Nej, fel..


Kolla den här bilden.. Ja har printscreenat för ja upptäckte en del fel, en del saker som inte riktigt stämde..

Och nu upptäckte ja att man inte ser ett skit, så nu lägger ja upp den i mindre variant oxå. Så ni kan klicka på den så den blir större.. Vi provar de!


Om ni inte ser de är det framför allt två fel på denna bilden, framför allt på min msn.. De e där ja vill att ni lägger fokus. Dels ligger Martin kvar under "familj", ska han inte göra. Och dels så ligger Robin kvar under "Bra, bättre, bäst".. Å där ska han då rakt inte ligga. Där ligger dom som ligger mej varmast om hjärtat, typ Emelie å Fia.. Funderar på å lägga Manshoran där me, men han skulle bli så mallig då.. Ni ska höra honom när han e mallig, de e knappt så man står ut.. :) Hade inte min syster vat just min syster å därmed vat tvungen å ligga under "familj" så hade hon me legat där.. Men de e alla! Robin har inte där å göra.. längre.. Så nu måste ja möblera om lite i min msn.. Japp, nu måste ja de!

PUSS

Före detta..

Nu har vi tom haft en hyfsat lång sms-konversation, i normal samtalston med faktiskt en del skratt oxå.. Massor prat om Tilde, denna underbara lilla människa.. Idag avslutade vi med ett "ha det så bra!".. Vet inte sist de hände. Kanske ska vi börja va trevliga mot varandra nu, det vet man aldrig..

Det känns bra!

PUSSDet går inte att inte älska henne.. Pärlan!

Varmt..

Det är så varmt i den här förbannade lägenheten att ja håller på å smälla av.. Längtade ja efter ett hus mycket innan så e de inget emot  va ja gör i den här jävla värmen. MEN, synd å klaga.. Man kan ju sola å bada iaf, de e ju alltid nåt såhär sista dagarna av sommarn..
Min fråga e ju vart fan denna sommarn tagit vägen, känns som de va igår lill-syrran tog studenten. Och nu sitter ja här, imorrn e de den 1:e augusti å ja undrar va ja gjort me all ledig tid senaste året.. fy fan..

PUSS

Överlevde..

Hmm ja, de gick ju som de gick.. sa inte mer än en enda mening direkt te varandra.. De va jobbigare än ja trodde de skulle va, helt klart.. Kändes som om de va en vilt främmande människa som stod där framför mej, sjuk känsla.. Hur kan nån som man levt ihop med i 2 år kännas så främmande? Fattar de inte.. men men, ja överlevde.. och nu ska vi nog inte behöva ha mer med varanda att göra. Tragiskt slut på nåt så bra.. stundtals bra iaf.. But hey, that´s life!
Nu ska ja fortsätta pressa i solen, så mycke olja på kroppen att ja glider omkring här inne i stolen.. gött :)

PUSS

Katastrof?

Okej, håll i hatten.. Om 30 min ska jag och mitt ex vistas på samma plats under hela 10 min! Kan sluta hur som helst.. Måste ner till Sölvesborgshem och skriva över lägenheten på mej. Ja han står fortfarande på lägenheten han me, helt sjukt att vi inte kommit te skott me detta ännu.. Men så e de. Tydligen va de viktigt att vi gick ner samtidigt, han fick inte gå ner först och sen ja komma dagen efter. Nej, de gick inte för sej.. Så tro mej, vi har försökt undvika detta. Planen är att vi ska försöka bete oss som vuxna människor, eller jag iaf.. får se hur länge de funkar..

PUSS


Hockey..

Hockey med lite för mycket alkohol i kroppen.. Kan ju tillägga att de allra bästa hamnade tyvärr inte på film :)

>

Barnvagnar..

Det här med mammor/pappor och barnvagnar..
Går man med Tilde på stan i vagnen och möter en annan mamma med barnvagn så är det tydligen en oskriven regel att man ska hälsa.. Eller kanske inte hälsa iform av ett "hej", men iaf nicka och le lite.. Trodde inte detta gällde pappor dock. Men ja stod precis på balkongen och rökte, så ser ja lite längre bort att det kommer en vad ja förmodar pappa med sitt barn i vagnen. Jag tittar på dom en bra stund, fastnar liksom med blicken och börjar fundera på hur sött ja tycker det är när en kille kommer med en barnvagn. Helt plötsligt är han precis framför mej och där står jag och ler fånigt.. "Hej" säger han då, "hej" säger jag också.. Sen ler han med, och går vidare..
Okej, nu tror han förmodligen att jag stod där och halvstötte på honom.. Så va inte fallet, jag gillar bara pappor med barnvagnar :)

PUSS

Next to you..
Maybe we´re friends, maybe we´re more.
Maybe it´s just my imagination.
But I see you stare just a little too long,
and it makes me start to wonder.
So baby call me crazy but I think you feel it to.
Maybe I, maybe I just got to get next to you..

Hemma..

Spenderat hela dagen i solen.. tänka sej.. Nu måste ja fixa ihop lite dinner te mej å Pärlan, hörs snart igen!

PUSS

Samtal mellan mig, R och Lucas 28/7 runt 17.00..

R: Ska du inte fråga Jennie om hon ska ta husdjuret med sej?
Lucas: (Tystnad.. tänker antagligen)
Jag: Vilket husdjur?
Lucas: (Tystnad)
R: Lucas, ska du fråga henne om husdjuret?
Lucas slänger nu en skeptisk blick på mig, utan att säga nåt..
Jag: Men vilket husdjur?
Lucas: Alltså, haaar ni en kamel?
Jag:  HA HA HA HA HA HA HA
Lucas: Men har ni de?
Jag: Hahahaha nej Lucas, de har vi verkligen inte..
Lucas: Men paaaaaappa, det är inte ens roooooligt!
R: Haha jo de va de, ja skojjade ju bara.. hahaha..
Lucas: Nej pappa, man får inte ljuga.. (nu väldigt besviken)

En halvtimme senare nere vid glassbåten..
Lucas:
Men har ni en kamel?

Hahahaha, underbar unge.. haha..

08.21..

Eeeh, ja har varit uppe sen 08.21.. Förstår ni hur tidig de e? Speciellt me tanke på att ja inte somnade förrän efter kl 3 inatt.. Tänkte: "Ja men de e ju inte hela världen, Tilde sover te halv 11 ändå.. Så får mina timmars sömn.." Haha, WROOONG! Idag va hon redo tjugo över 8 helt plötsligt, kan inte minnas att hon nångång vaknat så tidigt.. Ja gick iaf in å hämtade henne så låg vi i min säng en halvtimme till, tills hon tröttnade på de å tyckte de va dags å gå upp.. Så nu sitter vi här, halv 10 redo för världen =)
Kan inte bestämma mej om vi ska orka ta oss ut te Hälleviksbadet eller inte.. Ska ge de en timme till sen får vi se..

Godmorgon!

Saknar..

Kommit på en sak te, som irriterar mej löjligt mycket... Jag saknar Robin, speciellt den Robin som fanns för ett år sen.. herregud va ja saknar honom.. kommer antagligen ta bort detta inlägget imorrn.. men men, de får va.. Nu ska ja sova..

Gonatt me er!

Kolla va ja hittade..

Hittade lite alla möjliga bilder från alla möjliga hemsidor.. varsågoda!


Sandra och jag på Banken i lördes.. SÅ skoj vi hade :)


Carro och Beata på Altona i fredes..


Min lillasyster va visst oxå på Altona å beteede sej.. (i svart och vit randigt..)


Dricka bör man, annars dör man.. haha.. Fia går in för sången me, haha..

...

Få för fan inte för er att de e medlidande ja vill ha.. i mitt förra inlägg.. för de e de inte.. Inte ett dugg synd om mej!

Det är bara en fasad..

Nej, nu skiter ja i alla er som läser min blogg bara för att va först me å veta när ja mår så jävla dåligt.. Ja skriver va ja vill ändå, gotta ni er i min olycka om ni känner för de.. Ja bryr mej inte, ni e små patetiska människor i mina ögon..

Jag behöver semester, jag behöver semester från mitt liv.. Ja från mitt liv! Jag känner att ja har inget å ge för tillfället. Jag är en oerhört tråkig vän just nu, för ja har ingen energi te nånting.. Jag är en oerhört dålig mamma just nu, för ja har ingen energi till att göra allt me min dotter som hon vill göra. Jag är en fruktansvärt dålig dotter just nu, för ja ger min mamma skit för minsta lilla. Jag blir arg för ingenting.. jag blir ledsen för ingenting. Givetvis inte så nån ser de.. Och de e ju en himla tur att ja inte har nån pojkvän, för han hade antagligen inte stått ut å leva me en sån här människa..
Ja e sjukt bra på å hålla upp en fasad, herregud va bra ja e på de.. Jag ler så gott ja kan å när nån frågar om allt är bra så svarar ja givetvis: Jajämen, allt e kanon.. å så ler ja.. igen..

Jag mår bra när ja dricker, hur hemskt är inte det? Så fort Markus har Tilde så tar ja tillfället i akt å dricker lite, å går ut på krogen.. glömmer bort allt.. Men de håller inte i längden, därför har ja oxå bestämt mej för den där nyktra månaden.. komma på fötter igen liksom, utan alkohol.. Jag vägrar bli som min pappa! Ja min pappa ja, jag ska inte oroa mej för honom.. de har ja bestämt mej för, för han e en vuxen människa som ska kunna ta hand om sej själv.. Men när man av en slump träffar på honom å ser att han ranglar fram, va fan gör man då liksom? Man går ett annat håll..

De e så mycket just nu som ja inte orkar me.. Jag som alltid har varit så stark, har fixat ALLA motgångar.. inget har kunnat rubba mej.. Å just nu känns de som att bara nån kallar mej idiot så bryter ja ihop som ett litet barn..
Allra helst hade ja velat åka iväg te nån jävla ö där ja inte känner en enda människa, å ingen känner mej.. bara va där, nån månad å få tebaks all energi å all gläjde.. Men de går inte, för ja har en jävla massa måsten i mitt liv.. Ja måste tebaks te jobbet, för å gå hemma ensamstående me denna pinsamma föräldrapenning går inte länge te.. Ja måste framför allt byta jobb.. De måste ligga närmre, å de måste va bättre betalt..

Som sagt, ja behöver semester från mitt eget liv.. ja orkar inte mer snart.. semester.. från mitt eget liv.. snälla.. nu!

Hälleviksbadet..

De e så dålig bloggning idag.. herregud..
Vat på Hälleviksbadet hela dagen me R och Lucas.. Så mycket energi den lilla killen har.. Inte R, utan Lucas.. Eller ja, R har en hel del energi han oxå.. ligga å sola i lugn och ro är iaf inte ett alternativ.. Men ja gillar varenda sekund :) Sen plockade ja upp min kära syster så åkte vi å handlade lite midda som vi fixade te sen.. Å nu e ja kvar här själv, Pärlan har oxå lämnat in.. Ett tag övervägde ja å åka ut å kolla på Mjällby-matchen, Tin mfl va visst där.. men ja hittade inte riktigt energin te de.. så ja fimpade den idén..
Ser ni, inte en enda svordom i de här inlägget.. ja måste sluta me de, Tilde lär sej tillräckligt mycket skit ändå.. Dessutom har Lucas en burk.. svärburken.. så ja ligger ganska risigt till.. därför måste ja nu sluta svära, dels för Tildes skull å dels för att undvika att bli ruinerad.. helt enkelt.. :)

Nej, en dusch på de.. en lång jävla dusch.. de behöver ja..

PUSS


Rättelse..

Nej.. ja kände lite att ja va tvungen å vidareutveckla mitt förra inlägg om småpojkar.. De lät negativt.
Såhär e de.. Nej, ja ångrade mej.. ja vidareutvecklar inte de alls.. inte idag.. Haha, tvära kast här..
Sen va de även väldigt viktigt att rätta att Tin/Manshoran inte är en jävla looooser.. eller va de va ja skrev, ja tycker om honom väldigt mycket.. en av de bästa killar ja känner, å ja skulle inte byta ut honom mot alla andra i hela världen.. eller nåt, bla bla bla.. Såå, bättre nu? :)

Ja måste duscha.. sen måste ja sova.. ah...

