Fia Österberg..

Vi är hos Sandra och fixar i ordning maten nu... De diskuteras nyårslöften.. Ja meddelar såklart mitt nyårslöfte, att jag ska ligga mindre. Iaf med massa olika.. Ja ska styra upp mitt kärleksliv helt enkelt, bete mej lite.. Meddelar Fia (min älskade underbara bästa Fia som jag älskar så mycket att det gör ont i hjärtat bara av tanken på att mista henne..) att jag inte skrivit detta i min blogg, för jag tänkte att de va bäst å låta bli..
Fia säger då: "Fan va duktig du är, jag är riktigt stolt över dej älskling.."

Sagt och gjort.. Nu står precis de raderna i min blogg likförbannat. Lika bra de, denna bloggen e ju lika öppen som en jävla bok.. Så varför  sluta nu? Folk har problem med att jag skriver allt här, framför allt R kanske.. Men ja kan inte hålla på å bry mej om de, jag älskar min blogg.. Och jag älskar att kasta ut mitt privatliv här.. Faktiskt.. Så förlåt!

Fia sa även att jag inte har berättat på länge i min blogg hur mycket jag älskar henne.. Att hon nämns för lite. Tycker ni me de? Är det för lite Fia i min blogg? Ja kanske.. Hon åker te Åre på fredag, så då kommer de va för lite Fia i mitt liv överlag.. Precis här och nu när jag skriver dessa rader på Sandras laptop så har jag lust å gråta, på riktigt.. Ska hon lämna mej här? Jag klarar mej ju inte utan Fia, jag gör inte de.. Pärlan behöver dessutom sin gudmor här hemma, inte i Åre för tusan.. Fia, du måste komma hem snabbt igen.. Hör du de? Jag skriver det här istället, för vi kan inte prata om de ikväll.. För då kommer jag gråta.. Och ikväll kan jag inte gråta, jag ska va alldeles för sminkad för de.. Så jag säger det här, och bara här:

Fia jag älskar dej, du är det bästa jag har i mitt liv. Och jag skulle aldrig byta bort dej mot nånting.. Du äger hela mitt hjärta tillsammans me Pärlan.. Så skynda dej hem igen e du snäll, jag behöver dej här hemma!

Bra så!


Alldeles strax..

Mamma är här och färgar min utväxt, den enda som hade en stund över för att snygga till mig lite.. Förstår inte varför jag inte gjorde detta för en vecka sen, då jag hatar när håret är helt nyfärgat å man ser allmänt märklig ut i hauret.. Men men, det får bli som de blir.. Skulle egentligen hinna iväg å sola me, men de projektet kan jag lägga ner. Markus kommer och hämtar Pärlan om 30 min, å efter de ska jag köra direkt till Bromölla.. Så jag får smeta in mej lite snabbt i brun utan sol istället och hoppas på det bästa.. Hmm..

Hatar när jag känner mej såhär stressad.. Kommer glömma hälften. Så står jag där sen hemma hos Sandra och har glömt typ klänningen eller nåt.. Skulle inte förvåna mej ett dugg. Måste få den där handlingen överstökad så snabbt som möjligt så man kan börja korka upp :)

Detta kommer bli en bra kväll, det har jag bestämt mej för.. Jag firar ju med ligan (eller iaf delar av den) så då kan de inte gå fel.. Imorrn ska jag sammanställa mitt år hade ja tänkt, va som vat bra och va som vat dåligt.. Nångång under morgondagen kommer en års-resumé.. Det ser vi väl fram emot? :)

Ska se om jag hinner/kan blogga en gång till hos min älskade Sandra, ananrs hörs vi imorrn.. Alternativt inatt. Kameran e med så de kommer bli en hel del bilder.. =)

Gott nytt år till er allihopa, tack för detta året!


Haha jag älskar Sandras min på denna bilden.. :)

Stress..

mycket att göra på så lite tid.. Ah skjut mej!

Du behöver aldrig mer vara rädd..

Vi träffades liksom på chans, på nåt sätt ramla vi in i varann.
Och tänk att något jag alltid trott skulle vara så lätt, det var så svårt.
Vi träffades liksom på chans, två katter i skydd ifrån regnet nånstans.
Och aldrig har kärlek drabbat mej så..

Det här med nyår..

Borde sova, men kan verkligen inte.. Går helt enkelt inte, ja har tom provat.. Tycker inte om, min annars så äckligt sköna säng, min säng särskilt mycket just ikväll.. Jag gäspar och gäspar men så fort ja lägger mej i sängen så kan ja fan i mej inte sova!!

Så ja sitter här å tänker igenom mina senaste nyår..

Förra året va ja på nån fest på Räkan här i stan, som Emelie å nån till (vem de nu va, minns inte ens..) hade ordnat. De skulle bli storslaget.. men de va mest märkliga människor där. Så ja vinglade hem vid 1 tiden, kändes helt klart som en misslyckad kväll..
Året innan dess va jag gravid, då satt vi tjejer och käkade midda hemma hos Emelies bror. Efter de åkte jag och Emelie in till Karlshamn då jag ändå va nykter (gravid som sagt) och minglade lite hemma hos Hulte (tror jag) med våra karlshamns pojkar.. Som vi förövrigt träffar alldeles för sällan nu. Sen plockade vi upp Tildes pappa och åkte tebaks te Sölvesborg. Lite efterfest hos Emelie, sen somnade jag och Markus på mammas soffa. EH två stycken i en svinsmal soffa, varav den ena e gravid i 4e månaden. Succé.. eller?
Året innan dess va jag i Malmö med syster och hennes dåvarande (och helt sinnesjuka) pojkvän. Då hade jag riktigt riktigt jävla löjligt trevligt.. Sjukt roligt. Och de bästa av allt är att i Malmö kan man gå ut på nyår..

De e tyvärr allt jag kommer ihåg, ni vet mitt minne.. kasst! Minns inte va ja gjorde åren innan dessa.. Men de kan ju va skitsamma.. För min poäng me detta inlägget e att nästa år tjejer, så tycker jag vi drar te Stockholm och dränker oss i skumpa bland heta brats på stureplan.. På riktigt!

E ni på?! ;)

Tildes dag i bilder..
Bilder..

Sandra hade kastat upp ett helt gäng me bilder på face, så jag passade på å sno ett par av dom ;)


Tror bestämt att detta va när vi skulle te Harrys, om ja inte minns fel..


Detta va glöggmyset hos Lillan.. i början på Debember..


Hahaha en jävligt rolig bild, innan Altona tror jag.. inte säker..


Även detta samma kväll, två av mina bästa.. <3


Och detta var i lördes, när ligan körde fest. Och jag kom nykter i mjukisbrallor, haha..

Bingolotto.. igen..

Mamma och mina syskon kommer strax hit, dom tyckte tydligen de va så trevligt med bingolotto sist så dom bjöd in sej själva idag oxå.. Inte mej emot, har ändå inget speciellt för mej..

Pappa va precis här, tragiskt att man ska behöva se till så ens pappa äter.. Lite mat i magen och en ask cigaretter senare gick han härifrån, tog ett gäng beck-filmer me sej (då jag har precis alla och har sett samtliga 180 gånger) så han skulle ha nåt å sysselsätta sej me imorrn.

Blir mysmidda hos Sandra imorrn, vi flickor iaf.. Sen får vi väl se hur kvällen slutar, ja känner mest att ja inte orkar engagera mej mer nu. Jag har försökt å gjort va ja kan, alla kan inte få plats på ett å samma ställe om man inte e ute i god tid å hyr en lokal. Och är man 22 stycken som umgås e de inte så lätt att klämma in i en lägenhet..

Skitsamma, orkar nog inte blogga mer idag.. På så sjukt kasst humör, kanske att de blir efter att jag vunnit ett par miljoner på bingolotto ;)

Bra så!

Ingen bra dag..

Jag har absolut inget roligt alls att komma med idag märker jag.. E mest på dåligt humör å irriterad över imorrn, att folk tror att alla andra ska ta tag i allt. Å bara sitter där som ett gäng idioter å väntar på å  få de serverat..
Nu tänker jag ringa Carro!

Bra så!

Polisen..

Oj just det jag, bloggen.. Suttit i samtal me nån Anna-Karin från polisen halva förmiddan. Att mitt minnet e åt helvete e väl känt sen länge, så när hon börjar fråga om datum och klockslag å fan å hans moster så snurrade de bara i huvet på mej.. Va tvungen å skriva ner själv å tänka efter hur de faktiskt låg till just då å då.. Skitsamma, vi fick nog lite rättsida på de..

Nu ska vi bort te min mormor och äta lunch, tydligen hade jag lovat de igår när jag va inom där snabbt och lämna en grej. Aja, så får de bli..

Bra så!

Långt och jävligt igen..

Jag tittar på Grey´s anatomy.. Ni som följer det vet Dr.Bailey har en liten son, just i detta avsnittet är han väl en 6-7 månader typ. Och han blir sjuk, och när han kommer till sjukhuset får han ligga i en exakt likadan säng som Tilde fick när hon va sjukt, när hon va en 6-7 månader.. Det fick mej att tänka på just den gången..

Hon hade haft feber länge, och när jag till slut ringde vårdcentralen dag 2 så sa dom till mig att vänta. Att de kunde va tänderna, eller nån förkylning.. 4e dagen me 40 graders feber så gick ja upp te läkarstationen ändå, för jag ville veta va de va för fel på min Pärla. Vi fick sitta vänta toklänge i väntrummet, och när vi väl kom in så fick vi en läkare me vaktmästarkläder och bröt så grovt på danska att jag inte hörde va han sa..

Han tog massa prover på henne men kunde inte hitta va som va fel, sa återigen att de kunde va tänderna.. MEN för säkerhets skull tyckte han att vi skulle åka in te akuten i Karlskrona.. De gick bara runt i huvet på mej, vaddå akuten? Varför? Mitt barn hängde i knät på mej och sa ingenting.. Grät inte, log inte, skrattade inte, verkade inte ha ont.. Hon bara hängde i mina armar och sa ingenting.. Å den här idiotläkaren börjar jiddra om akuten.. men han kunde inte hitta nåt fel på henne.. Jag gillade inte de där, kände paniken komma krypandes men M fick mej lugn. Sa att jag måste lugna mej.. Å ja lugnade mej. Men den där bilresan te Karlskrona kan ha vat den längsta i mitt liv.. Vi körde å körde å körde men kom aldrig fram te de förbannade sjukhuset.. Satt i bilen och kämpade mot gråten, men ville inte gråta. För ja visste inte va som va fel, va inte ens säkert att de va nåt fel ju.. Dessutom ville jag inte gråta när M va där, har alltid haft svårt för de.. Ja ska alltid visa mej starkare än vad jag är..

Väl framme så konstaterade dom att de va nåt allvarligt fel på henne, och att hon måste stanna över natten.. Tog oss från akuten upp till själva barnavdelningen, där dom förklarar situationen och avslutar med: "Jaha, så vem av er är det som kommer stanna kvar och vem åker hem?"
PANIK.. blinka blinka blinka.. får inte gråta.. samla dej Jennie.. inte gråta, inte bland såhär mycket folk.. Jag visste ju att jag va tvungen och stanna, M va inte Pärlans biologiska pappa. Så valet va ganska självklart.. Bara de att jag hatar sjukhus, jag klarar inte av de. Jag får panik, jag svettas och får ont i magen och blir vit i ansiktet bara av tanken på sjukhus.
När jag hade fött Tilde stannade jag i ett dygn.. För M fick inte va kvar, honom skickade dom hem trots att jag bad på mina bara knän att han skulle få stanna. Sov inte en blund den natten, satt bara i sängen och klappade mitt barn på huvet och grät som ett litet barn.
Så hur skulle jag klara detta själv? Varför fick han inte stanna då, och varför fick han inte göra de nu? va allt jag kunde tänka bland blinkadet.. Så jag körde mitt säkra kort, och lipade.. Lite lite lite så dom skulle förstå att jag inte fixade å va här själv, speciellt inte när mitt barn e sjukt. Jag tittade sköterskan i ögonen länge när jag pratade, vek inte undan me blicken och bad verkligen BAD att jag inte skulle behöva va själv. Berättade om min sjukhusskräck m.m och så lät jag en el två tårar smyga fram, men inte fler.. bara tillräckligt..
Hon e tyst en stund sen säger hon: "Okej, men om nån annan behöver sängen jämte så måste ni lämna den.."
"Absolut, säger jag, i så fall sover han i fotöljen.."
Då tittade hon bara på mig sen gick hon.. Jag VÄGRADE uppleva en sån natt igen som den efter min förlossning, aldrig mer!

