Att fullfölja en dejt..


Pippi-saker.. Överallt e de pippisaker då ungen helt snöat in på Pippi.. Haha..


Dessutom fick Pärli en potta i julklapp.. Hon hajade direkt hur den skulle användas. Nu sitter hon på den och bläddrar i böcker bland annat.. Dock me blöjan på, men snart ska vi börja öva :)


Så sjuuuuukt mycket folk inne i Kristianstad idag.. helt galet! Vi fick parkera långt borta på Willys, med andra ord tog de typ en kvart att gå in till stan. Kanske inte så mycket egentligen, men när man e van vid att parkera mitt i smeten så kändes det som en evighetspromenad.. =)

Fick mina stövlar omklackade, så nu e dom som nya igen.. Inte dumt :) Ett läppglans och ett par strumpbyxor va nog de enda som inhandlades till mig själv, resten va grejer till lilla Fröken Karlsson..

Syrran e på dejt nu, tillskillnad från hennes syster så går hon på dejter hon tackat ja till. Hon är inte en idiot och drar sej ur i sista sekund.. Hon fullföljer istället. Jaja, nån i vår familj måste ju göra de oxå.. Hmm..

Pärlan har precis somnat, så ja drog på mej träningskläderna å tänkte kasta mej upp på helvetesmaskinen igen.. Dock fick ja ont i benen idag bara av att titta på den.. Så ja valde att skriva detta inlägget först, ihopp om att jag skulle va pepp sen.. De e jag inte kan ja meddela. Men så får de bli.. Me Pink i öronen så går allt :)

Bra så!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0