.. Ryktet säger att Patrik ställer te me Inflyttningsfest på lörda, givetvis befinner vi oss där då.. Blir en bra kväll. Sprang omkring i halva Kristianstad igår för att hitta den ultimata inflyttningspresenten, dock utan att lyckas.. Svängde inom ekohallen ihopp om att de skulle lösa sig där. Men nej, inte heller där hittade vi vad vi sökte..  Så nu ska ja å Östensson ner på stan ihop om att vi hittar presenten me stort P.. Får hoppas på de bästa! Upp och hoppa ligg inte å dra dig, du och jag måste fånga dagen.. leva leva livet nu..

Vänd dig inte oooooom, för där står nån aaaaaannan.. vänd dig inte ooooooom, för då blir det feeeeeeeel... Vänd dig inte oooooom, för där står nån aaaaannan.. Vänd dig inte inte oooooom, för då blir de fel. Ja de blir så feeeel...  Så TA mitt råd nu, lyssna på mig, jag säger de IGEN.. vänd dig inte oooooom, för där står nån aaaaannan...

HAHA ja älskar den låten, ja älskar Robins solo i låten.. Kort och gott så älskar jag Robin! Neeej, nu e Östensson på väg.. kommer hon å inser att ja fortfarande sitter i handduken så e ja kokt i bajs (som min gode vän Centrum hade sagt).. Vi hörs snart igen, ska försöka hinna uppdatera igen innan kalaset!

PUSS

image606
Jajajaja vi tar väl tröjan en gång till da.. Sen får de va bra.. haha :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0