Iaf, när jag såg den där sängen på Grey´s som va likadan som Tildes så fick ja panik igen.. Min dotter är fortfarande sjuk, och jag e rädd varenda dag att hon ska bli så dålig igen som hon va då.. Skillnaden på nu och då?
Nu är jag själv.. Jag har ingen som står där vid min sida om hon blir dålig. Ingen som ligger jämte mej i sjukhussängen och klappar mej på kinden och viskar att allt kommer ordna sig. Att ja bara måste lugna ner mej.. ingen! Iaf inte i så många nätter..

Så hur ska ja klara om hon blir så dålig igen? Hur? Jag är inte stark nog.. Ja MÅSTE BLI stark nog! Ja kan inte få panik om hon måste åka in igen, jag måste va samlad och fixa de.. Trots att jag numera är själv.
Jag insåg de alldeles precis, och de kändes inte alls bra.. Inte alls..

Sjukaste!Ser ni dessa skor? Ser ni? Ja dör, på riktigt! Herregud så fina.. Dom där hade passat SÅ bra på mina fötter känner jag nu. Jag tror dom hade suttit som en smäck, som en SMÄCK! Bianco kommer få ett besök av mej inom kort, annars kan jag inte sova gott om nätterna.. Jösses!

Bra så!

Sms-konversation..

Syrran messar under sin dejt..
"Ska vi kolla fotboll imorrn?"
Då jag råkar veta att denne dejt spelar i ett halvtaskigt div 4 lag i Karlshamn så tackar jag vänligt men bestämt nej..

Okej, så gick de inte till.. Förlåt!

Syrran: Ska vi kolla fotboll imorrn?
Jag: Eh nej, de ska vi inte. Vi ska inte kolla när ett halvtaskigt div 2 lag får stryk så de smäller om de..
Syrran: Div 4, hahaha..
Jag: OH
Jag: MY
Jag: GOD
(Ja jag skickade på riktigt de där 3 orden i 3 olika sms bara för att va störig..)
Syrran: Ingen fotboll alltså, det är trots allt cup?
Jag: Skjut dej själv! Måste vi verkligen kolla bara för din kille spelar?
Syrran: Men.. Men det är ju såndära tunering ju..

Haha, herregud.. Det finns INGEN på denna jord som är så sjukt ointresserad av fotboll som min syster. Och nu vill hon dra me mej på en halvtaskig fotbollstunering i Karlshamn imorrn.. Hur ska vi tolka detta mina vännner? Det verkar som hon har hittat en keeper.. (Nej inte målvakt, utan en kille värd att behålla.. Ah..) =)

Bra så!
 

Att fullfölja en dejt..


Pippi-saker.. Överallt e de pippisaker då ungen helt snöat in på Pippi.. Haha..


Dessutom fick Pärli en potta i julklapp.. Hon hajade direkt hur den skulle användas. Nu sitter hon på den och bläddrar i böcker bland annat.. Dock me blöjan på, men snart ska vi börja öva :)


Så sjuuuuukt mycket folk inne i Kristianstad idag.. helt galet! Vi fick parkera långt borta på Willys, med andra ord tog de typ en kvart att gå in till stan. Kanske inte så mycket egentligen, men när man e van vid att parkera mitt i smeten så kändes det som en evighetspromenad.. =)

Fick mina stövlar omklackade, så nu e dom som nya igen.. Inte dumt :) Ett läppglans och ett par strumpbyxor va nog de enda som inhandlades till mig själv, resten va grejer till lilla Fröken Karlsson..

Syrran e på dejt nu, tillskillnad från hennes syster så går hon på dejter hon tackat ja till. Hon är inte en idiot och drar sej ur i sista sekund.. Hon fullföljer istället. Jaja, nån i vår familj måste ju göra de oxå.. Hmm..

Pärlan har precis somnat, så ja drog på mej träningskläderna å tänkte kasta mej upp på helvetesmaskinen igen.. Dock fick ja ont i benen idag bara av att titta på den.. Så ja valde att skriva detta inlägget först, ihopp om att jag skulle va pepp sen.. De e jag inte kan ja meddela. Men så får de bli.. Me Pink i öronen så går allt :)

Bra så!

Kristianstad..

Syrran skulle vat här kl 11, för vi ska bege oss in te Kristianstad.. Dock försov sej både hon och jag (jag i min tur skyller på Pärlan, haha..) så den nya tiden är halv 1.. Men de e ju ingen brådska, Kristianstad står ju faktiskt kvar.. Behöver inte upp å stressa i ottan.

Egentligen behöver jag bara in där för att klacka om mina stövlar, då de inte ens finns en vanlig skomakare i den här stan.. Sjukt.. Måste inom banken och byta ut min internetdosa oxå, kommer inte in så ja kan kolla mitt konto för vissa siffror syns inte. Lika bra e väl de, har ingen större lust å få reda på hur mycket pengar jag gjort av me senaste dagarna.. Jösses..

Behöver även en ny parfym.. min sjunger på sista versen.. har ett prov i väskan som ja fått i nån tidning el liknande som luktar sinnessjukt gott.. Skulle köpt den för länge länge sen, men när M sa att hans ex hade den parfymen så lät jag bli. Hade ingen större lust att förknippas me henne.. Men nu spelar de ju ingen roll, så nu kör jag på den..

Nej, måste ge Pärlan lite mat nu.. Hon går omkring här å säger: "Mamma äta.. Mamma äta.. Mamma äta..." hela tiden, antar att hon menar att hon e hungrig.. haha ;) Ramlade precis ner 2 st nya pippi filmer (tack gud) i mitt brevinkast, så dom kan hon sysselsätta sej me när jag sminkar mej.. gött!

Vi hörs sen!


Bilder från igår..


Sandra förklarar nåt för Bjuve, haha..


Tycker Beata om salta pinnar? Haha..


Bjuuuuuve..


Haha Wendel och Beata..


Jag och min bästaste älskade Fia! <3


Wendel, Beata och Tobias lag va tydligen inte tillräckligt bra.. harkel.. ;)


Funderas de lite? KnullarN och Bjuve :)


Älskar jag dessa donnarna liiiiiite? Nej väl :)

Svettig!

Jag har ett problem... eller äh, problem och problem.. Skitsamma..

Den här träningen alltså.. Fick ju den här.. stora jäkla trampgrejen av mamma i Julklapp.. Kunde aldrig i min vildaste fantasi tro att de skulle va så SJUKT jävla jobbigt som det är.. Har stått på den där helvetes saken nu varenda dag sen ja fick den.. Första dagen va de sjukaste ja vat me om. Jag visste att jag blitt galet otränad sen jag födde Tilde, men H E R R E G U D ! 20 min på den och ja va helt död sen! Låg å flåsade på golvet i en halvtimme efter.. Kunde knappt andas.. Jag menar allvar, tragiskt nog.. 
Andra gången va ungefär likadan, dock behövde jag inte hämta mej riktigt lika länge..
Idag, nu nyss, så svettades jag så sjukt mycket.. Då ska de tilläggas att svettas e egentligen de värsta ja vet, jag har en SJUK fobi emot att svettas. Får panik om jag vaknar i sovrummet mitt inatt av att jag svettas.. Det är vidrigt!
Iaf, idag svettades jag som ett as men det var inte fullt så jobbigt som alla andra gånger.. Kan de göra så lite att ställa sej på den där maskinen i 30 min i 4 dagar? Får man verkligen upp flåset, iaf lite grann, på 4 dagar? Va fan vet jag..

Men jag har kommit på att jag älskar träningsvärk.. ÄLSKAR! Det är ju helt underbart med träningsvärk..

Så alltså, problemet.. Jag ÄLSKAR träningsvärk, men jag HATAR att svettas.. Aj aj aj.. Träning alltså, så larvigt egentligen.

En viktig detalj i allt detta är att jag älskar nästan allt på min kropp, få inte för er nåt annat.. Jag behöver bara få upp flåset, inte bara lite utan MYCKET!

Bra så!

Oliver!

Jag tror jag ska ta och svänga ihopa lite tacos nu, slänga igång andra skivan av min Grey´s anatomy säsong 4 och bara chilla i soffan.. Gick tyvärr inte att hålla Tilde vaken längre, hon hade inte sovit nåt på hela dagen och va helt slut. Men vi har myst massa sen vi kom hem, saknat Pärli nåt så sjukt mycket.. Men nu e hon hemma igen ett par dar iaf :)

Fick sånt sjukt sug efter gröna oliver innan så va tvungen och köra å köpa mej en burk.. Antagligen de nattliga intaget av oliver som orsakade suget igen.. Stod morotsstavar, oliver och ostkuber på bordet när jag kom fram itill R går.. el inatt snarare.. å ljus tända i hela huset.. och som sagt de vita vinet..
Haha, ja vet i fan va som hänt me honom.. Men jag gillar de.. Undra hur länge de håller i sej, den som lever får se. Just nu njuter jag bara av situationen och tar en dag i taget, funkar alldeles utmärkt.. ;)

Bra så!

(Bilder kommer sen..)

Rött vin?

Små saker som att han som alltid dricker rött vin helt plötsligt har en flaska vitt hemma, det är såna saker som gör det! ;)

Bra så!

Pärlan e hemma igen!

Hämtat Pärlan på vägen hem, har jag längtat efter henne liiiite?? :)
Stannade till hos mamma, Dan måste kolla över min bil.. Nåt som inte stämmer, ett jävla liv från den.

Hörs snart igen, skulle bara meddela att ja e pågång :)


Rubrik saknas..

And off we go to Asarum.. Mycket Asarum nu! Hmm..
Tar Pärlan på vägen hem imorrn, med andra ord kan det dröja ett tag innan nästa uppdatering kommer.
Men då får ni även bilder från min oerhört trevliga kväll hos Carro idag, så de e värt å vänta på ;)

Bra så!

Spel..

Sitter hemma hos Carro.. De spelas spel och de dricks öl.. Inte jag förstås, jag är skötsam och håller mej nykter. Har fått lite för mycket på sistone, dessutom är det så skönt att kunna KÖRA hem sen när jag känner för de.. Nu spelar dom pictionary, jag bloggar istället.. Haha =) Fia, Carro, Sandra, Beata, Wendel och Bjuve..

Mår inte helt okej, ovanligt.. Dessutom har jag inte så mycket att säga just nu märker jag, haha.. Tänkte mest bara tala om för er att jag lever.. Så ni inte behöver oroa er för de :)

Har kameran med mig, så de kommer lite bilder när jag kommer hem..

Bra så!

Rättelse..

Ja just de.. Sen va de ju den där dejten me, som skulle ägt rum igår.. Som jag drog mej ur.
Jävligt dåligt gjort av mej egentligen, men för första gången på länge har jag lite småkoll på va ja vill me mitt liv. Och att kladda till saker å ting ännu mer känns bara, för tillfället iaf, som väldigt onödigt..
Kanske att jag ångrar mej, kanske att de kan bli nåt bra iaf.. Det vet jag inte, men den som lever får se.. :)

Haha nej Lisa, de e inte Henke Iso ja menar.. I för sej är han oxå fruktansvärt trevlig, och en sjukt bra kille. Men de e inte honom ja menar, de e  Henrik Svensson från Karlshamn.. :)

Bra så!

("Men Johanna, varför ger hon mej lillfingret men inte mer da?" Haha, så roligt.. )

Sover du?

Haha gick precis ur sängen.. R ringde och frågade nåt om nycklar när vi kom hem mitt i natten i torsdes, hur jag nu skulle ha koll på de som hade ett större alkoholintag då än på bra länge..
"Sover du?" på bredaste skånska.. Nehä da, absolut inte.. ehm!
Hade inte han ringt me konstiga frågor hade jag antagligen legat i sängen ännu.. Vet inte varför ja vat så SJUKT trött senaste dagarna.. Blir inte klok på de..

Ska nog knalla bort te mamma nu tror jag, hoppas bara dom e hemma.. Sitter jag själv en sekund till i den här lägenheten så kommer jag bli idiot.

En dag kvar tills Pärlan kommer hem, yeeeej :)

Bra så!

Min älskade lilla Tilde..

