And I´m ready to gooooo..

Gjort mej iordning i raketfart, sjukaste ja vat me om.. Men här sitter jag, 18.14 KLAR.. Haha känn på den! Fia e på Ikea, henne pallar ja inte vänta på. Speciellt inte när hennes mobil e avstängd.. RöjjarN och Björn håller på me sin tramsiga myskväll på Steak House.. Hur planerar ni egentligen? Ni kan ju inte bestämma nåt sånt när ni vet att de vankans födelsedagsfest :) Och Röjj, har du problem me spriten, eller? Haha, verkar som ja skrattar ganska mycket här i min ensamhet.. haha.. I kissed a girl and I liked it.. Ja tröttnar inte på låten, haha sjukt..
Lite So what på de me kanske? Jada, pepp pepp pepp.. Kan inte alla bara hålla tummarna att denna kvällen funkar? Att ja slipper ha ont och framför allt att jag kan FULLFÖLJA denna kvällen.. ja har inte så stora förhoppningar, men man ska ju tänka positivt sägs de.. Så de e de jag gör nu :)

Nej, vi skiter i de här nu.. På me klackarna så kör vi, rätt in i dimman.. :)

PUSS

(Dimman, en halv flaska pepino.. Va e de för dimma ja tror ja ska få uppleva? Haha...)


Viktigt?

Sitter hos mamma, Tilde hänger med sin mormor en stund innan hennes pappa kommer och hämtar henne.. Måste hinna handla oxå innan dess. Min mage känns fucked up, men har undvikt tabletterna hela dagen.. Å så ska det förbli, så länge de inte kommer nåt cpanfall.
Pepino blev de till å dricka ikväll, då ja alltid blir lite smått illamående av öl.. Och vin skulle ja ju som bekant undvika. Grogg är inte ett alternativ, då ja inte orkar me nån sjuk fylla..

Aja, vettigt inlägg.. nej, inte direkt.. =) Ville nog mest bara tala om att ja fortfarande lever.. typ..

PUSS

Godmorgon!

Ska sätta mej och ringa ett par samtal nu, och hoppas på det bästa..
Sen till mamma så hon får träffa Tilde lite innan hon ska te sin pappa igen, har hon bestämt..
Dimman ikväll? Kanske, kanske inte.. Anna sa iaf att vin inte är att rekomendera, varför har inte läkaren talat om det för mig? Aja, det finns ju andra godsaker å välja på.. :) Har inte tagit en tablett på hela dagen, inte inatt heller.. Så det bådar gott, håll tummarna :)

PUSS

Så va vi där igen..

Jag vet inte.. Jag borde skriva nåt nu känner jag. Men jag skrev ett långt och känslosamt inlägg för några dagar sen, om inte igår.. Minns inte!
Sms.. ordet behandlingshem nämndes.. Har hört det förr.. flera gånger.. orkar inte... psyk nämndes.. Han har fått mig sjukskriven och pillerknaprande, ändå har han mage att ens smsa mej igen.. lägga över saker på mej.. Vill låna min bil för att kunna kolla behandlingshem.. MIN bil? Varför skulle ja låna ut den... va e de som säger att han inte säljer den och köper sprit för pengarna.. typ.. Hur lyckas han om och om igen ge mig dåligt samvete? MEJ, som aldrig får de.. Som kan koppla på ett hjärta av sten om jag vill det. Men inte i detta fallet.. inte me honom.. Men önskar att jag kunde..

Fan va trötta ni måste va på denna skiten nu.. Läsa om denna skiten om och om igen. Samma tragg.. Tro mej, jag är precis lika less på skiten jag!

PUSS

Woho..

Har inte rökt på 2 dagar nu pga den här jäkla magkatarren, skulle ljuga om ja sa att jag inte e röksugen.. Min doktor hade vat så stolt över mej om han vetat.. Mamma, stolt? =)
Sex and the city filmen under täcket i soffan på det kanske? Japp..

PUSS

4 tecken på att du är kär..

