Sorg..

Jag är riktigt dålig på att muntra upp ledsna människor, jag är medveten om det. Men hur talar man om det för en ledsen människan utan att låta.. typ.. elak? Nej, man talar inte om det alls tror jag. Man bara håller god min och gör så gott man kan.. Efter man pratat me denne i telefon så skickar man iväg ett sms och skriver nåt i stil me: "Om det känns tungt så är du alltid välkommen hit, oavsett tidpunkt." Och så hoppas man att personen ifråga förstår att man bryr sej om den.. att man bara är lite kass på just sånt.

Nåväl.. Japp, jag tycker fortfarande synd om mej själv för jag är fortfarande sjuk =)
Kom förresten på nu att Fia ringde inatt och sa att Tobbe fick igenom sin vilja, han ska få ha Isadora 4 timmar i veckan med kontaktperson. Det är ju helt underbart.. Nu ska jag bara hålla ALLA tummar på att han får ha henne varann helg också! Han förtjänar de, lilla Tobias.. Det är ju en supergullig kille, som bara råkat få barn med en helt hjärndöd brud! Men det ska ju inte han lastas för :)

Nej, nu tänker ja återgå till mitt sex and the city. Inne på sista säsongen.. va tusan ska jag kolla på när den e slut? :)

PUSS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0