Soffan e underskattad..

Jag va så trött igår när jag kom hem så de va helt sjukt.. Alla andra på "kalaset" drack vin utav bara fan, men jag var allt annat än sugen på saker med alkohol i. Så jag tog på mej ansvaret att köra hem.. Gött tyckte farmor och mamma och gick lös LITE på snapsen.. Jösses.. När mamma höll på å somna i soffan kl 22 så bestämde jag att de va dags att åka hem. Så va hemma vid kvart över 11 igen.. Satte mej vid datorn en sväng och sen la jag mej på soffan, fick för mej att ja va sugen på å kolla på Pinks konsert.. Såg nog hela första låten sen sov ja... Haha...

Vaknar till vid lite över 1 av att jag fryser som fan, men orkar inte resa på mej.. Täcket låg inne i sängen, filten va på Tildes rum. Slutar med att jag drar på mej T´s tröja som ligger på soffan, sticksig som fasen va den.. Förstår inte hur han kan gå omkring i den. Men jag va för trött för å bry mej om sticksigheten, dessutom luktade den så sjukt gott så de funkade ändå, jag somnade om igen utan problem..
Å vaknade igen vid 10 imorse, på soffan.. Haha... Nu sägs de att jag ska tvätta hela dagen, låter väldigt givande och framför allt spännande måste jag säga.. Aja, bara å ta tag i problemet :)

Bra så!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0