GONATT!Björn Gustavsson..

Okej, fine.. Sista tiden har ja kommit fram te att ja e NÅGOT trött på småpojkar. Med småpojkar menar ja pojkar under 25, minst.. MEN de finns alltid ett undantag, A L L T I D.. Mitt undantag heter Björn Gustavsson, ja tror fan i mej att ja älskar honom.. vilken kille.. Tack Björn, du fick precis bort mitt "konstiga humör".. (Som manshoran för övrigt va ganska snabb me å kommentera.. loooser-jäveln!)Hmm..

varmt.. Fick ordning på bilen idag, väldigt skönt. Sen stack vi å pressade lite i mammas trädgård.. Mötte upp R och Lucas för lite glass på glassbåten.. Sen hem igen.. Nu har Pärlan lämnat in, sovit sej igenom dagen i princip.. Nåt som inte står riktigt rätt till där tror jag. Ska te Hälleviksbadet imorrn, får hoppas hon e i bättre form då..
Personligen känner ja mej på ett ganska konstigt humör.. så tror ja lämnar bloggen för idag.. tror..

PUSS

Trött, eller?

Jag har en teori, tror min bebis varit på tok för mycket i solen... Vi gick upp kl halv 8 idag, för bilen skulle lämnas in på verkstad. Den gick inte igenom besiktningen, hmm.. Va hemma därifrån igen vid 9, åt lite frukost å myste lite på bebisens rum.. kl 10 somnar hon, liggandes bland leksakerna.. så ja lyfte in henne i min säng, där hon sov till halv 1.. nu har vi legat i min säng å busat lite, så satte ja mej här för å skriva ett inlägg för ja kom på att ja glömt de.. å va händer nu? De e helt tyst inne i min säng inser jag, Pärlan har somnat.. IGEN.. Igår sov hon sammanlagt 3 timmar (2 timmar mer än vanligt alltså) på dagen, och somnade för natten kl 7.. Hon kan inte sova mer nu, hennes mamma vill ut i solen..
Borde jag börja oroa mej? Hmm..

PUSS

Fler bilder..


Amen fy fan Björn.. haha :D


She´s a star, my loveli Fia :)


Bolme, Steffe, Mattsson och Hockey..


Sen kan man gå in för sången så mycke som Björn gör me, om man vill :)


Fia och Hockey.. =)


Frank, Jennie, RöjjarN och Emma..


Hockey och Krille..


Öppnar födelsedagspresenter..


Hur lycklig blev han för detta da? Haha =)


Emma, Jennie och HånglarNa.. :)


Asså RöjjarN, de e en sjuk människa =)


Mycket alkohol, eller? =)


Ja jag älskar nog henne liiiite =)


Posar vi mycket, eller? :)


Mattsson och Tobbe..


Söta flickor :)


Har vi övat mycket på denna? Haha..


Han gillar de :)


PosarNa... =)


Haha somnar man Rasmus får man skylla sej själv.. :D


Benas de lite..


Beata i sitt fina mörka hår.. :)


Bilder sen helgen..


Världens bästa!


Min nya klocka, som ja gillar liiiiite..  =)


Hockey å Fia på sommarbandy..


Tobbe leker me Ebba..


Polska Damlandslaget va antagligen tuneringens sämsta.. haha..


Men vi va lika trogna supportrar för de.. =)


Hockey kommer bli världens bästa pappa den dagen de händer :)


Leker lite i vattnet, eller? =)


Tobbe, Busk, Fia, Björn, Chrisse å Tobbe K..


Poolhäng..


Söta badare!


Tobbe K, Busk, Fia och Tilde..


Emil, Tobbe K, Busk, Fia och Tilde..


När man inväntar nästa match kan man spela gris.. Jon, Chrisse, Björn å Tobbe..


Lite mer gris.. Kalle har tydligen sagt nåt roligt me.. :)


Sen när man e på Banken kan man få ett visitkort från nån på tv4 me sej hem, haha..

Hittade lite fler bilder från Hockeys 24 års fest me.. dom kastar ja me upp, fast i nästa inlägg.. :)

PUSS

Snart så..

Nu ska ja börja ladda upp bilder m.m.. tar ju som bekant en stund, så ge mej en timme el nåt =)

PUSS

Galen helg..

Har ja haft en helt sjukt rolig helg? Ja FYY FAN, de ska gudarna veta att ja har.. Kunde inte fått en bättre avslutning innan min nyktra månad, man ska sluta på topp som de heter :) Altona i fredes va riktigt riktigt bra grejer, Banken igår va me sjukt skoj.. Sandra va liiiiite kåt på sångaren som sjöng där igår, haha.. Eller lite kanske är en underdrift.. (Finns de nåt ord som heter så, verkligen? Ja gissade nu bara för de heter överdrift, haha)

Ja har SKITMYCKE bilder sen denna helgen.. Från alla utekvällar (?) och från sommarbandyn under två dagar, sitter även på en film på Hockey efter att han fått lite för mycket i sej.. Nu ska ja ut i solen å pressa lite, men när ja fått nog av de så fixar ja filmen/bilderna.. Nångång under dagen kommer dom!

återseende mina vänner..
PUSS

Eller?

Haha vet ni va ja tycker e tråkigt? När taxichaffören säger: "Ja de e vänster här va..? Nu kommer ja ihåg, du har åkt me mej ett par gånger innan.. men då va du GANSKA full.." Jag och Sandra på Banken i K-stad, gööött? Som Hockey hade sagt... på tal om Hockey, full idag eller? Nej väl... fyyyy fan..
Ja orkar inte me mej själv mer.. Dålig bloggning idag, haft fullt upp.. Haha sommarbandy kan va jävligt underhållande.. haha.. Hörs imorrn!

PUSS

Världens skönaste vakt..

Fy FAN va roligt ja hade igår.. helt sjukt.. Altona kan ju oxå! Har inte tid me nån längre uppdatering om kvällen, för vi ska ut te Valje å kolla snygga innebandy killar å bättra på brännan.. MEN en längre uppdatering kommer, de vill ja lova..
Haha DOCK måste ja berätta en sak, som förgyllde HELA min kväll.. Ja ska gå ut å leta efter Fia som står ute å röker, men ser att hon står å pratar me Martin (mitt ex). Så då säger ja te den kvinnliga vakten som står där att ropa hit Fia..

Vakten: Men, varför går du inte ut å hämtar henne själv? Hon står ju där..
Jag: Ja, men hon står å pratar me mitt ex.. å ja känner inte för att ens vistas på samma kvadratmeter som honom.
Vakten: Vem av dom e ditt ex?
Jag: Han som uppenbarligen inte kollade sej i spegeln innan han gick ut.. han me svart väst..
Vakten: HAHAHAHAHAHAHA..
Jag: Hum.. Va? Va e de som e roligt?
Vakten: HAHAHAHAHAHAHA..
Jag: Haha okej, nej men va e de som e roligt?
Vakten: Har du vat ihop me honom? Varför de?
Jag: Ehh ja... jag vet faktiskt inte.. de va väl kanske inte så genomtänkt..
Vakten: Haha nej.. Du ser ju SKITBRA ut, och de gör inte han. Du ska ha en bra mycke snyggare kille.. ha ha..
Jag: Oj.. jaha.. eh.. tack..
Vakten: Va inte ledsen, alla gör vi misstag.. Ha ha..

Haha förstår ni hur mycke ja skrattade åt henne? Hur skön va hon inte da? Så fruktansvärt roligt.. =)
Nej nu ska ja skicka upp Fia från min soffa så vi kan köra nångång.. Om 10 min kommer min bebis hem igen, längtar NÅGOT efter henne..

Hörs sen igen!
PUSS

Synd att du är så söt..

Sönda e en bra dag.. då kör vi.. ge mej en sista kick i dimman, snälla.. låt mej dämpa min ångest me ännu mer ångest.. Värre kan de ju ändå inte bli.. eller? haha återstår å se imorrn.. :)

PUSS


....

Vi börjar på sönda istället.. haha.. ;)

PUSS

Bra idé?

Nej vet ni vad... nu får de va nog.. på riktigt.. Ja e trött på fylleångest, verkligen! Och jag är trött på mitt egna beteende när ja har druckit.. Så sagt och gjort, nu kör jag en nykter månad! Japp, de gör ja.. 25:e Augusti e jag tebaks i dimman igen.. inte en dag tidigare.. Samma dag som ja börjar jobba igen, för övrigt.. Tror ni jag fixar de? Inte? HA, ni ska få se.. bara vänta.. :)

PUSS

Nejda..

Nej.. här kan man inte sitta.. funkar inte.. måste ut å bättra på brännan lite.. ja de måste ja..
Hörs senare istället!

PUSS

Jadaaa...

Okej okej.. hemma igen, eller har vat ett tag snarare.. åkte hem te Fia, som låg å sov.. herregud! Kastade upp henne, sen stack vi bort en sväng te RöjjarN å Björn.. Dom skulle å bada, så ja å Fia stack å käkade.. Sen åkte vi och hyrde en film, plockade upp Tobbe och sen hem här.. När Sandra slutat jobba så kom även hon å joinade, trevligt trevligt.. :) Filmen va å andra sidan allt annat än bra, Tobbe somnade efter en kvart.. å vi andra gav upp efter 30 min, max.. Okej, dåligt val där!
Fia drog mej rätt in i min ångest idag.. haha, hur pinsam får man bli? Ja undrar bara.. kan inte nån snälla bara skjuta mej? Så ja slipper göra de själv.. haha nej fyyy fan..

Lovade er resten av bilderna, MEN de får vänta te imorrn.. min säng ropar på mej.. Imorrn måste ja komma upp i tid å komma ut i solen, så ja får lite färg nån jävla gång.. =)

Gonatt me er..
PUSS

Biiiiiilder..


Hällgren, Bolme (?), Mattsson, Tobbe och Steffe..


Haha har Beata roligt eller? :)


Jennie och Frank..


Sandra och min älskling..


Sandra och Fia igen..


Allas vår underbara Röjjare.. :)


Bolme (?), Rasse, Tobbe, Steffe och Mattsson..


Hockey ska öppna presenter..


Mattsson hjälper till.. Sandra tokfotar :)


Carro, Sandra och Fia..


Födelsedagsbarnet.. :)


People..


Supersöta Sandra :)


Hockey, Jag och Tobbe..

(Kommer mer bilder senare... dessa va allt ja hann just nu..)

Vilken sjuk kväll..

Så.. nu har ja lämnat Pärlan och hunnit käka lite.. e dåligt bakfull idag.. fy fan.. Ja orkar inte me mej själv ibland asså, hur illa får man bete sej egentligen? =) Men så roligt som ja hade igår har ja inte haft på... ja vet i fan.. första förfesten hemma hos Tin och Martin, då hade ja så roligt sist.. de e typ... ja vet inte, minst 1 halvår sen.. Trots vissa minnesluckor, trots vissa fyllemess som kunde uteblitt, trots att ja blev ganska otrevlig så hade ja så in i helvetes roligt.. Och förresten så fyllde Hockey 24, inte 25 som ja virrade till de nånstans :)

Nej, nu ska ja bege mej hem te Fia.. måste visa henne lite natt-sms så ja kan ta bort dom sen och låtsas att dom aldrig ägt rum.. haha de e mycket skit nu, de ska gudarna veta :)
Så fort ja kommer hem igen så slänger ja upp bilderna.. ja lovar..

PUSS

Ingen bebis..

Ah.. Tilde ska åka te sin pappa strax, igen.. Kommer hem på lörda! Hatar när min bebis inte hemma, de e de värsta ja vet. Tycker hon ska va här hela tiden.. Men Markus vill ju passa på å ha henne mycke nu när han har semester.. Förstår honom fullt ut, bara ja som e egoist å vill ha henne hos mej jämt.

Jaja, nu ska ja fortsätta me tvätten.. hur underbart e de inte å tvätta i detta sjuka väder? Fy fan..

PUSS


Film..

