Eh, trött?

Somnade till på soffan, va inte riktigt meningen..
Sängen känns som en bra idé nu, lång dag på jobbet imorrn.. Som vanligt. Men jag trivs bra i diskohörnan :)

PUSS och gonatt


Somras.. Hade gärna haft värme och klänningar nu, istället för tokkyla å långbraller.

Pepparkakor..

Alla pratar om första adventsmys.. Nej, nåt sånt har jag inte hunnit me idag. Dessutom har ja ju inte haft nån å mysa me.. Min familj (dvs Tilde) har ju vat hos sin pappa.. Och nu sover hon.
Så ja får helt enkelt plocka fram mina pepparkakor med ädelost och äta själv.. eller ja själv å själv, ska knäppa på tvn och ta del av sveriges charmigaste kille i Parlamentet.. Han gör mej sällskap.. Gissa vem? ;)

PUSS

Va e de för fel på er?

Jag undrar vad de e för fel på utlänningarna i Karlshamn.. speciellt den manliga delen.
Häromdagen läste om ett gäng pojkar som hade hoppat på och slagit ner en kille mitt på kvällen en tisda el va de va.. HELT utan anledning. Igår blev lillsyrrans pojkvän nerbankad i Karlshamn.. Dom frågar om han har några pengar på sej, han svarar nej och helt plötsligt e de 6 pers som hoppar på honom. Utlänningar, förstås.. De e alltid dom som inte kan bete sej. Ochj va fan e grejen me å hoppa på EN enda när man e 6 stycken? Haha, patetiskt..
Kalla mej gärna rasist el va fan som helst, skitsamma.. Men detta är så verkligheten ser ut. Utländska killar som tror dom kan komma hit och banka ner folk te höger å vänster.. Va sägs om att skaffa ett jobb som alla andra människor här i världen så slipper ni slå ner folk för att skaffa pengar.. Jävla idioter!

Bra så!

Snabba ryck..

Nu ska jag köra och handla, sen hämta min älskade lilla tös i Karlshamn..
Vi hörs sen!

PUSS

Låten som får mej på bra humör..

Cause you're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in then you're out
You're up then you're down
You're wrong when it's right
It's black and it's white
We fight, we break up
We kiss, we make up
(you) You don't really want to stay, no
(but you) But you don't really want to go-o
You're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in then you're out
You're up then you're down

Tragg tragg tragg..

Ligger och kollar på reprisen av Idol.. Och ja jag vet att de traggas mycket om Robin Bengtsson i den här bloggen, men jösses vilken kille. Hans första audition va klockren, klockren! Sen hände nånting, allt han gjorde i ett par veckor va sådär.. Fram tills för 3 veckor sen eller nåt, 4 kanske tom. Han exploderar och blir så jävla sjukt bra!!!
Nu ska jag bara få se honom i globen me, tillsammans me Kevin.. Sagt de innan, säger det igen: Alice ger mej utslag!

Trodde ja skulle hämta hem min älskade Pärla vid 3, men hennes pappa ville ha henne till kl 6.. Å då e inte jag den som e den, klart han får de. Men ja börjar sakna henne MASSOR nu...

PUSS så länge


Vaken..

Men joda, jag är vaken.. Dock ligger jag i sängen och läser, och det tänker jag göra en bra stund till.

Min telefon ringer utav bara helvete.. HELA tiden, gissa vem? Jo.. Måste messa Markus och komma överens om en tid när jag ska hämta Pärlan, så jag kan stänga av skiten sen.

Bra så!

Lillan..

Har vat hemma ett tag.. Nu har jag vat social va jag ska denna helgen.
Jag tror jag inte bara e kär i Tobias freda, lörda efter 12.. Jag tror minsann att jag måste bli de jämt. Lillan (Sandra och Tobias mamma) kan de här me mat alltså. Varenda gång man går därifrån så e man stoppmätt, och allt e ju så förbannat GOTT!
Så Tobias, jag tror jag e kär i dej jämt från och med nu.. Inte bara på helgerna.. =)

Nu ska jag lägga mej i sängen med min bok.. Haha, ja på riktigt..
Ska bli så skönt å sova, ni anar inte.. Tänker inte lämna sängen imorrn förrän Markus ringer och säger att han e påväg me Pärlan.

PUSS och gonatt(Tycker jag om familjen Torstensson liiiiiite? :) )

Dusan 25 år!

Dus ringde mej precis, han e hemma i Tjeckien och firar sin 25 årsdag.. Han har asat me sej Emelie dit och hon har tatuerat sej, haha.. Hon som e så rädd av sej :) Kan inte va nån stor tatuering.. Skulle förklara på engelska att jag vill skriva Tilde och hennes personnummer i nacken.. Haha gick nog bra, Dus fattade inte ett skit.. Va fan heter nacke på engelska da? Äh, visar honom när han kommer hem istället.. Nog bäst så :)

Jag ska följa me Sandra till hennes mamma nu och dricka glögg.. egentligen vill jag bara krypa ner i sängen. Men jag har vat allt annat än social dessa dagarna, så ja måste iaf komma iväg nån timme och träffa folk, men sen hem igen för sängen.. Mina ögon svider, så trött e jag..

Aja, vi hörs sen igen!

PUSS


Dus och Pärlan myser på Mjällbymatchen..


We fight, we break up..

Jag måste rycka upp mej, detta är inte okej längre.. Här och nu bestämmer jag mej för att detta kommer bli en SJUKT bra dag! Markus kommer snart å tar sin dotter ett par timmar, jag måste komma ifatt me min verklighet..
Ska köra te Ekohallen och inhandla en ny stjärna, finns för många fönster i den här lägenheten.. Har inte krimskrams så de räcker. När jag kommer hem därifrån ska jag lägga mej i sängen och sova, på riktigt... Jag har MASSOR av sömn att ta igen!

Bra så!

(Mamma är söt, hon sa igår på msn att Anna verkar va världens bästa extramamma.. Och att jag skulle hälsa henne de, haha.. Mamma lilla. Så Anna, hörde du de? Min mamma tycker du e grym.. Och hon läser dessutom din blogg, haha..)

Dumhet till en ny nivå!

Emma, min syster, är ju som sagt inte den brightaste i ett par skor.. Som bekant.
Igår skulle tydligen hon och Kristofer kolla på en film inne på hennes rum, detta kan till och från bli väldigt omständigt då hennes DVD-spelare lever ett eget liv och funkar lite som den själv vill..
Emma sätter i den brända filmen men inget händer. Givetvis skäller hon lite på Kristofer att han "inte bränt ut skrivan riktigt.".. Mamma hör detta och säger:
"Men du kan väl prova i en annan dvd?"
Emma vänder sej om, tittar på mamma som om hon e dum i huvet. Öppnar munnen lite lätt och spärrar upp ögonen, och håller upp skivan och säger:
"Ahhh men mamma, de e ju för fan DENNA filmen vi vill se!"

Hahahahahaha, jag DOG av skratt.. Hon e så jävla trög att de e skrämmande, men samtidigt så satans roligt.. De tragiska i de här e att hon säger MINST en sån här sjukt trög grej om dagen.. De e min syster de, haha :)

(Snälla säg att ni fattade... Att ja inte måste förklara.. Mamma menade alltså att hon skulle prova filmen i en annan dvd-spelare.. Inte byta film såklart.. Men ni fattade väl? Jo ni måste gjort de, annars har ja överskattat mina läsare..)


Svinig chef..

Amanda, som bloggar på 1000apor.se ska lotta ut en tröja.. En tröja som visar att man e anti svinig chefer.. Såhär ser den ut:Denna ska man tydligen ha på sej om man har en svinig chef.. Och när denna chef kör med en eller beter sej allmänt illa ska man bara peka på tröjan och skaka uppgivet på huvet. Jag tror jag skulle göra detta skitbra.. Så ja tänker maila Amanda på 1000apor och böna å be om tröjan..
Det hade ju inte varit ett dugg roligt om ja kommit me tröjan utan å förklara.. Men då jag vet att min chef läser min blogg slaviskt så blir det ju genast SVINroligt.. Haha..

Tycker du fortfarande om mej R? ;)

Bra så!


Godnatt!

Min kille är kvar i Idol.. Man kan säga att det räddade hela min förjävliga kväll!

TACK!

Pizza..

Pizza hos mamma ikväll, känns som det enda jag orkar med just nu...

(Å ja, jag vet att det är jävligt mycket tråkigheter i den här bloggen för tillfället. Men jag jobbar på de..)

Stackars Tilde..

Tilde har somnat, jag får ångest över att jag är världens sämsta mamma just nu..
Sitter och benar i om jag ska messa Markus och fråga om han vill ha sin dotter imorrn.. Antingen över natten el iaf några timmar på dagen bara. Jag vill bara ligga i sängen och göra ingenting, sova.. Sova massor, känner som jag ligger miljoner timmar efter i mitt sovande. Pärlan förtjänar att ha roligare än såhär just nu, och ja tror hennes pappa gör ett bättre jobb än jag för tilfället.
Ska bena lite mer i de där, det är ju inte hans helg egentligen.. Så han ska inte behöva.
Får se hur jag gör, vad jag bestämmer mej för!

Bra så!

Hur är det möjligt?!

Precis stått å sminkat mej i 25 min,  en make som brukar ta mej 10 min å kleta på.. Mina ögon ser för jävliga ut, de e därför jag är så anti att gråta. För jag ser helt jävla förstörd ut när jag gör det, flera dagar efter.. Därför tog de oxå dubbelt så lång tid å sminka mej.. Nu sitter jag och försöker tänka på annat, för att inte gråta. Så ja ska förstöra den här förbannade 25 minuters maken..

Hot n cold spelas i min dator.. Jag sjunger med, tänker på annat.. Allt för att inte förstöra maken. Jag kan varenda ord i texten nu, kan varenda mellanspel, varenda paus.. Jag har nog lyssnat på den 100 gånger bara idag.. Å ja sjunger, sjunger så mycket jag bara kan. Jag pussar på min vackra underbara dotter, tycker att hon ska sitta i sin mammas knä och gosa. Hennes mamma behöver de.. Men hon vill inte, hon vill leka vis-leken istället.. Som innebär att hon går in på sitt rum och hämtar en grej som låter, kommer ut och visar den å sen tebaks in på rummet för å hämta nästa grej. Sen håller de på så..
Den leken vill hon leka, hela tiden.. Å ja vill bara mysa.. Tänka på annat. Vi e inte riktigt överens där..

Vattna blommorna måste ja nog göra, ja de måste jag.. Fördriva ytterligare några minuter..
Tilde e rädd för dammsugaren, annars hade ja kunnat göra de oxå..

Jag är rädd för å vistas bland folk just nu, för minsta lilla kan få mej å bryta ihop.. Jag klarar helt enkelt inte motgångar just nu. Därför håller jag mej för mej själv.. Svarar inte i telefon, svarar inte på några sms... Ni får ha överseende me de, jag skiter inte i er.. Jag älskar er för att ni bryr er, men jag orkar bara inte..

Vet inte va ja ville ha sagt me denna texten.. Jag vet inte..

Jag behöver er hjälp!

Nu behöver jag er hjälp, jag håller på att gå sönder.. Jag orkar inte mer..

Ann dricker
, pappa har lyckats hålla sej ifrån det alla dagar utom igår. Han har inte ett sånt sug som hon har.. Nu säger hon att hon vill lämna honom, varför vet jag inte. Det har jag inte koll på, för hon ändrar sej varannan minut.. Det är nåt som inte står riktigt rätt till där uppe på henne. Lämnar hon honom kommer han aldrig kunna hålla sej nykter, om inte jag finns där 24/7..  Jag måste hela tiden påminna honom om att de inte e värt de.
Klockan är 12.37 när jag skriver detta, och han har redan ringt 3 gånger. Hysterisk.. Å ja får lugna ner honom. Svarar jag inte är jag livrädd för att han går ner på systemet å köper öl för sina sista pengar. Så länge jag svarar el är där så håller han sej nykter.. Men jag kan inte va där hela tiden, jag hinner inte med mig själv..

Så.. Jag behöver er hjälp! Tala om för mig vad jag ska göra, snälla gör det.. Alla förslag är välkomna!

(Ha i åtanke att detta är min pappa.. Det är inte vem som helst..)

Så..

En lång dag, just nu pallar jag ingenting..

Imorrn, imorrn e jag tebaks!

Trött..

Vaknade med huvudvärk, mina ögon gör ont.. Antagligen av allt jävla bölande igår å inatt, men det e jag klar med nu. Om 9 minuter ska ja ringa Camilla på Soc.. Då ska här inte bölas, då ska här tokskällas..

PUSS

Vi fortsätter i samma spår..

Jag sitter och blir mer och mer upprörd på Sölvesborgs kommun..

Ann (Pappas sambo) sökte hjälp för nån månad sen el två, blev lovad både avgiftning och behandling där efter av socialen. Lägg märke till att hon sökte hjälp SJÄLV, precis som pappa gjorde. Efter mycket om och men så säger dom att hon får en plats på avgiftningen i Ronneby, och detta efter väldigt väldigt mycket påtryckningar av henne själv. Efter där så skulle hon få komma vidare till behandlingsstället i Tingsryd, där man lär sej att hålla sej nykter. Leva med sin alkoholism helt enkelt, utan att trilla dit igen.
10 dagar går och dom säger att hon ska skrivas ut från avgiftningen, men måste åka hem ett par dagar emellan för att fixa me "detaljerna". Bara de att dom ljuger nåt så in i helvete på socialen och psyket å alla jävla ställen.. Alla säger olika saker å skyller på varandra, och ingen ger henne nåt konkret svar på NÄR hon ska få komma vidare. Dom erbjuder henne psykologsamtal uppe på psyk 1 gång i veckan som hon får bekosta själv! Detta e all hjälp dom har å ge, för de finns inte resurser.. HAHA, ja skrattar åt dom.. Hur i helvete tänker dom?!
Idag fick hon nog, hon pallade inte mer.. Hon började dricka igen. Till slut gick hon upp på soc och säger att hon inte går därifrån förrän dom hjälper både henne och pappa, om så polisen skulle bära ut henne. Efter mycket om och men kommer de nån jävla lallare som heter Irene, och säger att dom ska komma tebaks imorrn kl halv 11, nyktra, så ska dom "kolla på saken". HAHA, kolla på saken.. De va Ann de.