Jag saknar Tilde just nu nåt så sjukt mycket!
Vill bara ha henne här hemma så hon kan krypa upp till mig i soffan och lägga sej på mitt bröst..
Eller sitta på golvet i henens rum och och sjunga sånger och skratta.
Eller ta upp henne och dra in hennes härliga doft som gör att jag känner mej varm i hela mig..
Eller när hon säger "bappe" när hon letar efter sin bappe på de där mest underbara sättet..
Eller när hon e ledsen och lägger armarna om mej och gosar in sitt huvud i min hals..

Min bebis kommer inte hem imorrn heller, hon kommer hem på söndag. Jag är inte van att va utan henne så länge, men jag vet att jag måste vänja mej. Just nu känner ja mej bara ensammast i hela jävla världen (helt utan orsak egentligen) och då hade de vat så skönt att ha min Pärla här hemma. Och gosa med, och pussa på.. Så ja vet att jag inte är ensam.

Jag är sjukt sentimental idag, å vet precis varför.. Men ja måste sluta nu!
Funderar faktiskt på att gå å lägga mej nu, egentligen bara för att denna dagen ska ta slut.. Och så de e en dag mindre tills Tilde kommer hem imorrn när jag vaknar..

Ah.. Mamma älskar dej Pärlan, och saknar dig mer än jag någonsin gjort!


Glöggmys..

Va fan, det är ju fredag idag insåg jag precis.. Fredag, och här sitter jag helt själv. Hade de inte vat fredag hade de känts mer okej faktiskt.. Glöggmys hos Carro imorrn, de ser jag fram emot :)

Bra så!

Lite bilder från igår..Vår snälla stora lillebror som offrade sej och höll sej nykter för å köra oss igår..

Bra så!

Världens bästa!

Precis hemkommen.. Blev visst kvar i Asarum halva dagen. Ska inte säga att jag inte gillade de, för det gjorde jag. Har inte haft en så mysig "dagen-efter-dag" på väldigt väldigt länge.. Skulle kunna ligga där i sängen me honom tätt tätt intill i ytterligare ett dygn utan problem.. Farligt de där alltså!

Aja, gårdagen bjöd på fest.. Och vilken fest sen da! Satte igång me drickandet kl 16 igår, behöver jag förklara att de blev en fylla som inte va av denna värld? Nej, tänkte nog de..
Ett nytt ganska intressant fenomen är att varenda gång ja kommer te en förfest me nya människor så är det MINST en som säger "men jag läser din blogg.." Haha jag blir lika förvånad varenda gång, sjukt.. Människor som jag inte känner, varför läser dom MIN blogg liksom? Elin va de som sa detta igår, så jag passar på att välkomna Elin.. :)

Igår fick jag bara höra att jag va lik Pink 3 gånger, brukar bli en 7-8 gånger på en kväll.. Så de va lugnt igår. Tydligen va ja otrevlig mot folk igår me, Mattsson tex.. Som egentligen är världens snällaste, han tyckte jag tydligen att jag skulle va otrevlig mot.. Jaha ja, inte okej beteende från min sida.. Inte alls faktiskt. Ber om ursäkt för det Mattsson!

Världens bästa Henrik joinade igår oxå.. Oj va ja älskar honom! Världens bästa faktiskt, på riktigt.. Hur kan en människa kliva in i ett rum och kliva rakt in i mitt hjärta med en gång? Ja hajar de inte.. Jag behöver en sån som Henrik i mitt liv, för alltid.. Det finns för som är som Henrik! Och jag  älskar att han alltid hyllar en och talar om hur fin man är.. Henrik, jag kommer ALLTID stå på din sida i de här.. Tro aldrig nåt annat, oavsett va ja skrev.. Haha :)

Nej, detta håller inte.. Nu måste jag göra nåt vettigt, träna 1 timme tex... Sen en dusch på de.. Får se om jag orkar ta mej ner till syrran ikväll, eller om jag bara ska ligga här på min sköna soffa resten av kvällen.. Vi får se helt enkelt!

Bra så!

(Kommer bilder från igår, de gör det.. När jag har mer tid el orkar.. haha)

Nu kör vi!

Jaha ja.. här sitter jag med festblåsan och väntar på min lillebror som ska hämta mej innan de e dags för min föredettta platsmorsans place.. Släkten e nere från Värmland, så måste ju va lite social tycker jag allt.. Äta gott och dricka ännu godare, sen beger vi oss till Karlshamn. Närmare bestämt hem te Razz, som ställer till me fest dagen till ära..
Vi lär ju me största sannolikhet hamna på Harrys sen.. där kvällen avslutas.. Vår snälla bror ställer upp och agerar taxi idag då typ varenda normala taxi e bokad.. kommer va så äckligt mycket folk ute idag, tyvärr.. Hatar sånt..

Aja, här blir de inga barn gjorda.. Lika bra å sätta fart.. Vi ses i dimman mina vänner ;)

Bra så!


Du får inte..

Du får inte andas på min panna, inte få mig falla mer.
Om du inte sen kan stå för all den oreda du ger.
Du får inte ha mej som en dröm, när jag vill va din verklighet...

MASSOR av julklappar!

Ah klockan är halv 11, vad gör jag uppe alla redan? Idag hade jag ju bestämt mej för att sova halva dagen, så jag är utvilad ikväll.. Men nejda, kl 10 vaknade jag pigg som en mört.. Aja.. Ska bort te mamma och hämta mina julklappar.. Tildes julklappar oxå för den delen.. Herregud va mycket grejer hon fick, när ska hon hinna leka me allt de? Dessutom fick hon så sjukt mycket kläder, så hon har en helt ny garderob nu... Perfekt, tack alla :)
Hade sånt längta-efter-min-bebis-sug igår så de va larvigt.. Hon kommer inte hem förrän den 28e, hajar ni? De e toklänge till, verkligen toklänge.. Hon åkte igår.. Ahh.. Ikväll ska jag ju bete mej på Harrys, bete mej liiiiiite.. Snackas om Syrran, Razz och Emme.. Hur bra gäng? HA, precis.. I löve it :)
Imorrn.. dejt.. midda.. om ja inte får panik å drar mej ur vill säga.. Skulle ja kunna göra, dra nån lögn i sista minuten just för att ja får panik.. får bena lite över detta me Rasmussen ikväll.. verkar de som..

Måste sysselsätta mej den 27e me, så ja inte fattar hur ensam jag är.. Kanske me min liga tex, vart fan håller dom hus kan man ju fråga sej? Jaaaa, ingen aning faktiskt..

Skitsamma, nu ska jag ner och sola lite.. Sen hämta julklapparna hos mamma, men sen kör vi? Visst gör vi? Ja för fan, dimman väntar på mej.. ;)

Bra så!

(Imorrn ska ja slänga upp lite bilder från julafton me, strular idag och jag orkar inte bråka me datorn..)


Joda..

Ah herregud.. Äntligen hemma.. Mamma tyckte jag skulle stanna tills imorrn och ta Emmas säng för hon e ändå hos Paugen. Men nej, vem fan vet va som hänt där.. Dessutom tänker jag sova halva dagen imorrn, å de får man absolut inte göra där. Dom e ju fan uppe å studsar typ 9.. Inte okej!

Jag känner mej berusad när jag skriver detta inlägget, och det är inte så bra.. För jag måste va  på topp imorrn.
pooooker face... can´t read mind... can´t read miiiiiiiiiind.... Pooooooker face...

Sjöngs de endel Abba singstar hos mamma oxå? Jajämen.. vann mitt lag alla gånger? hahaha jaaaada...

Nej men fan.. sängen nu väl? Jo.. Förresten bad jag om en välslimmad naken man i min säng när jag kom hem.. Hörde ni inte de? De e jävligt tomt i min säng nu ska jag få be att tala om.. er kan man ju inte lita på ;)

Bra så!

En sak till..

Förresten, jag önskar mej inga materiella ting.. Jag önskar mej en välslimmad man i min säng ikväll när jag kommer hem.. Fixar ni de? :)

Bra så!

Ovänner?

Väldigt sent inlägg för dagen märker jag.. Men jag och Tilde har inte riktigt varit vänner nu på morgonen!
Allt som jag tycker att hon ska göra (typ bada, äta och plocka undan på sitt rum) är hon inte alls särskilt sugen på. Vilket resulterar i att vi blir ovänner och tjurar i varsitt rum.. Dessutom springer hon omkring här och letar efter sin pippidocka, som råkar va hos hennes pappa. När jag försöker förklara detta så slår hon bara på mej.. Toksur!
Så ja, de går sådär för oss me julstämningen här.. Hmm..

Jag känner för övrigt ingen som helst tendens te julstämning.. Å då har jag ändå satt på mej min finaste klänning, mina dyraste smycken och fixat håret/maken lite extra.. Jag känner mej fin så in i helvete! Men de skulle lika gärna kunna va midsommar jag ska iväg å fira, så känns de..

Aja, skitsamma. Vi ska traska bort te mamma snart.. Så Pärlan iaf hinner va me nån timme innan hennes pappa hämtar henne. Hade han inte ändrat tiden hade hon kunnat va me lite till, men nejda...

Kostar kanske på mej ett inlägg hos mamma annars hörs vi ikväll.

GOD JUL!

Leave me alone, I´m lonely..

I don't wanna wake up with another
But I don't wanna always wake up with you either
No you can't, hop into my shower
All I ask for is one fucking hour
You taste so sweet but I can't eat the same thing every day
Cutting off the phone, leave me the fuck alone, tomorrow I'll be begging you to come home!

Bara jag och Pink..

Familjen har traskat hem, nu är det bara jag och Pink kvar.. 3 låtar kvar på denna dvdn sen intar även jag sängen.. Ryktas om sällskap, efter att han e klar me sina öl.. Får väl se hur de blir me den saken..

Vi hörs igen imorrn mina vänner,  när det är julafton och allt :)

Gonatt!


Hockey har aldrig vat snyggare, haha..

Bingolotto..

7 lotter... än har ingen vunnit nåt.. Bingolotto, va fan e de för påhitt? =)

Och Christoffer, de här sms jockset som du snackade om som ingen på jobbet fattade nåt av? De e ingen här hemma som heller fattar nåt av de.. Så de så! :)

Bra så!

För mycket att göra på för lite tid..

Herregud.. denna stress.. Jag blir ju dum i huvet snart.. Och den här förkylningen/febern tar fan i mej dö på mej snart.. Mitt hem invaderas av min familj alldeles strax.. Bingolottos uppesittarkväll känns som ett måste när man sitter och jobbar med just Bingolotto och folkspel hela dagarna.. Blir även pizza och sen får jag ju bjuda på mina löjligt lyckade lussebulllar! =) Dom blev sjukt goda, men efter 2 stycken e jag svintrött på dom..

Aja, får väl plocka undan lite här nu da.. Och ta på mej några lämpliga kläder, eller inte.. Mina jogginhbrallor sitter som en smäck på mej idag.. Och så får det förbli!

Bra så!

Hej och välkommen!

Så jävla idiotiskt med Lussebullar.. Pallade inte göra dom igår då ja helt plötsligt va helt död. Imorse vaknade jag genomförkyld och med feber.. Great.. Läste att Anna me drabbats av detta fenomen. Jag tror jag har kommit på vem boven i dramat är.. TILDE!
Aja, skitsamma tänkte jag.. Har inte tid me feber idag.. Måste baka lussekatter, springa ner på stan och köpa de sista julklapparna (faktiskt bara 2 stycken, grym framförhållning detta året.. haha) och inom systemet och köpa lite gott inför juldagen. Slog mej typ igår att jag är barnledig då.. Pärlan åker till sin pappa på Julafton kl 16 och kommer hem igen den 28e.. Jaha ja.. Jobba ska jag inte, och Tilde är inte hemma.. Hej panikångest! Hatar va själv, det är gräsligt.. Jag hatar när ensamheten slår en som en jävla käftsmäll i ansiktet..

Äh skitsamma.. Bullarna står på jäsning så ja passar på och ta en dusch så länge. Tilde är väldigt upptagen av sin pippi-film, idag igen.. Jag kan snart varenda replik utantill..

Bra så!

I can´t stand the sound..
Denna dvdn sitter jag och kollar nu, för att jag älskar Pink.. Och så kommer denna låten, hmm, aja.. Dissa första 1,30..  Tycker inte om de där pianojiddret han sysslar me.. Men just i denna låten är det nog texten som är viktigast..