Tydligen så lyckades ja åstadkomma en film igår oxå, haha... Tjatar ja lite om att ja e kissnödig? Eller nej? Hahaha..

>

Ja herregud..

Va jag full igår? Nej väl.. Va de flesta skitfulla igår? Jaa.. de va nog faktiskt så.. herregud, ja som inte ens skulle ut.. De hade ja bestämt mej för, ingen utgång! Men ändå stod ja där å dansade å sjöng på Banken, hur e de möjligt? Slarvade bort Fia, raggarN.. haha.. Så ja, RöjjarN och Tobbe tog taxi hem.. Å Tobbe åkte me hela vägen te Sölvesborg trots att han bor i Bromölla, bara för ja inte va så sugen på å åka själv me den skumme utländske taxi chaffören.. De ska han ha MASSOR creed för :)

Okej, kommer ni ihåg när ja klagade på att ja tog bort mina skickade sms på fyllan.. Ja tyckte de va jobbigt att inte veta vad ja skrivit kvällen innan. Igår gjorde ja tydligen inte de, helt plötsligt.. Imorse låg dom alla kvar där, i mappen skickade.. Har inte läst dom ännu, för ja vet att ja va lite för otrevlig igår mot vissa.. Ja vet inte riktigt vad som hänt, men numera blir ja så förbannat otrevlig på fyllan.. de e allt annat än bra.. Nu ska ja nog gå igenom den mappen, skickade.. ta tag i ångesten.. hmm..

PUSS

(Har en hel del bilder sen igår me.. kastar upp dom senare..)

Dålig fylla..

I was of to drink YOU away,,, bryr mej mycke, eller nej? vi kör... vissst gör vi.. jaaaada... ändain i kaklet! efterfetst för  2? =) v otrevlig på fyllan Jennie, va de... ja, bra idé-- hkmmm..

PUSS

Inomhus?

Solen skiner som aldrig förr ute, och här sitter jag.. Nejda, bara hemma en snabbis.. Hängt på stan hela dagen, köpt en ny klocka oxå (lägger upp bilder på den sen el imorrn).. minsann, I löööve it! Fixade en present te Hockey, och stannade till på Ica för blöjköp.. Nu har min syster kidnappat mitt barn och har planer på att göra ända tills imorrn.. Ja benar fortfarande fram å tebaks på om ja ska dricka ikväll eller inte.. Ber Syrran å Tilde skjutsa mej te Bromölla, så tar ja dricka me mej.. sen får vi se hur ja gör..

Tydligen skulle R titta inom på vägen hem från Hässleholm el vart de nu e han varit.. men än har han inte dykt upp, ja sticker halv 6 iaf.. Nej, en snabb dusch på de å på me kalas-kittet.. =)

PUSS

SjusovarN..

Haha jag har sagt de innan och jag säger det igen: Min bebis är inte som alla andra 1 åringar.. Idag fick jag VÄCKA henne tjugo över 11, tyckte de fick va färdig sovit då. Något sur när ja väckte henne.. Ändå somnade hon halv 8 igår, förstår inte hur hon kan sova så mycket. Snacka om att den lilla damen kommer få de svårt när hon ska börja på dagis och måste gå upp kl 7.. :)

Så jaha.. dagens planer.. Ska ner på Ritz nu å sätta mej å käka lite lunch me syrran, hon ska kidnappa Tilde sen resten av dagen då ja ska på 25 (?) års galaj hos Hockey.. Kan inte riktigt bestämma mej om ja inte ska ta å hålla mej nykter ändå. Bara för sakens skull liksom.. Hade vat skönt å kunna ta bilen hem. Haha men då kommer väl ja få mej en för jävla utskällning av Fia.. Jaja, får bena lite i de under dagen.. :)

Vi hörs snart igen!
PUSS

Va skulle jag göra utan ER?

Ah sötnosar.. läsarrekord igen, hur firar vi? Bubbel imorrn kl 19? Ja för fan.. :)

PUSS!

Svar..

Har en läsare som hade lite frågor, så då passar ja på å svara här. Elin:

Du får betala både tull och frakt när du beställer från Forever21. Frakten beror på hur mycket du handlar, men de är bara att kolla innan du skickar iväg beställningen. Tullen varierar men du kan kolla på tullverket.se, går att räkna ut där. Hoppas mitt svar va till hjälp :)


 
Dessa skönheterna e från Forever21.. den svarta är jag helt förälskad i..

Take a bow!How bout a round of applause?
Standin ovation...
Ooooh
Yeah yeah yeah yeah


You look so dumb right now
Standin' outside my house
Tryin' to apologize
You're so ugly when you cry
(Please)
Just cut it out

Don't tell me you're sorry cuz you're not
Baby when I know you're only sorry you got caught

But you put on quite a show
You really had me goin'
But now it's time to go
Curtains finally closin'
That was quite a show
Very entertainin'
But it's over now
Go on and take a bow

Grab your clothes and get gone
(You better hurry up)
Before the sprinklers come on
Talkin' bout "Girl, I love you you're the one..."
This just looks like a re-run
(Please)
What else is on?

And don't tell me you're sorry cuz you're not
Baby when I know you're only sorry you got caught

But you put on quite a show
You really had me goin'
But now it's time to go
Curtains finally closin'
That was quite a show
Very entertainin'
But it's over now
Go on and take a bow

And the award for the best liar goes to you
For makin' me believe
That you could be
Faithful to me
Let's hear your speech
oh...

How bout a round of applause?
Standin' ovation...

But you put on quite a show
You really had me goin'
But now it's time to go
Curtains finally closin'
That was quite a show
Very entertainin'
But it's over now
Go on and take a bow

But it's over now...

Sleeeeep..

Haft ett helvete sen kl halv 6 att hålla Tilde vaken, hon hade nämligen bara sovit 1 timme på hela dagen.. vilket resulterade i att hon va toktrött vid halv 6. Å då e de inte tillåtet att sova, inte en chans.. då somnar hon aldrig sen vid halv 8. Men nu sover hon iaf, som en stock.. eller va de heter..

Ja det har varit lite kass bloggning från min sida idag, men ja har haft annat å pyssla me.. helt enkelt.. Sitter å kollar igenom tv-tablån för kvällen, finns inte ett skit å kolla .. idag heller.. Allsång på skansen e ju i för sej ett väldigt trevligt program, men kvällens gäster e ju ingen höjdare.. Så inte ens de lockar.
Ja kollar verkligen aldrig på tv längre.. kollar ja på nåt så e de mina dvd-boxar.. dom älskar jag! Men aldrig tv..

Fiske, tält och öl.. jaha, hur länge då? Jag behöver närhet, haha :)

PUSS

Mycket..

Nej jag har inte gått och dött, har bara haft mycket att greja med nu på förmiddagen.. Och har fortfarande, så ni får faktiskt ta å vänta ett litet tag till =)

PUSS

Byta frilla?

Jag tror faktiskt ja ska ta å dumpa mitt hår.. nästa vecka.. Klippa de kort, riktigt kort.. Såååå trött på de här halvlånga håret nu. Sen e ja dessutom blond numera, vilket gör att ja blir allergisk mot långt hår.. när allt ska se så gulligt ut..  Ska fundera lite till på min senaste idé.. så får vi se sen :)

PUSS


  

Nåt i stil me de här.. den första gillar ja bäst.. den som lever får se ;)

En jävla soppa..

På ena sidan står Martin och Helena (Haha trodde aldrig ja skulle säga dom två namnen i samma meningen, haha).. På andra sidan står Robin.. Historierna skiljer sej kraftigt! Raka motsatsen tom.. Ja jag e kanske dum i huvet, efter allt han ljugit om senaste veckorna så borde ja veta bättre. MEN, i detta fallet väljer ja att tro på Robin... Ja faktiskt! För alla ovan är lögnare, på ett eller annat sätt.. De kommer ja aldrig ifrån. Så då väljer ja att tro på den som ja en gång i tiden har älskat allra mest, dvs Robin.. Nu återstår bara å se om han talar sanning oxå, de tänker ja kolla nästa vecka.. Visar de sej att han ljugit för mej EN GÅNG TILL, ja då kommer ja ta ilskan till en HELT annan nivå! Om inte, ja då kan vi ta allt därïfrån..

PUSS


Hmm.. this was a long time ago..

Fixa å trixa..

Pärlan har knoppat in, helt slut efter 2 (?) dagar med sin pappa.. Ja har inte tid å skriva mer nu, måste fixa ett par saker. Men ska ge er en utförlig uppdatering om va de e som hänt idag egentligen, som ja nu har fått rättsida på.. alldeles strax, eller senare.. lugna er lite bara ;)

PUSS

De e gött..

Sitter hos min kära mamma å fixar lite.. väntar på min bebis, hon kommer när som helst. JEY :) Sen ska vi knalla ner på ica å köpa lite blöjer å annat nödvändigt, sen sägs de att mamma bjuder på grillat. Ojojoj, de tackar vi för.. :)
Sitter å kollar va marknaden har å erbjuda för jobb, inte i den här stan dock.. inte ens i de här landskapet.. Ge mej en enda vettig anlednig (som ett gött jobb tex) så drar ja.. finns egentligen ingenting som håller mej kvar här i dagsläget.. Nångång måste man ju chansa me.. kan bara bli bättre.. right?
Jaja, slut benat... nu kommer min bebis :D

PUSS


Pärlan, mamma ÄLSKAR dej!

Lite bilder..

Dagens outfit!Haha, när ja slog upp min tidning så möts ja va denna texten.. Känns bara så passande, just nu.. haha :)


Sms..

Jag trodde jag skulle vakna lite mindre bitter idag, men de första ja möts av e ett sms på mobilen som jag definitivt hade kunnat klara mej utan.. Eller ja, nånstans så va de ju en god tanke av personen ifråga som smsade mej. De va väl mer han de snackades om som e idioten i sällskapet.. Inte särskilt svårt å lista ut vem ja pratar om kanske.. Alla andra du legat me da, du har inte tänkt säga nåt te dom eller? Ja herregud.. vuxna människor som tar lika mycket ansvar som en 5 åring, om inte mindre..

Nu ska ja ut å powerwalka en stund, innan Pärlan kommer hem.. Hoppas hon kommer snart för ja saknar henne i MASSOR!

PUSS

Kid Rock..

Jag har en ny favorit låt.. nu tänker ja lägga mej i sängen å lyssna på denna.. om och om och om igen, tills ja somnar!Okej, bättring?

Ja ni ser ju, innan idag skrev ja att ja hade en eftermidda/kväll te å sitta å analysera.. Å va hände? Jo de va precis de ja gjorde.. ahh, ja kan inte ha såhär mycke dötid, då blir de såhär.. Nu har ja iaf vat ute hos Fia, vet uppriktigt sagt inte va ja skulle göra utan henne! Ingen e som Fia, man behöver aldrig tvivla på henne. Hon ställer upp i ALLA väder, sätter ALLTID andra i första hand. Behöver man henne så finns hon där, oavsett dag å tidpunkt.. Hon skulle aldrig hitta grejer för å ställa sej in hos en kille, ingen nämnd å ingen glömd.. Hon finns där helt enkelt, och är så genomgod och underbar som de bara går å va! Hon är den enda i min umgängeskrets som ja VET att ja kommer va vän med i hela mitt liv..
Ja kom kanske inte hem som en ny människa, men ja kom hem lite mindre bitter iaf.. E dock fortfarande jävligt trött på mitt liv för tillfället, men de e ju sånt som ni läsare gillar.. Ju sämre en bloggare mår ju fler läsare har hon/han, e inte de helt jävla sjukt? Nej ja avslutar nu.. funkar inte... går å lägger mej istället.. bäst så..

GONATT!En sak till..

