Den bakfyllan da..

Usch ja mår utan tvekan som ja förtjänar.. Mår fett illa.. Så de här inlägger kommer bli väldigt kort, tycker tom de e jobbigt att sitta upprätt i datorstolen =)

Vi körde igång igår hemma hos Östensson med drinkar och melodifestival, efter de så körde vi lite singstar.. Tyckte kvällen gick galet fort, rätt som de va så skulle vi sätta hos på Gertruds buss och bege oss in te Karlshamn.. Världens längsta kö, suck.. Men duktiga som vi är så ställde vi oss sist, utan mygel.. Min kära syster gjorde ett tappert försök att komma in, men nej, de funkar inte.. (Som ja förövrigt sa till henne redan när hon kläckte ideen, men då svarade hon: Äschhhhh, de ooooordnar sej sis.. Men nej, de gjorde de alltså inte) Som vanligt så fick hennes smarta storasyster rätt, att hon inte bara kan lyssna.. :)

Va inte fullt så roligt ute igår som de brukar vara, faktiskt.. Dock va de sjukt bra musik där nere.. Nej ja orkar inte de här mer, kanske kör ett längre inlägg om gårdagen sen istället.. eller inte.. får se.. :)

På återseende alla mina fans!
(Förresten så kommer alla bilder från igår i nästa inlägg, så håll utkik haha)

PUSS
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0