Bra kväll..

Jag låg och va karig i sängen och sa att jag inte va bakfull nyss, men det verkar som jag är det ändå.. Reste mej ur sängen och höll på å spy rätt ut.
T tyckte visst de va okej och väcka mej HALV 10 för att han ska iväg å spela badminton eller va fan de va.. Så sjukt trött.. Somnade inte förrän 5 el nåt imorse efter att ha väntat på den samma utanför PirriPirri e 7 år.. Fick ja gå hem? Eh nej, tydligen inte.. Fick proffsmingla me Chrisse och Totte så länge :) Jävla trevliga killar de där, varför har jag inte upptäckt de innan? Haha...

Bra kväll igår, Altona va faktiskt roligt för en gångs skull.. Otippat att M blev utslängd? Haha nej, inte särskilt.. Men jag tyckte bara de va trevligt, slippa ha honom en halvmeter från mej stirrandes över varenda steg jag tar... Hmm...

Nej lite städning på de får de nog bli, ser ut som ett bombnedslag här..
Hmm hur blev det med: "Men jag hjälper dej och städa imorrn hjärtat.." Jasså? Här lyser han minsann med sin frånvaro.. Badminton.. Pff!

Bra så!

Kommentarer
Postat av: Anna

Hjälp mej!! vilken Totte??? :)

Jag kan tänka mej att de är han som jag brukat festa med, men det har slagit slint i huvet.? Vad FAN heter han egentligen?? :)

2008-12-13 @ 19:03:09
URL: http://whataboutanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0