Pappa tror han har rätt å messa mej hela tiden.. han gör de då och då, och tror att han ska få svar.. Kan han ju tro! I torsdes messade han å sa att han åker te Sthlm å kommer hem på tisda kväll.. Min första tanke va: "Ska han lägga in sej på ett behandlingshem?" Ha ha ja, jag tänkte faktiskt de.. naivt av mej kanske, men de va de ja tänkte.. Så för första gången på flera månader så svarade ja: "Va ska du göra i Stockholm?" Ja inte va de nåt behandlingshem han skulle te iaf.. "Ska hälsa på Peter (hans bror) och gå på fotboll på sönda, han betalar allt." Sen svarade ja inte mer.. nu precis fick ja ett mess igen.. "Det är häftigt detta, 1-0.. Jag mår jätte bra! Kram Pappa"
Men jaha? Sluta.. du me.. allvarligt.. ja vill inte mer där heller.. du kan me dra åt helvete, låt mej sköta mitt liv utan å va mamma åt dej oxå..

Nej.. ja e bara.. bitter idag.. Ja behöver min Fia, hon jobbar.. Så nu tänker ja köra ut te Hanöhus och böla lite, prata lite me Fia en stund.. sen kör ja hem igen, som en ny människa.. en glad människa.. de är iaf min plan.. vi får väl se hur de går!

Ja orkar inte..

Nej ja skiter i de här.. Detta är MIN blogg, MIN terapi.. Som ja sagt innan, ja behöver denna för att inte tappa greppet. Då ska ja oxå kunna skriva va ja vill.. skiter i vilket.. skiter i att ja har flera hundra läsare som gottar sej i detaljerna om mitt liv, skiter i att han och alla gamla avdankade läsare.. Ja skiter i de mesta just nu.. för ja BEHÖVER min blogg, ja har inte råd å lägga flera 1000 på terapi..!

Ja har massa grejer ja behöver avsluta, vissa står å tickar på samma ställe å kommer ingenstans. Där vill ja veta om vi nångång kommer komma nånstans, eller om de inte blir bättre än såhär.. för då skiter ja i vilket.. vissa saker kommer aldrig avslutas, när man tror att de äntligen e dags så kommer en hel omvändning.. Älskling hit å älskling dit, DRA ÅT HELVETE.. Ja tror.. nej ja VET att de e nog nu.. Ja e klar nu! Ja vill gå vidare me mitt liv, ja vill göra nåt av mitt liv.. Å ja e dessutom så trött på den här jävla stan att ja kräker snart! Ja vill flytta te Göteborg, NU.. eller sthlm, eller Malmö.. de funkar oxå.. Ja vill flytta te en stor jävla stad där man kan gå ut på stan eller ut på krogen utan att behöva kolla sej omkring om de e folk man inte vill träffa. För sånt händer nästan aldrig i storstäder, man springer inte på folk på samma sätt som här. Här räcker de man springer ner på Ica å köper mjölk så kommer de nån jävel man hade hoppats få slippa se för resten av sitt liv.. Nej, ja e klar me den här stan.. Ja e klar me ER.. Vi kommer ingenstans, du och ja.. hajar du? Ja säger som Emelie, ja behöver ett avslut.. Är de nog så e de.. Ja behöver gå vidare me mitt liv.. Och en sak till: Ja e trött på alla spel.. ja vill ja raka rör, direkt.. såhär å såhär e de.. ja ska inte behöva gissa.. de ska ja bara inte behöva. Om inte så behöver vi inte göra nåt alls.. låt mej bara va då istället..!

(Ja okej, nu läser ja igenom texten å inser va de låter som ja menar.. men nej, ja e ganska säker på att alla ni förvetna jävla idioter som läser inte har en jävla aning om va ja snackar om.. så försök inte ens analysera de.. för ni har så jävla fel, de vet ja.. låt mej bara VA istället!)

Sova lite kanske?

Herregud, vaknade precis.. Inte nog me att vi låg i sängen te halv 2 idag, de första ja gör när ja kommer hem e å lägger mej i sängen å ska läsa min Cosmopolitan. Hinner läsa kanske 2 sidor, sen somnar ja.. å vaknar nu, 2 timmar senare.. Hur kan ja va så sjukt trött? De enda ja spenderat dagen me å göra e ju å sova.. kanske för mycke helt enkelt.. Tur Tilde inte e hemma :)

Sitter å benar lite i om min mage e redo för mat snart..
Har kommit på att ja har börjat me en oerhört irriterande sak,.. Varenda gång ja vat ute å festat, å går igenom mobilen dagen efter, så inser jag att ja raderat ALLA mina skickade sms. Dom i inkorgen har ja däremot kvar.. så då vet man ju att man messat me nån.. men man vet inte va man själv sagt i disskusionen (att ja aldrig kan lära mej å stava te de ordet) Och ja inser när jag går igenom min mobil att ja har ett samtal ja borde ringa, eller måste ringa kanske.. å be om ursäkt, igen.. blir så arg på fyllan bara, å speciellt på honom.. han får ta MYCKE skit när ja e full, minst sagt.. å har fått göra i alla år.. men, så e de bara.. =)

Nej, nu e kl halv 8.. ja måste försöka styra upp den här kvällen.. få nåt vettigt gjort =)

PUSS

Vad?

Hmm.. ja.. Äntligen hemma igen, natten har spenderats i... Asarum... hos R. Har ungefär SÅHÄR mycket ja skulle vilja skriva å analysera här, men de kan jag inte. För han läser.. det vet jag att han gör. Och jag kan inte skriva va jag vill när man har flera hundra läsare dessutom.. Mög!

Komma hem te en ensam lägenhet e förjävligt.. jag saknar min bebis. Ja vill att hon ska komma hem NU, dock kommer hon inte förrän imorrn eftermidda. Så nu har ja en hel jävla eftermidda/kväll här hemma ensam te å sitta å analysera sönder min situation för tillfället... JIPPI.. hmm..

PUSS

Dimman..

Hon är grejen, värsta grymma tjejen. Hon är mitt alternativ.. Hon är grejen, värsta grymma tjejen. Flickan i mitt liv!

Jaja, de tackar ja så hemskt för.. haha.. :)

Spenderat dagen me å tvätta bilen, både inne å ute.. Så nu skiner den som aldrig förr igen :) Nu ska ja kasta mej i duschen, välbehövligt.. snygga te mej lite sen bege mej ner te Östensson. Sen vidare te Patriks place.. Dålig uppdatering idag, de vet jag om.. Å sämre kommer de bli, för detta e sista inlägget för dagen.. Men ja e tebaks imorrn igen, förstås.. Ska försöka knäppa lite bilder te er då oxå. Från mobilen dock, så kvaliten e ju sådär.. Men de får man leva me :) Nej.. nog snackat, dags å styra upp sitt liv.. Vi ses i dimman mina älsklingar!

PUSS


Pärlan..

Alldeles strax ska jag köra till Karlshamn och lämna Pärlan, efter de har ja en himla massa egentid ja ska slå ihjäl.. hmm.. Först och främst ska jag städa här hemma, ser ju ut som jag vet inte vad. Men solen skiner ute, så de känns som om ja måste hålla mej utomhus.. Aja, de löser sej nog.. vi hörs sen igen!

PUSS


Så TRÅKIG..

Ja har så sjukt mycket ilska inom mig just nu, som ja inte tänker dela med mig av.. Ångrar mej bara imorrn då, eller nej de gör ja antagligen inte för de e de inte ofta ja gör. Men ja låter helt enkelt bli, för de så man SKA göra.. åååå så duktigt... Hade ja vat full nu (som de flesta är vid den här tiden en freda) så hade detta inlägget inte ens vat i närheten av såhär snällt.. Så ja, vi kan ju alla ropa ett stort HURRA över att ja e nykter.. eller nåt..

Gammal vän?

Igår natt när jag inte kunde sova satt jag uppe och pratade med en gammal... vän... kan man verkligen kalla honom de? Vi e ju fortfarande vänner.. vi har gjort mer än va vänner gör, men vi har aldrig vat tesammans.. vi har en märklig relation han och jag, eller inte märklig egentligen. Ja gillar vår relation, vi vet precis vart vi har varanda.. Skitsamma, jag satt och pratade med en väldigt kär vän till mig (så får de bli, kär vän, för de e precis vad han e numera..) igår natt och då skickar han över en låt som han säger speglar vår "relation".. Den har ja nu lyssnat på hela dagen, och just i detta nu så fullkomligt älskar ja låten... bra skit :)Livet är en fest..

Ah suck, vet ni vad som precis slog mig? Jag ska ju för tusan dricka imorrn, det är ju fest imorrn.. Jag hostar som ett as och har fortfarande feber. Men jag har lovat å joina imorrn.. Hmm, kommer ju absolut göra så ja frisknar till fortare. Mög!

Tilde har precis lämnat in, så ja ska slänga igång en film.. Ganska trött, men ingen mening å gå å lägga sej ändå. Fylle-samtalen brukar börja ramla in vid 1, och sluta vid 3.. om man har tur.. eller så slänger ja igång en film, går å lägger mej å stänger av mobilen. De e ingen dum tanke.. måste upp i tid imorrn bara, ska lämna Pärlan hos sin pappa kl 12.

Jaja, får se om de skrivs mer idag... annars får ni ha en fortsatt trevlig kväll :)

PUSS


Oj, minsann..

Kan ni gissa vilken lek vi lekt nu i en timme?

Inte helt otippat va? Nej precis.. Tilde gömmer huvudet i spannen, tittar fram, sen väntar hon på att ja ska säga: "Titt titt".. Å så gör jag det... sen håller vi på så, tills hon tröttnar.. men de kan ta en stund.. ibland kan de ta upp emot en timme.. barn alltså! :)
Men visst är hon söt, min lilla Pärla? :)


PUSS


Regn..

Verkligen rätt väder för en tur på lekplatsen, eller inte.. Vi har gett upp lekplatsen nu, så nu ska vi vila oss en timme. Tack och lov :)

PUSS

Gnäll..

Jag somnar till Feels like home och det är det första jag lyssnar på när jag vaknar.. Har blivit helt förälskad i den låten!
Min hosta vägrar ge me sej, börjar bli något less på den nu.. Tycker synd om Tilde, hennes mamma är inget vidare sällskap. Och har inte varit på hela veckan, lite ur form som sagt.. Men imorrn åker hon te sin pappa, får hoppas hon får roligare där. Men idag ska ja sysselsätta henne så mycke ja orkar.. Nu ska vi strax knalla bort te lekparken, sen ska vi gå en lång runda. Å så avslutar vi med kaffe hos mormor... Så leker hon lite med henne me :)
Vad ska vi göra ikväll da? Ja de e ju en väldigt bra fråga..alla ska ju te Östersjö å bete sej, verkligen alla! Den enda som inte ska de e Fia, men hon ska ju jobba istället.. Och R är och fiskar, för å rensa tankarna.. Ja tycker han kan rensa tankarna här hos mej istället!

Nej, en dusch på de sen ut i friska luften.. ah, jobbig tanke en dag som denna!
PUSS

Feels like home..

Jajaja.. jag sover fortfarande inte.. lyssnar på världens bästa låt, om och om igen.. Å tar emot fylle-samtal.. Senaste stod Viktor för.. otippat? Inte särskilt...

Sömnproblem..

Hmm.. Jag kan inte sova, jag va toktrött innan runt 9 tiden.. Men nej, inte nu längre.. Eller jo, trött är jag egentligen, jag kan bara inte sova av olika anledningar. Har egentligen inget att skriva här heller tror jag, jag försöker nog mest rensa huvudet lite grann.

Jaja, jag ger de väl ett försök till da.. Min förbannade hosta gör ju inte saken bättre direkt! Helvete..

PUSS

Sorg..

Jag är riktigt dålig på att muntra upp ledsna människor, jag är medveten om det. Men hur talar man om det för en ledsen människan utan att låta.. typ.. elak? Nej, man talar inte om det alls tror jag. Man bara håller god min och gör så gott man kan.. Efter man pratat me denne i telefon så skickar man iväg ett sms och skriver nåt i stil me: "Om det känns tungt så är du alltid välkommen hit, oavsett tidpunkt." Och så hoppas man att personen ifråga förstår att man bryr sej om den.. att man bara är lite kass på just sånt.