Va de gäller pappa.. I April detta året tog jag kontakt med kommunen och sa att jag behövde hjälp me pappa, att han kommer supa ihjäl sej om ingen gör nåt. Då erkände han fortfarande inte för sej själv att han va alkoholist, det gör han nu.. Jag pratar me nån arrogant jävla f*tta som säger att vi kan komma upp och prata allihopa, pappa jag och min syster Emma.. Får en tid TRE veckor senare! Ni ska veta hur länge det är för en alkoholist, eller för nån anhörig som står jämte å kollar på.. Min pappa va i ett så dåligt skick just då att 3 veckor va allt som hade kunnat behövas för att han skulle ta livet av sej.
När dagen kommer å vi ska gå upp där så möter vi pappa utanför.. Då va de flera månader sen ja såg honom sist. Jag fick en chock! Han hade gått ner säkert 20 kilo, han skakade nåt så sjukt och bara grät. Hela rummet luktade fylla och jag klarade inte ens av å titta på honom.. För min syster va de nog ännu värre, hon visste inte hur illa de va. Och jag såg på henne att hon va nära å svimma, hon sa ingenting och såg bara helt nollställd ut i ansiktet.
Vi sitter där inne me den här Katrin i 1 timme minst.. Skriker på varandra, gråter, skriker lite till.. Slutar med att jag blir så arg så hon ber mej lämna rummet. Så hon får prata själv me pappa.. Han kommer ut, och jag får komma in å prata själv. Där inne å då sitter hon å LOVAR mej att jag inte ska behöva ta ansvar för min egen pappa. "Han super ihjäl sej om jag inte ser till honom.." Det är inte ditt ansvar, ditt ansvar är din snart 1 åriga dotter, inte din pappa.. "Men NÅN måste hjälpa honom säger jag.." Vi tar hand om det, det lovar jag dej Jennie.. Vi släpper inte såna här saker.

3 veckor senare dyker inte pappa upp på avtalat möte, och dom släpper de.. VA I HELVETE TROR NI? Han e alkoholist, han sitter hellre hemma å sveper 7,0 än å springer på samtal me er.. Precis DET jag menar, att man måste kolla honom.. Man måste pressa honom. Idioten sitter alltså å lovar mej att inte släppa de, att jag inte ska behöva oroa mej mer. Hon ljuger mej rätt upp i ansiktet.. Sen den dagen har hon inte ringt ett samtal, varken till mig eller pappa. Jag fick veta av min halvsyster att han inte vat där, och att han drack igen.. Inte från den här Katrin som skulle sköta allt som hon så snyggt uttryckte sej.

Å jag har fått nog nu.. Socialen, kommunen och psyket i den här jävla staden beter sej fan inte OKEJ! Jag skiter i att de inte finns resurser, jag skiter i att de inte finns pengar. Dom söker ju för i helvete hjälp frivilligt, själva.. Neka dom inte de då! Finns en lag som säger att ni inte FÅR neka nån hjälp, så va i helvete sysslar ni me?!
Jag har gått igenom pappas å Anns papper nu.. Och letat fram både Camillas (pappas kontakt på soc), Irenes (Anns kontakt på soc) Mohammeds (Pappas psykolog) och Katrins (idioten som ljög mej rätt upp i ansiktiet för ett halvår sen) nummer.. Samtliga dessa nummer samt numret te avgiftningen i Ronneby står på en lapp i mitt kök.
Imorrn ska ja vända upp och ner på varenda jävla kontor i hela sölvesborg.. Och jag kommer inte ge mej!

(Jag kan inte låta bli och undra, går det till såhär överallt? Är det såhär vårt samhälle ser ut? Är det verkligen okej?)

Anhörigstöd?

Jag har suttit å stirrat på den här förbannade skärmen sen sist ja skrev ett inlägg.. Mobilen ligger precis jämte tangentbordet. Jag kan inte bestämma mej om ja ska skicka iväg de där smset el inte.. Kan inte bestämma mej vilket som egentligen e bäst: Köra och jobba i detta skicket imorrn, och göra en liadan dag imorgon som idag. Eller helt enkelt stanna hemma.. Ja vet egentligen inte vilket som e bäst faktiskt, vart ja skulle göra mest nytta. Samtidigt känner jag att jag inte orkar förklara på jobbet.. Ja skäms inte ett smack över min familj, oavsett alkoholism el inte.. Men ja orkar liksom inte dra historien, och de känner jag att ja måste iså fall. Dessutom KAN jag inte dra historien i mitt skick, då ja börjar lipa så fort ja pratar om de.. Å de e inte okej!
Jag känner nu, efter att ha läst en kommentar te mitt förra inlägg, att jag nog måste få hjälp nu. Få hjälp av nån så ja kan prata om allt me pappa.. Jag fixar uppenbarligen inte detta själv, anhörigstöd fanns de visst nåt som hette.. Känns som ett bra alternativ, efter mycket om och men.. Får ringa kommunen imorrn å be å få prata me nån som vet vart ja ska vända mej. Det är ju inte meningen att hela mitt liv ska vändas upp och ner pga ens pappa..

Jag ber om ursäkt att det här e Sveriges mest deprimerande blogg till och från, men jag måste få ur mej skiten.. Jag kan inte sova annars, ventilerar mej.. Trots att jag vet att de finns folk där ute som gottar sej i detta, de rör mej inte ryggen.. Detta e min blogg, detta e mitt ställe att ventilera och andas på..

Alkoholist? Igen?

Detta är en lång och jävligt jobbigt text, jag orkar inte ens fetmarkera vissa ord så de ska bli lättare å läsa.. Jag skriver detta för jag måste få de ur mej, så ja kanske kan sova sen.. Så pallar du inte me detta tragget igen, kan du sluta läsa nu med en gång..

Asså den här dagen.. Hmm.. Började me att jag va tvungen å fixa barnvakt igår, då Johanna ville att ja skulle jobba kväll. Och jag försöker göra henne te lags, så ofta som möjligt.. Så ja kan komma dit jag vill, på de där företaget. De enda som kunde va pappa å Ann.. Och ja e alltid skeptisk när de gäller dom, jag litar helt enkelt inte på dom.
Vaknade på ett uselt humör, senare insåg ja varför.. De va DEN tiden i månaden. Kommer te jobbet och ingenting, verkligen INGENTING går min väg. Dom skulle hämta Pärlan kl 15 och ha henne tills ja kom hem kl 20.. 15.18 ringer pappa å säger att dom sitter uppe på soc, för Ann har trillat dit igen.. Trots att hon e den av dom som faktiskt varit inne på avgiftning, de har inte pappa. Men han har klarat sej nykter själv i 31 dagar ändå.. När han ber kommunen om hjälp för att kunna hålla sej nykter säger dom att de inte finns resurser. Systemet i de här jävla landet e SJUKT.. Om man inte ens kan få hjälp när man ber om de, när fan i helvete ska man då få hjälp?

Skitsamma.. Han ringer å säger att dom e på soc, för Ann flippar.. "Men Tilde da?" säger jag.. "Ja vet förlåt, men ja vågar inte lämna Ann.. Man vet aldrig va hon gör." Ringer te dagis i panik å säger att de kört ihop sej, men att NÅN kommer å hämtar henne så snabbt som möjligt.
Kommer på att min lillsyster vikarierar på avdelningen jämte just idag, så hon tar med henne hem när hon går halv 5. Men sen messar hon vid 5 å säger att hon "måste" ta bussen te Bromölla 19.20, för hon MÅSTE te Paugen.. Emma jag är inte hemma tills dess! Vart e mamma? Hon e iväg me jobbet svarar hon.. Pussla igen, vem ska ta hand om mitt barn? Så ja kan slutföra min redan jävliga dag på jobbet.. Slutar me att hon struntar i å åka te Bromölla..

Pappa messar, att han vat iväg å köpt 6 öl för att försöka få hem Ann.. Men hon kommer inte, hon sitter å super på Romantica. På tåget hem kryper de fram att han druckit en av de där ölen, för han mår dåligt som han säger.. Alla vet att en alkoholist inte kan dricka en öl, de kan inte stanna där.. Å han e dessutom ledsen å upprörd över att Ann har dratt.
Han ber mej komma upp, men jag kan inte.. Jag måste hem te mitt barn. Och jag är så trött i huvet att jag håller på å gå sönder.. Ja vill gå upp te honom, för å kolla att han inte dricker. Men det är inte mitt ansvar..

Messar M och kollar när han kommer hem från Timbuktu, ihopp om att han kanske kan komma hit å vakta Pärlan medans jag kör å letar upp Ann och lugnar ner pappa.. "Är inte hemma förrän halv 2, 2 kanske.." får jag till svar.. Dom ska va på soc imorrn halv 11, så ska dom försöka ordna att hon kommer in på avgiftning.. IGEN.. Bara de att då måste hon va nykter, å ingen av dom klarar av att se te de själva.. Pappa undrar om jag kan komma imorrn, hjälpa honom å styra upp allt de här.. å följa me te soc å intyga på hur kritiskt läget e för dom båda 2..

Halv 11 som sagt, mitt tåg går 11 å sen e de meningen att ja ska va på jobbet hela dagen.. De va me nöd å näppe jag klarade de idag, men sen gjorde ja heller inte alls va ja skulle idag.. Och ja vet inte om jag kan/klarar jobba imorrn, men jag vet inte vem ja ska orka dra allt detta för. Jag sitter å gråter när jag skriver detta inlägget, hur ska ja då orka förklara på jobbet.. Den enda som e någelunda insatt e Snoff.. Men jag vill förklara, så dom inte tror ja e hemma bara för ja e lat å hade en dålig dag idag..

Nej ja vet inte, jag vet bara att jag inte orkar mer idag.. Min hjärna slår bakut och skriker åt mej att gå å lägga mej å stänga av mobilen.. Men den piper hela tiden, e de inte pappa så e de Ann.. Varför lägger dom allt på mej? Varför åker hon inte bara hem så dom kan prata me varandra...

Palla!

Hot n Cold..Min nya favorit-låt, Christoffer suckar åt mej när jag ber honom höja på jobbet när denna kommer..
Ska vi köra den på repeat ett par 100 gånger? Va säger ni? =)
Lyssna på texten me, ett par rader e skrämmande träffsäkra.. Pojkar som inte kan bestämma sej, hattar fram å tebaks.. Ena dagen e de de ena, den andra nåt annat.. Skärp er!

Bra så!

You change your mind
Like a girl changes clothes

Yeah you, PMS
Like a bitch
I would know

And you over think
Always speak
Critically

I should know
That you're no good for me

Cause you're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in then you're out
You're up then you're down
You're wrong when it's right
It's black and it's white
We fight, we break up
We kiss, we make up
(you) You don't really want to stay, no
(but you) But you don't really want to go-o
You're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in then you're out
You're up then you're down

We used to be
Just like twins
So in sync
The same energy
Now's a dead battery
Used to laugh bout nothing
Now your plain boring

I should know that
you're not gonna change

Cause you're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in then you're out
You're up then you're down
You're wrong when it's right
It's black and it's white
We fight, we break up
We kiss, we make up
(you) You don't really want to stay, no
(but you) But you don't really want to go-o
You're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in then you're out
You're up then you're down

Someone call the doctor
Got a case of a love bi-polar
Stuck on a roller coaster
Can't get off this ride

You change your mind
Like a girl changes clothes

Cause you're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in then you're out
You're up then you're down
You're wrong when it's right
It's black and it's white
We fight, we break up
We kiss, we make up
(you) You don't really want to stay, no
(but you) But you don't really want to go-o
You're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in then you're out
You're up then you're down

Långt och jävligt..

Okej.. Försov mej imorse.. Klockan ringde 08.04.. Mycket märkligt tänkte jag, mitt tåg går ju 08.07, det är om 3 minuter. Måste blitt nåt fel på min mobil tänker jag.. Går ut i köket å kollar klockan där, slår på datorn i farten.. Johoda, samma tid i köket.. Loggar in på datorn, kollar tiden där.. Jajamensen, klockan är alltså fem över 8.. Precis då, BANG, slår panik till.. HELVETE JA HAR FÖRSOVIT MEJ!
Slänger iväg ett mess te Johanna att jag blir en timme sen, MÅSTE hinna me tåget som går 09.07.. Duscha va inte å tala om, inte frukost heller.. Lite panikmake och ett försök att göra nåt åt mitt hår.. Gick sådär, har sett ut som ett jävla freak hela dagen på jobbet.. Kastar på mej lite kläder, packar ner mat te jobbet.. Kollar klockan 08.30... EHM!
In å väcka pärlan, snabbt av me pyjamas.. Snabbt på me första bästa kläder, inser sen att de va en fläck på byxorna men det kan inte hjälpas..
Ut i hallen, säger te henne å vänta där fint medans mamma plockar ihop sina grejer.. kommer ut i hallen, ungen har slängt av sej brallerna.. Nämnde jag att hon är i trotsåldern? Vansinnesutbrott, kollar klockan igen.. Svetten kommer krypandes.. AH TILDE, inte nu..!
Får till slut på ungen alla kläder, även mina egna.. snabbt ut i bilen... Tilde tror hon ska gå själv te bilen, aldrig i livet! Tar 10 min i så fall.. In på dagis, dom tittar på mej.. Precis som att dom lider med mej, haha..
"Vi kan ta av henne, spring du te tåget.." TACK skriker jag i farten ut genom dörren.. Bilen snabbt ner te tåget, kollar klockan 09.04.. Löpet te tåget.. De kommer precis i samma stund som jag.. Först när jag sätter mej ner i vagnen så andas jag.. Bara tittar rakt fram å andas i  nån minut..
Helt plötsligt känner jag hur jag håller på å börja gråta.. MITT PÅ TÅGET! Inte bara för jag försov mej naturligtvis, utan för en massa saker.. Jag gör ju ofta så, samlar på mej en drös me grejer.. tills de spricker! Bara de att såna bryt får ja alltid på kvällarna, innan ja ska sova.. Slår aldrig fel, alltid på kvällen.. Inte mitt på tåget på väg te jobbet för i helvete..