Fyra tecken på att du är kär:

1. Du sjunger med i gamla kärleksballader samtidigt som du ler stort.
2. Du dissar Björn Gustavsson (eller annan sjukt snygg kille) helt utan anledning.
3. Du fullkomligt kastar dig över mobilen så fort det ringer el plingar till.
4. Du vaxar alt. rakar dej så fort du ska befinna dig på ett ställe där killen med stort K kan vara.

Har ingen mer kommentar!


Alkohol el inte alkohol?

För trött för att blogga helt enkelt.. Hela jag går på halvfart.. Fia och Tobbe tog me Tilde till Kristianstad kl 10 imorse. Sen sov jag, till typ halv 3 när Tobias ringde å sa att dom va på väg hem igen.. På riktigt så sov ja mer el mindre all den tiden. Fick gå upp inatt vid 3 och ta en tablett för magen, när klockan sen ringde kvart över 6 så insåg ja varför läkaren ville sjukskriva mej resten av veckan. Va ju inte teoretiskt möjligt å ta sej te jobbet, ens med tåg.. Som ett jävla kolli... Somnade om tills Fia kom, då va ja betydligt piggare.. Fick ett nytt anfall sen, å tog en ny tablett.. Som slog ut mig totalt. Men doktorn sa ju att kroppen vänjer sej, visst tabletterna kommer alltid göra mej lite dåsigare än vanligt. Men de blir bättre om ett par dar.. Så nu har ja ju ända tills månda å låta min kropp "vänja sej".. Så sen ska de nog inte va några problem :)

Han tyckte givetvis att jag skulle avstå alkohol oxå, så ja.. Hmm.. Imorrn fyller Beata år, och då hade ja inte tänkt avstå alkohol från början. Men de verkar som ja får tänka om.. Har jag riktigt jävla mycke tur så har ja inte ont imorrn, å behöver då inte heller ta nån tablett. Å då kan ja ta nåt glas vin.. Men får ja ont, och tar en tablett, så måste ja hålla mje nykter.. Men det kan gynna det me ibland.. Speciellt i detta skicket ja e nu.

Skitsamma.. mycke benande..  Pärlan e hemma igen, men har precis somnat. Så ja tänker göra detsamma..

PUSS

Grattis!

Det verkar som vi ska gratulera Tobias som äntligen tog körkort idag.. :)

PUSS


Ja tack!

Notis till mig själv:

Hade väldigt väldigt gärna haft Honom jämte mig i sängen nu.. Väldigt gärna..

Asså, tänket?!

Jag måste gå och lägga mej nu, jag är så trött.. Eller så jävla dåsig snarare. Kan inte förklara känslan bättre.. Min kropp känns som den har feber helt enkelt, allt jag gör går så jävla långsamt. Tänker på det min läkare sa, att jag skulle vila och att han ville sjukskriva mej minst veckan ut iaf. "Nej, jag måste till jobbet" svarade jag då.. Och han tittade irriterat på mej. Men vaddå, jag MÅSTE till jobbet liksom? Stället går ju definitivt inte under bara för jag inte e där, inte så jag menar.. Men ja mår nästan sämre psykiskt över att va hemma, för ja känner mej så jävla skyldig då. Ah skitsamma, Imorrn 06.15 ringer min klocka, och då kan jag inte va dåsig. Inte ett alternativ.. Nog ingen bra idé att ta bilen imorrn iaf, den saken e säker.. Vi hörs igen imorrn mina vänner!

PUSS och gonatt

Oj..

Tv-kväll i soffan.. Först Bonde söker fru och nu världens bästa program.. Grey´s anatomy! I löve it :)

PUSS

Picture..I was off to drink you away!

20 kilo tyngre?

Ah, är detta verkligen okej? Pillerna jag fick gör att jag slipper nästan all mag-ont, bara lite småkramper.. Men å andra sidan så blir jag så sjukt dåsig. Asså vansinnigt dåsig, reser ja mej ur soffan så känns de som varje ben väger minst 20 kilo! Galet.. Lillasyster kom och hämtade Pärlan vid 2, så ja skulle kunna vila lite.. Va helt ett eget val från hennes sida, dom skulle ner å fika på stan me nårra kompisar te henne. Jag är hungrig precis hela tiden me, undra om de oxå e pillernas fel.. Problemet e bara att kylen e typ tom, för jag skulle handla idag efter jobbet. Orkar ja verkligen ta mej te Ica? Ja blir trött bara av å gå från soffan te toan..
Jobba imorrn.. Peppar peppar ta i trä.. snälla..