Nåväl.. Japp, jag tycker fortfarande synd om mej själv för jag är fortfarande sjuk =)
Kom förresten på nu att Fia ringde inatt och sa att Tobbe fick igenom sin vilja, han ska få ha Isadora 4 timmar i veckan med kontaktperson. Det är ju helt underbart.. Nu ska jag bara hålla ALLA tummar på att han får ha henne varann helg också! Han förtjänar de, lilla Tobias.. Det är ju en supergullig kille, som bara råkat få barn med en helt hjärndöd brud! Men det ska ju inte han lastas för :)

Nej, nu tänker ja återgå till mitt sex and the city. Inne på sista säsongen.. va tusan ska jag kolla på när den e slut? :)

PUSS


Leka leka leka..

Nej, så fel man kan ha.. Idag behövde ja att Tilde va lugn, eller inte så jäva hajpad iaf. Fast i för sej va de ganska dumt av mej att tro att en 1 åring bara ska vilja vila med sin sjuka mamma en hel dag..Men idag har Pärlan så mycket energi att de bubblar ut ur öronen på henne. Och hon blir fullkomligt vansinnig om ja inte leker med henne på golvet exakt HELA TIDEN.. Så nu har ja bäddat te mej på golvet, så ja kan ligga under mitt täcke å tycka synd om mej själv SAMTIDIGT som ja underhåller Tilde med diverse lekar.. Kalla mej gärna ett geni om ni vill :)

Jaha, nu råkade ja klicka på nånting så allt blir i kursiv.. går inte å få bort.. så nu får de va såhär då da :)


Den här leken har vi lekt typ 326 gånger idag..


Med olika spannar.. hmm..


Eller egentligen med vad som helst..

Ja sitter å funderar på om ja ska ta å fixa lite midda.. inte hungrig men har ju inte ätit nåt idag, så de känns som lite mat borde sitta på sin plats.. eller nej, har alldeles för ont i halsen för å äta.. de känner ja nu.. Åååååh så synd de e om mej! :)

PUSS

Bilder..

Äsch, ja tar å slänger upp lite alla möjliga bilder som ligger å skräpar i mobilen.. helt enkelt.. :)


Ser ni va de e? Haha antagligen inte..


Det är en trumpinne, eller rättare sagt Robins trumpinne, som han fick på Rockfestivalen. Glömt vilket band.. han va iaf väldigt mallig för den. Hittade den i min bil häromdagen, så då bestämde ja mej för å slänga den på ekohallens parkering. Efter de så tittade ja på trumpinnen å log.. de kändes bra.. :)


Carro och Emelie på förfest hos Maria innan Kristianstaddagarna..


Carro och Beata innan K-stad dagarna..


Ja men okej RöjjarN.. :)


Jag och min älskade favorit-Fia..


Jag och RöjjarN..


Fia.. du ska va glad att denna bilden inte togs typ 10 sekunder senare.. haha OKEJ :D


Pärlan blev trött å behövde vila sej lite.. naaaw..


Uggla.. Uggla.. Finns bara en som honom!


Då är man kung kung kung i baren..

'
Dagens Uggla-outfit..


Hahaha.. Ja,jag gillar å fota mej själv.. :D


Sjuk..

Tycker nog inte så lite synd om mej själv idag... Om ja kände mej sjuk igår så e de inget emot  va ja gör idag. Ont i huvet, feber, jävligt ont i halsen.. Ja precis synd e de om mej :) Känner mej ju nästan bakfull, och då va ja som sagt ändå nykter igår..
Men herregud så bra Uggla va.. fan va den killen (?) e cool. Verkligen skitcool! Vilken jävla kung alltså.. ja e mer än nöjd me konserten.. =)
Nej nu ska ja dra på mej ett par joggingbrallor å sticka bort å hämta Pärlan.. hoppas inte hon tror att mamma e på lekhumör idag, för de e hon verkligen inte.. ja e sjuk, och de e synd om mej.. eller hur? ;)

PUSS

Parfym..

Jag har en parfym som luktar så underbart gott, fullkomligt älskar den.. Bara det att det är Robin som köpt den till mig, när jag fyllde 22. Nånstans är det jäkligt irriterande.. Jag tar några sprut, känner lukten och tänker: Mmm, underbart.. Precis i samma ögonblick så kommer jag på att det är Robin som köpt den. Och helt plötsligt så känner jag mig irriterad.. Är det allt jag har kvar av vår tid, en parfym? I så fall kanske ja ska spara på den, ni vet, som ett minne liksom.. Om jag bortser från all skit han gjort nu sista veckorna så är det ju bra minnen.. men då krävs en väldans massa bortseenden.. hmm..
Nu drar jag och lämnar Pärlan hos hennes mormor, ska hålla mej nykter ikväll och agera taxi. Känner mig lite bättre både i hals och annat.. Så va fan Uggla, nu kör vi.. du och jag.. hela natten lång.. Ja för fan :)

PUSS

(Kanske orkar med en blogg inatt när jag kommer hem.. vet man aldrig..)Vild och skild

Skilsmässohöjden är en skön oas
för en festsugen senior (?)
Flyttar man hit med äktenskap i kras
kan man åter skönja en vår

Fast där festas nästan 24/7
bakom var persienn
Annonserar jag efter helt ny MAN
via MP och MSN

Hallå där ute jag är vild och skild
Har en 1 åring som bor varannan vecka
Med den andra gör jag som jag vill
Hallå där ute jag är vild och skild
Kom igen nu ni som nyss har separerat
Innan tiden är förspilld

Har lagt ut mitt porträtt
i en sajt på internet
Så gå in på sidan, kolla in min bild
och hör av er om det verkar intressant
till signaturen vild och skild

Crazy Daisy är för 40+
varje lördag står jag på span
Hoppas och få nåt mera än en puss
och dansa till Lennart Grahn

Klädd i H&Ms allra värsta plagg
av imiterat skinn
Om jag ändå inte får med nåt ragg
drar jag snabbt hem och loggar in

Hallå där ute jag är vild och skild
Har en 1 åring som bor varannan vecka
Med den andra gör jag som jag vill
Hallå där ute jag är vild och skild
Kom igen nu ni som nyss har separerat
Innan tiden är förspilld

Jag har ljust lockigt hår
och är dryga 20 år
Så gå in på sidan, kolla in min bild
och hör av er om ni vill ha lite raj-raj
med en som är vild och skild

Med hjälp av photoshop har mitt ansikte och kropp
fått en snyggare karaktär
Om sanningen ska fram, jag har ljugit lite grann
om ålder, pengar och karriär

Hallå där ute jag är vild och skild
Har en 1 åring som bor varannan vecka
Med den andra gör jag som jag vill
Hallå där ute jag är vild och skild
Kom igen nu ni som nyss har separerat
Innan tiden är förspilld

Bor du i närförort
ingår taxi till min port
Så gå in på sidan, kolla in min bild
och hör av er om ni vill ha rajtantajtan
med en som är vild och skild

Hör av er till en som är vild och skild!!!

Vink-tjejen..

Tilde sitter på golvet här vid mej å leker med sina grejer.. Å hon vinkar, hon vinkar helt plötsligt på ALLT. På ljusfatet på bordet, på tv:n, hon plockar ut fjärrkontrollerna ut sina fack å så vinkar hon på dom. Och hon vinkar på sina saker.. men inte på sin mamma, nej henne vill hon inte vinka på. Ja kan ärligt erkänna att ja e trött på vinkandet nu.. (Och då började hon ändå me detta tokvinkande idag) När vi kom hem å gick från bilen in te lägenheten så mötte vi 2 personer (trots att de bara va typ 30 meter), bägge över 60-70. Tilde vinkar, å då stannar dom.. å ska prata.. Bara för hon vinkar på dom. Och med tanke på att Tilde inte kan prata så måste ja prata me dom, å ja vill inte prata me dom. Ja ville bara in å ta en dusch å vila en timme.. inte vinka på tanter, å ännu mindre PRATA me dom..
sluta vinka på allt å alla Tilde, din mamma e för osocial för å palla me sånt halv 10 på morgonen.. :)

PUSSInte så gammal bild väl.. :)

Glömde en sak..

Tillägg: Så gott som jag har sovit inatt har jag inte gjort på... väldigt väldigt länge.. Tack! :)

Magnus Uggla..

Hemma.. igen.. Hade en helmysig dag igår, verkligen.. Ja va långt ifrån en formtopp men ja gjorde så gott ja kunde, kan inte påstå att ja mår mycke bättre idag. Kan nog tom påstå att ja har ÄNNU ondare i halsen idag.. Fick dock nåt monster-piller av R som fixade te de lite grann.. Idag står de Magnus Uggla på schemat. Sjukt bra artist, men kan inte påstå att ja e i form för en konsert. Allra helst hade ja velat ligga i sängen hela dagen och bli uppassad.. Men men, har man köpt biljett så har man. Inget å göra nåt åt, blir nog trevligt :)

Nej nu ska ja ta en VÄLBEHÖVLIG dusch.. känner mej minst sagt ofräsch..
Herregud va jag trivs med mitt liv just nu.. ni skulle bara veta :D
Hörs snart igen!

PUSS

Nja väl..

Han nattar lillen och Pärlan sover sen en timme tillbaka.. så då passar ja på å fixar ihop ett inlägg.. ett jävligt tråkigt inlägg förmodligen.. men de e tanken som räknas, alltså ska ni tänka att ja har haft er i tankarna å inte vill göra er besvikna.. de e väl snällt av mej? Ja jag e helt enkelt så snäll.. :)

Haha läste precis igenom va ja skrev.. herregud så lamt å trist, kunde lika gärna låtit bli.. Vi hörs imorrn istället, pigga och glada.. eller hur? ;)

PUSS

Doktorn..

Okej ja har ungefär 2 min över te att kasta ihop ett inlägg.. ja e sjukt stressad! Tilde ska va hos doktorn 11.40 och ta spruta, ja e helt livrädd för sprutor. Tycker de e fruktansvärt obehagligt.. Så ja e nervös, JÄTTEnervös. Efter sprut-helvetet ska vi köra direkt te Karlshamn, heldags-dejt å hela de där snacket.. remember? Haha.. å sen e ja inte hemma på ett bra tag.. så ja kan inte garantera att de kommer fler inägg idag.. faktiskt, ja ber om ursäkt för de redan nu.. men man vet aldrig, ja kanske överraskar.. =)
Nu måste ja kasta på mej lite kläder å väcka Pärlan!

PUSS

Chill?

Jajaja släng de i ansiktet på mej bara.. Ja e en dålig bloggare idag, bla bla bla.. Men ja har helt enkelt inte haft tid =) Så istället för att få bilder sen i lördes, så får ni andra bilder.. cykel-tur me mina syskon, haha.. de kan väl va nåt? Nej men lördags-bilderna ligger inte i datorn, å min mobil e för långt bort för att ja ska orka lägga in dom just nu :)

Nu måste ja ta en dusch.. å förbereda mej för morgondagen.. ska försöka att inte bete mej lika mycke som ett freak som förra gången, NÅGOT nervös och NÅGOT uppstimmad.. Nej, denna gången ska jag va chill =)
Hörs imorrn el senare!

PUSS


Färg..

Sitter me färg i huvet nu.. har inte vat hemma på hela dagen, därav den sjukt dåliga bloggningen.. ber om ursäkt för de.. Fia ligger i min soffa, snart redo för att köra te jobbet.. så nu ska ja passa på å mysa lite till me henne innan hon sticker, sen får ni ett bättre inlägg :)

PUSS

Torka..

Ja har vat vaken ett tag, faktiskt.. så ni inte tror att ja precis gick upp. Min mensvärk hindrar mej från å sova så mycke å så länge som ja själv hade velat..
Har fortfarande idé torka.. vet inte riktigt va ja ska skriva om..
Fia kommer senare ikväll, de ser jag fram emot.. mycket. Jag älskar min Fia ju :D
Imorrn ska ja lämna klacka-skorna hemma och klä mej i oömakläder har ja fått "order" om.. ordet dagsutflykt användes oxå, och sen midda som avslutning hos honom+son.. hade ni bara vetat vem de e som e delaktig i de här planerna så hade ni smällt av.. ja håller lite till på de.. tror jag =)

PUSS

...

Ja skulle skriva ett inlägg.. men har inga ord... så ja säger gonatt istället!

