Frånvaro?

Amen skjut mej..
Syrran ringde 12.20 och kastade upp oss för tydligen va de dags för färd till Kristianstad.. Stort HMM på de.. Hur pigg va jag efter att ha somnat vid 7 imorse? Nej precis, inte ett jävla dugg.. Men tydligen hade jag ingenting och välja på, storasyster bestämmer tydligen. Hon har även bestämt att jag måste följa me till Harrys ikväll, trots att jag e så bakfull att jag håller på å gå av på mitten.. F Y  F A N !

Hur kan jag lova en dubbel? Hur kan jag göra de.. Jag är inte 18 längre, det har jag ju förstått. Jag pallar helt enkelt inte trycket, bara å faca sanningen..  Aja..

Diskuterades det i 4 timmar inatt med Sveriges mest konflikträdda människa? Ja.. faktiskt.. Jag blev nog minst lika förvånad som alla andra. Och väldigt förvånad över mitt eget beteende, som inte lusade te fanskapet.. Hade de vat för några veckor sen så hade situationen igår sett annorlunda, de vill jag lova.. Men hur va det Evelina sa? "Svårt att INTE tycka om den människan.." Jo, kan nog ligga lite i de.. Eller en hel del..

Aja, jag har inte tid å sitta här.. Emelie messar att hon e uttråkad. Så de e väl bara å blanda sej en grogg å ge sej ut i dimman igen.. AHHH, palla!

Bra så!


Slänger upp resten av bilderna imorrn, hinner inte nu =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0