PUSS

Hmm, ventilera sej på annat sätt?

Precis hemkommen från doktorn.. Som gav mej ett gäng piller som borde hjälpa, och sa till mig att vila resten av veckan. Nix, icke.. Pillerna verkar hjälpa, för ja har inte haft ont i magen en enda gång sen ja kom hem igen. Å i så fall kör jag och jobbar imorrn.. Fick ett nummer till en psykolog me, som kunde användas för "ventilation" som han faktiskt uttryckte sej. Vaddå, jag har ju min blogg tänkte jag? Men hmm, prata me en levande människa kanske e bra ändå.. Stress-relaterad magkatarr som de heter e tydligen inte okej i min ålder. Skitsamma.. Piller har jag fått, nummer till psykolog har ja fått.. Så nu e jag me i matchen igen, tror jag..
Ska umgås med mina fina ikväll förhoppningsvis, dom ger mej massor av bra energi.. =)

PUSS


Vad är det som händer?!

Vad händer? Min kropp bestämde sej för att explodera och totalt golva mej.. Jag mår som ett as helt plötsligt! Har såna kramper i magen att jag inte vet vart ja ska ta vägen, svettas som ett as och springer fram å tebaks mellan soffan och toan.. Spyan luktar bara bea-sås, efter min makaronelåda. Vilket gör mej ännu mer illamående än innan toabesöket..  Samtidigt vaknar Tilde, skrikandes.. Går inte att lugna ner henne, det rycker i benen på henne.. Igen.. Panik-ryckningarna som jag fasar över, för jag alltid blir så orolig när de kommer.
Hur ska jag kunna trösta min dotter när jag knappt kan ta hand om mig själv? Värken i magen blir bara värre och värre, överväger länge att ringa mamma och be om förslag. El sjukvårdsupplysningen, så ont har jag.. Det går i omgångar, med pauser på nån kvart.. Sen kommer de som ett jävla anfall igen..

Ja har inte tid me detta, det måste ha gått över tills imorrn.. Ja kan inte.. Det går inte.. Inte nu..
Sista för idag, soffan nu.. Kommer aldrig kunna sova, inte så länge detta håller på. Fan jag orkar inte mer..

PUSS och gonatt 

Sådär långt och känslosamt igen..

Haha fick precis ett mail, ett reklammail snarare.. Höll på och sätta Lokan i halsen när jag läste det.
"Snart är det farsdag, du glömmer väl inte att uppvakta din pappa med en fin present och berätta hur bra han är?"
Nåt sånt stod de, kanske inte ordagrant men i den stilen.. Min första reaktion va att asflabba, till den grad att Tilde tom vaknade. Jag skrattade ett tag åt det sjuka mailet men sen slutade jag.. Kom på mej själv sittandes och läsa det om och om igen. Plötsligt grät jag, såklart.. Jag hatar gråta, hatar! Jag hatar att hans missbruk får mej i sån oerhörd obalans.. Alltid.. Varför kan jag inte bara skaka av mej det som allt annat?

Hans "Före detta" flickvän ringde mej på jobbet igår, från ett nummer jag inte kände igen. Så ja svarade, för ja trodde det var Tildes dagisfröken eller nån annan viktig.. Hon e skitfull i andra änden, det hörs lång väg.. Avbryter henne med en gång och säger att jag jobbar, och att jag inte har tid å prata nu.. Sen lägger jag på.. Berättar om det hela för Snoff som sitter på platsen jämte mej, vet egentligen inte varför, antagligen för att jag gillar Snoff.. Och att jag kanske helt enkelt kände för å få de ur mej! Efter de samtalet blir ja sjukt ofokuserad.. Och det gör mej så himla arg på mej själv!