Samlar mej och tänker: "Ryck upp dej nu för i helvete Jennie!"
Anländer te jobbet och känner att jag ser fram emot tills ja ska hem igen, antar att den här dagen kommer gå skitsakta.. Men de gjorde den inte, den gick snabbt.. Och mitt humör blev faktiskt bättre under dagen.. Johanna kom me 2 sverigelotter, piggade upp mej.. Dom gav ja dock till min lillebror idag för att han följde me mej å höll koll på Tilde medans ja handlade..
Han e världsbäst min lillebror!

PUSS

Maaaaaaaat..

Hemma, men ja behöver verkligen lite mat i magen.. Chili con carne ska tydligen gå snabbt, vi kör på känn..

Bra så!

Då: Lycklig!Jag minns det som igår.. Jag minns lyckan jag kände.. Tilde är 1 månad nästan exakt här, och vi sitter i Stephanies vardagsrum.. Jag var så stolt över min lilla guldklimp.. Det bästa jag nångång gjort! Och hon va bara min, jag fick ta hand om henne, jag fick älska henne villkorslöst.. Kom ihåg att det kändes helt sjukt. Kunde börja gråta när hon sov bara av å tänka på hur mycket jag älskar henne.. Det kan jag göra än, för jag är så rädd att hon bara ska försvinna från mej.. Det finns så mycket farligt där ute i världen. Och ingenting får ju hända min lilla flicka.. Hon är allt jag har..

Läste att Razz skrivit om sin förlossning i sin blogg, världens smärtsammaste förlossning.. Min va snabb å effektiv, inte så mycket att skriva om. Ja va hög på lustgas å tjatade om sköterskans ålder, hon såg tydligen ung ut för sin ålder.. tyckte jag.. Martin höll på å svimma (höll på?) vilket han fortfarande förnekar till, än idag.. karar alltså :)
Men iaf, jag började titta på mina bilder från förlossningen.. En väldans massa EFTER att Tilde va född, men bara 2 innan.. Allt gick så snabbt helt enkelt, vi hann inte med kameran.. Har övervägt länge om ja ska publicera en bild el inte, där jag är så drogad att de e sjukt.. Haha ja kommer antagligen ångra mej men samtidigt tänker jag: "Äh va fan, skitsamma, vi köööööör.." :)

Bra så!


En öppen och ärlig blogg.. Nej väl?

Orimligt trött..

Konstaterande 1: Jag somnade kl 2 inatt pga Tilde, klockan ringde igen 06.15

Konstaterande 2: Jag lämnade hemmet 07.30 imorse, kom innanför dörren 18.10

Hur trött tror ni jag är? Precis.. Dagen på jobbet gick helt sjukt fort fram tills 16.00, sen dog ja. Min hjärna lämnade in helt och hållet.. Jag gjorde inte en enda vettig grej mellan 16-17.. Va dessutom tvungen å köra te jobbet imorse, då tåget va inställt. När jag hade lämnat Snoff i Karlshamn så trodde ja skulle somna i bilen.. Tack och lov så hämtade Tina Tilde på dagis vid 16 så jag slapp iaf upp där å stimma me.. Kastade fram dammsugarn direkt, innan Pärlan kom hem då hon e rädd för den.. Precis när jag va klar så kommer Tina me Pärlan. Perfekt tajmat! Då skulle hon förstås bada, som vanligt.. Så ja lät henne sitta där å plaska medans ja förberedde maten.. Gav henne lite kvällsmat å sen i säng..

Så trött som jag är nu har jag inte varit sen sist ja bara fick sova 5 timmar på 2 nätter för Tilde va sjuk.. Och idag e de Boston Tea Party.. Filip och Fredrik har testat hur det är att va full på jobbet, det går inte att missa de avsnittet.. Funderar på å sova en timme nu, på riktigt.. ställa kl till 22.. Hmm..

PUSS

Eh.. 5:an.. NU!

Ehhh.. Sanningens ögonblick på tv, nån lallare som sitter och svarar på frågor... Inte ett dugg intressant. Vad som däremot e sjukt intressant är hans sjukt snygga kompis som sitter med i "soffan".. Tittar ni inte på programmet just nu så slå på för fan.. På 5:an, i 10 min till.. Han sitter längst te höger, i ljudblå skjorta.. Å skulle kunna va de snyggaste jag sett! Hahaha..

PUSS

Hur kul?!

Roligast just nu:

Lotta Engberg i Bingolotto: Tack så hemskt mycket Lasse för att du........... KOM!

Hon sa de precis så, med betoning på KOM och med en paus... Hahahaha ja skrattar ännu, så jävla roligt! Hahhahaha, KOM.. Haha!

Ja, så snuskig är jag..

Jävligt roligt inlägg!

Fan.. Innan idag hade ja ett sånt jävla klockrent inlägg klart i mitt huvud, de va verkligen svinroligt.. Varje gång jag tänkte på de så fnissade ja lite för mej själv. När jag får såna idéer skriver ja alltid lite stödord i ett sms och skickar till mig själv, men tänkte att jag inte behövde göra de denna gången. För de va liksom så bra å roligt så ja LÄTT skulle komma ihåg de i huvet... Ja...

Nu sitter jag här, redo å skriva mitt sjukt roliga inlägg.. Mitt huvud är... TOMT!
Jag tittar en extra gång i min inkorg.. Läser: Johanna Razz, Miko Mobil, RöjjarN mobil.. Läser: Richard Call4u, Tobbe Torstensson.. Ungefär här inser jag att precis som jag trodde så messade ja aldrig stödorden till mig själv.. Lägger huvudet i mina händer å gnuggar mej lite i pannen.. Svär lite.. Säger: HELVETE! med betoning på de siste E:et.. Så gör jag på jobbet me, när jag råkar slå fel nummer och måste börja om.. Då säger jag: HELVETE! De måste jag verkligen sluta me.. De låter inte så bra..

Tar en paus, tänker lite igen.. fixar me mitt hår.. de gör jag hela tiden, drar å puffar i de lilla hår jag har.. De har blitt en fix idé.. Å bara för jag ska ha nåt å skriva om medans jag tänker å letar efter mitt roliga inlägg  så skriver ja detta inlägget istället.. Som inte alls e så jävla roligt..

Bra så!


Middag hos pappa och Ann..

Kom precis hem ifrån pappas, jag och Pärlan.. Tina (Anns dotter)  messade och frågade om vi ville äta mat från SteakHouse me dom, och me tanke på hur sjukt jävla god mat de e där så va ja inte sen me å tacka ja :) Dock mår jag fortfarande illa från gårdagen så ja lämnade över hälften av maten.. Hmm..

Haha Pärlan har somnat i soffan märker jag nu, tyckte väl att de va tyst här..
Förresten, hamnar man verkligen i trotsåldern redan vid 1,5 års ålder? Hon e helt hopplös å ha å göra med för tillfället.. Hon ska inte lyda och hon bölar för precis allt. Jag vet inte va som har hänt på bara en vecka.. Hon provar helt klart sin mammas tålamod. Eller så har hon kanske bara blittt som alla andra barn nu.. Jag har vat så bortskämd med att hon e så snäll, det har hon alltid vat.. Så de känns kanske bara som hon lever djävul nu.. :)

Nej, måste fixa lite mat te jobbet imorrn nu.. Och bära in Tilde i sin säng.

PUSS

Mår som ett as!

Ahhh, hur bakfull? För helvete.. Har inte ens orkat sätta mej framför datorn förrän nu.. Så hur va gårdagen då da?

Haha ja hade svinroligt.. Träffade på poeten Henrik som Razz kallar honom.. Vilket skön jävla kille alltså, han e en sån ja skulle kunna hänga me jämt å bara prata om livet.. Haha på riktigt, asskön kille.. Trots att vi till mesta del bara pratade om en enda människa :) Träffade på Razz lillasyster me faktiskt, hon och Henriks killkompis (ja han presenterade sej men mitt minne e aldrig särskilt bra..) blev trött på Henrik för att han inte ville hem när dom ville hem.. Sen blev Fia nog lite upprörd ett tag för att jag hade lyst me min frånvaro, men jag stod faktiskt i baren hela tiden.. Gömde mej inte de minsta :)
Mer da? Ja vet faktiskt inte, minnet e lite halvt suddigt.. Idiotiskt av mej att aldrig lära mej att de INTE e okej att blanda all möjlig sorts dricka.. INTE OKEJ! Sen vet jag inte varför ja drack sprit heller, jag får inte dricka sprit.. Och de får ja ju betala för idag vill ja lova, imorse hade ja så ont i magen att ja trodde ja skulle börja böla.. Får skylla mej själv, helt klart..

Glömde som vanligt bort att jag hade en kamera igår, men ja har nog iaf en 8-10 bilder ja ska kunna slänga upp nångång under kvällen.. Bara håll ut :)

PUSS så länge

Men se där ja..

Eeeeey... Pink lyckas alltid få mej pepp för fest.. Ja låg i sängen tills kvart över 5, tyckte synd om mej själv även idag. Helt sanslöst.. Men gick upp vid lite över 5, tänkte att de nog  blir bättre om jag tar en dusch å fixar till mig lite.. Å se på fan, visst fan e ja pepp nu.. Svept en cider, och är faktiskt helt färdig makead.. Helt kolsvart runt ögonen är jag, trodde de skulle bli för mycket men de passar tokbra ihop me mitt svinkorta hår..

Haha ja blir fortfarande paff när jag kollar mej i spegelen, tar några sekunder innan jag ser att det faktiskt är jag som ligger inne me denna coola frilla.. Trodde aldrig ja skulle våga bara kapa allt. Va nog bra att vi inte gjorde de såhär kort första gången.. Jag kapade ju av mitt skitlånga (Ja det va långt för att va mitt hår..) till en halvpage förra gången, å nu kapade vi pagen te en ännu kortare frisyr.. Dumpar brillorna idag me, dom passar inte riktigt in i dags look.. Ja får helt enkelt leva me å se världen ur en suddig(are) vinkel...

Neeeej tjejer, nu får ni faktiskt ta å sätta fart tycker jag.. Dom skulle vat här kl 6 och för en gångs skull är jag tom klar i tid.. =) Så nu börjar jag bli uttråkad och behöver nån mer som skrölar med i Pinks texter..
Dimman väntar på mej, så de e bäst ja lägger på ett kol :)

Hörs imorrn suckers!
PUSS

(Lånat lillsyrrans kamera ikväll, så imorrn ska ja nog kunna hosta fram lite bilder..)

....

Jag kan klara mig själv, kan gå ut varje kväll. Komma hem när jag vill..
Se en skräckfilm och sen kan jag somna igen, utan dig tätt intill.
Har min tidning ifred och en säng som är bred, så bättre kan ingenting va..
Jag har allt jag vill ha, som jag sa när du ringde idag.
Jag ljuger så bra!

Sorry..

Sovit förbannat dåligt, vet faktiskt inte varför.. Vaknat till och från hela tiden. Men låg kvar i sängen till kl 11 ändå, ihopp om att kanske kunnna passa på å sova lite till. Men nej.. Gick upp och la mej på soffan, och nu har jag kollat på 2 beckfilmer.. Jag e ju inte alls pepp för utgång, hur ska jag kunna vända detta? Med lite Pink kanske? Jajämen... :)

PUSS

Saknar min Pärla!

Vet ni, gott folk, det är en SÅN kväll ikväll..
Jag har spenderat kvällen hos mamma, kom hem för nån timme sen.. Mitt humör har vat kört i botten hela kvällen.. Planen va först att jag skulle köra till mina fina som va i Bromölla och lagade lite mat och kollade på Idol, men kände att jag ska inte bege mej dit me all min negativa energi.. Syrran gnällde över att hon behövde kärlek, ja vem fan skulle inte behöva lite kärlek.. Men orkade inte ens va social me henne, kände mej som världens uslaste syster.. Men återigen, jag och min negativa energi kunde lika gärna sitta här hemma själv å böla å tycka synd om oss själva..

Varför blir det alltid såhär dom kvällar på helgen som jag sitter hemma själv, utan Pärlan.. Varför blir ja extra less på livet då och bara känner för å böla.. Jag valde i för sej själv att sitta här själv, men de e ju lika jobbigt för de.. Ja hatar va utan Pärlan, ibland känns de som hon e de enda ja har. Jag vet ju förstås att de inte e så.. Jag har min underbara familj, min fantastiska liga och alla andra vänner.. Men de saknas nåt här hemma när Pärlan inte e här.. Och ja känner mej så fruktansvärt jävla ensam..
Hade bara velat krypa upp i en stor famn och känna mej trygg, känna mej älskad... Jag saknar den känslan, nåt så in i helvete.. En gång varannan helg så känner jag såhär. Imorrn vid den här tiden kommer ja antagligen inte känna nåt ens i närheten av detta.. Då kommer antagligen mitt största problem va hur många shotar jag ska beställa in.. Eller vilken drink som EGENTLIGEN är godast.. Haha..

