Robin och mitt ex..

De händer konstiga grejer.. Mitt ex kom precis innanför dörren, med sig hade han sex and the city samlingsbox. "Varsågod, försenad födelsedagspresent" sa han.. Men de e inte de som e de konstiga, att han kom med en present, för mitt ex är en väldigt snäll människa. Utan det konstiga är att de piper till i hans mobil å han säger att han smsar me Robin Danielsson.. De e de som e de konstiga. Vet ni varför? För dom två tycker inte om varandra.. de dom två sysslar me är alltså ett jävla falskt spel.. dom låtsas tycka om varandra, dom låtsas till en sån grad att dom ska åka te Ikea på freda ihop. Ja vet inte men ja skrattar lite när han berättar de.. Hade ni vetat historien bakom så hade ni me skrattat lite, men de e inget ja kan skriva här. För Helena läser.. och hon e inte klok i huvet som sagt, och Robin ska inte behöva ta mer skit av den jävla idioten. Men ja skrattar lite, och mitt ex ger mej den där blicken som säger "sluta!"..
Vet ni vad ja mer tycker är konstigt.. att Robin är MIN bästa vän, inte mitt ex´s. Sen när blev de tillåtet å sno varandras vänner när man delar på varandra? Speciellt när dom inte ens tycker om varandra.. Ja borde ringa Pidde, och fråga om vi inte ska ta en fika på freda. Eller Björn kanske..
Ja och Robin har lite delade meningar för tillfället, vilket resulterar i att vi inte pratat me varandra på nårra dar. Men i samma stund som mitt ex går ut genom dörren så får jag ett mess som låter följande:

"Har Jennie slängt allt vad svarta tallrikar och allt heter nu? Haha.." Från just Robin..
(Historien va att han skulle få en servis av mej som ja inte behövde när han flyttade ifrån Helena)

Men ja tänker inte svara på de smset, ja tänker sura lite till.. så ja skriver de här istället:
Nej Robin, dom är inte slängda.. men köp du en egen servis när du hänger på Ikea me mitt ex istället!


Kalla mej gärna barnslig, gör de..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0