Jag har fått en chans på ett sjukt roligt projekt, och jag måste prestera.. Jag tampas med panikångest för att inte stressa upp mej för mycket över detta.. Jag kan inte ha han ringandes och smsandes på jobbet.. Jag kan inte va i obalans på jobbet. Sist tog jag mej tom tid att svara på hans sms (skickar minst 2 i veckan, dagtid) och berättade att det inte är okej det han gör. Jag har ändå inget å säga honom.. Å även fast jag inte svarar om han ringer, eller struntar i å svara på de där smset utan bara skummar igenom de, så sätter de sej som en jävla plastpåse runt huvet på mej. Som en jävla knagg i hjärtat..

Jag är helt sjukt bra på och stoppa in mina känslor i en låda, låsa den och öppna den när jag känner för det.. Men inte när det gäller Pappa, det går inte.. Jag kan inte ignorera det, jag kan inte låtsas att jag är glansig i ögonen och blinkar som en idiot för att jag precis gäspade. Den ursäkten funkar bara ett fåtal gånger.. Sen börjar folk kolla konstigt på mej el ännu värre fråga om allt e bra.

Häromdagen bestämde jag mej för att inte vara så uppriktig i min blogg.. Jag har på tok för mycket läsare egentligen för att smeta ut mitt privatliv så här svart på vitt.. Det finns alltid nårra jävla idioter där ute som nån dag kommer kunna använda det mot mej. Svaga människor, elaka människor, vidriga människor.. Men nu har jag gjort det igen.. Jag MÅSTE ventilera mej nånstans, jag blir idiot annars!

Nu kanske vissa skulle kalla mej elak och hjärtlös pga vissa uttalanden ja gjort här i bloggen både 1 och 47 gånger.. Men det är inte att va elak, ni måste lära er skillnaden på det. Det jag sysslar med är uppriktighet.. Ärlighet! Beter nån sej jävligt illa så hänger ja gärna ut personen ifråga.. Uppriktighet som sagt..

Skitsamma.. Mycket skit i detta inlägget, men ville mest belysa den fruktansvärda detaljen att ett MAIL om farsdag kunde få mej i sån obalans att jag la mej i sängen bölandes och glodde i taket i 30 min. Det är fan inte okej nånstans..

PUSS


En liten Pärla.. 6-7 månader gammal, men redan där underbar som få!

Ett gäng till?

Lånade lite bilder från Carro och Tobbe K oxå.. Från i lördes..


People..


Ännu mer people..


Grabbarna Grus..


Haha, snygg pose..


Björn, Tobias och Hällgren..


Verkar som Fia gillar låten.. :)


Ehm jaha, här hade jag redan åkt te Banken.. Ni ser ju, allt raserar utan min närvaro =)


Hur kunde jag missa detta?! :)


Jag och Tobias :)

..

Ja jag är hemma.. Men ja jag lagar mat.. Otippat, suck!

Haha, så jävla roligt..

Haha bäst i Boston Tea Party:

Fredrik agerar Fröken på ett dagis och pratar om Magnus Hedman, ingen av ungarna fattar ett skit.. Helt SJUKT roligt! :)

Filip: Hur många här tycker att Fredrik är konstig räcker upp en hand?!
Samtliga barn i åldern 2-5 räcker upp sin hand.. SJUKT kul det oxå.. haha.. skrattar så mycket här..
AH vem lät ja som där? Hrmf..

PUSS

Meningslöst..

Hur trött är jag nu? Helt slut.. Men har väntat på säsongspremiären av Boston Tea Party nu i typ en månad, så den måste jag hålla mej vaken till =)

Märker ni att jag inte har nånting vettigt alls att säga idag? Haha.. Helt nollställd i huvet..
Jag skiter i de här nu.. Vi rundar av den här bloggen för idag.

PUSS å gonatt på er


Men fan..