Skitsamma.. Min kille e kvar i Idol.. Såg ni honom ikväll? Haha sjukaste, han blir bara bättre och bättre å snyggare å snyggare.. Hans ögon får mej å smälta, och jag ber till Gud att jag får se honom tillsammans me Kevin i Globen.. Alice e ja så trött på nu att jag får allergiska utslag bara av att hon öppnar truten..

Aja, de va allt för ikväll.. Lite musik i sängen nu, så somnar ja gott sen.. =)

PUSS och gonatt på er


Haha, HUR gravid? Saknar den där "söta lilla" magen... Massor! :)

Jomen så e de..

Haha tydligen hade ja bloggat om att jag kände mej som en pojke sist ja klippte mej.. Då ska ni se mej nu, här snackar vi kort.. Undrar om ja nånsin haft de såhär kort? Tveksam faktiskt, tror inte de.. Men jag älskar de... Trots att man alltid känner sej lite halv manlig i början. Men som sagt, jag trivs.. Kan variera frisyren en hel del me, å de e skönt då jag alltid tröttnar nästan direkt.. Sån är jag.. Om en vecka så vill ja säkert ja långt hår igen, men då finns de ju faktiskt hårförlängning.. Tur att jag har en så skicklig frisör som kan ordna precis va ja vill.. Haha, hur står Stephanie ut me alla mina påhitt å idéer? =)

Fikade idag.. Vi blev en jäkla liga till slut.. Tess å "hennes" lilla pojk joinade oxå.. Sen kom Razz friend.. ehm.. Lotta? Hette hon så? Jag ber om ursäkt för eventuella felskrivningar.. :)
Hann inom systemet.. Tilde lekte djävul precis HELA tiden.. Aldrig nånsin sett henne sån, hon trivs kanske inte när de e andra 1 åringar med.. I för sej va hon väldigt trött me, om de e nåt försvar för hennes del.. Haha.. Fick nästan dåligt samvete när jag lämnade över henne te Anna, och Markus inte va hemma.. Skulle hon behöva stå ut me fröken svinjobbig helt själv? Får hoppas de ordnade sej, gjorde de det Anna? :S

Nu: Lite midda hos mamma, sen Idol hos en kärlekskrankt syster.. haha..

PUSS

För lite tid på dygnet..

And I´m up.. Yes! Pärlan är hos hennes moster, då jag jobbade kväll igår.. Å hon ville ha henne där över natten. Det betyder att jag inte sett min lilla stjärna sen 11 igår morse.. Jag längtar MASSOR efter henne nu. Träffar henne idag fram tills 4, sen ska hon lämnas över te familjen Adenholm/Janhall (heter hon så tros?) och ja kommer inte se henne förrän på sönda.. buuuuuhuuu... Jag träffar min bebis på tok för lite.. Får sån ångest över att ja jobbar så långa dagar å att vi aldrig får nåt mys på vardagarna.. Å de helger hon ska va hos sin pappa så träffas vi i princip ingenting på en hel vecka.. Fan ja hade velat va mamma-ledig tills hon börjar skolan.. Det hade jag gillat.. Ja vill inte missa nåt me henne..

Nu bär de snart av te Karlshamn.. Klippning å fika står på schemat.. 2 st 1åringar på samma ställe, och BÅDA kan gå/springa.. Min fråga e hur fan ska detta sluta? :)

PUSS


Neeeejda..

Trött som ett as.. kör vi ryggläge resten av kvällen nu? Jajämen.. Ska va 12 i Karlshamn imorrn, måste nog ställa klockan för de.. :) Klippning, sen lunch me steph, syrran, razz, tea och Tilde.. massa mys.. Sen en sväng på stan, och kl 4 ska ja lämna över Pärlan till Anna då hennes pappa inte e hemma förrän 5..
Så vi hörs imorrn mina vänner!

PUSS och gonatt

Extramamma..

Min mamma sa ju en jäkligt bra sak här i nån kommentar nånstans.. Kalla Anna för låtsasmamma e ju inte särskilt smart, extramamma låter ju väldigt mycket bättre. För Anna finns ju faktiskt på riktigt, hon är inte bara på LÅTSAS.. Så nu ändrar jag mej, EXTRAmamma får hon va istället.. Mycket bättre :)

1 timme kvar sen lämnar ja dehär bygget och håller helg.. Ser redan fram emot lörda när jag ska shaka as på Lorden igen me en drink i handen, för första gången sen Juli.. =)
Dessutom kapar ja mitt hår imorrn, börjar bli tramsigt nervös över de nu faktiskt.. Kommer bli tok-kort, yej :)

Hörs när jag kommer hem igen!
PUSS

Work work work..

Dags å jobba igen.. Inte särskilt pepp faktiskt, har en huvudvärk som inte e av denna värld.. Plus att jag har sovit dåligt inatt. Och ja ska sitta där ända tills 20 ikväll.. Förra torsdan va ja helt själv på folkspel, förutom Annika som satt nere i andra hörnan.. Kul? Nja, inte särskilt.. Får panik om ja inte har nån å prata me då å då.
Aja, Angelika skulle nog jobba ikväll fattade ja de som.. Så då slipper ja ju va själv iaf..

Vi hörs sen!
PUSS

No time..

Som bekant e onsdagar min tv-kväll.. Därav min frånvaro.. Å så kommer de förbli ikväll..
Imorrn slutar ja inte förrän kl 20, bloggar från jobbet om ja har tid över..
Förresten, på freda kväll har ja absolut ingenting å göra.. Så då e ja öppen för förslag, om det är nån som har planer på å kompensera mej för nåt tex.. Så e freda en bra dag.. Eller möjligen sönda.. :)

Gonatt på er!


Förr förra fredagen.. :)

Dagisfoton.

Tildes låtsasmamma (Haha, har inte tänkt på att jag kan titulera henne som de förrän nu.. De e ju oerhört gulligt.. =)) hade lite önskemål om en förhandtitt på Pärlans dagisfoton.. Så de ordnade vi, trots att dom e mycket bättre i verkligheten :)


Pappa upp i dan? Nej väl..


Haha hur fotografen har lyckats få henne å posa har ja ingen aning om.. :)


Hela dagis ligan.. Nästan alla hajar att man ska sitta fint å titta in i kameran.. Utom Tilde, haha :)


Passar på att slänga in en bild på Pärlan där hon posar i sin nya Frölunda mössa, som hon fått av sin låtsasmamma..

Den sista bilden slängde ja egentligen bara me för att jag skulle få skriva ordet låtsasmamma en gång till.. :)

Bra så!


Bättre..

11.00 tyckte Tilde att det var dags att gå upp.. eller nej, det tyckte hon inte alls men jag väckte iaf henne då. Hon e bättre idag, inte alls så hängig som igår. När Pärlan vill sitta i knät hela tiden så vet man att hon inte e riktigt frisk.. Syrran ska ha henne imorrn, så jag kan köra å jobba en dag iaf. Sen håller vi helg igen.. Skönt..

Ganska skönt att jag är ledig från den 18/12 till den 5/1 förresten.. Nettan på jobbet växte en del i mina ögon efter att hon godkände min semester.. Okej den 22e ska ja in å jobba.. En dag, det kan jag leva med.. Haha..

Nu ska vi gå en runda, måste hämta ny medicin till min lilla bebis..

PUSS

Filip och Fredrik på dagis..
Hahahahaha jag döööööööör! Detta är precis min sorts humor.. Kom ni ihåg när jag bloggade om detta avsnittet? Haha de e så jävla löjligt roligt.. Jag skrattar lika mycket varenda gång.. Fattar ni, SJUKT kul.. Haha ni måste kolla.. Filip och Fredrik, de blir inte bättre än så här.. haha..

Dom leker leken "alla byter träd" och Fredrik råkar tackla omkull Isak 4 bast.. Hans spontana reaktion:
"Kuken oxå, nu blir det såna där jävla gräsfläckar på mina braller.."

HAHAHAHA...

Filip till de andra dagisbarnen: "Hur många här inne tycker Fredrik är konstig räcker upp en hand?"

HAHAHAHA..


Stackars liten..

Det är synd om min bebis.. Verkligen! Hon vill inte va själv, framför allt inte sova själv. Allra helst vill hon sova i knät, med huvudet på hennes mammas bröst. Det är jättemysigt, första timmen.. Sen börjar det krypa i kroppen på mig. Och bara för att jag vet att jag inte får röra mej en cm så rycker de i hela kroppen på mej och jag blir oerhört rastlös..

Så ja går in å lägger Pärli i hennes säng.. försiktigt försiktigt.. Sen tar de typ 10 min så hör jag ett svagt gråtande "mamma" inifrån hennes rum.. Och så får jag hämta henne igen, ta med hennes snuttetäcke. Peta in bappen i munnen som hon tappat.. Å sen ut i soffan igen, så jag iaf kan kolla tv samtidigt.. Sen sitter vi så ett tag, första kvarten sitter hon bara å stirrar.. å "luktar" på sitt täcke. Tillslut somnar hon.. 1 timme senare kryper de i kroppen på mej igen, och jag går in å lägger henne.. efter 10 min hörs "mamma" återigen och så håller de på..

Mina ögon e trötta.. vansinnigt trötta.. det gör ont i dom när jag sitter och skriver detta.. och precis nu får jag runda av, för det är nån som ropar "mamma" igen.. Och ingenting går före det!

GONATT


Oklippt men ändå ack så söt.. NU är hon iaf nyklippt och fin :)

Välkommen.. igen..

Okej, då va vi där igen.. Samtal från dagis kvart över 2, gissa va dom vill? Jajämen.. Pärlan har feber, mycket feber denna gången. Så jag måste ta tåget kl 15.. Precis när Johanna har gått igenom nya Sverigelotten och den ska köras igång. Varenda gång jag säger att Pärli e sjuk och jag måste gå hem så känner ja mej som en brottsling.. Nån som precis dödat nån, eller nån som precis rånat en bank. Hatar den där känslan.. Mitt barn går före ALLT annat, så ja måste lära mej å skaka av mej dom där känslorna. Behöver Tilde mej så ska ja inte behöva ha dåligt samvete för att ja måste åka hem.. faktiskt.. Nej, skärpning där..
Får va hemma me henne imorrn, sen på torsda tar syrran över.. För då måste jag jobba kväll.

Aja, fan va ja får reda på mycket skit på jobbet.. Ja har en ganska bra plats, sitter hyfsat mitt i smeten.. Vissa saker e roliga å höra, andra hade ja absolut klarat mej utan.. Hmm..

Fick förresten hem Pärlans dagisfoton idag.. Hade aldrig i min vildaste fantasi kunnat tänka mej att dom skulle bli bra.. Min bebis e de absolut sötaste som finns, i ALLA kategorier.. :D

PUSS

Godmorgon!

Det är dött på jobbet idag, jävligt dött.. Och jag är uttråkad, jävligt uttråkad..
Nu får det hända nåt snart :)

Bra så!

Viktor Elm..

Glömde en iaktagelse i all min Zlatan iver.. Viktor Elm, va i helvete? Va han så snygg när Allsvenskan började oxå? Eller va de kostymen och de dyra hårwaxet som gjorde de? Jag äääälskar killar i kostym, helt sjukt snyggt.. Precis som Viktor Elm.. En anledning att gå på Kalmars matcher nästa säsong tänkte jag säga.. Sen slog de mej att nej, givetvis inte kvar i Sverige nästa säsong.. Antagligen inte Ola Toivonen heller.. Tänker ni skramla fram en ny fotbollshunk till mig nu Sverige? Snälla? Ja?

Gonatt!

(Notis till mig själv: Glöm inte Dus!)

Rätt ska va rätt.. Zlatan!

Jag är larvig, ja jävlar va larvig jag är.. Zlatan får guldbollen för 3dje gången och blir historisk. Simon Bank läser upp hans namn, och man ser hur glad han är. Alla reser sej upp, klappar som om de gällde livet och det sprutas ut guld konfetti.. Jag blir tårögd.. Nej, jag försöker bagatellisera de hela.. Det kommer både en och två tårar ner för mina kinder.. INGEN annan fotbollsspelare har fått guldbollen 3 gånger, ingen.. Ha då i åtanke att Zlatan bara är nyss fyllda 27, han har många år kvar.. Men som han sa, nu är han ensam på toppen..
Glöm Cristiano Ronaldo, glöm Messi, glöm Ronaldino, glöm David Silva mfl.. Världens största fotbollskung heter Zlatan Ibrahimovic!

Bra så!


Nej... NEJ!

lämna på dagis.. jobba... hämta på dagis.. ta tvätten.. handla.. duscha... laga mat.. natta barnet... fotbollsgala..

Jag pallar inte, ingen mer blogg idag!

Bra så!

Matchande underkläder..

Har ni tänkt på en grej.. Det har ni antagligen, men jag har faktiskt inte. Jag tar helt omedvetet på mig matchande underkläder när jag ska ut på Krogen (säger man verkligen krogen i min ålder?). Jag tänker inte ens på att jag gör det.. Lika så när man har en.. dejt.. träff med manlig vän.. whatever.. Då gör jag likadant, matchande underkläder.. Även här helt omedvetet.. Jag inser alltså att jag gjort detta när jag tar av mej kläderna igen, eller möjligen när jag sitter på toa å upptäcker mina svarta spetstrosor.. Då måste ja genast titta efter vilken BH jag tagit på mej. Å nämen titta där, en svart spetsBH, täääänka sej.. Jag blir inte förvånad längre..

