Fia Österberg..

Vi är hos Sandra och fixar i ordning maten nu... De diskuteras nyårslöften.. Ja meddelar såklart mitt nyårslöfte, att jag ska ligga mindre. Iaf med massa olika.. Ja ska styra upp mitt kärleksliv helt enkelt, bete mej lite.. Meddelar Fia (min älskade underbara bästa Fia som jag älskar så mycket att det gör ont i hjärtat bara av tanken på att mista henne..) att jag inte skrivit detta i min blogg, för jag tänkte att de va bäst å låta bli..
Fia säger då: "Fan va duktig du är, jag är riktigt stolt över dej älskling.."

Sagt och gjort.. Nu står precis de raderna i min blogg likförbannat. Lika bra de, denna bloggen e ju lika öppen som en jävla bok.. Så varför  sluta nu? Folk har problem med att jag skriver allt här, framför allt R kanske.. Men ja kan inte hålla på å bry mej om de, jag älskar min blogg.. Och jag älskar att kasta ut mitt privatliv här.. Faktiskt.. Så förlåt!

Fia sa även att jag inte har berättat på länge i min blogg hur mycket jag älskar henne.. Att hon nämns för lite. Tycker ni me de? Är det för lite Fia i min blogg? Ja kanske.. Hon åker te Åre på fredag, så då kommer de va för lite Fia i mitt liv överlag.. Precis här och nu när jag skriver dessa rader på Sandras laptop så har jag lust å gråta, på riktigt.. Ska hon lämna mej här? Jag klarar mej ju inte utan Fia, jag gör inte de.. Pärlan behöver dessutom sin gudmor här hemma, inte i Åre för tusan.. Fia, du måste komma hem snabbt igen.. Hör du de? Jag skriver det här istället, för vi kan inte prata om de ikväll.. För då kommer jag gråta.. Och ikväll kan jag inte gråta, jag ska va alldeles för sminkad för de.. Så jag säger det här, och bara här:

Fia jag älskar dej, du är det bästa jag har i mitt liv. Och jag skulle aldrig byta bort dej mot nånting.. Du äger hela mitt hjärta tillsammans me Pärlan.. Så skynda dej hem igen e du snäll, jag behöver dej här hemma!

Bra så!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0