Så sitter man på jobbet, och har i princip ingenting och göra.. Tiden går så långsamt så man vet inte vart man ska ta vägen. Sen när man slutar så sätter stressen igång.. Och jag får sån JÄVLA ångest över att jag inte träffar Pärlan NÅNTING på veckodagarna. Bara direkt hem, på me pyjamas å sen stoppa om henne i sängen.. Hatar de! Oftast därför ja måste gå in å gosa lite me henne innan ja somnar.. Iför sej vaknar hon då, men de får de va värt.. Hon somnar lika fort igen..
Jösses va jag älskar min bebis! Å vi får inte mysa denna helgen heller, för då e hon hos sin pappa igen.. TRÖTT PÅ DE HÄR NU!

PUSS

....

Jag klarar inte av denna stressen, på riktigt.. Snart... snart..

Läsar-rekord.. igen..

Vi har läsar-rekord igen mina vänner.. Återigen har ja överträffat mej själv :)

Ska krypa ner i sängen nu, jag är så trött så ja håller på å avlida.. på riktigt.. Som vanligt när kl ringer imorrn tjugo över 6 kommer jag ha stor lust att skjuta mej själv. Suck.. Men jag är pepp för jobb, och hoppas att denna veckan som kommer blir betydligt mer händelserik än förra. Annars kommer dagarna gå så oerhört sakta och jag kommer lämna jobbet varje dag kl 17 med en känsla av misslyckande. Och sånt gillar jag inte..

Nej, sängen  som sagt.. Jag la förresten bara upp ett fåtal bilder här i bloggen från igår. Resten finns på facebook..

Hörs imorrn igen efter jobbet!
PUSS och gonatt

Lite bilder..


Botten upp resten i håret, som det heter.. Mina favorit-tjejer =)

Jag, Röjje och Frank..

HUR snygga?! =)


Haha brukar Jennie H va seriös på bilder? =)


Jennie, jag, RöjjarN och Vicke..


Häääääällgren!


Hanna, Maria och Dennis..


Haha Tobbe kör movesen :)


H E R R E G U D !


Haha denna gamla klassikern igen..


Camilla, Fia och Emil...


Haha sötnosar..


Snygg i kodräkt? :)


Haha snygg..


Pooooosing =)


Jättefint Henrik med snus i hela flabben, verkligen.. ;)


Skulle inte klara en dag utan denna underbara människa!


Tobias, nu igen? Verkligen? :)


Världens bästa Henik och världens bästa Röjje :)


Vi avslutar med denna bilden.. Den säger ganska mycket om min kväll, hahaha..

PUSS

Fastnade hos mamma..

Skulle bara hämta laddaren hos mamma, men fastnade på soffan där.. Hon höll på å baka äppelkaka, som egentligen va anledningen till att jag stannade. Men när den väl va klar så mådde ja mest illa och va inte alls särskilt sugen.. :S
Men nu är jag iaf hemma.. Väntar på att kameran ska laddas litegrann så ja kan börja lägga upp bilderna sen igår. Tar ju 100 år å ladda upp EN bild på bloggen, så ja kommer nog bara publicera ett 10tal här. Men resten finns att hitta på Facebook som vanligt, slänger in en länk oxå.. :)

Jösses ja mår inte bra idag, och sen tampas jag me de förbannade dåliga samvetet sen inatt.. Trots att jag inte borde!
Återkommer strax igen!

PUSS


Knappt levande..

Uhh.. Hur va gårdagen? Skitrolig på själva halloween-festen, men sen lyckades RöjjarN få me mej te banken.. Dålig dålig idé, hur tråkigt hade ja där igår? Fy fan, ja skulle stannat i Klubbstugan.. Åkte hem vid 2 eller va kl va, lite mat på de sen direkt i säng. Finns MYCKET bilder från gårdagen, men ja måste knalla bort te mamma först och hämta laddaren så ja kan lägga in dom i datorn e min tanke..
Drack sprit gjorde ja igår med, trots att det inte var den ursprungliga tanken.. Men de slog inte över! Hör och häpna.. Ja hade bara en sjukt rolig fylla.. Blev varken för mycket el för lite. Skillnaden på igår och alla andra gånger va att igår slutade ja dricka när jag kände att det höll på å bli för mycket...
Ah, måste nog vila lite till på soffan nu..