Men alltså varför? Killar märker inte vilken färg man har på underkläderna, eller vilket material.. Det är jag fullkomligt övertygad om! Dom vill bara ha av de här underkläderna så snabbt som det bara e möjligt, inte fan stannar dom upp och noterar att vi dratt på oss våra snyggaste underkläder och att dom dessutom är i SAMMA färg..
Alltså gör vi allt detta helt i onödan.. Men jag som inte ens gör de medvetet (fram tills nu iaf) e de kanske inte lika big deal för. Men tänk de tjejer som tokshoppar nya på freda eftermiddan (Eh JA, dom finns..) för att va extra fina inför killen me stort K, de e DOM ja tycker synd om..
För som sagt tjejer, ja lovar, de noterar inte ens de.. Ni kan lika gärna sätta på er din morsas underbrallor å ha en limegrön BH, de enda dom vill e å få av skiten ändå..

Sen finns det dom gånger ni tar på er matchande underkläder men inte får ut ett skit av de.. Å då kan ni inte låta bli å tänka: "Helvete me, nu åker snygg-kittet i tvätten helt i onödan.."

Bra så!

Over you..Now that it's all said and done,
I can't believe you were the one
To build me up then tear me down,
Like an old abandoned house.
What you said when you left
Just left me cold and out of breath.

I fell too far, was in way too deep.
Guess I let you get the best of me.

Well, I never saw it coming.
I should've started running
A long, long time ago.
And I never thought to doubt you;
Im better off without you
More than you, more than you know.
I'm slowly getting closure.
I guess it's really over.
I'm finally getting better.
And now I'm picking up the pieces
And spending all of these years
Putting my heart back together.
'Cause the day I thought I'd never get through,
I got over you.

You took a hammer to these walls,
Dragged the memories down the hall,
Packed your bags and walked away.
There was nothing I could say.
And when you slammed the front door shut,
A lot of others opened up,
So did my eyes so I could see
That you never were the best for me.

Well, I never saw it coming.
I should've started running
A long, long time ago.
And I never thought to doubt you;
Im better off without you
More than you, more than you know.
I'm slowly getting closure.
I guess it's really over.
I'm finally getting better.
And now I'm picking up the pieces
And spending all of these years
Putting my heart back together.
'Cause the day I thought I'd never get through,
I got over you.

Well, I never saw it coming.
I should've started running
A long, long time ago.
And I never thought to doubt you;
Im better off without you
More than you, more than you know.

Well, I never saw it coming.
I should've started running
A long, long time ago.
And I never thought to doubt you;
Im better off without you
More than you, more than you know.
I'm slowly getting closure.
I guess it's really over.
I'm finally getting better.
And now I'm picking up the pieces
And spending all of these years
Putting my heart back together.
Well I'm putting my heart back together,
'Cause I got over you.
Well I got over you.
I got over you.
'Cause the day I thought I'd never get through,
I got over you.


Spännande?

Bingolotto.. En räksallad och ett glas vin.. Trevligt, absolut.. Men den här kvällen hade kunnat va bra mycket mer spännande, om turen hade varit på min sida :)

Jag har inte alls mycket att blogga om idag faktiskt, därför jag låter bli.. Istället för att skriva massa meningslöst bladder.. Vi får se om det blir mer än såhär ikväll..

PUSS så länge

Sleeping baby..

Pärlan kom hem lite över 12, somnade igen vid 1.. Och sover fortfarande, hmm.. Jag börjar bli uttråkad. Har dammat hela lägenheten, lagt in all ren tvätt.. Duschat väldigt väldigt länge.. De enda ja ska göra oxå e dammsuga..

Nej, får väcka Pärlan.. Annars somnar hon aldrig ikväll.. Plus att jag e väldigt kelsugen!

PUSS

Hatar rubriker..

HA! Ja vaknade utan bakfylla, alltså va ja inte full igår utom bara sjukt jävla trött.. Dock e jag fortfarande trött, hade gärna legat i sängen hela dagen. Men de går inte för sej.. För snart kommer Pärlan hem igen, och innan dess måste jag ha dammsugit, dammat OCH duschat.. Så de e bara å sätta fart..

PUSS


Haha, hemsk bild som du frågar mej.. Men jag älskar mina tjejer iaf!

Bla bla bla..

Hemma igen.. Så FÖRBANNAT trött, höll på å somna i Carros fotölj.. De blev för stimmigt där, jag pallade inte.. Så när Tobias (som GÄRNA kör bil) ska lämna stället e ja ju inte sen å hänga på.. Hem te min soffa och mina joggingbrallor, ååååå va underbart..
Så här sitter jag nu, en halvtimme senare.. Trött som jag vet inte vad. Vet inte om det är spriten el tröttheten men ja kan iaf inte hålla ögonen öppna.. 
Men det är ju en dag imorrn me, som de heter.. Å då gäller de å va på topp :)

PUSS och gonatt


Världens bästa Tobias!

(För övrigt träffade ja Fia idag, som ja inte sett på en vecka minst.. HUR sjukt?)

Verkar som det går bra för oss..

Får ett sms, dom blir sena.. PJUH! För vi e oxå NÅGOT sena.. Men det är faktiskt inte mitt fel denna gången, det är Pärlans.. Jag tar på henne byxorna, hon tar av sej dom 2 sekunder senare.. Jag tar på henne strumporna, hon tar av sig dom 2 sekunder senare.. Slutar med att jag säger: "TILDE, nu skärper du dej!" Hon gråter lite på låtsas som vanligt, kommer fram och ska pussas.. Så gör hon när man skäller på henne, eller om man säger AOU när hon slagit en.. Då kommer hon smygandes å ska pussas, tror att hon räddar situationen.. Vi e allt annat än vänner just nu. Dessutom har hon inte sketit på hela dagen, så naturligtvis kommer hon ju göra de inne på Romantica.. Å antagligen så finns de inget skötbord där, så kommer ja bli irriterad över det oxå..

Längtar just nu tills ja sitter hemma hos Carro me alla mina fina, med ett glas vin i handen och bara kan slappna av..
Blir inget mer bloggande idag, kör direkt te Bromölla efter middan.. När ja sen kommer hem är en annan fråga. Kanske sover jag hemma, kanske sover jag i Bromölla.. Haha, den som lever får se :)

Trevlig kväll mina vänner, så hörs vi imorrn!

PUSS


Mammalivets baksida..

Min Pärla e toktrött, men hon totalvägrar sova.. Vilket resulterar i att hon inte sovit nåt idag, så hon går bara omkring å gnäller å välter alla saker. Hon gör precis ALLT för å jävlas me sin mamma, och hon lyckas.. Jag e på fruktansvärt dåligt humör nu bara för det. Detta är en av dagarna som jag INTE gillar me å va ensamstående, när man inte har nån annan å lasta över på så man kan gå iväg å andas 10 min.. Fan..

Vi ska möta upp Dus å Em om 1 timme, å allt Tilde gör e å gnäller å slåss.. Underbart å sitta me henne på restaurang, jajämen... SKJUT MEJ!

PUSS

Mycket att göra..

Hann absolut inte allt som jag hade tänkt hinna med.. Tog en lång dusch direkt efter dom hade hämtat vilddjuret, sprang ner me tvätten i tvättstugan, sen smink och kläder på de och vidare till Ica och systemet.. Hem ta tvätten igen å sen ramlade Pärli in genom dörren igen =) Woho!

Nu ska vi mysa till de lite, sätta oss i soffan och kolla på Pippi (har jag tur så tittar hon hela 20 min nu innan hon tröttnar)..

PUSS

Gotta be somebody..
Cause nobody wants to be the last one there
Cause everyone wants to feel like someone cares
Someone to love with my life in their hands
Theres gotta be somebody for me like that
Cause nobody wants to do it all on their own
And everyone wants to know they're not alone
Theres somebody else that feels the same somewhere
Theres gotta be somebody for me out there

De där med en platt-tv..

Vaknade innan Tilde idag, inte allt för ofta det händer.. Kunde inte sova. Har alltid väldigt svårt å sova när jag har mycket jag ser fram emot.. Blir liksom för ivrig för att kunna ligga i sängen.
Pappa och Ann kommer en sväng snart, ska hämta Pärlan och ta med henne på en promenad tydligen.. Så det kan dom väl få göra. Så kan ja passa på å springa iväg till systemet, och sen ta ett varv me dammsugarn här..

Många (speciellt Frank) har åsikter om min tv, att jag inte kommit till skott och köpt en platt-tv ännu.. Jag e egentligen för snål för att köpa nytt av teknikprylar förrän de gamla har gått sönder.. Å speciellt de här me tvn, me tanke på att ja inte använder den nämnvärt ofta.. Men nu har lilla damen kommit på att hon kan gå bakom tvn, å putta på den.. Så att den nästan flyger i golvet.. Å de e ju inte så bra.. Funderar nu på om jag ska skälla på henne nästa gång hon gör så, el om jag ska låta henne slänga den i golvet så att jag MÅSTE komma över min tillfälliga snålhet och investera i en ny.. Ja kan ju iaf vänta tills där runt Jul nånting, när dom alltid brukar va lite billigare.. Hatar lägga pengar på teknikprylar, det e de värsta jag vet..

Nej, nu har Pärli hämtat hela min sminkväska å satt igång å greja.. Tror de e dags å styra av de där...

PUSS

Vi spottar, de gör vi..

Idol e över.. Min kille är fortfarande kvar, men det var på håret.. Som man säger.. =)

Mycket sjuk kväll för övrigt.. Men alla sjuka grejer behöver inte nödvändigtvis va negativa, de ska ni ha klart för er :)
Och RöjjarN, ikväll håller jag på dej.. Sätt dit den jäveln.. Vi spottar, och vi gör det ihop..

Flummigt inlägg.. Japp, imorrn kommer ja antagligen inte själv komma ihåg va ja snackade om.. Kan ha me vinet å göra, vinet som min läkare hävdar att jag ska låta bli.. Går sådär för mej! Kan även ha me min sjuka trötthet å göra..

Säger vi gonatt på de? Ja, jag tror faktiskt de.. Ögonen hänger inte riktigt me..
Hörs imorrn suckers!

PUSS


18 år, och så ovetande om hur livet skulle bli..

Orginalet..

Ehm, okej.. Hon slaktade låten.. Hmm.. Här får ni orginalet istället!

Snart så..

Vat iväg å flängt hela dagen, kom hem lagom te Idol.. Reklam nu, men snart sjunger Anna världens bästa låt. Bleeding Love me Leona Lewis.. Det är INTE okej att missa de, inte nån av er.. Okej?

PUSS

Sängen, grymt underskattad..

Vi sov länge idag, jag och Pärli.. Tio i elva ropade hon på sin mamma och ja asade mej motvilligt upp.. Jösses, jag ÄLSKAR verkligen min säng. Jag skulle kunna spendera hur många dagar som helst i den.. Nu har ja i för sej ingen TV i sovrummet (för tillfället) men man kan ju alltid flytta in datorn istället.. Sen har jag ju i för sej ingen kar heller som ligger jämte mej i sängen (för tillfället).. Men fixar jag bara dom två sakerna så hade jag kunnat BO i sängen. Kanske inte i de långa loppet, men äh, ni hajar min poäng..

Däremot verkade ni inte haja att jag faktiskt ser fram emot middan imorrn, på riktigt! Tydligen så lät de sarkastiskt det jag skrev.. Så menade ja inte! Jag har längtat efter morgondagen hela veckan.. Så JO, jag ser fram emot de. På riktigt! :)

Mer da? Fredag idag, ska bara va hemma me Pärlan hela dagen.. Får skita i middan på Altona idag. Tar Tilde me mej imorrn när vi ska käka me Dus å Em, sen får jag se om jag kan lösa kvällen.. Annars får ja helt enkelt traska hem igen.. Min helg? Nix, inte egentligen.. Har absolut INGENTING emot att ha Pärlan hemma, blir bara irriterad när jag har planer å sen blir de inte så.. Men men..

NU: Lite bakning med Pärlan!

PUSS


Pärlan med favorit-Hockey!

Lägenhet i Karlshamn?

Jaha ja.. Har vat hemma en bra stund, bara inte hunnit blogga förrän nu.
Mamma va här hemma när jag kom, hon har passat Tilde nu ikväll. Pärlan sov redan när jag kom hem, tydligen hade hon vat toktrött. Jag som hoppades på iaf liiiite mys, men inte de nej..
Fick ringa efter pappa och Ann så dom kunde komma uppom här å slänga i färg i mitt hår.. Ann alltså, absolut inte pappa. Hatar när håret e nyfärgat å man e vit långt ner i hårbotten, allra snyggaste e de en vecka efter man färgat de.. Men men...
Christoffer visade mej en skitfin lägenhet idag på jobbet.. 3a i Karlshamn, nyrenoverad.. Bostadsrätt. De enda man möjligen behövde göra e å måla om väggarna i vissa rum.. Men sånt e ju snabbt gjort, reder jag kanske tom ut själv.. Haha.. Men när jag satt där på hemsidan å kollade så upptäcker jag vem de e som är märklare för just den här lägenheten.. Jag läser Kim Hansson, och jag ser bilden..
Jaha ja, en gammal pojkvän som har blitt märklare.. Se på fan.. när han borstar sin gris.. Helt plötsligt kände ja mej obekväm me å ringa på den lägenheten.. Ska bena lite i de där, så får vi se hur ja gör.. De e mycket pengar med. Men å andra sidan, när vi räknade på de på jobbet så skulle de innebära ungefär samma kostnad som jag har i hyra nu. Med lån och allt inräknat.. Skitsamma, får se som sagt...

NU: Soffan! Som jag har längtat..

PUSS

Eller?

Nej, detta är inte okej.. Helvete va tråkigt ja har, SJUKT!

Jobba kväll? BRA idé Jennie, verkligen..

Taggad..

Fan, gick inte riktigt som jag tänkt mej me de där inlägget innan jobbet inte.. Nu sitter jag här tokstressad lik förbannat!

Jobbar till 20 idag, vilket innebär att jag e hemma runt 9.. Hmm.. MEN, sen håller vi helg efter de vill jag lova. Imorrn e de fredag vilket innebär att jag och Pärlan e lediga.. Woho..

