Tack alla ni, för allt!

Jag går igenom mina bilder på datorn.. Tror jag klickat på varenda bild som tagits detta året. Och jag får en bra känsla i magen.. Jag blir varm inombords, speciellt av att titta på bilder som tagits dessa senaste månaderna. Varför klagar jag egentligen? Jag har de ju förbannat bra.. Jag har en dotter som är så underbar så ni anar inte ens hälften, det finns INGEN som kan få mej på så bra humör som Pärlan. Hon finns alltid här, jag behöver aldrig oroa mej för att hon försvinner om jag tycker om henne för mycket (hmm).. Hennes fantastiska ögon som kan lysa upp ett helt rum. Eller det där söta lilla leendet som gör att hon visar de få tänder hon har i munnen.. När jag sitter vid datorn och hon kommer gåendes och pussar mej på benet, i förbifarten.. När man frågar va mamma brukar göra, och ungen ställer sej och dansar och vickar på rumpan.. Haha.. Jag älskar min Pärla, så mycket att det gör ont i mig!

Eller min liga, ska vi prata om min liga? Fia, Röjj, Sandra, Carro.. Evelina me för den delen.. Hur lycklig är jag över att ha dessa tjejer i mitt liv? Jag har aldrig lika kul om inte dom är med.. Och framför allt så mår jag aldrig så bra som när jag har dessa vid min sida. Dom finns där i vått och torrt, och skulle aldrig, jag säger ALDRIG svika nån. Inte en chans.. Detta är en sjuk liga, de ska ni veta. Men de e PRECIS därför jag älskar dom, av hela mitt hjärta.. Va fan då om nån kollar dömmande? Vi har lika kul för de..
Mina systrar.. Icke att förglömma.. Dom älskar jag precis lika mycket. Jag kan inte ha en bättre familj (med vissa undantag)..

Jag har ett jobb jag verkligen trivs med.. Ja har antagligen de bästa jobbarkompisar man kan ha, och jag har en minst lika bra chef. De finns bara en enda naktdel me mitt jobb, och de e att jag måste pendla 14 mil varenda dag. Men på riktigt så tycker jag det är värt de, så mycket gillar jag mitt jobb..

Ni ser ju, jag HAR det faktiskt bra.. Jag borde inte gnälla, inte alls faktiskt. Mitt största problem just nu är att inte tycka om nån för mycket, för tydligen har det motsatt effekt.. Men förhoppningsvis så jobbar vi på de där, iaf om jag får bestämma..
För det är till stor del DIN förtjänst att jag har den där känslan av lycka i magen, som gör att jag känner mej varm inombords.. Men det skulle jag aldrig säga, med risk för en upprepning som jag inte är så sugen på..

Bra så!


Va säger ni om den här ligan da? Ha? Nej ni får dom inte, dom e mina..


Inte heller dessa tjejer får ni.. Inte en chans..


Denna lallaren da? Den sjuke fan i mitten.. ICKE, ni får fan inte henne heller.. =)


Tror ni att ni får lägga beslag på pinglan te vänster? Yeah right, she belongs to me.. Hon i mitten, verkar hon frisk? Nej.. Älskar vi henne? De gör vi.. =)


Tycker jag om min syster? DET gör jag.. :)


Den här lilla gynnaren da? Jovars.. Henne gillar jag oxå en del.. :D


Sista men.. jo, faktiskt oxå minst.. PÄRLAN, som jag älskar till stjärnorna och tillbaka!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Vi, ja jag säger vi för jag vet att det är så, VI älskar dig minst lika mycket tillbaka min underbara love=) Men det visste du ju redan;)

2008-12-09 @ 22:10:52
URL: http://sassiestyle.blogg.se/
Postat av: Röjj

<3 BIG LOVE

2008-12-10 @ 23:06:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0