Momma please stop cryin, I can't stand the sound
Your pain is painful and its tearin' me down
I hear glasses breakin as I sit up in my bed
I told god you didn't mean those nasty things you
said

You fight about money, bout me and my brother
And this I come home to, this is my shelter
It ain't easy growin up in World War III
Never knowin what love could be, you'll see
I don't want love to destroy me like it has done
my family

Can we work it out? Can we be a family?
I promise I'll be better, Mommy I'll do anything
Can we work it out? Can we be a family?
I promise I'll be better, Daddy please don't
leave

Daddy please stop yellin, I can't stand the sound

Make mama stop cryin, cuz I need you around
My mama she loves you, no matter what she says
its true
I know that she hurts you, but remember I love
you, too

I ran away today, ran from the noise, ran away
Don't wanna go back to that place
, but don't have
no choice, no way
It ain't easy growin up in World War III
Never knowin what love could be, well I've seen
I don't want love to destroy me like it did my
family


Can we work it out? Can we be a family?
I promise I'll be better, Mommy I'll do anything
Can we work it out? Can we be a family?
I promise I'll be better, Daddy please don't
leave

In our family portrait, we look pretty happy
Let's play pretend, let's act like it comes
naturally
I don't wanna have to split the holidays
I don't want two addresses
I don't want a step-brother anyways
And I don't want my mom to have to change her
last name


In our family portrait we look pretty happy
We look pretty normal, let's go back to that
In our family portrait we look pretty happy
Let's play pretend, act like it goes naturally

When Susanna cries..

Som jag förklarat en gång innan så orkar jag aldrig jiddra me att välja låtar till min Ipod, utan jag trycker bara på slumpmässigt utvalda låtar när jag tröttnat så lägger de sej nya där. Helt enkelt.. Så gjorde ja igår, så imorse när jag körde till jobbet och satt in hörlurarna i öronen visste ja inte vilka låtar som fanns där..

Allra först kom Hot and cold, perfekt tänkte jag.. Detta blir nog en bra playlist som börjar så bra. Gapade me i låten och mådde allmänt bra.. Andra låten va en Pinklåt, en av mina stora idoler.. Så mitt humör va ganska perfekt när jag hade kört i 5-6 minuter.. Då kommer den, låten som jag aldrig mer ville höra.. Låten som på nåt sätt blev vår låt.. When Susanna cries!
Jag har aldrig i hela mitt liv fått en sån panikattack i en bil som jag fick idag, jag va nånstans mellan Ysane och Norje och kände hur hela jag ville kasta mej ur bilen.. Tanken att stänga av låten eller kasta Ipoden åt helvete slog mej inte, bara att slänga mej ur bilen. Som om de skulle få låten att försvinna..

Så jag stannar till i en bussficka och andas lite.. blinkar och blinkar och blinkar för att inte börja gråta, det GÅR inte att börja gråta me så mycket smink i facet på väg te jobbet. Och jag försov mej dessutom imorse..
Så jag stänger av skiten och kastar ner den i väskan igen, så ja ska slippa oroa mej över att de kommer en annan helvetes låt från de albumet... Som för övrigt både han och jag älskar.

Och nu när jag kom hem och va lite mer samlad så satte jag mej vid datorn, satte på "When Susanna cries" och fick de helt enkelt överstökat.. Jag lipade hela låten igenom, tog om den och lyssnade en gång till, torkade tårarna och skrev sen detta inlägget.. Av nån märklig anledning så känns allt bra nu, och ja vet i fan varför.

Då och då saknar jag honom, de sticker jag inte under stol med.. Men vad gör man om kärleken tar slut? Man går vidare.. Man hittar nya människor som får en att må bra. Å det har jag gjort.. Det är tråkigt när kärlek tar slut, men det är ännu tråkigare när kärlek tar slut och man inte kan behålla den vänskap som fanns där i grund och botten..
Men kanske har man sarjat sönder den där fina vänskapen oxå, och gjort även de te nåt.. värdelöst..

Sak samma.. When Susanna cries finns inte kvar på min dator längre, och den finns inte kvar i min Ipod. Precis som han inte längre finns kvar i mitt liv.. Och det va nog precis de här avslutet jag behövde för att våga ta nästa steg!

Bra så!

Palla!

HUR lång dag på jobbet idag? Fy fan.. Har ringt konstant så man inte ens kunnat gå å kissa.. Jag är helt slut i både nacken och huvet.. Och nu ska jag göra lussebullar.. SUCK..
Pappa är släppt, och när jag läste tidningen idag höll jag på å skratta på mej.. Haha.. Undra vem som gett dom den versionen... Aja, tidningar e ändå tidningar.. Har dom inget å skriva så kör dom lite hittepå.. Så e de ju.
Nu har jag iaf fått hålla på å mecka me mobiler, pengar och fan och hans moster.. Till pappa förstås.

Skönt när man sitter på jobbet me en kö på typ 30 pers och dom ringer från polisen och undrar om man kan komma in på förhör för ge dom en bild av vad som hänt.. Hej ofokuserad resten av dagen!

Skitsamma.. lussekatter va de.. Frågan e väl bara var H är för att hjälpa till, haha ;)

Bra så!

Rasmussen, helvete va ja gillar dej!

Fan nej.. Ett inlägg till får de bli innan ja ger upp datorn för dagen..

Måste få sagt hur sjukt mycket jag tycker om Johanna Rasmussen! Så trevligt som jag hade igår har jag inte haft på väldigt länge.. Har heller inte känt Johanna särskilt länge, inte alls faktiskt.. Ändå känns de som jag känt henne i hela mitt liv.. Jag brukar överlag ha svårt för att komma överens med tjejer med mycket attityd och självförtroende, antagligen för att jag är precis sån själv.. Men Johanna passar mej som handen i handsken, trots att vi e så lika..
Och när vi ändå är inne på familjen Rasmussen/Sölvegård.. Kenty alltså, vilken pappa.. Hade de funnits nåt pris i stil me årets pappa så hade ja TVEKLÖST nominerat Kenty direkt..  Johanna och Tea har tur, minst sagt. De borde finnas fler som Kenty..
Aja, vad jag egentligen bara ville ha sagt va:
Johanna, jag hoppas att jag får ha dig i mitt liv för alltid.. Jag behöver en sån som dej! <3

Bra så!


Nej tack..

Jag pallar inte mer idag.. Imorrn e sista dagen innan semestern, återkommer då..

Bra så!

Mår inte okej..

Jag tror aldrig i hela mitt liv att jag har vat såhär dålig och bakfull innan, på riktigt..
Nu ska jag sätta mej i bilen för att hämta Pärlan, efter de ska vi på kalas.. Hur ska jag orka detta? Och hur ska jag klara detta utan å kräkas?

Grattis!


Eller?

Harrys igår.. sovit på Razz  & Kentys soffa inatt.. Henke på den andra.. De sista jag hör innan jag somnar är:
"Du har nog fan Sölvesborg största pattar!"

Det summerar min gårdag ganska bra tycker jag!

(And by the way, hur i helvete stavas summerar? Så?)

Big girls don´t cry..

I hope you know, I hope you know
That this has nothing to do with you
It's personal, myself and I
We've got some straightening out to do
And I'm gonna miss you like a child misses their blanket
But I've got to get a move on with my life
It's time to be a big girl now
And big girls don't cry

Precis när jag trodde att det inte kunde bli värre..

Borde jag dricka idag, absolut inte faktiskt.. Jag är inte i skick att göra de, inte alls.. Va precis uppe hos pappa och Ann, eller ja Ann snarare för pappa är inte där. Pappa sitter i häktet.. Är jag dum i huvet som skriver detta här? Jo, antagligen.. Men som jag sagt 7600 gånger innan så skiter ja LITE i va folk säger, detta är MIN plats för å ventilera.. MIN plats! Vill ni kolla snett på mej eller dömma mej för min pappas handlingar så e de upp till er.. Kunde inte bry mej mindre faktiskt.. Vet ni va de värsta är? Att för första gången på flera år så känner jag ett tillfälligt lugn över mej.. Ett lugn för att pappa sitter där borta, inlåst och kan inte dricka.. Men framför allt så kan han inte göra varken sej själv eller nån annan illa..
Den där jävla polisen som jag pratade me va ju å andra sidan helt rubbad.. Har aldrig vat me om maken te å ha så taskig attityd.. Idiotförklarade mej både en och två gånger.. Herregud..

Pappas drickande har helt spårat ur.. HELT! Han ber om hjälp och får ingen.. Jag tror de e dags och föra lite liv på socialen igen, tydligen så gick de inte in nåt i huvet på dom sist ja va där å gapade..
Jag tycker det är imponerande att ett gäng så inkompetenta människor får jobba med det dom gör, faktiskt..


Kommer jag ta bort detta inlägget igen efter att jag publicerat de? Ja.. kanske..

Jaha.. men när?

Min syster och Paugen har precis vat här och städat upp efter gårdagen, såg ut som ett jävla slagfält som R uttryckte sej.. Jag låg på soffan när detta skedde.. (Skedde, hmm, heter de verkligen så?) Och nu när jag reste på mig för att hämta vatten i köket så fastnar jag FORTFARANDE på golvet för att de e så klibbigt.. Och de ligger chips i hela hallen.. Så va kommer ja få göra nu? Städa om.. Precis som jag misstänkte att jag skulle få göra..

Och förresten, vem är så dum och tackar ja till en dejt när man e skitfull? Det undrar jag.. Jag hade lika gärna kunnat svara på de smset idag istället, nu måste jag asså erkänna att jag inte minns för ja kommer nämligen inte ihåg vilken dag vi bestämde.. Kommer faktiskt ihåg att min syster sa just detta:
"Ska du verkligen svara på de smset nu, när du druckit?"
Jaaaaada, svarar jag, ingen fara.. Klart jag tackar ja till en middag. Iiiiiiinga problem..
Hmm.. min inkorg idag är inget annat än en enda stor röra.. Varför ska jag alltid röra till allting för?

Aja.. middag va de.. Nu ska jag bara luska redan på NÄR denna midda ska äga rum. Bra jobbat Jennie, verkligen!

Bra så!

Va i helvete?!

Slår upp mina ögon, går igenom gårdagen i mitt huvud.. Va fan hände, tänker jag? Tar tjuren vid hornen med en gång och går igenom min mobil... Klickar på inkorgen, rynkar på näsan och tänker: Eh va? Klickar mej vidare till "skickade".. Känner mej ännu mer förvirrad här.. Tittar till höger om mej i sängen. TACK gud för att du räddade avslutningen på den kvällen och lät mej vakna utan ångest iaf.. Läser mina sms igen, både inkorgen och skickade och jag fattar ingenting.. Va i helvete, har JAG skickat dessa? Verkligen?

Precis här inser jag en sak.. Det blev ALLDELES för mycket igår, jag minns inte ens hur kvällen slutade. HUR ofta händer det?!

Ser ni dessutom vad klockan är nu.. halv 9.. Jag går och lägger mej igen, tänker försöka sova bort gårdagens beteende som INTE va ett dugg okej.. INTE..

Bra så!

Bål och annat..

Jaha ja.. Verkar det som det gått bra för min bloggning idag? EH.. Har haft och göra precis HELA dagen!
Och ovanpå allt detta så är Tilde toksjuk och vill bara sitta i knät hela tiden, dessutom så hostar hon så mycket att hon till slut kräker.. Trevligt?
Jag tycker så fruktansvärt synd om min lilla Pärlan som alltid ALLTID är sjuk.. Hur orkar hon med det tänker jag? Jag hade aldrig pallat va så dålig så ofta.. Men sen är jag ju ganska klen oxå :)

Emma, hennes Paug och dennes lillasyster Virre sitter nu i soffan och smuttar på lite bål som jag har gjort.. Hur nöjd? Haha.. Har på känn att jag måste va bra jävla full för att palla med den här kvällen.. Faktiskt!
Samtidigt så känner jag att jag vill spara mej tills imorrn.. All in på Harrys me världens bästaste Razz, det ser jag fram emot LITE! :)

Nej, Markus har hämtat Tilde.. Jag har sotat ögonen och dratt på mej min festklänning.. Kör vi? Haha de gör vi!
Ses i dimman gott folk! :)

Bra så!

Ingen frukost..

