Youtube tönt...

Mhm, de e precis vad ja har blivit.. En liten daulig Youtube tönt.. Ja älskar youtube helt plötsligt (tror ni de har nånting å göra me att de finns typ 10954040 olika klipp på Danny och Ola där? eller va tror ni? någon?) :D
http://www.youtube.com/watch?v=k4UztCXbETo&feature=related

Hur kan man komma på den oerhört dåliga idén att spela fotboll i typ 65 minusgrader? De e för mig obegripligt.. Sitter å väntar på en uppdatering av Lasse Ljungdahl hur de gick till slut, om de nu kommer nån förstås.. Killen e ju inte känd för å va snabb.. =) Hela spektaklet slutar om en halv timme, så ja lär ju få vänta ett tag te.. minst..
Mamma bjöd ju som sagt på mat idag, kyckling sallad och bröd.. Inte de nyttigaste man kan äta.. men de fick gå ändå.. har syndat en enda gång på alla dessa dagar/veckor så ja tyckte nog att de kunde ja unna mej.. faktiskt.. Men nu har ja haft mitt roliga, nu e de full fokus som gäller igen.. Funderar på å hoppa middan på Harrys imorrn, e de samma mat nu som innan så e den ändå ingen höjdare.. och betala typ 150 spänn för å käka sallad e ja alldeles för snål för... men vi får se.. känner mej ändå inte så social för tillfället..

Hur charmigt är inte Göteborgska da? Ja ääääälskar Göteboska.. underbart.. Kanske därför ja diggar Björn Gustavsson, eller e de för hans söta lockiga hår? Kanske en kombination.. Får bena i de :) "... dansa nakna tillsammans i en vattenspridare..." Hahahahahahaha.. Låten e ju så klockren, bästa på bra länge!
http://www.youtube.com/watch?v=9szm1bo9G20


"Nej men okej, ta du dina jävla fotbollskillar och dra åt helvete då da.."
Haha varför så upprörda miner? Tror du allvarligt att de e nåt ja ens överväger att lägga energi på? FEL..


Aja, de va bara en liten parentes.. :) Nu ska ja nog ta å slå mej ner på soffan, med lite Grey´s Anatomy. Ja e inte ett dugg trött så ja får nog försöka göra nåt åt de.. behöver ju min skönhetssömn.. :)
Men vi hörs imorrn igen, alla mina små älsklingar!

PUSS och sov så gott
(Slänger upp lite bilder här nedanför ifrån kvällen)

           

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0