Emma och Paugen har ordet!

Då var det alltså dags för Emma & Kristofer att presentera oss här i Jensans (som vår mormor alltid envisas med att kalla henne) underbara blogg. Sjukt att hon tar den såhär seriöst! :D

Kan väl börja me å säga att detta med att skriva blogg är nog inte riktigt min grej.. tur att min Paug, kisarN, tummen-upp-killen, (ja, Jennie har många namn på honom) med ställer upp o stöttar upp mig här. Så nu får vi blogga ihop istället. Eftersom att Jensan har tjatat som fan om detta så får vi väl offra en del av våra liv till att skriva detta gästblogginlägg, precis som om vi har något annat för oss ändå? Neeej precis :D!


Vi är väldigt glada för Jensans skull att hon äntligen har hittat sin sysselsättning. Bloggen har ju blivit hennes liv. Eftersom att när hon var liten prövade hon ju på allt: dans, fotboll, boxning, innebandy m.m. Så att hon nu har funnit en harmoni i bloggandet måste kännas underbart! ;)


Vi tänker inte skriva någon seriös gästblogg som det blev förra veckan. Så istället får Kristofer visa sin skicklighet i bloggsammanhang, Emma hon går och vilar istället. Som sagt, att skriva blogg är inte hennes grej.


Hallau ja, Paugen här!

Känns stort att än en gång få gästblogga i en stor blogg. Är nog sjunde gången jag blir erbjuden denna tjänst. Så du är inte direkt först Jennie! Vet ni inte vem jag är så är jag iaf Emmas boym8, Jennies lillasyster alltså. Nog om det, shuffle up and deal!

Häromdagen när jag och Emma låg och kollade på Sporten så visas ett inslag från matchen Umeå-Djurgården. Umeås begåvade brasilianska Marta har då bollen och snurrar väldigt snyggt upp en Djurgårdsförsvarare "på läktaren". Peter Jihde, inhoppare för Peppe Eng denna kväll, refererade då med "Så här snyggt gjorde Marta det när hon fick publiksiffran att stiga från ynka 277 till 278". Jag tänkte att det var kanske lite svårt för Emma att förstå att han skämtade till det lite med att Djurgårdsspelaren blev en åskådare efter denna magi från Martas sida. Så jag frågade om hon förstod vad Jihde menade.


- Du förstod vad han menade med det väl?

- Jaa det gör jag, det var ju bara en till som gick in på matchen efter det väl?

- HAHAHA jaa precis, så menade han!


Jaa ni förstår ju att hon alltid inte är så smart, även om just detta inte krävde någon större intelligens för att förstå. Jag älskar ju henne ändå, trots att det då och då dyker upp ett stort hål i huvudet =). Gäller detta båda systrarna Karlsson kanske? Det återstår att se efter resan.

Ja för jag ska åka med på min första resa med denna familj. Frankrike är vårt mål, där har jag aldrig varit så jag hoppas på det bästa. Men så är de ju det, jag ska operera mitt knä nästa fredag. Vilket betyder att jag kommer ha kryckor i 3-4 veckor om allt går som det ska. I Frankrike kommer jag alltså ha kryckor ja! Vilket passar mig utmärkt, för då SLIPPER jag väl gå (hoppa?) omkring i affärerna? "Ahh gå och hämta något kallt att dricka" "Jag är hungrig, kebab tack!" Klart att jag ska köra med dom, lite får man ju fjäska för sitt knä.

/ Paugen

461741-457

461741-456

461741-455

461741-454

461741-453

461741-452

461741-451

461741-450
Ett gäng bilder på proffsbloggarna! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0