Nej, hon håller på å riva stället här nu.. Jag orkar inte mer, dagis får ta över..
Vi hörs igen ikväll mina vänner!

PUSS


Jaha ja..

Oj.. går bra för min bloggning idag..
Tänkte att jag skulle njuta av att jag inte börjar förrän 12 imorrn, men jag är så trött så ja håller på å avlida.. Ja MÅSTE verkligen sova nu! Ja som skulle kolla på min nya Beck film och dricka lite vin.. Men nejda, då e ja som en pensionär istället och e dödstrött kl 22..

Jaha, helgens planer.. Freda blir de eventuellt lite midda me tjejerna på Altona, får se hur ja gör me den saken.. Lörda snackas de om fest, men ska käka midda me Dus och Em först va tanken. Det ser jag fram emot OERHÖRT mycket.. Speciellt de sistnämnda! Jag älskar nämligen att käka midda me mina låtsasvänner.. suck.. suckers!
Ja har gjort upp massa planer för helgen för detta är Markus helg, men nu visar de sej att han inte kommer hem förrän sönda.. Vilket han inte alls har talat om för mig, märkligt tycker jag.. Väldigt märkligt.. Kan bli vansinnig på sånt.. Men men, de löser väl sej ändå.. Antingen får ja strunta i alltihopa, eller så får jag fråga mamma om hon vill chilla me sitt barnbarn lite på lörda..

Aja, skitsamma.. Nu e ja trött, trött som ett as..
Imorrn börjar jag sent, så ja ska hinna me ett inlägg innan dess me e tanken.. :)

PUSS och gonatt

(Har försökt lägga till ett par bilder här nu ett bra jävla tag, går sådär.. Så nu skiter ja i de.. Hmm..)

Inte många som hajade de nej..

Jaha.. hemma.. har fortfarande killen på jobbets röst som ekar i huvet på mej.. Hade han ringt hem te mej så hade ja slängt på luren i örat på hnom, det är ju helt orimmligt att man orkar lyssna på skiten.. Fy fan!

Jaha.. tydligen så va de inte alls många som hajade mitt morgon inlägg.. Menade inte att de hade hänt, menade att de hade vat trevligt OM något sånt hänt.. Jag gillar å hitta på sånt, och skriva.. Å låta fantasin flöda.. Men ja, som sagt, va inte många som hajade.. Tom mamma ringde imorse: "Vem va de som sov hos DEJ inatt?" å så betonade hon DEJ riktigt mycket.. Tyvärr mamma, hade ingen rolig update till dej..
Så varje gång ja avslutar med "Notis till mig själv: Hur va de nu igen?" så behöver ni inte ta ovanstående rader särskilt seriöst.. haha..

PUSS

Palla!

Det finns en kille här på jobbet, han sitter snett framför min plats.. Och jag håller på å bli dum i huvet av honom å hans röst!
Jaaaaaa heeeeeejsan XXXXXXXXX heeeeeeter jaaaaaag och riiiiiiiinger ifråååååååån Hyyyyyyyydroenergiiiiiii!

SKJUT MEJ!

En perfekt morgon..

Jag vaknar 5 min innan klockan ringer, det har blivit en vana. Sover helt enkelt för dåligt.. Ligger ändå kvar tills klockan ringer, svär ett par gånger för mig själv för att jag faktiskt måste lämna sängen. Tittar till höger om mig och ser att det faktiskt ligger någon där, blir varm inombords. Får en ännu större lust att strunta i att gå upp.. Kryper under hans täcke istället, tätt tätt intill. Lägger mina armar om honom.. "Mmm..." får jag till svar. Han vänder sig om och ger mej en kyss som gör att jag glömmer både morgonandedräkten och att det faktiskt är dags att gå upp.

Tvingar mig själv upp, raffsar åt mig rena underkläder och går mot toaletten. Det är kallt i den här förbannade lägenheten, tänker jag. Sveper armarna om mig och tror att det ska hjälpa mej att inte frysa. Smyger förbi Tildes rum i hopp om att inte väcka henne, så jag hinner duscha och sminka mig innan det är dags för henne att gå upp. Smyger ner toadörren sakta och försiktigt, stänger lika försiktigt igen. Sätter igång varmvattnet i duschen och låter vattnet dränka mitt ansikte några minuter.. Kommer återigen ihåg klockan och att jag borde skynda mig. Snabbt i med lite schampo, hoppar över balsamet och går direkt på inpackningen och så lite tvål snabbt. Låter inpackningen sitta i medans jag sminkar mej, för att håret ska glänsa lite extra. Sköljer håret, sträcker mig efter hårfönen och kommer på mig själv med att det är en dålig idé. Det får vänta tills Tilde har vaknat..

Väljer kläder i en evighet, ingenting duger just idag.. Bestämmer mig för att dettta nog är en kjol/strumpbyxor och stövlar dag. Drar på mig mina kläder och tittar mig i spegeln, känner mej nöjd. Ut i köket, magen kurrar. Börjar plocka fram saker för frukost och hör inte hur han närmar sej. Känner hans doft och värme redan innan han rört mig, han lägger armarna om mej och pussar mig i nacken. Han vet att jag älskar det.. Jag vänder mig om och kysser honom på samma sätt som han gjorde i sängen för en timme sen.. Vi står där i någon minut, tills han drar huvudet bak några cm, tittar mig i ögonen och ler.. Och säger: "Godmorgon älskling!"


(Notis till mig själv: Hur va det nu igen?)

Förlåt..

Jag är helt sjukt trött på min dator idag, eller helt sjukt trött överhuvudtaget efter svindålig sömn nu i 2 dar.. Har ingen ork alls att sitta här, så detta får helt enkelt bli kvällens sista (kanske?) inlägg. Jag har kastat av mej dom toktajta brallorna å skickat av mej sminket, tom borstat tänderna redan.. Så nu ska ja krypa ner under täcket i soffan.. Somnar jag så somnar jag helt enkelt.. =)

Vi hörs imorrn vänner!

PUSS

Huvudvärk?

Dålig huvudvärk idag? Fy fan.. Sömnbrist e min förklaring, måste va så.. Tog en timme komp och lämnade bygget kl 16 istället för 17, hade avlidit annars.. Ikväll e de sängen kl 21 allra senast som gäller, ja måste hinna ifatt mina sovtimmar. Ja e inte särskilt rolig att ha å göra med annars..
Och så ska jag bara be till gud att Tilde sover HELA natten inatt, de va ett tag sen nu.. Tanken e dagis imorrn, då hon inte haft nåm feber idag när hon vat hos mamma.. Förvånar mej inte ett dugg om dagis ringer imorrn igen och säger att ja måste hämta henne, men de får mamma göra i så fall..

Aja, nu ska jag och Pärlan ta ett bad.. Innan det är dags för henne att hoppa i säng!

PUSS

Back back back..

Nu har jag kämpat som ett as för att hålla mej vaken och se "Boston Tea Party", äntligen e de slut så jag kan gå å lägga mej.. Har många timmars sömn att ta igen. Kan sova 10 min längre imorrn då bebis inte ska lämnas på dagis, mamma kommer hit vid halv 8.. Funderade ett tag på å ta bilen te jobbet, väldigt smidigt.. Men nej, tar nog tåget så ja kan somna till några minuter oxå.. Haha.. AH jobb imorrn igen, äntligen nåt vettigt å göra.. Helt säker på att Christoffer har saknat mej till höger om sej.. HELT övertygad!

Godnatt på er, hörs igen imorrn!

PUSS

RENT!

Det är så sjukt jävla rent här nu att det är löjligt, jööööösses... Man kan slicka på golvet utan problem, gött :) Lite kyckling och potatissallad på de, och sen färjan.. Och icke att förglömma Boston Tea Party.. Japp :)

PUSS

Min telefonbok..

Jag går igenom min mobil.. Och upptäcker att jag har 4 st Martin och 4 st Markus i min mobil.. Sjukt!

Martin Berggren
Martin Gren
Martin Olsson
Martin "Tin"

Markus Adenholm
Markus Eskilsson
Marcus Jönsson
Markus Malmö

Jag benar lite i de där.. Vem fan e Markus Malmö? Ska vi lägga ut numret här och kolla vilken som e dum nog och ringa honom för å kolla va de e för en lallare? För jag tänker då inte ringa, inte en chans i helvetet.. Jag minns inte ens vem människan är, eller varför jag har hans nummer.. Letar i min minnesbank.. "Har jag legat me nån som heter Markus från Malmö tro?" Konstaterar att nej, de har ja nog inte.. Trycker på C och tänker radera numret, men kommer då på idén att lägga ut numret på bloggen istället och kolla va som händer.. Sen ångrar ja mej, och tänker "Nej, så kan man väl inte göra.. De e väl inte okej?"

Så nu frågar ja er, ÄR det okej? Ska vi ringa/messa Markus i Malmö och kolla va de e för en lallare? Ska vi? :)

PUSS

(Varför jag nämnde mina 4 Martin oxå har ja ingen aning om såhär i efterhand, dom låg nog innan alla mina Markusar bara..)

Det där med sömn..

Fan, jag går som i en dimma här hemma.. När klockan ringde 06.20 imorse hade ja sovit sammanlagt högst 2 timmar, Tilde lika så.. Eller nästan. Vi provade allt inatt! Hon vaknade och va ledsen, så ja tog in henne i min säng.. Men hon fortsatte gråta, så ja hämtade dricka åt henne. Fortfarande ledsen.. Tog upp henne i knät å gosade, hjälpte inte heller.. Gick å bytte en blöja på henne, fortfarande ledsen.. Jag fick mer å mer panik för jag ville så gärna veta varför hon va ledsen, kände mej så hjälplös. Hämtade en macka till henne, tänkte att hon kanske va hungrig.. Men nej! Gick upp och gav henne en alvedon, å efter ett tag så somnar hon. För den gången.. Sen låg ja en stund och kunde inte sova, när jag väl somnar om så e de dags igen en kvart senare.. Samma visa igen.
Så varken jag eller Pärlan va särskilt pigga halv 7 idag, va inte möjligt att gå te jobbet.. Men imorrn ska mamma va hemma med henne, så jag kan köra och jobba. Förhoppningsvis sover hon lite mer inatt..

Jag måste passa på att städa idag me, så sjukt skitigt här.. Får se om jag orkar, e så sjukt trött att de e inte klokt..

PUSS

Trött?

Hur trött? Sovit högst 2 timmar inatt.. Tilde har vat ledsen till å från i princip hela natten, ja tycker så galet synd om henne. Vat uppe nu för å ringa jobbet å dagis, ska försöka få lite sömn till nu.. Hörs snart igen! PUSS

Känsliga läsare varnas..

Jag kände att jag va tvungen att spinna vidare lite på Johannas inlägg om allt knullande...


Jag trodde, eller har alltid trott att nånstans så knullas det för att man vill att det ska leda till nåt.. Inte alltid, absolut inte, men ganska ofta. Man upptäcker ju ganska snabbt om man klaffar med någon el inte, gör man inte det så brukar det inte bli mer än just den där gången ni smög hem ihop från krogen.. Ibland kan man offra sej och prova en gång till just för man så gärna vill att det ska klaffa, men man inser efter andra gången att "Fan nej, detta funkade inte riktigt.."


Därför brukar det (oftast) bli mer än så om man träffas fler gånger än 2, det är min teori.. Dock behöver det inte alltid vara så, för killar är ett VÄLDIGT komplicerat släkte som kan gå från tokintresserade till knäpptysta på 1 dag!


Iaf, jag börjar bli less nu.. Går man ut på valfritt ställe i det här landskapet så ser man en kille med en tjej, man ser att dom "giddar" hela kvällen och lämnar sen stället ihop när kvällen är slut. Går man sen ut 2 veckor senare så ser man samma kille, han "giddar" även denna gången, men tro fan inte att det är samma tjej.. Nejda, han kör nästa tjej i kön denna kväll. Här knullas det inte för att det ska leda till tvåsamhet inte..


Min fråga är då varför? Va fan får man ut av allt knullande? Är det inte ganska mycket härligare att utveckla det där knullandet till nånting större? Nånting mysigare? Utveckla det till att kanske äta en middag en vardag utan att va vrålpackad, nöja sej me ETT glas vin till maten men ÄNDÅ somna tätt ihop? Nej, va fan vet jag..


Sen finns det dom som gömmer sej bakom det där knullandet.. Som gör det för att dom inte KAN släppa in folk på livet. Dom träffar en tjej ett tag men när hon kommer för nära så backar han istället, för inte kan man släppa in nån på livet inte! Neeejda, då är det bättre att ligga vidare för lite tillfällig tillfredställelse istället.. På så sätt så slipper man ju dessutom öppna sej för någon..

Vad jag vill säga med detta flummiga inlägg är att jag är trött på "knullarna", dom som bara ligger för liggandets skull.. Bara för dom vill ha nåt att skryta om i omklädningsrummet efter träningen. Det är inte särskilt häftigt, det är nog snarare patetiskt i mina ögon.. Men som sagt, herregud, vad vet jag?

/J


Inte särskilt otippat..

Kalmar tog Sm-guld idag, inte alls särskilt otippat faktiskt.. Snarare jävligt väntat. Va som däremot inte va särskilt väntat (pga den tillfälliga svackan) va att mitt älskade MFF körde över giffarna sundsvall totalt och vann me 6-0 efter 2 mål av bla glödheta Ola Toivonen... MMM =) Förutom Ola så satt förövrigt min andra stora mff-favorit på bänken.. Älskade Dus, min låtsaskompis enligt er? Remember? Tråkigt, tycker jag.. Då jag hellre hade sett honom på plan sista matchen. Men en vinst e ju alltid en vinst..

Jaha.. Mer da? Hmm, inte mycket.. Ska försöka komma ihåg å ringa Stephy på salongen imorrn, så vi kan kapa mitt hår nångång.. Mitt minne e bra men jävligt kort, hmm..