Ah, vakna och inse att det inte finns nån frukost.. underbart! Kanonstart på dagen..
Idag måste jag städa lite här hemma, Emma ska ju ställa till med fest. Så egentligen känns de helt onödigt att städa, men det behöver ju inte va skitigt redan INNAN de kommer folk.. faktiskt...
Skickade över en lista på va hon behöver köpa, till bålet bland annat.. Men har en viss föraning om att de inte blir helt bra ändå.. Lika bra och dubbel kolla sen :)

Ska skriva ihop en bra lapp å sätta på dörren me, så blir de kanske tyst på kärringarna här.. eller inte.. hmm..
Nej, lite frukost som sagt.. Och sen en promenad me lilltjejen på de, måste handla. Suck..

PUSS


Mammas fina lilla älskling!

Dubbel.. igen.. jösses!

Nu är jag sådär tom i huvet igen.. Har MASSOR att säga men samtidigt inte ett skit.
Tilde e som sagt sjuk, och vill mest va här ute i soffan med mig. Sova på mitt bröst.. Hon åker till sin pappa imorrn, jag blir alltid stimmig när hon inte ska va här hos mej när hon e sjuk. Inte för att han inte klarar de, men känns som jag har bättre koll när hon e nära mej. Den enda uppdatering jag får är ju om Anna skriver nåt i sin blogg..

Så jaha.. snackas om dubbel i helgen.. igen, att jag inte lär mej.. Min lillasyster fyller år imorrn, (eller på sönda som sagt) så då ställs de till me fest här. Avslutas på älskade/hatade Tauna.. Lördag behövde världens bästa Razz lite kärlek och en (eller 10) redbull/vodka.. Och vem fan behöver inte de? Så givetvis följer jag med henne och gör Karlshamns enda uteställe osäkert.. Klockrent :)

Tur jag bara ska jobba månda med så jag har massor av tid att vila upp mej på sen.. Haha..

Bra så!


Jaha ja..

Nehä.. Tydligen måste de kryddas snällt me.. Snoff e så jävla känslig..

Jag tycker om Christoffer, min partner i diskohörnan.. Ni trodde väl ingenting annat? :)

PUSS

Taskhörnan?

Jag "slapp" lalla omkring på jobbet och verka upptagen.. Dom ringde från dagis nämligen och sa att Tilde va sjuk. Jaha ja, sa jag högt för mig själv, då va de dags igen. Viktor trodde de va dags för kaffe, men de va inte de ja menade..

Idag har jag fått sitta hela dagen me å svara på mail, mail som jag egentligen inte har en jävla aning om. För det är inte min uppgift i normala fall.. Så klickar jag på inkorgen, börjar läsa. Tar först alla dom som jag reder ut själv, utan att be halva stället om hjälp.. Sen kommer dom som är lite halvkluriga, som jag NÄSTAN är säker på svaret men vågar liksom inte chansa me risk för att få en arg chef över mej (hahahaha.. över mej.. gud vilken rolig kommentar jag har till den meningen egentligen..) Å allra sist har jag dom där jag inte fattar ett skit! Verkligen INTE ETT SKIT.. Så då sitter jag och hummar lite för mig själv, kliar mej i håret, skruvar på mej.. sen sneglar mot Snoff te vänster om mej..

Snoff: Va är det nu da?
Jag: Jag behöver hjälp..
Snoff: HA HA ja, verkligen..
Jag: Kul, verkligen.. Men jag fattar inte.
Snoff: HA HA nej, tänka sej..HA HA..
Jag: För i helvete!!
Snoff: Förlåt, vad behöver du hjälp med da?
Jag: De här mailet, kolla.. Jag fattar inte.
(Tystnad.. Mycket hummande här..Sen börjar han förklara massa obegripliga saker..)
Jag: Vaddå?
Snoff: Ah, suck.. Låt de mailet va så nån annan tar de istället, jag orkar inte me dej.

Varför är Snoff så taskig för? Kan ni tala om det? Allt jag ger är kärlek, och vad får man tillbaks.. HÅN! Ibland svarar han dessutom inte alls, han låtsas att han inte hör mig. Det kallas envägskommunikation har jag lärt mej.. Jag och Christoffer sysslar tydligen en hel del me de.. Så nu jag ett meddelande till dig Christoffer (Snoff):
På månda är min sista dag innan semestern, kommer inte tebaks förrän 7/1.. DU kommer sakna mej, men JAG BRYR MEJ INTE!

HA, där fick han så han teg.. =)
NU: Kalas hos min mormor!

Bra så!

Lallar omkring..

Tiden idag går sjukt långsamt på jobbet idag, jag svarar på mail och lallar mest omkring.. 16.00 håller jag helg, och det ser jag fram emot liiiiiite =)

Kalas hos mormor idag, gratis e gott som min mamma alltid säger.. haha..

Bra så!

Sista dagen..

Kollat på massa skit serier nu ikväll som gjort mej jävla bölig.. Jag e inte riktigt bekväm me de, så nu går jag och lägger mej istället. Ska nog kosta på mej å ta bilen te jobbet imorrn, sova nårra minuter extra.. :)
Blir en lång dag på jobbet imorrn, då jag inte har nån sysselsättning.. alls.. typ.. Mormor fyller år så jag lämnar bygget vid 16 istället, det är ju alltid nåt. Sen lite kalas på de.. Ska inte upp och jobba på fredag så lite sällskap efter det kräver jag nästan, hörde DU det? ;)

Nej, sängen va de.. trött som ett as...

PUSS och gonatt

Bonde söker fru..

Bölade jag precis LITE till Bonde Söker Fru? Herregud.. Kära människor gör mej blödig... tydligen..

Bra så!

Kalender 2009..

Min syster, som för tillfället jobbar på Önskefoto, tog på sej uppgiften att slänga ihop en snygg kalender åt mej. Jag skickade över de bilder som tagits under året som jag gillade bäst :)


Världens bästa och finaste Pärla! Januari..


Albin fyller år i Mars, precis som Fia. Därför fick han flytta sej till Februari istället :)


Som sagt, Fia fyller år i Mars.. Och dessa två älskar jag LITE!


Min ena lillasyster fyller år i April, här med sin systerdotter :)


JAG fyller år i Maj, och detta är min favoritbild i ALLA kategorier :)


Pärlan själv fyller år i Juni, och denna bild togs då. Allltså.. Juni :)


Favorit-Hockey fyller år i Juli.. Lite badmys e aldrig fel :)


Världens bästa Tobias fyller i Augusti, dessutom älskar jag denna bilden!


Hahaha, hur söt? September :)


Också en jävligt bra bild.. Oktober :)


Pappas stora fina blåa ögon syns extra bra här.. Därför jag gillar den :) November..


Tildes snygga Mff-tröja måste finnas med på en månad.. December!

The bodyguard!

Fasen va trött jag är idag..
Nattat bebis, lagat mat, käkat, duschat.. NU äntligen får jag lägga mej på soffan och andas nårra minuter. Såg att The Bodyguard börjar på femman kl 21.. Finns inte en möjlighet i världen att jag tänker missa den :)

Bra så!

...

Hemma.. mat.. nu.. suck..

(mobilbloggar) Ojda..

Precis nu insåg jag hur "stor" min Blogg är, när tom dagispersonalen säger att de vat en förälder på dagis som pratat om den. Och vet ni va de roligaste är, att de va i ren positiv bemärkelse.. :) Sölvesborg e verkligen en väldigt liten stad.. Nu ska ja sätta mej på tåget, yej.. Hmm.. PUSS

Luddigt som fasen..

Okej, jag ska inte sova.. Än.. Vet ni varför? För inatt kunde jag inte sova, igen.. Låg och vände och vred på mej i flera timmar som nån annan idiot, för mycket kladd inne i huvet på mej.. Så jag måste alltså ha UR mej allt kladd i huvet innan jag väljer att gå och lägga mej. För det skulle ändå bara resultera i sömnbrist..

Men det finns ju ett problem.. Allt kladd kan inte skrivas här, såklart. Ni är ALLDELES för många som läser... Nej nej nej jag har inte hybris, det är faktiskt så. Säga va ni vill om det.. Och det är fan i mej minst en gång om dagen som nån börjar en mening med "Jag läste i din blogg att..." bla bla bla.. Jo tack jag vet vad jag skriver ;)

Whatever.. Mitt "kärleksliv" är en enda stor röra! Det är nog framför allt det jag ligger sömnlös (okej sömnlös är att ta i, men låter de inte bättre da? Haha..) över har jag kommit på.. Jag borde verkligen reda upp den här röran, på riktigt.. Det är kanske inte ett dugg rörigt för alla andra inblandade, det har jag inte en aning om.. Men inne i MITT huvud e det rörigt som fan helt plötsligt.. Och rörighet är det värsta jag vet!

Vet ni vad jag tror jag ska göra, som jag precis kom på? Jag tänker bara luta mej tillbaka och inte bry mej om röran.. Ta dagen som den kommer, så kanske den här röran reder upp sej själv.. Kan de inte bli så? Jo väl? :)
Världens luddigaste text.. ber om ursäkt för de.. har fortfarande inte rett ut ens hälften av allt mitt huvudbry, men de kommer nog.. haha.. Kommer jag kunna sova inatt? Antagligen inte :)

NU: Gonatt.. igen!


Hata måndagar!

Jag är så trött så ni anar inte hälften ens.. Min ögon klarar knappt hålla sej vakna. Somnade till på soffan, och vaknar av ett sms jag inte fattar nånting av. Tar mej en kvart att inse att de va ett SVAR på MITT sms, haha.. Hur trött e man då? =)
Dessutom är ju planen att jag ska hålla mej vaken till Boston Tea Party om ca en timme, å de slutar inte förrän 23.. Kommer de gå bra för mej? Antagligen inte..

Verkar de som jag har mycket vettigt att komma med idag? Nej.. Det är måndag, jag hatar måndagar. OCH tisdagar.. De e dagar när man bara väntar på helgen och ledighet.. Fy fan, skjut mej!

GONATT!

All kärlek till dig..

Jag hade en jävla rövdag på jobbet idag, tiden gick så sakta att jag höll på att avlida.. Hur glad blir man då när man hämtar sin Pärla på dagis och hon är världens världens gosigaste? :) Det var precis vad jag behövde idag, lite kärlek och mys.. Och det gav hon mej, lilltjejen..
Nu sover hon gott och jag ska slänga igång ett avsnitt av desperate housewives :)

Bra så!

Haha..

Roligast just nu, Snoff till Ali:

"Jag vägrar ta order från någon med toapapper i näsan!"

Vadslagning..

Innan jag intar ryggläge så passar jag på att satsa 5000 spänn på att min chef INTE kommer va på sitt kontor kl 09.00 imorgon! INTE på kontoret 09.00 alltså, när han borde va där..
Någon som sätter emot? Kom igen nu :)

Bra så!

Hej och välkommen!

Vet ni vad jag tycker är det allra bästa med magkatarr? Att det smyger sej på en helt utan förvarning, som ett brev på posten.. Jättekul, tycker jag, verkligen!

Nu har jag så förbannat ont så jag vet inte vart ja ska ta vägen, tror ni att jag har några tabletter hemma? Haha nejda, självklart inte.. Så hur i helvete ska jag kunna sova me denna sjuka jävla smärta? Det undrar jag..

Mitt nästa problem är, hur ska jag få tag i tabletter innan jobbet imorrn? Va jag vet så öppnar apoteket kl 10.. Då ska jag befinnna mej på min plats på Call4u sen 1 timme tillbaks..
Min bästa idé hittills är att dissa min lunch, hämta mina tabletter på Apoteket i Ronneby då och istället gå hungrig resten av dagen.. Tråkigt att DET är min bästa idé. för den låter nämligen urusel!
Får jag inte mat vid 12 snåret så blir jag en väldigt väldigt tråkig människa att ha å göra med, hmm..

Från en sak till en annan.. Min syster fyller 19 på freda (eller sönda egentligen, men Altona har tydligen inte öppet då..) och har kommit på den brilljanta idén att ställa till me fest HÄR hemma, i MIN lägenhet.. Alla hennes kompisar, hennes pojkväns kompisar och så min liga med förstås.. Dessa har hon bjudit in, vad kan det bli.. 25 pers typ?
Blir jag inte vräkt nästa helg så kommer jag aldrig bli det, det kan jag lova.. Speciellt om dom tänker bete sej som jag gjorde när jag va 19.. great!