Nattens fråga: Vem va det som knackade på mitt sovrumsfönster halv 5 för att sedan försvinna när man väl fattar va som händer och går och öppnar? Trött jag blir..

PUSS

Tackar för mej..

Ett sista inlägg.. Jag är klar, ska bara hämta tvätten och sätta på mina lösnaglar, sen e jag redo! Hatar klänningen jag har på mej, hatar BHn jag har på mej.. Böjer jag mej ner för länge så hoppar mina bröst ut. Funkar ju nu när man kan rätta till de snabbt igen.. Men vid 22 ikväll när jag är allt annat än nykter, hur går det för mina bröst då? Aja, den som lever får se.. Jag är redo som sagt, och riktigt jävla laddad.. Va säger ni min liga, ska vi göra detta te den bästa jävla kvällen nånsin? GÖTT.. Nu kör vi, all in! Ses i dimman.. =)

PUSS


(Tar kameran me mej så det kommer MASSOR av bilder imorrn..)


På spriten igår me?

Pink - So what.. Förstås, för att komma i rätt stämning.. Lite sång och lite dans, sjukt glad över att ingen ser mig. Hahaha..

13.40 ramlar det in ett sms från självaste RöjjarN.. Givetvis skulle hon på spriten igår oxå, och det sista jag sa till henne var: "Va INTE sleten imorrn då Röjj, det är INTE okej!" Neeeeejda, de e lugnt.. Vi ses imorrn babe.. fick ja till svar på de. Och som sagt, nu 13.40, sms från RöjjarN:
"Hur sleten?!"

NEJ du, glöm det.. Jag sa till dig, det är INTE okej att va sleten idag. Hon får vila 2 timmar till, sen kommer jag och asar upp henne. Hör du de Röjj, 2 timmar till har du på dej å gnälla och va sleten. SEN kör vi, all in?! Okej? ;)

PUSS

Robin Bengtsson kanske?En fråga, HUR bra va min kille igår i Idol?! Herregud, han har aldrig vat bättre.. Och han har aldrig vat snyggare.. Mmmm :)

Simple man..Well Momma told me
When I was young
Said sit beside me
My only son
And Listen closely to what I say
And if you do this, it will help you some sunny day.

Oh take your time, Dont live to fast,
Troubles will come and they will pass,
Youll find a woman, oh yeah, and youll find love
And dont forget that there is a someone up above.

And be a simple kinda man
And be something you love and understand
baby be a simple kinda man
Oh wont you do this, only son, if you can

Get your lust from a rich mans gold
All that you need now is in your soul
And you can do this oh baby
If you try
All that I want for you my son is to be satisfied

And be a simple kinda man
And be something you love and understand
Baby be a simple kinda man
Oh be something you love and understand

Oh dont you worry
Youll find yourself
Follow your heart and nothing else
And you can do this oh baby
If you try
All that I want for you my son is to be satisfied

And be a simple kinda man
Oh be something you love and understand
Baby be a simple kinda man
Oh wont you do this for me, son if you can
Baby be a simple kinda man
Be a simple man
Oh be something you love and understand.

Godmorgon Sverige!

Har vat vaken ett tag, har sovit så jävla dåligt denna veckan.. Idag när jag skulle passa på och sova ut, ligga i sängen halva dagen, så vaknar jag 9. Hur pigg som helst.. Och då gick ja ändå inte å la mej förrän närmare halv 2 inatt.. Väldigt märkligt.
Orkade inte kolla klart på Sex And The City filmen igår, så de gjorde jag nu.. Slog mej precis att jag kanske har tvättstugan idag, måste nog springa ner å kolla. Vet att det är idag eller imorrn, så ja ber till Gud att det är idag och inte imorrn när jag är bakfull =)

Kl halv 4 kommer syrran och hämtar mej och skjutsar mej till Bromölla. Ska plocka upp världens bästa Sandra på vägen, sen köra hem te Världens bästa Röjj.. Fixa till oss lite och sen till Jennie för lite förfest. Kl 7 (Eller när det nu var?) åker vi vidare te Gualövs klubbstuga för lite Halloween-fest.. :)
Mitt val att vara ängel är väl kanske inte klockrent.. Men i brist på fantasi så blir de ju så.. Aja, blir nog bra..