Razz: Fika me ungarna i Karlshamn på freda? Dags att strya upp nåt :)

PUSS


Se på fan..

Det verkar som jag vann 200 spänn på min bingolotto nyss, haha..

Viktigt..

Notis till mig själv: Lasse Nilsson i Elfsborg är helt sjukt jävla snygg!


Bingolotto..

Har jag vat hemma mycket idag? Nopp.. Körde bort te mormor och morfar på lite farsdag-fika med resten av min familj.. Sen vidare till Pappa och Ann för ytterligare fika.. Jag å lillasyster hade köpt lotter till honom för 200 spänn å allt han vinner e 20 kr.. haha.. Vidare för att handla lite snabbt å nu e vi hemma. Ska slänga Pärlan i säng å sen spela bingolotto, tydligen så måste jag det.. Lika bra att göra som man blir tillsagd.. Hörs sen igen :)

PUSS

Samtal mellan mig och Carlan 01.20 på Altona..

(So what med Pink spelas..)

Calle: Av nån anledning tänker jag alltid på dej när jag hör en låt med Pink.
Jag: Jo, du är inte den första som säger det.
Calle: Ni är dessutom ganska lika.
Jag: Du är inte den första som säger det heller, har hört de 100 gånger..
Calle: Meh, jaha... Tänkte ja hade kommit på nåt som ingen annan kommit på.
Jag: Nja, inte direkt alltså.
Calle: Nej.. Nehä, nej.. Inte de nej.
Jag: Nopp..
Calle: (Tystnad..)
Jag: (Tystnad..)
Calle: Nåt i baren på de!

Godmorgon!Fått dille på denna låten.. Lyssnar om och om igen.. Hela tiden!

Save up all your tears..

I can't figure you out,
but a heart must be the one thing you were born without.
I've been wastin' my time,
I don't know where I'll sleep tonight.
You say that you can do without me,
Go ahead now try and live without me..

Bra så!

Robin B.. igen..Nån mer än jag som uppmärksammade hur SJUKT jävla bra min kille va i Idol igår?

Bra så!


Jo men jada..

Johanna Razz e en för jävla bra tjej.. På riktigt! Ett litet sms och jag mår genast lite bättre.. Tack Razz!

Dansbandskampen hos mamma nu, och nej jag skojjar inte..

Och nej, det brann inte i mina trosor inatt..

Bra så!

Kärlek!

När Fia jobbar natt och inte har nåt att göra så lagar hon mat till mig, massor av mat.. Sen kommer hon snällt och lämnar den här hemma kl 7 på morgonen så ja ska kunna ha me det till jobbet. Ibland har hon söta lappar med sig, för att berätta hur mycket hon tycker om mig..Det kan bland annat se ur så här.. Vad jag ville säga va: Jag älskar dig me min fina! <3

PUSS

Jasså?Tittar igenom mina bilder på mobilen och inser plötsligt (igen) vart mina rosa snygga frysklampar är...

Notis till mig själv: Lägg namnet på minnet denna gången..

AH!

Varför bryr jag mig? Varför släpper jag inte bara det.. Helvete!

Pallar inte..

Jag har faktiskt inte så mycket att säga, känner mej mest på uselt humör.. Och jag tackar Gud för att jag inte ska ut idag. Dock ska precis hela min liga de, så va ja ska syssla me ikväll kan man ju verkligen fråga sej.. Tur jag har Pärlan som underhåller mej.. Så om de e nån där ute som vill ha mitt å Pärlans sällskap ett par timmar ikväll så kan ni ju hojta te, för här kommer de jävla inte hända mycket..

PUSS

(Kommer bilder från gårdagen imorrn misstänker ja, Sandra som sitter på dom.. Så får vänta lite =))

.....

Dra åt helvete!!!

Fullt ös, medvetslös..

Haha hur går det för mig idag egentligen? Inte så bra.. Eller jo.. Åkte te Eve på solhörnan och fixade mina naglar vid kvart över 11, va hemma vid halv 2 igen.. Kl 2 kom pappa och Ann, han behövde bli klippt.. Klar kl 3, snabbt iväg å sola lite.. Nu sitter ja ner 5 min, måste hoppa in å ta en dusch innan Paugen och Emma kommer, även han ska bli klippt.. Halv 5 e de sagt. Vet inte varför jag sa JA till det just idag, kommer bli tokstressigt.. Sandra kommer vid 5, beredd att korka upp.. haha.. Syrran slutar jobba halv 6, då kommer hon å rövar me sej Pärlan tills imorrn.. Full fart här hemma med andra ord.. Det snackas om Midda på steak house oxå, får ser hur de blir me den saken.. Snackas även om dimman.. Om Altona..

Behöver jag säga att jag trivs? :)

PUSS

Pärlan, vaken, nu?

Ah suck.. håret ja.. Nej, måste färga de igen.. PALLA!
Alldeles för trött för de här nu.. Och Pärlan e vaken, vaknade för en timme sen å vill inte somna om.. Så nu går hon omkring här me sitt favorit-täcke å säger "Maaaamma!" om och om igen.. Tror vi ska mysa ner oss i min säng nu, jag och min fina! :)

PUSS och gonatt

Aha..

Fy fan vad det är tråkigt att färga håret, de e bland de värsta ja vet.. Rakar av skiten snart!
Däremot måste ja ringa Steph snart, så vi kan kapa håret.. Ska ha de riktigt kort, det har jag bestämt mej för.. Jättekort på sidorna, behålla lite i nacken.. å sen en skön liten "tupp-kam" uppe på.. haha eller inte tuppkam direkt.. Men ja, ni får se.. ja gillar de.. kommer bli vrålhäftigt! :)
E de nån som kan fixa detta precis som jag vill ha det så är det Stephanie.. Måste komma ihåg å ringa bara, notis till mej själv..

Nehä, så va de det här me håret ja.. Får väl fortsätta.. Suck..

PUSS


Dålig bloggdag..

Går det bra för mig med bloggningen idag? Nej, inte direkt.. Har inte pallat helt enkelt!
En bra dag på jobbet idag, eller framför allt en jävligt rolig dag på jobbet.. Ja gillar mitt jobb, jag gillar mina arbetskamrater.. Mycket! Synd bara att jag har 14 mil fram å tebaks varje dag.. Överväger mer å mer att röra mej bortåt de hållet, kanske inte hela vägen te Ronneby. Men iaf te Karlshamn.. igen.. Ja trivdes där, väldigt väldigt bra faktiskt.. Flyttade tebaks bara för jag skulle ha barn. Mycket skulle bli enklare om ja bor i Karlshamn..
Närmare till jobbet, Markus skulle kunna träffa Tilde mer, slippa köra fram å tebaks till Karlshamn varje gång Pärlan ska lämnas hos hennes pappa.. Ja, fördelarna e många..
Men om jag blir uppsagd om ett halvår da? Då har jag flyttat helt i onödan.. eller inte egentligen.. men, äh.. skitsamma.. ni hajar.. Den största naktdelen me Karlshamn e väl att större delen av min favorit-liga befinner sej i Bromölla.. Aja, skitsamma.. Mycket benande.. Men har gått å tänkt på de här ett bra tag nu.. Kolla lite lägenheter kan man ju alltid göra, men ska jag flytta så ska jag hitta den PERFEKTA lägenheten.. annars får de va..

PUSS

Sängen tidigt?

Vaken i tid? Mhmmm.. Tom tid för lite bloggning, se på fan när han borstar sin gris.. Som Christoffer skulle sagt :) Har å andra sidan absolut inget vettigt å säga.. Mer än att jag är aptrött, kom inte i säng förrän framåt typ 1 pga vissa omständigheter.. Å skulle upp halv 7 igen, hur sugen?
Hoppas mitt sjukt bra humör från gårdagen kommer tillbaks så fort denna tröttheten har lagt sej..
Vi hörs igen ikväll mina vänner..

PUSS

Nehä, inte ens de..

Haha shit, inte ens Grey´s kunde rubba mitt humör idag.. E de som Sandra säger, e de vinet som gör mej till världens mest positiva människa just nu? Ja skiter i vilket, ja mår bra.. E de mina 4 glas vin som gör mej lycklig så fine, då får de väl va så då da.. Vem bryr sej, på riktigt? =)

Inget vin, bara 7 öl.. Hur väl känner jag honom? Haha.. Kan man fråga sej..

Jaha, nehä.. Nåt mer da? Nej, ingenting.. Nu ska ja stoppa in lite musik i mina öron, lägga mej i sängen och bara njuta av mörkret.. Vet hur det kommer sluta.. Först lyssnar ja på lite up tempo, och känner mej fortsatt glad.. Sen kommer lite mindre bra låtar, Bleeding love.. En svår och jobbig grej.. Feel´s like home.. m.m.. Å så bölar ja lite, kanske.. Ja brukar göra de iaf, men kanske inte idag.. Inte idag när jag har mitt underbara humör.. Vi får se! Imorrn e ja iaf tebaks på jobbet, å de ska bli sååå skönt.. Så vi hörs väl imorrn runt 6 tiden typ :)

PUSS och gonatt på er


Jag älskar dig!

Tragiskt?

Jag är på ett strålande humör.. Allting är roligt å jag kommer på mej själv me att sitta å le i soffan. Vet inte varför, på riktigt vet jag inte varför.. Allt känns bara jävligt lätt och roligt. Kanske för att jag äntligen e frisk och att det snart e helg.. Ja vet inte..

MEN, nu börjar iaf Grey´s anatomy snart.. Ska vi sätta 100 spänn här och nu på att jag e deprimerad efter de avsnittet? Att de kommer ett inlägg sen om hur ensam jag känner mej, och hur gärna ja vill hitta en vettig kar? Ska vi säga så? Haha fan va ja känner mej själv.. Herregud..

PUSS

Lip plumber..

Det är onsdag idag.. Ja, det är det.. Nu har jag öppnat kylen 3 gånger å ställt mej å stirrat på min 3litare som ligger där. Till slut kunde ja inte motstå den längre.. Ligger i soffan me ett glas vin nu, å helvete va gott de va! Bakfull på jobbet imorrn? Varför inte, de hade ja ju inte vat ensam om iaf.. Eller de e väl torsdagar han brukar komma sleten efter "lite" vin kvällen innan? Jo, så e de nog.. Hur trög va ja nu? Det ÄR torsda imorrn, bra där Jennie.. Men skönt, så slipper ja va bakfull ensam på jobbet imorrn.. Eller hur R? ;) Jaha, ja behöver er hjälp förresten.. Ja behöver köpa mej ett nytt Lip plumper, men vet inte vilket ja ska välja. Dessutom måste det gå att beställa på nätet då ja inte har tid å fjanta omkring i affärer igen.. Så hjälp mej nu flickor :) PUSS (Av nån anledning gick de inte att fetmarkera ett enda ord, vet inte va min dator håller på me.. Hmm..)

Home again..

Verkar som vi inte kom hem förrän nu.. Flängt omkring på stan. Köpt nya vantar te Pärlan, lite marknadsgodis, en ballong med prinsessor på som Tilde vaktar med livet. Ingen får ta hennes ballong inte.. Ny medicin skulle hämtas och alvedon skulle köpas. Nu e vi äntligen hemma, och T är så trött att hon snart somnar ståendes på golvet.. Så nu ska vi lägga oss i sängen och mysa lite, tydligen ska ballongen oxå följa me.. hmm..

Sängen tidigt idag, har ett tåg att passa 08.07 imorrn.. Woho =)

PUSS

Marknad..

Det snackas om Marknad här i stora staden.. Lika bra vi beger oss ner och slänger ett öga på de me! =)

PUSS

Se där ja..

Vi har vat uppe ett tag, faktiskt.. Ja va uppe redan vid 7 å meddelande dagis och jobbet att vi inte kommer idag heller. Men imorrn ska jag jobba iaf, min röst e nästan helt tebaks. Va på apoteket och bad om hjälp igår, som en sista utväg innan ja ringde läkaren.. tycker inte om doktorer. Så hon plockade ihop lite allt möjligt till mig som jag stoppade i mej under gårdagen.. Och nu känns de mycket bättre. Hostar betydligt mer i för sej, men nu kan jag iaf prata.. och folk hör vad jag säger :)
Bebis har fortfarande feber.. men bara 37,9 nu. Och hon e relativt pigg och kry, så hon ska nog klara av dagis imorrn oxå. Annars får nån annan va hemma.. Jag längtar för första gången tebaks te jobbet, haha sjukt..

Obama vann ju faktiskt inatt, det e ju bra. Känns som typ hela USA drog en lättnads suck. Han vann stort oxå, det e kul.. Jag pallade bara va uppe till 3, sen insåg ja mej besegrad och gick å la mej..
Nej.. Nu ska vi äta lite lunch. Sen ut och gå en lång runda i de hyfsade vädret. Måste hämta ny medicin te Pärlan me, den tar slut idag...

PUSS


Haha pigg.. Sjukt?

Den här valvakan.. Nu har jag fastnat lite av nån anledning, jag känner liksom att jag inte kan gå och lägga mej. Sjukt? :) Jag är verkligen trött, men somnar inte ens på soffan.. Då har det gått långt.
För övrigt klickade jag precis hem en vinterjacka, och en jävla massa nya underkläder.. Frågan e om jackan e tillräckligt varm, nu kan jag ju inte känna efter själv förrän den kommer. Och det är väldigt irriterande.. Men jag har letat vinterjacka hur länge som helst nu, jag orkar inte mer. Har fan vat överallt.. Så nu får de bli denna helt enkelt, så e de bara..

Bebis har äntligen somnat, stackars liten som får dras me den här febern jämt å ständigt.. Hon va inte sjuk en enda gång under hela Oktober, så ja tänkte att nu är det nog på väg att vända.. Men nejda, inte de inte.. Varför skulle vi få va friska? Dumt å tro.. hmm..