PUSS


Lugn kväll..

Middag hos mamma, tackar man ju aldrig nej till.. Tilde däckade så fort vi kom hem, och nu sitter jag här själv. Hur jävla roligt är det da? Nehä, nej precis.. Lånade me mej "Mamma mia" hem från mammas. Egentligen bara för att jag ska kunna säga att jag sett den när Fia traggar om den.. =)

Imorrn är det tillbaks te jobbet, bara denna veckan me sen är jag ledig i nästan 3 veckor.. Wehej :) Inte dumt alls.. Tilde kommer dock va en hel del hos hennes pappa, så till och från kommer ja säkert panik över min ensamhet och rastlöshet.. Men ja överlever nog :)

Bra så!

Ett gäng bilder från igår kanske?Pärlan va ganska trött på vägen hem efter en lång kväll.. haha..

PUSS

Bilder från Lucian..


Alla andra barn blev ledsna och ville till mamma, men inte Tilde inte..


Å andra sidan va hon så upptagen att hon inte ens noterade att jag va där..


Men hon va iaf jätteduktig me att hänga med i alla rörelser :)


Hela dagisgänget.. typ iaf..


Tilde avslutar med att ställa sej upp och köra några dansmoves oxå.. haha..

Ska tilläggas att rätt som det är, när hon upptäcker sin familj, så börjar hon räcka ut tungan till oss.. När alla andra föräldrar filmar å allt möjligt.. Det är min tjej de, hon vet hur man blir ihågkommen :)

PUSS

Soffan e underskattad..

Jag va så trött igår när jag kom hem så de va helt sjukt.. Alla andra på "kalaset" drack vin utav bara fan, men jag var allt annat än sugen på saker med alkohol i. Så jag tog på mej ansvaret att köra hem.. Gött tyckte farmor och mamma och gick lös LITE på snapsen.. Jösses.. När mamma höll på å somna i soffan kl 22 så bestämde jag att de va dags att åka hem. Så va hemma vid kvart över 11 igen.. Satte mej vid datorn en sväng och sen la jag mej på soffan, fick för mej att ja va sugen på å kolla på Pinks konsert.. Såg nog hela första låten sen sov ja... Haha...

Vaknar till vid lite över 1 av att jag fryser som fan, men orkar inte resa på mej.. Täcket låg inne i sängen, filten va på Tildes rum. Slutar med att jag drar på mej T´s tröja som ligger på soffan, sticksig som fasen va den.. Förstår inte hur han kan gå omkring i den. Men jag va för trött för å bry mej om sticksigheten, dessutom luktade den så sjukt gott så de funkade ändå, jag somnade om igen utan problem..
Å vaknade igen vid 10 imorse, på soffan.. Haha... Nu sägs de att jag ska tvätta hela dagen, låter väldigt givande och framför allt spännande måste jag säga.. Aja, bara å ta tag i problemet :)

Bra så!

Trött, tröttare, tröttast..

Jag är fortfarande skitbakfull, kom hem för nån timme sen.. Toktrött, så nu e de sängen som gäller.. Förlåt men vi hörs igen imorrn!

Bra så!

Hörby..

Det snackas om kalas.. eller va de tidigt julfirande? hos min faster i Hörby strax.. Dom åker iväg över Jul, därför de ska göras nu.. Eller nåt i den stilen..

Lägenheten skiner igen, va länge sen de va så rent här.. Tom hunnit ta en dusch. Nu har jag 45 minuter på mej att fixa te mej så jag ser respektabel ut igen..

Gissar på att Rasmus Torstensson har panik över att han söpit bort plånboken idag.. Men den e här. De kan du ju hälsa honom Sandra, ifall din andra förvirrade bror glömmer bort de.. :)

Nej, blir inget mer bloggande idag förrän jag kommer hem.. Kan bli en lång kväll, men den som väntar på nåt gott ;)

PUSS


Sjukt bra..How do I get you alone?

Bra kväll..

Jag låg och va karig i sängen och sa att jag inte va bakfull nyss, men det verkar som jag är det ändå.. Reste mej ur sängen och höll på å spy rätt ut.
T tyckte visst de va okej och väcka mej HALV 10 för att han ska iväg å spela badminton eller va fan de va.. Så sjukt trött.. Somnade inte förrän 5 el nåt imorse efter att ha väntat på den samma utanför PirriPirri e 7 år.. Fick ja gå hem? Eh nej, tydligen inte.. Fick proffsmingla me Chrisse och Totte så länge :) Jävla trevliga killar de där, varför har jag inte upptäckt de innan? Haha...

Bra kväll igår, Altona va faktiskt roligt för en gångs skull.. Otippat att M blev utslängd? Haha nej, inte särskilt.. Men jag tyckte bara de va trevligt, slippa ha honom en halvmeter från mej stirrandes över varenda steg jag tar... Hmm...

Nej lite städning på de får de nog bli, ser ut som ett bombnedslag här..
Hmm hur blev det med: "Men jag hjälper dej och städa imorrn hjärtat.." Jasså? Här lyser han minsann med sin frånvaro.. Badminton.. Pff!

Bra så!

Victoria Beckham kanske?

Kom hem för bara nån halvtimme sen.. Först va vi på Luciatåg, sen hämtade jag ut ett paket på posten (Tack gud för att de ligger inne på  Konsum och inte Ica, i så fall hade ja aldrig mer kunnat beställa nåt över internet..) Sen körde vi bort till mormor och drack lite kaffe och sen behövde mitt spritskåp uppdateras så jag va tvungen och köra inom systemet oxå..

Min liga e fruktansvärt oorganiserad, de ska ja säga er.. De velas fram å tebaks hela tiden, om vad som ska göras. Och vart vi ska.. vilka som ska me.. Ja du milde tid..
Men de verkar som vi ska sitta här och kolla på Idolfilnalen och dricka en grogg, efter mycket om och men.. Låter väl som en bra idé? Får se va som händer me mitt humör.. Klockrena Tess tipsade om att jag skulle låtsas va nån annan, de brukar hon göra när hon drabbas av detta fenomen.. Haha.. Så ikväll är jag Victoria Beckham, HA, va säger ni om de da? För man får väl välja precis vem man vill Tess? :)

Bra så!

(Kommer bilder från Pärlans luciatåg så fort ja hämtat sladden hos mamma..)


Katastrof..

Jag märker att jag är jävligt känslosam idag.. Jag borde inte va de, för jag har inte mens. Och ska inte ha heller.. Men när jag blir arg idag så blir ja så satans förbannad. När jag blir glad så håller ja på å spricka av glädje.. Och när jag blir ledsen, då bölar jag utav bara fan.. Detta är inte bra, för detta är en dag när jag ska dricka vin.. Då brukar jag bli sån som ja nämnde ovan.. Men jag är alltså sån alla redan, utan vin.. Hur tror ni då jag blir ikväll? Nej just de.. Denna kvällen kan bli väldigt väldigt intressant..

Bra så!

Fredag...

Uppe... måste ta en dusch.. Luciatåg på dagis.. Sött...

Hörs snart!

Kärleksförklaring..

Hmm, skitsamma.. Sonjas nya låt är som tagen ur huvud på mej, precis en sån här låt skulle ja kunna skriva. Iaf texten.. Hon har krypit in i hjärtat på mej och plockat ut precis alla mina känslor som finns där just nu, och skrivit denna låten.. Texten måste publiceras här, den bara måste det.. Oavsett vem som skickar kärleksförklaringar till vem..
Du får inte knacka på min dörr, om du inte är beredd och komma in.
Du får inte göra om mitt namn, och börja kalla mig för din.
Du får inte vandra på min väg, utan att visa mig ditt mål.
Och inte stjäla av min godhet, för att fylla upp ditt hål.

Och du får inte riva mina murar, som jag omsorgsfullt har byggt,
om du inte skyddar mina drömmar så att jag kan somna tryggt.
Och du får inte ha mig som en dröm, när jag vill va' din verklighet.
Du får inte säga att du hoppas, om du inte tror du vet.


Men du får ta den tid du behöver, för att förstå vad det är du vill.
Du får be en bön att tiden, du behöver räcker till.
Och du får samla dina tankar, så att två själar kan få ro.
Så att allting som vi lovade, oss själva kan få gro.

Och du får inte andas på min panna, inte få mig falla mer.
Om du inte sen kan stå för, all den oreda du ger.
Och du får inte röra vid mitt hjärta, som om allt var uppenbart.
När jag önskar inget hellre, än att du gör allt emot mig snart.

Nej, faktiskt inte..

Får ett mail av Liberos blöjklubb el va de e.. Nåt man får mail ifrån när man fått barn iaf. Dom inleder mailet med: "Allt började med kärlek.."
Ungefär här blir jag helt fnissig.. Nej fnissig e ju fel ord, jag tokskrattar det gör jag.. Hahahaha...
Ska jag svara: "Nej, det gjorde det inte.. Allt började med alldeles för många öl på Harrys och en blåögd kille i flipflops.." Haha ja tror ja måste svara de.. För jag tycker det är vansinnigt roligt.. Men det är nog bara jag, haha :D

Bra så!

Dum?

Björn på jobbet:

"Men alltså, hur får ni in musiken i den dära ipoden da? E de genom de där youtube?"

HAHAHAHAHAHAHAHA, HUR roligt? Va? Hur jävla roligt?!

Du får inte..

Hela dagen har jag gått och tänkt på att jag måste lägga in Sonja Aldéns nya låt här.. Sen ringer R och nämner i förbifarten att han fått låten skickad te sej, och helt plötsligt tänker jag inte alls lägga in låten här.. Ja vill bara inte längre!

Förövrigt, har ni nångång vat me om en människa som pratar så bred jävla skånska att man inte ens hör va han säger? Orimligt.. :)

Bra så!

Du tror så mycket..

Du tror jag saknar dej, du har så jävla fel.. Jag har aldrig känt mej mer fri än nu.
Jag hatade ditt vakande öga över mig, dina åsikter om vem jag fick prata med eller vem jag skulle umgås med.
Hatade alla 100 frågor efter en utekväll, eller bara efter en promenad tom..
Jag hatade plocka kläder efter dej, tvätta din tvätt.. ALLTID.
Jag hatade bära alla tunga matkassar, laga all din mat.
Hatade att jag behövde dammsuga efter du gjort det.
Jag hatade att det var som att diskutera med en 5 åring.
Hatade komma hem och se dig liggandes på soffan..
Jag behövde en förändring, och jag fick en förändring.
Jag hatar inte dig, jag hatar bara den du blev. Någon jag inte längre kände..
Och jag saknar inte det de minsta!

(Med eller utan ring..)

Men jada..

Mitt internet e fixat, update kommer strax :)

Bra så!

(Mobilbloggar) Skärpning telia..

Ja får panik på mitt idiotiska mobila bredband! De funkar ju bara när de själv vill.. Blir dum i huvet av detta. Så nej, min frånvaro e verkligen inte frivillig. Imorgon SKA ja jobba, om ja så får lunginflamation inatt. Å de e sjukt att ja längtar, haha.. Ja längtar efter diskohörnan :) PUSS

Haha skrattretande..

Haha asså detta är inte okej, eller normalt heller för den delen.. Vi e på riktigt fortfarande sjuka! E de inte de ena så e de fan i mej alltid de andra.. Först är Tilde sjuk en vända, sen när det precis verkar som hon e okej så blir jag sjuk. Igår kväll kände ja mej relativt okej igen, bestämde mej för att jobba.. Gick å la mej, kunde inte sova. De gick inte, provade me allt. Sista gången ja kollade på klockan va tjugo i 2, då hade ja legat i sängen sen halv 12.
Halv 3 vaknar jag till (alltså måste jag lyckats somna nångång mellan tjugo i 2 och halv 3) av att Pärlan ropar på mej. Suck.. Reser på mej, går in till henne letar upp bappen och lägger henne ner igen. Så enkelt brukar de gå, så somnar hon om.. Inte denna gången, hon e tokledsen och blir helt hysterisk när jag lämnar rummet. Tar upp henne för å vagga henne till sömns, känner att hon e ganska varm så tar febern på henne. 38,4.. Hahaha asså jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.. De e ju för i helvete sjukt!
Aja, en alvedon på de och hoppas på de bästa! Men hon ville absolut inte sova i hennes säng.. Så ja fick bära in henne till mig. Men tro inte att hon ska ligga jämte å sova, nej hon ska sova PÅ mej. Och ungen är helt svettig.. Efter mycket om och men lyckats ja få henne å sova, och lägga henne jämte mej i sängen. Då är kl kvart i 4.. Tio i 5 är det nån som petar på mej och viskar mamma.. Johoda, Pärlan e vaken igen.. Men lyssna på detta da: HON ÄR PIGG! Och vill inte sova mer.. Hon som brukar sova te 11 utan problem.. Så vad jag försöker säga med detta är att vi har vat vakna sen 5.. FEM!