Tvättstugan va de ja.. Hörs snart igen!

PUSS


Sjukaste?!

Precis "förberett" mej inför morgondagen, med allt som ska göras.. Nu till det sjuka: Jag rakade benen! Haha.. Jag har tokljust hår på benen och väldigt väldigt väldigt lite hårväxt, därför händer de inte ofta att jag gör de. Jag är för lat helt enkelt, speciellt när de varken syns el känns.. Men nu känner ja på mina nyrakade nyinsmorda ben och dom är helt fantastiska! Haha, japp, fantastiska.. Nu ska ja krypa ner i soffan, känna lite på mina ben och slänga igång sex and the city filmen som ja köpte idag. Kunde inte låta bli.. Och jag är svintrött och borde sova nu men ja bara MÅSTE se filmen.. Filmen som Frank älskar, eller? =)

PUSS och gonatt på er!

Ojsan hoppsan!

Hmm, det är väldigt dålig uppdatering idag från min sida la jag precis märke till.. Men efter "shoppingen" på stan så körde jag direkt och lämnade Tilde hos hennes pappa. Sen direkt te mamma där de bjöds på midda.. Och här e jag fortfarande, tänkte kolla på Idol här.. Så ja återkommer när ja kommer hem igen, bara lugna :)

PUSS

Inhandling..

Vi sitter och väntar på Emma och hennes Paug, ska joina dom en runda på stan.. Måste inom schack matt och koll utbudet, och till systemet som sagt för morgondagens dricka.. Sagt te mej själv att jag inte ska dricka sprit mer, för jag reder inte ut de. Men jag är sugen på precis en sån kväll imorrn, där jag inte har koll på mej själv. Det ska inte så långt att jag somnar el liknande, som hänt innan.. MEN jag vet ju precis hur man undviker det! Man äter bra under dagen, vilket ja inte hade gjort sist. Sen dricker man S A K T A, inte häller i sej.. som jag oxå gjorde sist..

NU: Stan!

PUSS

En stor blogg?

Farzad (Haha nu har ja tom lärt mej att stava tills hans namn utan att behöva tjuvkika.. hur det uttalas är ett annat senare problem..) som bloggar på 1000apor.se (som sagt) skrev ett jävla bra inlägg onsdagen den 22e Oktober kl 18.02. Rubriken lät: Farzad: Tecken på att din blogg är stor
Han skrev: "Du VET att din blogg är stor när du får negativa kommentarer i din blogg, konstant. Alltså att folk, trots att de inte gillar dig, ändå går in på din blogg. Det är mönstret jag ser i alla stora bloggar.
Folk engagerar sig i att hata dem."
.. Japp, så skrev han..
Så nu ska ja traska bort te systemet och köpa den dyraste jävla skiten dom har där, och imorrn ska ja fira genom att dricka upp de. För min blogg är stor, det har Farzad (åter igen utan att tjuvkika) bestämt..

HÖRDE NI, MIN BLOGG ÄR JU FÖR I HELVETE STOR! Vem vill fira me mej? YEJ :)

Världens bästa!

Jag har aldrig nånsin haft problem med att sova länge, aldrig.. Idag vaknade jag första gången kvart i 8, lyckades efter många om och men somna om till tjugo över 9. Men sen gick de inte längre, sen va ja pigg.. Låg kvar en stund och kollade igenom exakt hela min mobil! Bilder, filmer, gamla sms m.m.. Vid 10 gav jag upp och asade mej ur sängen. Och nu sitter jag här, pigg av nån konstig anledning.. Tilde sover fortfarande, såklart.. Dock tänker jag gå in och väcka henne när ja skrivit klart här. Måste passa på å få så mycket kvalitetstid som möjligt med min Pärla innan hon åker te sin pappa..
Hon ska va hos Markus nu 2 helger i rad, för han och Anna åker te Egypten (eller va de va) om 2 veckor. Därför måste hon va där 2 helger i rad, annars hade han inte fått träffa Tilde på 3 veckor. Det är ju ganska lång tid, och inget han va sugen på.. Helt förståligt. Dock kommer jag få sakna henne massor istället, för vi ses ju knappt på vardagarna med tanke på att jag jobbar så långa dagar.. Helgerna e enda gångerna vi kan umgås och mysa. Men men..

