Hjäääälp..

Hon är så SJUKT snygg, speciellt i denna klänningen..

image317


Aja nog me kändis bilder.. Vad har ja gjort idag da? Faktiskt inte särskilt mycke vettigt, i ren protest mot snöjäveln så har ja inte vat så mycke ute idag. Va ute å gick en sväng innan i förmiddes å så har vi vat å handlat nu så vi skulle kunna gå på toa igen.. Succé när toapappret e slut :) Men de e allt, resten av tiden har ja spenderat inomhus med Tilde. Lagade för övrigt sjuuuukt god mat idag.. Kyckling i tortillabröd med fetaost, sallad och galet god sås till de... Mmmm.. De ni :)

Ja har kommit på en rolig idé, eller JAG tycker den e rolig iaf.. Funderar på att ha en gästbloggare lite då å då, kanske typ en gång varannan vecka.. Så vet man att de kommer nåt roligt då å då, haha :) Va säger ni om de? Låter väl roligt? =)

Försöker logga in på Bilddagboken, har en fråga te Fröken Emma Roos faktiskt.. Hon e mitt sista kort nu, får se om hon kan hjälpa mej med min fråga :) Å andra sidan kan ja ju ta de på Facebook istället, den sidan strular ju inte.. haha dagens I-landsproblem..

Jaha, nu har ja inte mer å säga för tillfället.. Ni missar väl inte 100 höjdare som har premiär ikväll förresten? Ska definitivt inte jag göra iaf, missa de alltså.. Haha..

Hörs snart igen!

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0