Johanna har ordet!

Då är det dags för mig att vara Jennies första gästbloggare. Har ju blivit omnämnd i denna blogg ett X antal gånger men jag känner ändå att en presentation vore på sin plats. Jag är då Johanna, Jennies äldsta (och mest visa) syster. Fast det är lite mer komplicerat än så. Vi är inte biologiska systrar (som ni kanske ser på utseendet). Det var nämligen en gång så att min mamma och Jennies pappa träffades. Jag var då 7 år och Jennie 6, sedan dess har vi levt tillsammans som systrar. Vi har dragit varandra i håret när vi bråkat om vilkens tur det var att spela Sonic på vårt SEGA (vilka fajter), varit elaka mot våra småsyskon ("Kungar och betjänter" är en väldigt skoj lek där betjänterna, dvs Rickard och Emma, fick passa upp på oss och göra det vi sa åt dem), sprungit till "Kvartan" och köpt lördagsgodis för de klassiska 15 kronorna, åkt skridskor med Micke varannan söndag under vinterhalvåret, firat högtider tillsammans.. ja, sånt som syskon gör helt enkelt. Därför säger jag inte min "styvsyster" om det verkligen inte behövs =)
By the way är Jennie kusligt lik min mamma, vilken är lite märkligt.. men men..

Nu är det iaf så att även om det här låter som vilken Svensson-uppväxt som helst så har det iaf inte varit det. Vi har även upplevt en massa tråkigt tillsammans, vilket kanske gör att man kommer närmare varandra, vad vet ja.
Vi har ju även under en tid bott tillsammans.. under den klassiska Norregatan-perioden när livet mest lekte =) Då kommer man också rätt närma varandra.. speciellt om man delar på en 1.40-säng.. my GOD hur stod vi ut.. men det brukade lösa sig rätt bra =) Det var en sommar väl värd att minnas!
Sedan hände lite tråkigheter, jag visste inte mitt eget bästa under en period i livet och Jag och Jennie sa inte ett ord till varandra på ett helt år och lite till.. men som tur väl ryckte jag upp mig!!! =D

Sen kom lilla prinsessan Tilde Karlsson till världen och den lilla tösabiten älskar jag mest av allt som finns!
Nu förtiden är ju Jennie även en av mina bästa vänner fastän att vi är ganska olika (tex är Jennie en jävla envis tjurskalle ;) Vi pratar nog fan varje dag om jag tänker efter.. Dock har vi ju den gemensamma faktorn att vi är känslomässigt störda och det känns ju positivt.. HAHA..
Sen brukar vi ha JÄVLIGT roligt tillsammans.. OFTA undrar nog folk omkring vad vi egentligen sysslar med.. vi har ju nämligen, tja vad ska man säga, ett eget litet språk.. med lite egna uttryck.. räcker väl egentligen med en liten blick och ett endaste litet ord så vet den ena preeeecis vad den andra menar =) Omgivningen tror nog som sagt inte att vi är kloka i huvudet. Men vem bryr sig? Inte jag iaf.. sånt trams slutade jag med för lääängesen =D
En närmare utredning om våra uttryck kommer en annan gång, det kan jag lova.. för det är rätt komplicerat att förklara vettigt haha..

Tja, jag kan ju tydligen hålla på och babbla i evigheter men kommer att låta bli för tillfället =)

Over and out, tack och hej leverpastej, poss o kraum ses pau staun (lite internskämt där ja)


/Johanna

             


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0