Nej väl?

Meningen va att jag skulle kasta upp lite bilder i detta inlägget, men ja orkar inte sitta upprätt så länge. Ligger inne me södra sveriges VÄRSTA mensvärk.. De sjukaste ja vat me om! Därför blir de soffan och lite sex and the city snart, bara 1 säsong kvar :)

Tror ja ska försöka skrapa fram lite glass ur frysen me, de brukar hjälpa..

Slänger upp bilderna sen igår antingen senare, eller imorrn.. tror ni fixar å vänta :)


PUSS


Förlovad?

Ja har kommit på en grej, ganska nyligen men ändå.. För ett tag sen fick ja min mammas gamla vigselring, och numera har ja alltid den på mitt högra ringfinger, tar aldrig aldrig av mej den. Förutom när ja ska ut på krogen, fast då tar ja inte av den. Ja byter bara hand, och sätter den istället på mitt vänstra ringfinger så alla ska tro att ja e förlovad. Varför? Jo de kan ja tala om :)
Kommer de fram en kille å pratar me mej å han frågar om ja e förlovad så svarar ja oftast ja (om inte killen i fråga e helt löjligt snygg å trevlig för då byter ja tebaks te den högra handen i en rasande fart, haha). Säger då killen i fråga nåt i stil me: "Men din pojkvän behöver ju aldrig få veta om du följer med mig hem.. eller hur?" då e de ju inget å ha. Då e de bara en jävligt dryg människa som man antagligen inte kommer höra av dagen efter (fast ibland kan de ju va precis de man e ute efter dock). Går istället killen ursäktande därifrån när ja säger att ja e förlovad så e ju allt fan så mycke intressantare.. Då e han ju kanske trots allt inte ett av alla de där svinen de finns i världen..

Så de e skitbra å ha ringen på de fingret.. kommer de fram en dryg människa så säger man bara att man e förlovad så slipper man han, kommer de fram en söt kille å frågar å man svarar ja och han går därifrån, ja då e de ju bara å gå efter å säga att man skojjade.. å visa att de står Eva & Mikael i ringen, och inte Jennie.. hur bra som helst :)

PUSS

Ingen mobil..

Och en sak till förresten.. Ja tänker inte svara på ett enda samtal, eller ett enda sms idag. Bara för ATT helt enkelt.. Enda gångerna ja kommer använda mobilen e om ja ska ringa nånstans, nåt viktigt. Som att typ beställa en pizza el liknande.. SÅNA viktiga händelser.. Så smsa å ring ni hur mycke ni vill, ja e inte tillgänglig idag. Fan va skönt..

FyllebloggarN..

Nej okej fyllebloggarN, de va nog en bra idé å sätta sej framför daaaatorn när man kom hem igår.. Jada, verkligen!
Va ja NÅGOT arg på mina vänner som lämnat mej å Fia i Kristianstad? Neeeejda.. Va ja NÅGOT arg på min idiot te syster som bara tänker på sin egna jävla röv, å hur hon ska komma hem. Efter ALLA gånger ja legat å kört på henne, i alla år.. öööööverallt.. Neeejda, klart ja inte va arg på henne heller. Hmm.. Å så va ja inte arg på taxi heller, som aldrig hade nån bil ledig.. INTE så arg igår, de kan vi ju konstatera...

Idag har ja tagit ångesten te en helt annan nivå.. helt sjukt.. vill bara krypa ner under täcket, stänga av mobilen å lägga mej å dö ett par dagar.. MEN, de går inte.. för nu ska ja gå å hämta min Pärla, hon brukar va bra på å få mej på bättre humör.. mammas älskling :)

Vi kör en uppdate lite senare me bilder från igår å grejer..

PUSS


Vänner? Eh nej..

ska ja säga va ja tycker om mina vänner? iaf nårra av dojm? Dom kan kyssa mej på ett jävligt mäörkt ställe.. ni vet precis cilka ni e som ska ta åt sej.. FY FAN e allt ja har å säga, så ja säger de igen.. FY FAN för er!

FIa, jag ÄLSKAR dej!

Taxi..

Hmm, sitter å väntar på min taxi som tar mej, emelie och carro te Bromölla.. Ingen aning om vart, men ja ringer RöjjarN på vägen så fixar hon biffen =) Har på känn att detta kommer bli en galen kväll.. galen på rätt sätt kan vi ju alltid hoppas, hmm...

Vet du va ja tycker Robin? Ja tycker du ska ta å chilla lite nu.. innan du ger ut på allt för hal is. Du börjar bara bli pinsam nu.. så snälla, håll dej bort från mitt liv. Och folk som har me mej å göra.. De e en sak att du går på mej, men du behöver inte dra me andra som inte har me saken å göra. Så återigen, låt mej va! Ja vill inte ha dej i mitt liv längre..

Till er andra, ha en fortsatt trevlig kväll.. så ses vi i dimman :)

PUSS


Fest..

Nu har ja vat en snabb sväng på ekohallen me emelie, tilde och min lillebror... i brist på sysselsättning :)
Ikväll snackas de om fest.. som vanligt.. å jaja, vi kör väl da.. de gör vi.. en riktig jävla fylla, lika bra.. ses i dimman :D

PUSS

Filosofera över livet..

Haha ja tror ja har världens bästa bebis, hon vaknade halv 12 idag.. hur sjukt e inte de, hon somnade ändå vid 8 igår. Ja hade sömnproblem å kunde inte sova, därav mitt utbrott på systrarna Kallur.. sen när ja väl lyckats somna, och har sovit i ca en kvart så ringer Tin. Har han nåt viktigt å säga? Nej, inte egentligen.. Han ringer bara för å filosofera över livet lite, sen somnar han i örat på mej. Har hänt förr.. Men ja gillar de, ja somnar gott sen. Han e ju söt, allas vår lilla Tin.. :)
(Märkte ni, att ja skrev hans namn. Inte manshoran.. ja e snäll nu... på riktigt.. :) )

Sååå, nu ska ja kasta in lite tvätt i tvättmaskinen å sen fixa te mej lite. Snackas om "frukost" på stan me världens bästa Emelie.. hörs sen!

PUSS


Systrarna Kallur?

Oooookej, I´m still up... thinking about life.

Flera gånger om dagen e ja inne på www.1000apor.se, och läser bröderna schulmans bloggar. Ja älskar dom två, tycker dom tar humor till en helt annan nivå. Och för att inte tala om Alex fru Katrin Schulman, hon är, om möjligt, ännu roligare.. Liksom driver me sej själv på ett väldigt.. skönt sätt.. Jaja skit samma va inte de ja ville komma te! På 1000apor.se så e de en enorm jävla reklam-grej med systrarna Kallur.. klicka in er på 1000apor.se, NU med en gång.. å kolla te höger.. e den inte irriterande så säg?!? Dom dyker upp från ingenstans.. Man kan tydligen vinna nåt jävla nintendo-fit-spel, och ja har då rakt ingen som helst aning om vad dom två har me saken å göra.. heeeelt meningslös reklam.. Visst, jätte roligt att vinna ett spel.. verkligen... men HUR kommer Susanna och Jenny Kallur in i bilden da? NEJ, precis...Men asså titta på denna bilden da, e inte den provocerande oxå?! Nej ja vet inte.. de e nåt me systrarna Kallur som gör att ja känner... avsmak.. oj, avsmak.. undra vilka dessa två flickor passar ihop me dåååå.. hmm.. BLÄ!

Tack!

Fan asså, ja älskar er. Hör ni det? Jag älskar er, alla mina underbara läsare.. Ni e toppen! verkligen :) (Aja, iaf ungefär 95% av er e toppen, resten gillar ja SÅDÄR).. Ja, de va nog bara de ja ville säga.. just nu :)

PUSS


Haha, jomen.. så e de :)

Hmm..

Ja tror ja precis fick en släng av panikångest.. faktiskt.. freda kväll, och här sitter jag, ensam.. I för sej e de själv-valt, ja kunde vat på minst 2 andra ställen. Men ja känner mej själv, å ja tror ja kände på mej att detta skulle bli en tycka-synd-om-sej-själv-kväll.. Ja behöver såna kvällar, faktiskt.. Ja ska fundera lite på om ja vill vidareutveckla dessa tankarna i bloggen eller inte.. återkommer..

PUSS

Så jäääla rent :)

Så, 3 timmar senare och de e tokrent här.. verkligen RENT.. Luktar sådär underbart här me, luktar rengöringsmedel haha.. Å så har ja köpt ett diskmedel som luktar så fruktansvärt gott att de e löjligt. Varenda gång ja e ute i köket så sniffar ja lite på de.. å tänker: Mmmm, jami.. =)

Nu ska ja ta en dusch och fixa te mej lite, snackas om tacos ikväll me Syrran, Emelie och Carro.. Dom ville tydligen in en runda te Kristianstad-dagarna me senare, men de dissar ja.. Får räcka me imorrn, om ja ens ska in där då. Sägs att de ska regna, å då ska ja absolut inte lämna lägenheten. De vill ja lova.. Jaja, vi får se va kvällen har å utvisa.. Dus ringde precis me, så nån gång under kvällen måste ja underhålla honom oxå :)

återseende små vänner!
PUSS

Städa..

Nu ska ja köra bort te min mormor med Pärlan, hon får va där nu nårra timmar så ja kan städa. Verkligen STÄDA.. De ska gå å slicka på golvet när ja e klar. Om de så ska ta hela da-jäveln.. Varför köpte ja svarta möbler för? De e ju min fråga.. ja kan damma nu och om 2 timmar ser de lika jävligt ut igen. Värdelöst..

Nej, nu blir de nog ingen bloggning på ett par timmar.. full fokus som gäller, mitt hem ska SKINA :)

PUSS

Dream-man-lista..

Okej.. jag har en lista.. Inte en lista nedskriven på ett papper, utan en lista i huvet. En "dream-man-lista".. Alltså, mina drömkillar. Det får max va 3 st på den här listan åt gången, så hittar man en ny ev "dream-man" så måste man plocka bort nån från listan om man vill ha honom där istället. De får heller inte va kändisar (finns en egen lista för de, haha), de ska va vanliga människor som de e realistiskt att kunna gifta sej me. Just nu har ja bara 2 st på den listan...den e inte ens full, hajar ni? Ja har en lista me bara 2 personer, de betyder att de finns väldigt ONT om pojkar där ute som e nåt å ha. Iaf för mer än en natt i sängen.. De e ju katastrof :)

PUSS


Dus..

Så, jaha.. Spenderat kvällen me Dus, kollat sex and the city och spanat in hans nya 300.000 kr bil.. Som han nu helt plötsligt inte e nöjd me, den går tydligen för sakta.. Så nu ska han byta, igen.. vet ingen som håller på å velar så mycke me bilar fram å tebaks som han.. Ja gillade denna han hade köpt nu, den va stor och nice.. för mycke familjebil enligt honom: "We will buy this one when we get married, but until then I buy a faster car.." Haha okej, gött.. har bilen klirrad när vi gifter oss =)

Så, va har ja mer gjort.. slängde ihop en choklad-kaka helt själv, deeee ni.. inte fy skam för å va mej haha :) Nu tror ja att ja ska kolla några fler avsnitt sex and the city innan ja går å lägger mej. Behöver helt klart ta en dusch me, men de e den stora städdagen imorrn så de känns något onödigt. Blir nog så ändå dock..

Nej va säger ni, lämnar vi för idag nu? Ja jag tror de.. kanske kommer nåt nattinlägg om ja inte kan sova, de vet man aldrig =)

PUSS

(Har ett par bilder som ligger å väntar i mobilen me, som ja ska ta tag i å lägga upp.. snart.. tålamod :) )

Tilde-film..

Haha ni får ju ha överseende me min irriterande röst.. Tilde de ska fokuseras på, som både kan klappa och vinka på beställning haha :)
>

Vatten..

Pjuh, hemma efter 5 timmar på hälleviksbadet.. Tom Tilde badade, trots att hon höll krampaktigt i mammas hår precis hela tiden. Ja har vatten i mitt vänstra öra, hör inte ett jävla skit.. bara susar, å de värsta är att ja inte får ut de förbannade vattnet.. njaaa, lite midda på de? =)

PUSS

Hälleviksbadet..

