Världens bästa!

Precis hemkommen.. Blev visst kvar i Asarum halva dagen. Ska inte säga att jag inte gillade de, för det gjorde jag. Har inte haft en så mysig "dagen-efter-dag" på väldigt väldigt länge.. Skulle kunna ligga där i sängen me honom tätt tätt intill i ytterligare ett dygn utan problem.. Farligt de där alltså!

Aja, gårdagen bjöd på fest.. Och vilken fest sen da! Satte igång me drickandet kl 16 igår, behöver jag förklara att de blev en fylla som inte va av denna värld? Nej, tänkte nog de..
Ett nytt ganska intressant fenomen är att varenda gång ja kommer te en förfest me nya människor så är det MINST en som säger "men jag läser din blogg.." Haha jag blir lika förvånad varenda gång, sjukt.. Människor som jag inte känner, varför läser dom MIN blogg liksom? Elin va de som sa detta igår, så jag passar på att välkomna Elin.. :)

Igår fick jag bara höra att jag va lik Pink 3 gånger, brukar bli en 7-8 gånger på en kväll.. Så de va lugnt igår. Tydligen va ja otrevlig mot folk igår me, Mattsson tex.. Som egentligen är världens snällaste, han tyckte jag tydligen att jag skulle va otrevlig mot.. Jaha ja, inte okej beteende från min sida.. Inte alls faktiskt. Ber om ursäkt för det Mattsson!

Världens bästa Henrik joinade igår oxå.. Oj va ja älskar honom! Världens bästa faktiskt, på riktigt.. Hur kan en människa kliva in i ett rum och kliva rakt in i mitt hjärta med en gång? Ja hajar de inte.. Jag behöver en sån som Henrik i mitt liv, för alltid.. Det finns för som är som Henrik! Och jag  älskar att han alltid hyllar en och talar om hur fin man är.. Henrik, jag kommer ALLTID stå på din sida i de här.. Tro aldrig nåt annat, oavsett va ja skrev.. Haha :)

Nej, detta håller inte.. Nu måste jag göra nåt vettigt, träna 1 timme tex... Sen en dusch på de.. Får se om jag orkar ta mej ner till syrran ikväll, eller om jag bara ska ligga här på min sköna soffa resten av kvällen.. Vi får se helt enkelt!

Bra så!

(Kommer bilder från igår, de gör det.. När jag har mer tid el orkar.. haha)

Kommentarer
Postat av: Anna

fatta du att jag också hör de...KILLAR kommer fram till mej, "jag läste att du var världens bästa plastmorsa" ...Ehh..jaha var? på jennies blogg...jag läser den! GARANTERAT hela västra blekinge..

2008-12-26 @ 17:36:38
URL: http://whataboutanna.blogg.se/
Postat av: Lisa Sunesson

Är det Henrik Isso, som är världens bästa?

2008-12-26 @ 22:37:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0