Det här med nyår..

Borde sova, men kan verkligen inte.. Går helt enkelt inte, ja har tom provat.. Tycker inte om, min annars så äckligt sköna säng, min säng särskilt mycket just ikväll.. Jag gäspar och gäspar men så fort ja lägger mej i sängen så kan ja fan i mej inte sova!!

Så ja sitter här å tänker igenom mina senaste nyår..

Förra året va ja på nån fest på Räkan här i stan, som Emelie å nån till (vem de nu va, minns inte ens..) hade ordnat. De skulle bli storslaget.. men de va mest märkliga människor där. Så ja vinglade hem vid 1 tiden, kändes helt klart som en misslyckad kväll..
Året innan dess va jag gravid, då satt vi tjejer och käkade midda hemma hos Emelies bror. Efter de åkte jag och Emelie in till Karlshamn då jag ändå va nykter (gravid som sagt) och minglade lite hemma hos Hulte (tror jag) med våra karlshamns pojkar.. Som vi förövrigt träffar alldeles för sällan nu. Sen plockade vi upp Tildes pappa och åkte tebaks te Sölvesborg. Lite efterfest hos Emelie, sen somnade jag och Markus på mammas soffa. EH två stycken i en svinsmal soffa, varav den ena e gravid i 4e månaden. Succé.. eller?
Året innan dess va jag i Malmö med syster och hennes dåvarande (och helt sinnesjuka) pojkvän. Då hade jag riktigt riktigt jävla löjligt trevligt.. Sjukt roligt. Och de bästa av allt är att i Malmö kan man gå ut på nyår..

De e tyvärr allt jag kommer ihåg, ni vet mitt minne.. kasst! Minns inte va ja gjorde åren innan dessa.. Men de kan ju va skitsamma.. För min poäng me detta inlägget e att nästa år tjejer, så tycker jag vi drar te Stockholm och dränker oss i skumpa bland heta brats på stureplan.. På riktigt!

E ni på?! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0