Behöver jag nämna att jag är LITE trött efter 1 timmes sömn inatt? Nej, jag tänkte väl de.. Orkar inte ens tampas med mitt dåliga samvete att jag inte vat på jobbet på en vecka. Ja e för trött för å bry mej helt enkelt.. Fy fan!

Bra så!


Jada..

Det verkar som jag kan köra och jobba imorrn, iaf som jag mår nu.. Skönt, blir idiot av att ligga här hemma mer och må dåligt. Så imorrn får jag äntligen dra av mej joggingbrallorna och på me ett par leggins och en klänning istället.. Längtar riktigt efter duschen imorrn bitti och sen ställa mej i 30 min framför spegeln för att få till en vettig make och frilla..

Snälla snälla snälla låt mej må bra imorrn..

GONATT

Tack alla ni, för allt!

Jag går igenom mina bilder på datorn.. Tror jag klickat på varenda bild som tagits detta året. Och jag får en bra känsla i magen.. Jag blir varm inombords, speciellt av att titta på bilder som tagits dessa senaste månaderna. Varför klagar jag egentligen? Jag har de ju förbannat bra.. Jag har en dotter som är så underbar så ni anar inte ens hälften, det finns INGEN som kan få mej på så bra humör som Pärlan. Hon finns alltid här, jag behöver aldrig oroa mej för att hon försvinner om jag tycker om henne för mycket (hmm).. Hennes fantastiska ögon som kan lysa upp ett helt rum. Eller det där söta lilla leendet som gör att hon visar de få tänder hon har i munnen.. När jag sitter vid datorn och hon kommer gåendes och pussar mej på benet, i förbifarten.. När man frågar va mamma brukar göra, och ungen ställer sej och dansar och vickar på rumpan.. Haha.. Jag älskar min Pärla, så mycket att det gör ont i mig!

Eller min liga, ska vi prata om min liga? Fia, Röjj, Sandra, Carro.. Evelina me för den delen.. Hur lycklig är jag över att ha dessa tjejer i mitt liv? Jag har aldrig lika kul om inte dom är med.. Och framför allt så mår jag aldrig så bra som när jag har dessa vid min sida. Dom finns där i vått och torrt, och skulle aldrig, jag säger ALDRIG svika nån. Inte en chans.. Detta är en sjuk liga, de ska ni veta. Men de e PRECIS därför jag älskar dom, av hela mitt hjärta.. Va fan då om nån kollar dömmande? Vi har lika kul för de..
Mina systrar.. Icke att förglömma.. Dom älskar jag precis lika mycket. Jag kan inte ha en bättre familj (med vissa undantag)..

Jag har ett jobb jag verkligen trivs med.. Ja har antagligen de bästa jobbarkompisar man kan ha, och jag har en minst lika bra chef. De finns bara en enda naktdel me mitt jobb, och de e att jag måste pendla 14 mil varenda dag. Men på riktigt så tycker jag det är värt de, så mycket gillar jag mitt jobb..

Ni ser ju, jag HAR det faktiskt bra.. Jag borde inte gnälla, inte alls faktiskt. Mitt största problem just nu är att inte tycka om nån för mycket, för tydligen har det motsatt effekt.. Men förhoppningsvis så jobbar vi på de där, iaf om jag får bestämma..
För det är till stor del DIN förtjänst att jag har den där känslan av lycka i magen, som gör att jag känner mej varm inombords.. Men det skulle jag aldrig säga, med risk för en upprepning som jag inte är så sugen på..

Bra så!


Va säger ni om den här ligan da? Ha? Nej ni får dom inte, dom e mina..


Inte heller dessa tjejer får ni.. Inte en chans..


Denna lallaren da? Den sjuke fan i mitten.. ICKE, ni får fan inte henne heller.. =)


Tror ni att ni får lägga beslag på pinglan te vänster? Yeah right, she belongs to me.. Hon i mitten, verkar hon frisk? Nej.. Älskar vi henne? De gör vi.. =)


Tycker jag om min syster? DET gör jag.. :)


Den här lilla gynnaren da? Jovars.. Henne gillar jag oxå en del.. :D


Sista men.. jo, faktiskt oxå minst.. PÄRLAN, som jag älskar till stjärnorna och tillbaka!

Jajämen..

Jag har faktiskt inget och skriva.. Händer liksom inte så mycket när man bara ligger hemma och tycker synd om sej själv. Helt tomt i huvet på mej.. Men jag ska fila lite på detta medans jag lagar middag till Pärlan, så kommer det ett lite mer genomtänkt inlägg senare. Okej? :)

PUSS

Hur sjuk?!

Låg jag golvad hela kvällen och natten igår? Ja de gjorde ja, därför min uppdatering blev sådär.. Men man kan ju inte va på topp jämt =) Inte spytt sen jag vaknade, de e ju alltid nåt.. Å andra sidan har jag inte ätit nåt heller, så får väl se va som händer när (om) jag blir hungrig..

Nu måste jag ta en dusch, det är inte okej att se ut såhär.. Min feber gör att jag har ont i precis hela kroppen, så denna dusch ska bli väldigt snabbt överspelad.

Förresten.. Förlovning? Me ett gammalt ex? Vi kan ju inte ens va i samma rum utan å slå halvt ihjäl varandra.. Och kanske viktigast av allt, vi är inte ens ihop.. Så HUR kan du tycka att det lät som en bra idé?
Hur fan tänker ni karar egentligen.. Jag kan inte haja de. Det är lite roligt, de e de. Så lite får man skratta åt de.. Haha..
Men ja, nånstans e de ju en söt tanke oxå i för sej.. En ring som du tror räddar allt.. Aja, pojkar!

Bra så!

Aja..

Tycker jag lite synd om mej själv? Haha jaaa.. Mamma va precis här å lämnade av blöjor te Pärlan och glass till hennes favoritdotter.. =) Nu ska jag natta Pärlan sen ska jag återgå te soffan.. Ihopp om att Fia och co dyker upp senare, jag är sällskaps sjuk till tusen för tillfället..

Bra blogg idag, hmm?

Nyfödd..


Stämmer tiden nere i högra hörnet så är Pärlan 5 timmar ganska exakt på denna bilden.. :)

Gött? Eller?

Blir väldigt sparsamt me inlägg idag.. Vem tror ni vaknade och mådde illa idag? Johoda, Pärlan hade gett mej skiten istället.. Gick upp å skulle prova äta lite yoggi tänkte jag, så gick de kanske över å jag kunde köra å jobba. Hmm, motsatt effekt så de bara stänker om de.. Blev liggandes på toa i 20 min. Tilde verkar må bättre, hon tycker jag är astradi som bara vill ligga i min säng eller inne på toa..

Bra så!

Natt..

Nej va säger ni, är det inte dags för sängen?
Jag är fortfarande fruktansvärt bakfull.. Min mage mår som ett as, av all jävla alkohol..

Mycket benande just nu.. Skärpa till sej lite, solla bland skiten.. Lägga av å bete sej som, äh, ja vet inte vad.. Men skärpa till sej som sagt, de hade fan suttit på sin plats.. Så mycket å ta ställning till just nu, mer än va ja egentligen orkar med.. Hatar ta såna här beslut.. Men ja kan ju inte va idiot heller.. Äh, skitsamma.. Vi sover lite istället, visst?

Ja, de gör vi..

Gonatt!

Frisk Pärla?

Jaha ja.. Pärlan är hemma igen. Tror ni hon är frisk? Nopp, icke.. Tydligen vat vaken halva natten å spytt m.m.. Markus kunde inte va hemma från jobbet, för dom hade jättemycket å göra. Jag har väl inte tokmycket å göra direkt, och stället går ju inte under som sagt bara för jag inte e där.. MEN, ja får dåligt samvete när jag är hemma som vanligt. Därför ringde jag mamma å frågade om hon kunde va hemma me Tilde imorrn iaf, och de skulle hon försöka lösa..
Dock får vi ju se hur mycket sömn jag får inatt.. Blir jag väckt mitt i natten och måste torka spya så tänker jag inte jobba imorrn. Då får ja skaka av mej mitt dåliga samvete istället..

Nej, nu ska jag äta pepparkakor och kolla på Jokern på 4an..

Bra så!

Bilder från i fredags..


Strike the pose! ;)


Fina fina flickor =)


Det verkar som jag va lite törstig..


Okej okej okej.. Haha..


Det verkar som vi tycker vi är ganska häftiga, haha..


Ha ha ha ha...


Världens bästa!


Haha men fy fan, HUR full?! Bete sej..


Kärlek på hög nivå, jaaaada..


Gick det bra för Malin i fredes? Haha..


Världens bästa tjejer :D

Hmm, perfekt..

Går igenom gårdagens skickade sms och konstaterar: Jag kan aldrig mer handla på Ica!

Haha, underbart roligt..

Är klockan 1? Yes, det är den.. Och jag gick precis upp. Inte okej egentligen att sova bort halva dagen men jag är så SJUKT jävla bakfull idag.. 2 dagars dimman har tagit ut sin rätt och vi kan här och nu konstatera att jag INTE pallar trycket! Inte ens lite..
Men jävlar i helvete va roligt jag haft denna helgen, helt sinnessjukt..

Träffade så sjukt mycke bra folk igår.. Hittade tex Tildes pappa i baren på Lorden, blev lagom överraskad. Och genast började han stimma om Tilde, att hon va hos Annas föräldrar och att dom klarade de jättebra å förklarade sej te höger å vänster.. Haha, jag lämnar oxå bort Tilde ibland trots de e min helg, Om de händer nåt speciellt.. Givetvis kan han göra desamma då. Dessutom ställde han upp förra helgen när jag hade tufft som tusan, trots att de inte va hans helg egentligen.. Men han e så rolig som alltid stressar upp sej över saker, som om jag skulle börja skälla haha.. Markus är en underbart bra pappa, på alla dess sett. Och Tilde kan skatta sej lycklig som har en pappa (plus extramamma me för den delen, inte att förglömma) som bryr sej och älskar henne så fruktansvärt mycket. Och jag är fullkomligt övertygad om att Pärlan hade en supermysig kväll/natt hos hennes.. eh.. va heter de nu da.. "Extra mormor och morfar?" haha, börjar bli lite mycke nu... Hon hade de säkert tokbra hos Annas föräldrar e vad jag försöker säga :)

Haha på tal om Anna, hur mycket skrattade jag igår när hon skulle förklara nåt om sitt hår..

Jag: Men du är verkligen jättefin i håret!
Anna: Tack så mycket, men när jag va hos frisören så sa hon att mina hårstrån är...
(Tystnad, väntar på en fortsättning.. Tar en bra stund)
Anna: Amen asså, ni vet?
(Tittar på mej och Emelie och hoppas att vi fattar, vilket vi absolut inte gör)
Jag: Haha va nej?
Anna: Men asså när hårstråna är sådär så man liksom.. Fattar ni inte?
Jag: Hahahaha nej, fattar inte ett dugg nu..
Anna: Haha nehä, jaha.. Men när dom e sådär tomma? Jaa, tomma.. Fattar ni nu da?
(Här skrattar jag så mycket så jag håller på å kissa ner mej..)
Jag: Tomma hårstrån? Haha nej Anna, ja har inte en jävla aning om va du snackar om..
Anna: Nehä, aja, skitsamma.. Vi kan prata om nåt annat.. :)
Jag: Hahahaha..

Så nu undrar jag, tomma hårstrån.. what? :D Men de som va roligt med detta samtalet va att hon pratade om "tomma" hårstrån precis som vem som helst skulle fatta va hon menade.. Ja sitter fortfarande här å benar i va fan de va hon menade egentligen, haha :)

Vi hörs snart igen, tror ja måste titta lite på toaletten nu igen.. Hmm..
PUSS


Fylle? Nehj!