Nej, åter te valvakan.. Får se hur länge ja pallar trycket.. Hade ja bott i USA hade jag iaf lagt min röst på Obama!

PUSS och Gonatt!

Ett jävla liv här hemma..

Pärlan lever rövare.. Hon har bölat konstant nu sen kl halv 9. Spelar ingen roll om jag går in och tar upp henne, om jag sätter mej vid hennes säng, om jag låter henne komma ut i soffan och gosa.. Om jag låter henne leka.. Va jag än låter henne göra så bölar hon, konstant.. Nästa steg e att ge henne en alvedon, lilltjejen e nog trött på sin feber helt enkelt..
Hemma imorrn oxå, min hals e helt klart på rätt väg.. Idag hörde faktiskt folk tom vad jag sa.. Torsda e den nog okej igen, så då tar jag mej te jobbet och mina vanliga arbetsuppgifter.. E Pärlan fortfarande sjuk då så får Markus va hemma, jag e trött på sjukdomar nu!

Neeeej, en dusch på de här.. Och sen lite valvaka me Filip och Fredrik kanske? Får se hur länge ja klarar va vaken, e redan dödstrött så jag har väl inga större förhoppningar.. Inte helt otippat om jag vaknar på soffan vid 4 inatt och undrar vart fan jag är :)

PUSS

Lottlös..

Verkar det som jag, lilltjejen och lillsyrran har gått i kristianstad nästan hela dagen idag? Ja.. Verkar det som att jag är sjukt trött i både kropp och själ nu? Ja.. Verkar det som jag hittade några byxor el vinterjacka som va min största prio? Nej.. Nätshopping here I cooooome!

PUSS

....

Nu är vi vakna här.. Eller jag iaf, Pärli sover fortfarande.. Förstås! Ska gå och pilla upp henne nu och kolla hur hon mår, om vi kan åka te Kristianstad och hitta byxor till hennes mamma el inte..

NU: Väckning av barn och frukost!

Godnatt på er!

Nej nu skiter jag i det här.. Jag är ju faktiskt trött. Ska va hemma imorrn, så först tänkte jag njuta av att kunna va uppe länge genom att kolla på en bra film under täcket i soffan. Men just nu känns det meningslöst, kommer ändå somna direkt.. Eller? Kanske.. En wallander-film e ju i för sej aldrig fel.. Hoppas Pärlan sover länge imorrn, hennes mamma vill ha sovmorgon :)

PUSS och gonatt

Stort kärleksbehov..

Det verkar som jag är trött.. Väldigt trött! Boston Tea Party om en halvtimme, mååååste hålla mej vaken.. Vill bara gå in och väcka Pärlan, ta ut henne här i soffan.. Sätta henne i mitt knä å gosa lite. Jag behöver lite kärlek just nu! Men det är inte okej att göra så, hon hade blitt tokarg på sin mamma..
För övrigt ska jag äntligen fixa till mina naglar på freda.. Evelina ska fixa de åt mej, ta ett "break" i sin mammaledighet för att göra mej snygg.. Gött :)

Mycket vettigt å säga? Haha..

PUSS

Tåghelvetet!

Hur irriterad? Dom ringer från dagis och säger att jag måste hämta Tilde, för hon e sjuk.. IGEN.. Missade precis 3 tåget, så fick vänta tills kl 4.. Tåget ska gå 16.02.. Men jag väntar, och väntar, och väntar.. Till slut säger dom i högtalaren att tåget är inställd pga en olycka, och att de kommer ersättningsbussar istället.. SUCK!
Hade lovat att va på dagis te SENAST kl 17.00.. När var jag där pga detta? 17.32.. Hade liiite dåligt samvete när jag kom fram.
Min hals e fortfarande åt helvete, så ja fick order om att va hemma imorrn.. Pärlan e ju oxå dålig nu så vi kan ju ligga här hemma båda två i varsin soffa och kolla tecknat och äta mackor.. Jag måste ta mej in te Kristianstad imorrn och köpa ett par byxor har jag insett, får undvika att prata under min shoppingtur helt enkelt, så ja vilar rösten.. Får kalla hit mormor ett par timmar så hon får passa Pärlan om hon e för dålig för att kunna följa me..

Ah va tråkigt allt e.. Måste de va så mycket sjukdom jämt i den här familjen? Panik..

PUSS


Det verkar som Pärlan tror att man får klättra på tv-bänken..

Gamla bilder..

Det verkar som jag hittade ett par gamla bilder från Beatas fest för länge sen.. Slänger upp dom sen säger jag gonatt på de :)

PUSS


Hällgren och jag..


Sandra, jag och Martin..


Snyggt Jennie, verkligen.. 2 av mina bästa, Sandra och Carro :)

Nån som sett den?

Jag sitter här och benar lite i min morgondag på jobbet.. Jag har mina tabletter nu, som allt om oftast håller min mage i schack. Ja känner mej faktiskt överlag jävligt pigg å kry.. Förutom de här me min röst då. Jag har ingen röst alls!
Jag vaknade i lördes morse och kunde i princip inte säga nånting.. Drack The me honung som en dåre, ihopp om att rösten skulle komma tebaks till idag.. Men icke, skulle nog påstå att de e värre idag.. Har viskat mej igenom dagen.
Syrran hoppar in i bilen, och ja hinner inte mer än å säga hej förrän hon skrattar rätt ut.. "Tappat rösten?" Nej väl, inte alls.. Kommer fram te behandlingshemmet, hälsar på personalen varpå den ena tjejen säger: "Oj herregud, de där låter inte bra.." Eh nej, de gör de inte.. Eller de låter inte ALLS snarare.. Åker vidare till McDonals, så pappa ska få lite mat i magen.. Ska beställa, och tjejen i kassan lutar sej fram emot mej så vi står me ca 5 cm mellan våra ansikten, för å höra va ja säger.. De roligaste där va nog att hon me börjar halv viska, haha..
Vidare te Ica, står och ska betala och ber tjejen i kassan om en "Kronan Lös" (som finns bakom kassan) och hon spärrar upp ögonen som om hon sett en död människa, å säger sen: "Du ska nog inte prata alls, de där låter inte bra.."

Ser ni den återkommande länken? Så detta gör att jag ställer mej en enda fråga:
Vad ska jag få för arbetsuppgifter på jobbet imorrn? Då 90% av min tid där går ut på att sitta i telefon.. :) Jag tänker ju verkligen inte sjukanmäla mej, för jag mår ju faktiskt bra.. Märkligt bra faktiskt.. Bara de att jag tappat min röst nånstans.. Den existerar inte.. Så nu tänker ja fortsätta me mitt The, ihopp om att imorrn så kanske rösten hittat tebaks.. Nu håller vi tummarna :)

PUSS

Hoppas det är lugnt Micaela..

Denna texten jag tänker klistra in här nedan e verkligen klockren, så jävla mitt i prick! Önskar att det var jag som hade skrivit den, men det är det inte.. Det är Micaela som bloggar på stureplan.se, HÄR: http://www.stureplan.se/frame.php?main=http://blogg.stureplan.se/micaela/ hittar ni samma inlägg.. Först tänkte jag bara länka, men det är så träffsäkert att jag bara va tvungen att klistra in texten. Så alla verkligen läser de..

"En kille raggar upp en tjej på Hells Kitchen (Läs: Banken/Grand/Altona/Harrys). Där står de och låtsaskonverserar i 3 drinkar. Frågar du dem idag vad de talade om kommer båda att bli tysta, intensivfundera en sekund eller två och säga: "Jag vet inte."


Hur som helst, igår klickade de verkligen. Han spanade inte ens efter backup-alternativt och hon glömde totalt bort att toucha upp sminket. Och en passionerad taxiresa och ca 32 minuter senare ropade hon "JAA.." och han: "Shit." På ett positivt sätt.


Dagen efter är de gulliga mot varandra: han lånar ut en av sina favvotröjor (mindre härliga hemsläp får de han ändå inte förväntar sig att någonsin se igen. Det vill säga varken snyggtröjan eller hemsläpet, alltså) och hon smiter in på toaletten och lägger en o so natural makeup. För hans skull. Sen skjutsar han henne hem och innan hon skuttar ut har de gjort upp planer om att träffas dagen därpå.


För några av er är det NU det börjar!"

Det mina damer och herrar, är det som kallas en riktigt bra sönda.. Mmm..


Aldrig mer..

Blev en lång dag idag, va jag inte riktigt förberedd på.. Dessutom va stället i Ronneby bland de obehagligaste jag varit med om. Väldigt väldigt VÄLDIGT märkliga människor som va där.. Egentligen e de bara själva avgiftningen man går igenom där, och det är även ett psykhem.. Efter man gått igenom avgiftningen så skickas man vidare te ett behandlingshem, tex i Tingsryd.. Så tror ja de funkar iaf.. Skönt att man bara behöver va på de stället på själva avgiftningen, för folket som va där va HÖGST märkliga.. Väldigt obehagligt som sagt!

Aja, nog om de.. Pärlan e hemma igen, plockade henne på vägen hem. Jag har saknat henne MASSOR vill ja lova.. Å herregud va hon går nu, om man jämför me i fredes när Markus hämtade henne. Nu VILL hon gå överallt, de har hon inte velat innan.. Hon har kunnat men helt enkelt inte känt för de. Nu ska de springas överallt.. snabbt.. Min lilla bebis..

Nej, lite mat på de.. Å sen en massa mys i soffan innan Pärlan behöver sova. Lång dag på dagis imorrn, så de gäller att va utvilad..

PUSS

Otippat? Väldigt..

Oj ja.. Det blev ju inte mer bloggande igår.. Förlåt för det! Åkte hem till mamma och umgicks lite med mina småsyskon, allihopa faktiskt.. När hände de sist egentligen? =) Sen drog ja vidare till Fia, och kollade nya lägenheten.. HUR mysig? Och hur stor? Jääääättefint.. Tak-fester? Eller? Haha.. Sen körde vi upp och hälsade på Carro lite, spelade lite spel.. Som jag förövrigt VANN, hur bra? :)
Ramlade in ett sms framåt halv 12 tiden.. Som chockade mej, men som jag ändå inte svarade på.. Helt enkelt för jag inte vet vad jag ska säga. Och för att jag hade morgondagen (idag alltså) att tänka på.. Istället för att låna ut bilen te pappa för att kolla behandlingshem så följer jag och syrran me.. Jag vet egentligen inte ens varför jag gör de, jag vill inte.. Jag sitter här och ska hämta honom kl 11 och jag känner verkligen att nej, detta e något jag absolut inte vill göra.. Jag vill inte se honom, jag vill inte prata me honom.. Jag vill inte känna den bekanta spritdoften som jag växt upp med.. JAG VILL INTE! Och i detta läget vet jag inte vad jag skulle göra utan min syster.. Som asar sej upp bakfull och jävlig trots att hon inte behöver egentligen.. Jag älskar henne!

Ja och så va de det här smset.. Jag har så mycket att bearbeta i mitt huvud, jag kan inte ta tag i fler saker. Men du sträckte ut en hand.. Och du ska inte tro att jag slog bort den el valde att inte ta den.. Ja SKA ta den, iaf snudda lite vid den. Men inte än.. Snart.. Så fort hela mitt inre inte är ett enda stort kaos.. Ge inte upp med mej, inte än.. Ge mej bara lite tid!

PUSS

Vila sej lite..

Det verkar som jag blev lite trött och somnade lite.. Vaknar 2 timmar senare av att Tobias ringer.. Det var nog lika bra, jag hade säkert kunnat sova för natten :)
Han och Fia hade precis hjälpt hennes mamma att flytta klart, eller höll dom fortfarande på? Bra fråga, lyssnade inte så noga.. Så därför ska ja ta mej te Bromölla nu och mysa lite me mina bästa! Eller några av mina bästa iaf.. Där parkerar jag min söta lilla bakdel ikväll, så vill ni mej något finns jag på mobilen.. typ.. haha..

PUSS på er!

Min bebis?

Satte mej här för att skriva ett inlägg.. Tomt i huvet på mej.. Har precis kollat på 2 Wallander filmer, ligger sjukt bra på min soffa.. Slänger antagligen igång en 3dje nu.. Saknar min bebis, oerhört mycket! Min bebis som inte är en bebis längre.. Som går, pratar och förstår precis allt man säger.. Min bebis som har så långt hår att det hänger ner i ögonen, och hon måste skaka bort de genom världens sötaste rörelse.. Min bebis som numera ropar: "MAMMMMA" när hon vill nånting. Sen babblar på och blir arg när jag inte förstår, så hon måste peka istället..
Hmm, min bebis som inte längre är en bebis.. Som e mammas stora flicka.. Gud vad jag älskar henne!

Meningslöst inlägg...?

PUSS

Hur tidigt?

Va gör jag uppe alla redan? Ja de kan man jävla fråga sej.. Grannen försöker nog slå rekord i vem som kan väsnas mest en lörda morgon.. Fy fan.. Har jag ont i min hals? Nej väl.. Halsbränna utav bara helvete! Går de bra för mej när jag ska prata? Hör man mycket vad jag säger? Ahh..

En bra kväll igår.. Va bara jag och Fia som skulle ute, men vi lyckades släpa me oss hela ligan. Tom BEATA tog på sej dansskorna och joinade.. De va fan inte igår :) Viktig detalj e att ja klarade hela kvällen utan och ha ont.. Eller ja, lite småkramper då och då bara.. Men de har ju ingen dött av. Å andra sidan mår magen sådär idag istället.. Så en lite tablett på de och en film i soffan, ja kanske tom lyckas somna om.. Hmm..

PUSS

(Ingen kamera med mig igår, men ska nog kunna skrapa fram lite bilder sen ändå.. Hoppas jag!)

RSS 2.0