Svettig!

Jag har ett problem... eller äh, problem och problem.. Skitsamma..

Den här träningen alltså.. Fick ju den här.. stora jäkla trampgrejen av mamma i Julklapp.. Kunde aldrig i min vildaste fantasi tro att de skulle va så SJUKT jävla jobbigt som det är.. Har stått på den där helvetes saken nu varenda dag sen ja fick den.. Första dagen va de sjukaste ja vat me om. Jag visste att jag blitt galet otränad sen jag födde Tilde, men H E R R E G U D ! 20 min på den och ja va helt död sen! Låg å flåsade på golvet i en halvtimme efter.. Kunde knappt andas.. Jag menar allvar, tragiskt nog.. 
Andra gången va ungefär likadan, dock behövde jag inte hämta mej riktigt lika länge..
Idag, nu nyss, så svettades jag så sjukt mycket.. Då ska de tilläggas att svettas e egentligen de värsta ja vet, jag har en SJUK fobi emot att svettas. Får panik om jag vaknar i sovrummet mitt inatt av att jag svettas.. Det är vidrigt!
Iaf, idag svettades jag som ett as men det var inte fullt så jobbigt som alla andra gånger.. Kan de göra så lite att ställa sej på den där maskinen i 30 min i 4 dagar? Får man verkligen upp flåset, iaf lite grann, på 4 dagar? Va fan vet jag..

Men jag har kommit på att jag älskar träningsvärk.. ÄLSKAR! Det är ju helt underbart med träningsvärk..

Så alltså, problemet.. Jag ÄLSKAR träningsvärk, men jag HATAR att svettas.. Aj aj aj.. Träning alltså, så larvigt egentligen.

En viktig detalj i allt detta är att jag älskar nästan allt på min kropp, få inte för er nåt annat.. Jag behöver bara få upp flåset, inte bara lite utan MYCKET!

Bra så!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0