Nej, nu kan vi inte sitta här inne mer.. Har tvättstugan nu kl 12 men den dissar ja, å drar te Hälleviksbadet me Pärlan istället. Japp, så får de bli :)

Hörs sen!
PUSS


E.M.D

När man har sömnproblem så plockar man fram dessa söta pojkar, så somnar man gott sen.. Och JA, dom sjunger till mig och ingen annan. Hur jag vet de? Snackade me Danny på msn innan, å han sa att de va så ;)Robin..

Ja sa till dig Robin, du tar dej inte ur detta.. Så därför har ja oxå rätt att säga: HA HA VAD VAR DET JAG SA!

Gonatt!

Smaskigt?

En STOR jävla börda lyftes från mina axlar för ungefär... 7 min sen.. Ja vet inte va ja hade tagit mej till om de varit så. Mitt livs längsta 3 minuter.. me de stolpskottet me.. usch nej, de krävs en förändring här mina damer å herrar, de ska gudarna veta!

Jaha ja.. nu har ja iaf kollat på Morgan Pålsson filmen, den va bra.. absolut.. men defintivt inte så bra som ja hoppats på. Men aja, ja e inte den som e den.. :)

Har en ganska smaskig uppdatering te er sen, men ja håller på den nårra timmar till :)

PUSS

Morgan Pålsson..

Nu e ja hemma igen, efter att ha farit omkring runt halva stan.. nu ska ja fixa lite käk, sen ser ja bara fram emot att Tilde somnar så ja kan smacka igång Morgan Pålsson filmen.. de har ja nog inte längtat efter länge nu :)
återseende!

PUSS

Dagis..

Vi e inte så morgonpigga i vår familj.. ingen av oss e uppe före halv 11, allra helst 11.. Men nu e de bara 3 veckor kvar tills Pärlan börjar på dagis å måste gå upp kl 7, så de känns som ja måste börja vänja sömntutan vid att gå upp i tid. Vi kör semester denna veckan oxå, sen e de dags å komma in i rätt rytm.

Så jaha.. dagens planer? Snackas om fest ikväll me Fia å CO, Kristianstad-dagarna.. Men där joinar ja inte, ja får minsann vänta te lörda. Har man barn så får man prioritera.. Kanske skulle ta å tacka Ja till den där stående inbjudan ja har, men som ja alltid slingrar mej ur.. Ja de får helt klart analyseras iaf =)
Nu ska vi ut och gå en lång runda, å sen stanna till på Ica på vägen hem och fylla på kylen. De e tur ja har nån som tar hand om mej och ger mej LAGAD mat, då ja själv e helt värdelös på å laga mat.. ;)
Vi hörs sen!

PUSS


Me and my loveli Fia :)

Makeover?

Har man inget och göra på kvällarna så kan man ju alltid sysselsätta sej me sånt här trams.. typ.. hahaha...

(Ska erkänna att de enda av de där frisyrerna ja skulle kunna tänka mej e den sista.. å kanske möjligen första..)

Okej..

Tilde vägrar sova, de börjar bli lite smått irriterande nu.. men de e bara å ta ett djupt andetag å fortsätta. Småbarnslivets baksida.. great..

PUSSHaha, okej PärlaN..

Nonchalant?

Ja kom på att ja glömt förmedla en sjukt rolig grej till er, alla mina söta läsare... Ni vet soppan med mej, Robin och min föredetta pojkvän? Vilken jävla soppa sen, dom beter sej som svin å ja står jämte å skrattar åt dom.. men skitsamma, inte de ja ska tragga om nu.. I helgen nere på killebom, kommer inte riktigt ihåg vilken av dagarna så satt jag och syrran nere på Altona och väntade på att Live-bandet skulle dra igång.. satt å tittade på folk å ser Robin i vimlet. När ja tittar på honom så känner ja bara avsmak, avsmak över att ja nånsin haft nånting me honom å göra, avsmak över att han e gudfar te Tilde, avsmak över att ja räknat honom som en av mina alllra bästa vänner i 2 år, avsmak över att den människan skitat ner min säng me sin nakna kropp. MEN iaf..
Ja tittar på honom en bra stund, tills vi får ögonkontakt.. ja fortsätter stirra, vägrar va den som viker blicken först.. Då ska han va lite halvhäftig å le lite coolt å skaka på huvudet. Bara de tyckte ja va roligt, för han gör så när han blir nervös.. Sen ska han va ÄNNU häftigare å dricka sådär nonchalant ur sin ölflaska. Ni vet när man för flaskan långsamt te munnen, sätter den lätt te läpparna  å sen sakta typ "häller" lite öl i munnen. Precis så skulle Robin göra, för han tror han e häftig å skulle visa att han inte bryr sej. Dock misslyckades han och spillde istället ner sin tröja.. Kan väl säga att de räddade lite min kväll. För ja mår helt klart bra av att veta att han har ett behov av att va nonchalant när han ser mej, bara de säger ju en del.. :D

PUSS

Sovet..

Hemma igen.. Tilde som normalt sover te 10-11 vaknade kvart över 7.. All credd te Sandra igår som lyckades somna henne när ja å Fia gav upp =) Nu tog hon sovet lite i bilen, ja som tänkte vi skulle lägga oss å vila lite nu istället.. men de tycker inte Tilde, Tilde e utvilad nu.. fy fan..

PUSS

Sova sej lite kanske?

01.51... å ja sover inte.. illa... jada.. Tilde sover, precis som Sandras Ebba..  Rebecka, Beata, Carro, Lisa och P.V har knallat hem.. "Det är en dag imorrn oxå" som röjjarn sa.. OKEJ.. :)
Kvar e jag, Fia och sandra.. och en väldans massa alkohol.. har vi några planer på å sova? Nej, antagligen inte =)
Messarn (Fia) e i full gång, de ska gudarna veta.. finns mycke kåta karar här i världen, tydligen.. haha, eller hur Fia?

Sa ja förresten att Emelies nyckel kom tebaks i välbehåll? Emil Olsson (mina pengar låg på honom) lämnade den lite diskret på Emelies fönsterbräda.. "Meeen da va inte jaaaaag som låg bakom dådet..." NEJ Emil, de va de nog inte... inte alls.. stod Emil Olsson SKRIVET (heter de verkligen så?!?) över hela jävla extrememakeovern.. Men vi tycker om dej ändå Emil :)

Nu ramlade de in lite pojkbesök oxå.. P.V´s lillebror Elvis plus kompis.. måste nog runda av här, och kolla om lammkötten e nåt å vila ögonen på... =)

Gonatt!


EDIT.. Elvis är ju inte SÅ LITE lik Patten, inte alls.. fy fan, sjukt lika.. kan ju inte vila ögonen på nåt som ser ut som P.V, de känns liksom helt fel... trots att P.V är sjukt snygg hahaha..sandra, Ebba och röjjarN... =)


Beata, Sandra och Ebba..


Fia, P.V och Carro..


Hahaha fy fan..


P.V och messarN.. :)

Sleep-over..

Nu e de ont om tid igen.. jag och tilde kör en sleep-over hos Fia, lite vin och plockmat hos Sandra först. Å sen spenderar vi natten hos världens bästa Fia.. Ska se om ja springer på nån dator, i så fall kommer de kanske ett inlägg senare me.. om inte så får ni ha en fortsatt trevlig kväll :)

PUSS

Snacke-Pär..

Ja hade läsarrekord igår igen, tror ja e inne i nåt sorts stimm :)
Tilde tog sovet länge idag, ända tills kl 11.. skööönt.. nu stimmar hon omkring här runt benen på mej å skriker "mamma titta.. mamma titta.. mamma titta.." När man sen tittar på henne och frågar va de e hon vill så bara flinar hon. Hon vill med andra ord inget, hon vill bara visa att hon kan säga både mamma och titta.. igår tror ja tom hon fick ur sej pappa ett par gånger, Markus kanske har tokövat med henne.. =)

Nu ska vi ta ett bad sen ska vi ut och röra på oss!

PUSS


Okej, skojarN..

Sååå... Nu har jag, emelie och syrran satt i oss varsin pizza, så ja börjar känna mej lite mer mänsklig faktiskt. Huvudet e fortfarande tungt dock, vet inte om de beror på för mycke alkohol el ångest.. kan ju kvitta, lika illa bägge delar.
Sjuk kväll igår.. en förbannat rolig jävel (?) snodde en nyckel för Emelie till hennes lägenhet och valde sen att gå tebaks te hennes lägenhet när vi gick ner på stan å möblera om hela hennes lägenhet. Varför? Ja du, bra fråga.. skulle väl jävlas, dock kan ja verkligen inte se de roliga i de.. för fem öre.. så nu måste hon betala för å få låset bytt å allt möjligt.. onödigt, å inte ett dugg roligt som sagt.. så du din lilla jävel som tat nyckeln för henne kan ju lämna tebaks den istället, e du för feg för å göra de face to face har hon även en brevlåda.. en vägbeskrivning känns vid de här laget onödig.. suck..
Lill-sessan sover så ja tänker slänga igång en film, hälla upp ett glas loka och plocka fram mitt mörka choklad.. mm..
Hörs sen!

PUSS

Lätt illamående..

Ja mår inte så bra.. ja mår illa.. ångesten har kommit ifatt mej sen helgen.. och jag bara vägrar kolla mitt konto..
Om 2 veckor e de Östersjö, då e de samma visa igen.. fy fan..

PUSS

....

Nej.. inte än.. snart...

Efterfest?

Va säger ni? Kör vi en fylleblogg på de? Ja.. nej? Kalla mej gärna tradi men ja tror fyllebloggen får vänta, de vankas efterfest... bra efterfest.. eller räknas de som efterfest om man bara e 2 st? Äsch, de kan ju kvitta.. nu köööör vi =)

PUSS


Bilder..

Nu ska ja knalla ner på stan me Dus och äta lite midda.. sen ska ja joina Syrran och Emelie på lite cider. Snackas om Smens baglomma, kanske stannar te där innan vi rör oss hem emot mitt å fortsätter fäääästen.. haha..
Slänger upp nårra bilder sen igår me.. =)
Hörs sen!

PUSS
Haha poulära Pärlan..

`Cuz I can..

We're gonna rock and roll
Ra Ra
Alright I drink more than you
I party harder than you do
And my car's faster than yours too

P.I.N.K. P.I.M.P
I'm back again I know y'all missed me
I'm so so sick can't handle it
Yeah I talk shit just deal with it
My rims are 23 inch, and they're black on black
No they're not his
Diamonds all over my teefs
You can try and try you can't beat me

So I cash my checks and place my bets
And hope I'll always win
Even if I don't I'm fucked because
I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules, I make my own
Tonight I'll do what I want
'Cuz I can


I know I'm rare, you stop and stare
You think I care, I don't
You talk real loud
But you ain't saying nothing cool
I can fit your whole house in my swimming pool
My life's a fantasy
That you're not smart enough to even dream
My ice is making me freeze
You can try and try you can't beat me

Yeah I'm super thick
People say I'm much too chick
Come and kiss the ring
You just might learn a couple things
I'm tryin' to school ya dogs
Ruff ruff ruff ruff ruff ruff ruff
I'm your worst nightmare
Bring it we can take it there
What are you scared?

Praktarsel..

Nej ja e inte så irriterad just nu.. fick som sagt stränga order igår att Tilde skulle minsann va i Karlshamn SEEEENAST halv 10 imorse, och ja skulle ha det och det med mig. Kommer till Karlshamn tjugo över 9 för att va i god tid, ringer som en tok te Markus. Men nejda, han tyckte de va lämpligt å STÄNGA av telefonen när han ska ha sin dotter å vet att vi ska komma, så med andra ord.. inget svar.. Messar Anna (flickvännen i fråga) att hon ska skicka ut Markus för å ta sitt barn, inget svar. Kommer inte in så ja kan plinga på heller för de e nån efterbliven grind i vägen.. Så kvart i 10 ger ja upp och kör hem igen. Med andra ord har ja kört te Karlshamn HELT i onödan bara för att Tildes pappa e ett jävla praktarsel..!

