Älskade Fia!

Ja har så jääävla mycke å säg, men samtidigt så fruktansvärt lite. De behövs egentligen inga ord längre, vi kan varandras blickar, varandras sett att röra sej. Vi kan helt enkelt varandra.. fråga är om det e bra eller dålig?

Nog om de.. Har ja årets tråkigaste vänner? Ja kanske.. iaf just nu.. å iaf dom som för tillfället befinner sej på hemmaplan.. De e vid såna här tillfällen ja saknar Fia! Världens bästa Fia, som aldrig skulle lämna mej för en kar.. oavsett anledning. Fia som aldrig spottar i glaset..Fia som finns där när man behöver henne.. Fia som bara är Fia, och hon e Fia på ett jävla bra sätt. Ringde henne innan, inget svar.. Sen hade de ringt nåt märkligt nummer te mej när ja stod i duschen, de va visst Fia.. Så nu ringde vi om varandra.. igen.. som vanligt.. Ja måste ringa upp henne imorrn, ja saknar henne!

Min bebis lämnade in relativt tidigt idag me.. vilket gör att ja får massa egen tid som ja inte riktigt vet va ja ska göra med.. får lite smått panik.. börjar tänka för mycke, på jobbiga grejer som ja skjutit undan och inte orkat ta tag i. Men när man ligger själv framför tvn så e de inte så lätt å skjuta undan de.. då kommer de krypandes, vare sej man vill el inte.. Men nej, ja kan inte ta tag i allt sånt än, inte idag.. inte just nu.. Så de får vackert krypa tebaks igen. Ja har helt enkelt inte tid!

Hmm, hemskt vilket seriöst inlägg de blev.. Ja behöver den där festen på lörda, så ja kan bara be för att Östensson tänker om och inte dumpar mej för en kar.. speciellt inte den karen.. Annars får de bli jag å min syster, hon nykter och ja me flaskan i högsta hög. De e inte den bästa kombinationen.. men de blir tyvärr ett måste ;)

Ja ska sluta skriva nu.. innan de blir för mycke på en gång.. För nu e de mycke, mycke ja inte orkar med.
På återseende alla mina fans!

PUSS

"We're adults. When did that happen? And how do we make it stop?"

image69
Inte den bästa bilden på Fia ja hittade, men fan den roligaste.. :D


Kommentarer
Postat av: Din Fia

Hej love! Nu ligger jag i min säng - har precis kommit hem! Jag har vatt barnvakt, måste ju träffa några kids så jag inte dör av längtan till din helt underbara dotter å efter KLarafisen. Ialf, inga vanliga kids heller, utan familjen Dahlboms barn - ett av dom största ställena i Åre! :) Vem kan som jag kan? Blev super glad när jag läsate om mej... Va på tiden! ;) För jag saknar ju dej också min pärla - nästa lika mkt som jag saknar Trixs... :)Kommer du ihåg när jag kallade henne det? Det är fan ETT ÅR sen nu... Hur snabbt går tiden då? :/ Jävla va jag babblade nu då... Hörs i morgon kärlek! / Din eviga partypingla!

2008-02-29 @ 00:56:10
Postat av: Jennie Svarar:

Haha ja de kommer ja ihåg, vi va sjukt säkra på att de va en liten hockeyspelare jag hade i magen. Men ack så fel vi hade.. :) De kommer nästa gång istället, ja ska ju ha ett helt fotbollslag :D När fan kommer du heeeeem egentligen? Ja saknar dej så nedrans mycke.. Ja ringer dej ikväll, så då MÅSTE du va tillgänglig å kunna prata!

2008-03-03 @ 13:01:44
URL: http://thestoryofjennie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0