Precis när jag trodde att det inte kunde bli värre..

Borde jag dricka idag, absolut inte faktiskt.. Jag är inte i skick att göra de, inte alls.. Va precis uppe hos pappa och Ann, eller ja Ann snarare för pappa är inte där. Pappa sitter i häktet.. Är jag dum i huvet som skriver detta här? Jo, antagligen.. Men som jag sagt 7600 gånger innan så skiter ja LITE i va folk säger, detta är MIN plats för å ventilera.. MIN plats! Vill ni kolla snett på mej eller dömma mej för min pappas handlingar så e de upp till er.. Kunde inte bry mej mindre faktiskt.. Vet ni va de värsta är? Att för första gången på flera år så känner jag ett tillfälligt lugn över mej.. Ett lugn för att pappa sitter där borta, inlåst och kan inte dricka.. Men framför allt så kan han inte göra varken sej själv eller nån annan illa..
Den där jävla polisen som jag pratade me va ju å andra sidan helt rubbad.. Har aldrig vat me om maken te å ha så taskig attityd.. Idiotförklarade mej både en och två gånger.. Herregud..

Pappas drickande har helt spårat ur.. HELT! Han ber om hjälp och får ingen.. Jag tror de e dags och föra lite liv på socialen igen, tydligen så gick de inte in nåt i huvet på dom sist ja va där å gapade..
Jag tycker det är imponerande att ett gäng så inkompetenta människor får jobba med det dom gör, faktiskt..


Kommer jag ta bort detta inlägget igen efter att jag publicerat de? Ja.. kanske..

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag känner inte dig och vill absolut inte döma...Men när du skriver om din fars problem....och sedan om dina egna eskapader och fyllor varje helg, och dina minnesluckor m.m..Du är inte rädd att själv hamna där ? Alkoholism beror ju både på ärftlighet, miljö och vanor.Och ett barn till en alkoholist löper högre risk att drabbas. Bara en liten fundering från min sida...hoppas allt ordnar sig till de bästa för er.

2008-12-20 @ 19:00:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0