Hemmmmmmmma...

Nu e jag hemma igen, blev mat på Räkan istället för Romantica.. Blev nåt strul me vår bokning, Lisa va något sur över detta haha.. MEN, go mat va de iaf.. Och inte en krona betalade vi, fråga mej inte hur de gick till för de har ja ingen aning om haha.. =) Sen satte sej tjejerna ute på slottsudden och pimplade och ja å Fia (som höll oss nyktra) gick in te Hamnen till Tobbe, Hockey å co.. Trevliga killar de där alltså, gillar dom mer å mer för var dag som går. Å dom gillar Tilde mer för var dag som går.. Vann massa gose-hjärtan å grejer som Tilde förstås skulle få.. Naaw =)
Fia började jobba kl 23 så då passade ja me på å gå hem å lägga Pärlan.. Ska upp tidigt me henne imorrn, fick ORDER (okej bestämmarN) av hennes pappa att hon skulle va i Karlshamn halv 10. Bara de att hon sover alltid te minst 10, så då kunde ju han hämtat henne istället, så hon fick sova lite längre.. men nejda, sura å griniga ska vi va hela tiden. Ja för fan..
Ahh sen mötte ja världens bästa Dusan där nere oxå.. Han hade fixat håret precis så som ja älskar. "I did it because I know you love it".. Hur söt e inte min älskade Dus da? :D

Nej, nu ska ja lägga mej på soffan.. kollade lite sex and the city å invänta mitt nattbesök ;)
(Slänger förresten upp lite bilder imorrn oxå från kvällen, orkade inte göra de nu haha...)

PUSS

Mauuuuut..

Haha ja har precis vat på torget och kollat på Mojje.. me Tilde, Emma och Paugen.. Vi skyllde på att vi va där för Tildes skull, bara de att hon somnade efter 5 min.. Så rolig va han =) Sen va vi nere i hamnen me å kollade på nån drakbåtskamp eller va de hette.. Såg Mjällby-sgif sen tröttnade vi och gick hem. Å nu sitter ja här och väntar på Fia och co så vi kan traska ner å äta lite.. hungrig som ett jääävla as...

Jaja, bråttom... som vanligt.. så vi hörs sen :)

PUSS

Bra skit..

Bra skit, ja börjar komma på fötter igen.. kan fortfarande inte smälta hur förbannat roligt ja hade igår. Verkligen hur roligt som helst =) Mycke 30+are på stället dock, men va gör de, ja e inte den som e den :)
Sitter å väntar på min syster och bebis nu, ska bege oss ner en sväng på stan.. Sen ikväll e de midda på Romantika (tror ja de va) som gäller. 16 pers, fråga mej inte vilka alla dessa e som ska me.. men de kan man ju skita i.. Har Tilde ikväll så de blir lugnt, ingen alkohol och hemma i vettig tid..
Nu måste ja röra på mej..

PUSS

Hittade den här SJUKT osmickrande bilden på altonabar.se, bjuder på den.. måste man göra :)


Sjukt roligt..

Sådär.. redo för världen igen.. har sovit typ 2 timmar inatt, men ja gillade varje sekund av de ;)
Igår va en bra kväll, dock va de knökat me folk på Altona och ALLA dansade på borden.. helt sjukt roligt..
Jätte trevligt hemma hos Emelie innan oxå, ska försöka få med lite bilder där ifrån.. dom e dock från min mobilkamera, så ni får ha överseende me den USLA kvaliten.. =)
Hörs snart igen!

PUSSWohoo..

Nej.. nu e de snabba ryck, lämnade precis Pärlan hos sin mormor.. Ja har korkat upp, så nu kör vi.. ända in i kaklet :)

PUSS


Å du, förresten, lek inte med elden om du är rädd för att bränna dej..

Ehm, hmm..

Kom fram direkt, av nån underlig anledning.. Men personen som ja fick prata me måste vat den suraste och långsammaste människa ja nånsin pratat me, eller va han kanske bara bitter över att alla börjar gå på semester å inte han. Va vet jag..

Glocalnet-kille: Vääääälkooooommeeeeen till Gloooooocallllllneeeet.
Jag: Ja hejsan Jennie heter jag, ringer för att jag vill säga upp mitt internet-abonnemang.
(Lång tystnad)
Glocalnet-kille: Jaaaaha, vaaaaad har du fööööör peeeersonnnnnnummer?
Jag: Hmm.. 860510-****
(Ännu längre tystnad)
Glocalnet-kille: Vaaarfööööör villlllllll du sääääääga uuuuuuupp ditt abonneeeeemaaaaang?
Jag: Jag och min sambo har flyttat isär så ja behöver de helt enkelt inte längre.
(Tystnad.. fruktansvärt lång tystnad..)
Jag: Eh, hallå?
Glocalnet-kille: JAG SKRIVER! (Faktiskt, mer eller mindre skrikande säger han detta)
Jag: Jaha, okej.. förlåt..
(Tystnad igen..)
Glocalnet-kille: Oooookej, dåååå skickar viiiii pappppppper som beeeekräftar diiiiiin upppppsägninnnnnng.
Jag: Okej, tack så mycket..
(Tystnad.. inväntar ett svar, men de kommer inget)
Klick!

De va nåt fel på killen, de e ja säker på..

Glocalnet..

Vet ni vad som gör mej jävligt irriterad? Glocalnet.. Glocalnet gör mej på gränsen te vansinnig. När Martin flyttade ut så skulle han ta vårt internet abonnemang med sig, va tanken. Sen ångrade han sej, så nu måste ja ringa och avsluta de bara för de står i mitt namn.. Ringer dit, knappar mej fram (bara de e ju en hel vetenskap) och möts av en förinspelad röst som säger att ja har plats 54 i kö. OKEJ! Ja lägger på, tänker att "de måste ju gå å fixa på hemsidan istället". Men nejda, inte fan går de e å fixa på hemsidan. Å det tycker ja e ren och skär idioti, varför skulle de inte gå å fixa där för? Fan så mycke enklare.. Kan ju inte va så jävla hysteriskt jobbigt att slänga in en länk där som fixa de, sen sätta nån jävla sommarvikarie på de som handlägger alla uppsägningar. Men nejda, strula te de så mycke som möjligt istället.. och vaddå 54 i kö??? Anställ mer folk då så slipper folk vänta nåt så djävulskt.. Så ja måste alltså ringa igen, och sätta mej å VÄNTA. Som om ja inte har nåt annat för mej.. !

Än e inte den siste idioten född..

Ja blir så trött, verkligen.. E de slut så e de slut, då behöver man ju inte ringa å tragga var och varannan dag. Jag skiter fullkomligt i va du gör, och ja skiter fullkomligt i va du har å säga. Så sluta ringa å messa mej hela tiden, du e bara pinsam. Och framför allt, sluta ringa folk mitt i natten som du inte känner.. Pinsamt!

Idag e de sol ute, men blåser nåt så in i helvete.. så risken för att ja tänker lägga mej på en strand e inte särskilt stor. Värsta ja vet å sola när sanden flyger från alla håll å kanter.. Snart ska jag och Pärlan ut och gå en runda. Sen vid 17 ska ja lämna henne hos mamma så ja kan koncentrera mej på Emelies 22 års fest/inflyttningsfest.. E inte ett dugg festa sugen, å ja e verkligen inte ett dugg sugen på killebom. Möter ja dom två jävla nötterna där nere så får ja sura uppstöttningar, mår illa bara av deras åsyn.. Aja, finns gott om idioter här i stan. Å än e tyvärr inte den siste född =)

Nej, dags å ta tag i de här nu.. hörs sen!

PUSSEn av mina läsare verkar ha "a thing" för Dus.. så här kommer en te bild, bara för henne haha :)
Dus som för övrigt e klar för Mff nu, underbart glad för hans skull.. =)

Mycke mycke mycke..

Fy fan va varmt de e.. helt sjukt.. palla alltså..

Aja hunnit me mycke idag.. Först en kopp kaffe hos mormor medans vi väntade på att Dus skulle komma tebaks från Malmö, och på att Emelie skulle sluta jobba. Sen mötte vi upp dom och gick ner en runda på stan.. Där vi även mötte upp Alex. Dus skulle tvunget åka karsuseller, eller snarare en karusell. Den som bara går jävligt högt å runt runt runt.. han såg ut som ett litet barn på julafton, sött :) Sen gick vi å åt.. Emelie svek oss för Robin C och Alex svek oss för.. ja, bra fråga.. Så ja å Dus begav oss te Steak House för å mätta hungern.. riktigt gött. Å nu e planen att vi ska lägga oss och vila en timme, min kropp behöver de.. Frågan e om Tilde e lika överförtjust i ideén, hoppas de :)

PUSSNaaaaw.. I just love them!


Plocka bort..

God morgon världen!

Ny dag, nya möjligheter.. Killebom kör igång idag, eller marknaden iaf. Ja själv tänker inte debutera där nere förrän imorrn, när Emelie stället te me 22 år/inflyttnings-fest. Sen freda e de midda me Fia och co på Salvatores, och lörda e Tildes hos sin pappa så då kör vi en all in.. hela vägen =)

Förresten, en snabb fråga, e de nån som vet om man kan göra omval angående vem som e gudfar till ens barn? Det måste väl gå, eller? Om inte omval så iaf plocka bort personen ifråga. Går de, nån som vet?

PUSS

Vin..

Emelie tittade precis förbi på ett glas vin, de tyckte ja va gulligt.. ja gillar vin, och ja gillar Emelie =)

PUSS

 

Hur orkar du?!

Vet du hur du får dej själv och framstå? Du va trött på å ljuga sa du, de hade du gjort hela ditt liv. Och nu står du och ljuger en av dina "bästa" (hahaha ja tror ja dör) vänner rätt upp i ansiktet. Hur orkar du leva me dej själv? Du har ljugit dej fram i hela ditt liv, de e de du e känd för. Tom din släkt tycker du e för mycke me ditt ljugande.. Ändå fortsätter du om och om och om igen. Tror du nånsin han kommer se på dej på samma sätt? Han kanske säger att han tror dej, håller upp en fasad, ett leende om att allt e okej. Men han kommer alltid undra, alltid irritera sej på att han inte vet vad som e sant å inte sant.. Nåndag kommer de slå tebaks på dej, men ja kan iaf gå ur detta me rent samvete. Du är tragisk, inget annat, bara tragisk...

Ett gäng svin?

Ja har äntligen fått de bevisat för mej en gång för alla, att ALLA karar e precis likadana.. Alla är otrogna, alla! Så då kan man ju lika gärna va likadan själv, eller? Behandla andra så som du själv blir behandlad.. De e precis va ja gör.
Igår kröp de fram att även mitt senaste ex va otrogen mot mej, inte bara en eller två gånger.. utan hur många gånger som helst. Seriöst killar, va fan förväntar ni er? Att vi ska va er trogna och bara svansa efter er när ni inte ens kan hålla er te en enda.. de e ju löjligt! Mina två senaste seriösa förhållande har inte vat nåt annat än ett skämt.. Emil Stålberg slår nog allt me hästlängder dock, han e helt klart de största svin ja nånsin stött på. Men grattis Martin Gren, du kniper andra platsen utan konkurens!

Jag är inte guds bästa barn, låååångt ifrån.. Men e de konstigt att man blitt som man blitt eller? Efter att fått sitt hjärta krossat om och om igen.. Man pallar inte ta hur mycke som helst, faktiskt...
Så mitt beteende skyller ja på er pojkar, ni som gjort mej bitter med närhetsproblem. Grattis!

Tisdag..

Vakna.. Tilde verkar mycke piggare idag, så de blir nog inget besök te doktorn (tack och lov) om hon inte helt plötsligt blir jättedålig vill säga. Vet inte va som hände igår, hon blev kanske sjuk av att spendera ett helt dygn me sin pappa. Va vet jag, haha.. Nejda, säkert njurarna som spökade... igen..

Funderar på å tvätta bilen idag, e oerhört sugen på de.. hmm..

PUSS

RSS 2.0