Haha skrattretande..

Haha asså detta är inte okej, eller normalt heller för den delen.. Vi e på riktigt fortfarande sjuka! E de inte de ena så e de fan i mej alltid de andra.. Först är Tilde sjuk en vända, sen när det precis verkar som hon e okej så blir jag sjuk. Igår kväll kände ja mej relativt okej igen, bestämde mej för att jobba.. Gick å la mej, kunde inte sova. De gick inte, provade me allt. Sista gången ja kollade på klockan va tjugo i 2, då hade ja legat i sängen sen halv 12.
Halv 3 vaknar jag till (alltså måste jag lyckats somna nångång mellan tjugo i 2 och halv 3) av att Pärlan ropar på mej. Suck.. Reser på mej, går in till henne letar upp bappen och lägger henne ner igen. Så enkelt brukar de gå, så somnar hon om.. Inte denna gången, hon e tokledsen och blir helt hysterisk när jag lämnar rummet. Tar upp henne för å vagga henne till sömns, känner att hon e ganska varm så tar febern på henne. 38,4.. Hahaha asså jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.. De e ju för i helvete sjukt!
Aja, en alvedon på de och hoppas på de bästa! Men hon ville absolut inte sova i hennes säng.. Så ja fick bära in henne till mig. Men tro inte att hon ska ligga jämte å sova, nej hon ska sova PÅ mej. Och ungen är helt svettig.. Efter mycket om och men lyckats ja få henne å sova, och lägga henne jämte mej i sängen. Då är kl kvart i 4.. Tio i 5 är det nån som petar på mej och viskar mamma.. Johoda, Pärlan e vaken igen.. Men lyssna på detta da: HON ÄR PIGG! Och vill inte sova mer.. Hon som brukar sova te 11 utan problem.. Så vad jag försöker säga med detta är att vi har vat vakna sen 5.. FEM!

Behöver jag nämna att jag är LITE trött efter 1 timmes sömn inatt? Nej, jag tänkte väl de.. Orkar inte ens tampas med mitt dåliga samvete att jag inte vat på jobbet på en vecka. Ja e för trött för å bry mej helt enkelt.. Fy fan!

Bra så!


Kommentarer
Postat av: Anna

Usch, tycker synd om er båda :(

Men tänkte bara säg att vill du inte vara hemma imorgon och du inte kan fixa barnvakt på annat sätt så e jag ledig iaf! :)..

2008-12-10 @ 16:22:52
URL: http://whataboutanna.blogg.se/
Postat av: Anonym

Anna... tror båda behöver barnvakt, en liten och en stor bebis....

2008-12-11 @ 20:59:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0