Är detta lördagen när jag lagt nästan ALLA korten på borfeet? Bordet menade ja.. Men JAAA, så e fallet.. Å de har aldrig känst bättre.. Skulle ja gjorde de me massa vin innanför västan? Nej, absolut inte.. men nu lbev de så iaf.. De va på tiden!

För övrigt så har tydligen Tildes pappa en granne som är.. hmm.. allså: TOKSÖT! GEEEE MEEEEEJ, NUUUU.. Som alla modebloggare säger.. haha.., trmasigt..

Bra så!

Frånvaro?

Amen skjut mej..
Syrran ringde 12.20 och kastade upp oss för tydligen va de dags för färd till Kristianstad.. Stort HMM på de.. Hur pigg va jag efter att ha somnat vid 7 imorse? Nej precis, inte ett jävla dugg.. Men tydligen hade jag ingenting och välja på, storasyster bestämmer tydligen. Hon har även bestämt att jag måste följa me till Harrys ikväll, trots att jag e så bakfull att jag håller på å gå av på mitten.. F Y  F A N !

Hur kan jag lova en dubbel? Hur kan jag göra de.. Jag är inte 18 längre, det har jag ju förstått. Jag pallar helt enkelt inte trycket, bara å faca sanningen..  Aja..

Diskuterades det i 4 timmar inatt med Sveriges mest konflikträdda människa? Ja.. faktiskt.. Jag blev nog minst lika förvånad som alla andra. Och väldigt förvånad över mitt eget beteende, som inte lusade te fanskapet.. Hade de vat för några veckor sen så hade situationen igår sett annorlunda, de vill jag lova.. Men hur va det Evelina sa? "Svårt att INTE tycka om den människan.." Jo, kan nog ligga lite i de.. Eller en hel del..

Aja, jag har inte tid å sitta här.. Emelie messar att hon e uttråkad. Så de e väl bara å blanda sej en grogg å ge sej ut i dimman igen.. AHHH, palla!

Bra så!


Slänger upp resten av bilderna imorrn, hinner inte nu =)


Men se på fan..

Wehej.. Funkar mitt internet igen? Jaaaaaada... MEN jag har ingen som helst tid att uppdatera nu, sjukt jävla stressad. Ska va hos världens bästa Sandra om en timme, där resten av min liga befinner sej.. Hur mycket älskar jag dom? Joda, som fan.. Hade aldrig klarat mej utan dom!
Fixade mina naglar hos Evelina idag.. Vilken jävla tjej alltså! Hon pallade sitta å lyssna på mitt tragg om honom i 2 timmar, bara DE ska hon ha en eloge för.. Så mycket vettigt å komma me dessutom. Förstår varför mina tjejer älskar henne mer än livet.. =)
Stephanie har fixat te mej idag.. Snygg som få, om jag får säga de själv.. Men de får jag förstås inte, haha..

Å förresten.. Du som lämnade en anonym kommentar om att jag ska vilja att Pärlan blir frisk för hennes skull å inte min egen! En fråga..
E du dum i huvet? Ja? Stod ingenstans att jag ville att hon skulle bli frisk för min egen skull? Nej du jag tror inte de.. De e ju nåt fel på dej som ens tänker i dom banorna.. Jösses me konstigt folk de finns..

Nej, hur va de nu vi sa? 18 igen? Så va de nog.. Då borde de alltså strömma Björn Rosenström ur mina högtalare å dricka pepino? Jamen de e precis så de e just nu.. Haha, detta kommer bli en bra kväll. Ja har de på känn..

Ses vi i dimman? :)

Bra så!

Meck hit och meck dit..

Nej, detta e fan inte okej! Va fan händer me mitt internet? Meckat halva dagen, men inte fan funkar de för de.. Herregud! Ja som har massa information å förmedla er.. Men de orkar ja ju inte sitta å knappa in från mobilen, tar ju 100 år.. Imorgon lämnar ja över kräkPärlan te Markus å Anna, hans helg.. Ja har torkat spyor va ja ska nu, ber te Gud att hon e frisk när Markus lämnar henne på sönda igen.. Aja, får väl fortsätta me å försöka få den här skiten å funka igen. Glöm inte, from imorgon e vi 18 igen. Samma regler gäller nu som då....... FULLAST VINNER ;) Puss

Men palla!

Hmm.. Internet e visst inte alls fixat, idag funkar de inte igen. AH! Ja får väl sätta mej i den jävla kön ändå.. Pärlan började dagen me å spy upp frukosten, härligt när man får känna på att man lever :) En sak till: Ja e inte dum i huvet, varför skulle ja tro att pojkar födda 88a skulle va 18, va de de ja skrev eller? Nej precis.. Ja skrev att JAG skulle va 18 igen, inte pojkarna i fråga. Läs hela texten nästa gång så slipper du lämna svinkorkade kommentarer.. Jösses! PUSS

Godnatt och det dära..

Igår så orkade ja inte engagera mej, så jag tryckte på "välj slumpmässigt ut låtar" när jag skulle lägga in låtar på min Ipod. Och ja har hittat ett par riktiga godingar.. Speciellt en ballad, de e en kille som sjunger men jag har ingen som helst aning om vilken han e.. Jag har heller ingen aning om va låten heter. Detta är alltså en låt jag har på min dator, men som jag ALDRIG hört.. Den e hur bra som helst.. Just nu lyssnar jag bara på den, hot n cold och en svår och jobbig grej.. dom 3 låtarna lyssnar jag på, om och om igen.. Tröttnar inte, inte ens lite :)

Aja.. Ska slänga igång en film nu. Madrassen ligger fortfarande på golvet framför tvn, me tusen kuddar och täcken. Pärlan ville ha de så innan när hon kollade på Pippi hela förmiddan.. Vi låg där i flera timmar å bara mysde.. Underbart. Stannar hemma imorrn me, dagis tyckte de va bäst så. Halva stället e tydligen hemma å e magsjuka, tom personalen.. Så vi passar oss för å komma tebaks förrän nästa vecka.
Nu tänker jag iaf krypa ner bland alla täcken å kuddar på golvet framför tvn, slänga igång sex and the city filmen och må som en prinsessa...

Nämnde jag att jag ska köra en dubbel i helgen? Altona på fredag och Lorden på lörda! Haha, jag tror tydligen att jag är 18 igen. Kommer må som 70 på sönda, men de får de va värt.. I helgen ska ja va 18 igen!

Bra så!

(Innebär det att det är okej å "titta lite" på pojkar födda 88a då oxå? Om jag ska va 18 igen menar jag.. Haha..)


Men SÅ ja!

Men wehej.. Paugen trodde att han inte fixade mitt internet, men de gjorde han.. =)

Har som sagt vat hemma idag. Vaknade kvart över 4 inatt av att Tilde stortjöt, helt hysterisk.. Löper in i hennes rum, och känner att det luktar VÄLDIGT märkligt där inne. Tänder i taket och ser att hela sängen e nerspydd, och även hela ungen.. Tar Pärlan och sätter henne i badkaret, hon skriker rätt ut men jag måste ju få ren henne... En halvtimme tog de. Bäddar ner henne i min säng me 300 handdukar under och runt henne.. Sen tar jag tag i hennes säng.. Sängkläder, täcke, kudde, madrass.. precis ALLT luktade spya.. Tjugo över 6 va ja klar me detta, helt slut.. Spelar in ett meddelande på dagis telesvarare och slänger iväg ett mess te Snoff. De fick räcka, ja va tvungen å sova..

Sov till 9, då vaknar hon igen och gör konstiga ljud å hostar å har sej.. Hinner precis in me henne på toa innan hon spyr igen. Stackars liten.. Hon blir så ledsen och får sån panik.

Sen kräkte hon ett par gånger till under dagen, men nu framåt kvällen verkade hon må bra.. Emma, Paugen och Albin kom vid 6 för lite klippning. Fan va ja e trött på de.. Ont i ryggen får man. Ja som alltid velat bli frisör, vill jag verkligen de ännu? Klipper minst en i veckan.. eller varanann vecka iaf... Och jag suckar lika djupt varje gång ja måste. Hmm.. Har snöat in helt på de här me journalist nu.. Aja, skitsamma..

Grey´s nu! =)

PUSS

Helvete..

Ber om ursäkt, men mitt internet funkar fortfarande inte.. Vet i fan va mupparna på Telia sysslar me! Dessutom va 67 i kö när ja provade ringa supporten innan.. PANIK! Men ja jobbar på de mina sötnosar ;)

Funkar inte..

Mitt internet funkar inte, ja jobbar på å lösa de. Detta lyckades ja skriva från mobilen, galet.. Hemma me Tilde idag, ni kan kalla henne kräkbebis. Mmm.. Hörs snart förhoppningsvis! Bra så!

Cubus-reklamen..

Har ni sett den senaste Cubus-reklamen, där Mini Andén (heter hon så?) oxå är med?
Iaf, där e de en kille me randig tröja som e toklik vår söta IT-kille på jobbet.. Tror han ev har halsduk på sej oxå. Detta inlägget e ju helt onödigt då ja inte har nån bild å visa upp på Johan (IT-killen på jobbet) så ni kan jämföra, kom jag på nu.. Haha, smart där!

PUSS

Bloggpaus!

Bloggpaus idag.. För trött! Körde mot rött i Karlshamn när jag skulle släppa av Snoff, helt omedvetet förstås.. Men vi höll på å dö. Och sängen ikväll känns som en bra idé.. Vi hörs imorrn istället! (Om ja lyckas hålla fingrarna borta från datorn ikväll..)

Bra så!

Läsar-rekord?

Jag har läsarrekord idag.. Och det kommenteras utav bara helvete på den här bloggen just nu. Varför tror ni? Precis, för jag yttrade en åsikt om utlänningar som kommer hit å bankar skiten ur folk.. Tror jag ska spinna vidare lite på de där nångång.. Ni verkar ju gå igång på de :)

Nu måste jag sova lite tänkte jag.. Va så sjukt trött på jobbet idag, de e inte okej.. Kanske att jag ska testköra min nya ipod i sängen? Ja.. Kanske de.. ;)

PUSS och gonatt

Men joda..

Haft galet mycket att göra sen jag kom hem, därav blev min blogg lidande.. Men jag lyckades ju fixa 2 inlägg från jobbet istället, så ja har väl ändå skött mej gaaaaanska bra? =)

Gissa förresten vem som hängde in en Ipod på jobbet idag? Joda.. Inte dumt inte. Trevligt när allt slit ger resultat.. =)
Nu ska jag betala mina sista räkningar, sen en dusch på de.. Barnledig i helgen, och de snackas om Malmö.. Dus e ändå hemma i Tjeckien, så hans hem stod till förfogande.. Vart ska man gå i Malmö om man vill bli full och shaka ass? Nån?

PUSS


Ungefär såhär full e de jag syftar på.. haha..

Vidrig lukt..

Fan, jag får panik på vår matsal.. Går ut för å hämta lite Te. Ja ja ja så jävla tramsigt å dricka te, bla bla bla.. Men min mage e fucked up, så ja inbillar mej att de e bättre att jag dricker varannan kaffe varannan te.. Iaf, så de tar ju lite tid för mej där ute.. Me te-påsar å skit. Under tiden står en kollega å häller upp sin färdiggjorda soppa.. Ja hatar soppa. Å denna luktade vidrigt.. Fick panik, hela magen vände på sej av lukten! Å där stod ja å försökte skynda på me mitt jävla te så ja skulle komma från den förbannade lukten..
Då välter jag min kopp! Allt te på golvet.. Fy fan! Torkar upp skiten, trycker på kaffe me mjölk å 10 sekunder senare går ja därifrån..
Te, vilket jävla fjantigt påhitt!

Bra så!

Rättelse..

Återigen har jag överskattat mina läsare, och tror dom e smartare än dom egentligen är.. Fel av mej ju!

Tror ni verkligen jag syftade på ALLA utlänningar när jag fick rycket igår? Tror ni på riktigt de?
Nej, självklart inte.. Ja syftade på dom som kommer hit och inte jobbar, utan bara bankar ner folk te höger å vänster.. Oftast helt utan anledning. DOM e de som stör mej.. Vissa kommer hit och dom vill inte ens lära sej svenska, dom vill inte jobba.. Säga va ni vill, men så ser verkligheten ut. Dock gäller inte detta ALLA  som sagt.. Dåligt formulerat av mej, men jag trodde de va en självklarhet.

Bra så!

RSS 2.0