Taskhörnan?

Jag "slapp" lalla omkring på jobbet och verka upptagen.. Dom ringde från dagis nämligen och sa att Tilde va sjuk. Jaha ja, sa jag högt för mig själv, då va de dags igen. Viktor trodde de va dags för kaffe, men de va inte de ja menade..

Idag har jag fått sitta hela dagen me å svara på mail, mail som jag egentligen inte har en jävla aning om. För det är inte min uppgift i normala fall.. Så klickar jag på inkorgen, börjar läsa. Tar först alla dom som jag reder ut själv, utan att be halva stället om hjälp.. Sen kommer dom som är lite halvkluriga, som jag NÄSTAN är säker på svaret men vågar liksom inte chansa me risk för att få en arg chef över mej (hahahaha.. över mej.. gud vilken rolig kommentar jag har till den meningen egentligen..) Å allra sist har jag dom där jag inte fattar ett skit! Verkligen INTE ETT SKIT.. Så då sitter jag och hummar lite för mig själv, kliar mej i håret, skruvar på mej.. sen sneglar mot Snoff te vänster om mej..

Snoff: Va är det nu da?
Jag: Jag behöver hjälp..
Snoff: HA HA ja, verkligen..
Jag: Kul, verkligen.. Men jag fattar inte.
Snoff: HA HA nej, tänka sej..HA HA..
Jag: För i helvete!!
Snoff: Förlåt, vad behöver du hjälp med da?
Jag: De här mailet, kolla.. Jag fattar inte.
(Tystnad.. Mycket hummande här..Sen börjar han förklara massa obegripliga saker..)
Jag: Vaddå?
Snoff: Ah, suck.. Låt de mailet va så nån annan tar de istället, jag orkar inte me dej.

Varför är Snoff så taskig för? Kan ni tala om det? Allt jag ger är kärlek, och vad får man tillbaks.. HÅN! Ibland svarar han dessutom inte alls, han låtsas att han inte hör mig. Det kallas envägskommunikation har jag lärt mej.. Jag och Christoffer sysslar tydligen en hel del me de.. Så nu jag ett meddelande till dig Christoffer (Snoff):
På månda är min sista dag innan semestern, kommer inte tebaks förrän 7/1.. DU kommer sakna mej, men JAG BRYR MEJ INTE!

HA, där fick han så han teg.. =)
NU: Kalas hos min mormor!

Bra så!

Kommentarer
Postat av: ära vad i gud i höjden detta har jag gjort i slöjden

Haha berättar du verkligen hela sanningen i det där med envägskommunikation och om att jag är väldigt hjälpsam när jag hör/lyssnar på dig ! Vill inte bara ha skit :)

2008-12-18 @ 19:38:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0