Alldeles strax..

Mamma är här och färgar min utväxt, den enda som hade en stund över för att snygga till mig lite.. Förstår inte varför jag inte gjorde detta för en vecka sen, då jag hatar när håret är helt nyfärgat å man ser allmänt märklig ut i hauret.. Men men, det får bli som de blir.. Skulle egentligen hinna iväg å sola me, men de projektet kan jag lägga ner. Markus kommer och hämtar Pärlan om 30 min, å efter de ska jag köra direkt till Bromölla.. Så jag får smeta in mej lite snabbt i brun utan sol istället och hoppas på det bästa.. Hmm..

Hatar när jag känner mej såhär stressad.. Kommer glömma hälften. Så står jag där sen hemma hos Sandra och har glömt typ klänningen eller nåt.. Skulle inte förvåna mej ett dugg. Måste få den där handlingen överstökad så snabbt som möjligt så man kan börja korka upp :)

Detta kommer bli en bra kväll, det har jag bestämt mej för.. Jag firar ju med ligan (eller iaf delar av den) så då kan de inte gå fel.. Imorrn ska jag sammanställa mitt år hade ja tänkt, va som vat bra och va som vat dåligt.. Nångång under morgondagen kommer en års-resumé.. Det ser vi väl fram emot? :)

Ska se om jag hinner/kan blogga en gång till hos min älskade Sandra, ananrs hörs vi imorrn.. Alternativt inatt. Kameran e med så de kommer bli en hel del bilder.. =)

Gott nytt år till er allihopa, tack för detta året!


Haha jag älskar Sandras min på denna bilden.. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0