Luddigt som fasen..

Okej, jag ska inte sova.. Än.. Vet ni varför? För inatt kunde jag inte sova, igen.. Låg och vände och vred på mej i flera timmar som nån annan idiot, för mycket kladd inne i huvet på mej.. Så jag måste alltså ha UR mej allt kladd i huvet innan jag väljer att gå och lägga mej. För det skulle ändå bara resultera i sömnbrist..

Men det finns ju ett problem.. Allt kladd kan inte skrivas här, såklart. Ni är ALLDELES för många som läser... Nej nej nej jag har inte hybris, det är faktiskt så. Säga va ni vill om det.. Och det är fan i mej minst en gång om dagen som nån börjar en mening med "Jag läste i din blogg att..." bla bla bla.. Jo tack jag vet vad jag skriver ;)

Whatever.. Mitt "kärleksliv" är en enda stor röra! Det är nog framför allt det jag ligger sömnlös (okej sömnlös är att ta i, men låter de inte bättre da? Haha..) över har jag kommit på.. Jag borde verkligen reda upp den här röran, på riktigt.. Det är kanske inte ett dugg rörigt för alla andra inblandade, det har jag inte en aning om.. Men inne i MITT huvud e det rörigt som fan helt plötsligt.. Och rörighet är det värsta jag vet!

Vet ni vad jag tror jag ska göra, som jag precis kom på? Jag tänker bara luta mej tillbaka och inte bry mej om röran.. Ta dagen som den kommer, så kanske den här röran reder upp sej själv.. Kan de inte bli så? Jo väl? :)
Världens luddigaste text.. ber om ursäkt för de.. har fortfarande inte rett ut ens hälften av allt mitt huvudbry, men de kommer nog.. haha.. Kommer jag kunna sova inatt? Antagligen inte :)

NU: Gonatt.. igen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0