Hej och välkommen!

Vet ni vad jag tycker är det allra bästa med magkatarr? Att det smyger sej på en helt utan förvarning, som ett brev på posten.. Jättekul, tycker jag, verkligen!

Nu har jag så förbannat ont så jag vet inte vart ja ska ta vägen, tror ni att jag har några tabletter hemma? Haha nejda, självklart inte.. Så hur i helvete ska jag kunna sova me denna sjuka jävla smärta? Det undrar jag..

Mitt nästa problem är, hur ska jag få tag i tabletter innan jobbet imorrn? Va jag vet så öppnar apoteket kl 10.. Då ska jag befinnna mej på min plats på Call4u sen 1 timme tillbaks..
Min bästa idé hittills är att dissa min lunch, hämta mina tabletter på Apoteket i Ronneby då och istället gå hungrig resten av dagen.. Tråkigt att DET är min bästa idé. för den låter nämligen urusel!
Får jag inte mat vid 12 snåret så blir jag en väldigt väldigt tråkig människa att ha å göra med, hmm..

Från en sak till en annan.. Min syster fyller 19 på freda (eller sönda egentligen, men Altona har tydligen inte öppet då..) och har kommit på den brilljanta idén att ställa till me fest HÄR hemma, i MIN lägenhet.. Alla hennes kompisar, hennes pojkväns kompisar och så min liga med förstås.. Dessa har hon bjudit in, vad kan det bli.. 25 pers typ?
Blir jag inte vräkt nästa helg så kommer jag aldrig bli det, det kan jag lova.. Speciellt om dom tänker bete sej som jag gjorde när jag va 19.. great!

PUSS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0