Jaja, väldigt intressant inlägg må ja säga.. hmm.. Nu ska ja logga in på min internetbank och kolla hur mycket pengar som ramlat in. För nån lönespec har ja ju som vanligt inte fått, så kan inte dubbelkolla nånting heller.. suck.. 12 vab-dagar förra månaden, det lär synas idag.. fy fan..

PUSS

Äh, palla!

Sista inlägget för kvällen.. Kryper tebaks te soffan och mitt täcke nu, detta håller inte.. Fryser ihjäl snart för tusan! Orkar inte ens engagera mej å skriva nåt spännande nu.. dåligt humör.. blä..

Gonatt!

Ingen bra idé?

Sitter och kollar på S.O.S Gute, aldrig sett de innan.. Ganska intressant program. Ligger insvept i täcket, det är typ 10 grader här inne känns de som.  Hungrig som ett as är jag med, men finns ingenting här hemma.. Skulle handlat efter jobbet men glömde helt enkelt bort de. Iaf, S.O.S Gute.. Kom på att ambulansförare skulle ju kanske kunna va ett jävligt roligt yrke.. Sista tiden har ja snöt in på journalist, att jag ska börja plugga till det.. Men måste kolla upp de lite närmare om jag och Tilde måste flytta på oss då eller vi kan stanna här med familj å vänner.. Ambulansförare får ja lägga ner igen kom ja på, hatar blod.. Blir vit i ansiktet varenda gång tilde ska ta en spruta och jag får kolla bort.. Mår illa av å befinna mej på ett sjukhus.. Ambulansförare, jaja, bra idé Jennie.. Hmm..

PUSS

Heeeeeelg!

Slutade en timme tidigare idag, inte alls fel såhär på en torsdagseftermidda.. Nu håller jag helg, och ingen annan än jag är gladare för de :)

Tilde sitter me sin Bappe och snuttefilt inne på sitt rum och skriker mamma.. Vet inte vad hon vill, men jag vet att det är bäst och kolla efter så inte den lilla damen blir arg på sin mamma :)

PUSS

En sista..

Detta blir sista inlägget för idag, jag är dödstrött.. Jobbar bara imorrn med, sen håller jag helg. Då ska vi blogga sönder den här satans bloggen, eller hur? =)

Lördag e det halloween-fest i Gualövs klubbstuga som sagt.. Ja har fortfarande inte hittat nårra kläder å ha på mej, lägger snart ner skiten. Köper nån peruk och drar på mej sen får de va bra, trött på maskerader..

Vi hörs igen imorrn!

PUSS och gonatt

Hur gammal?Haha Fia sitter på en jävla massa gamla bilder.. Detta är julen för snart 2 år sen, när jag är gravid i 4e månaden. Haha nu till frågan, hur fan ser jag ut? Haha.. Dessutom ser jag och Centrum kära ut! Haha.. Så mörkt hår, why??

Ingen bra bloggdag..

Hemma från jobbet äntligen.. En helt sjukt SEG dag idag, trodde aldrig den skulle ta slut. Och det är hela dagen imorrn me innan man får hålla helg.. Skjut mej!

Idag e ingen bra bloggdag, hemma sent från jobbet, tvn tar upp min tid mellan 20-22.. Både bonde söker fru och Grey´s anatomy idag, onsdagar är min tv-dag :)

Men nåt inlägg till ska ja nog kunna skrapa ihop idag =)

För övrigt har Dus satt ihop en lista va som e okej och blogga om..
 1. Tilde (Det uppskattar han massor!)
 2. Mitt jobb
 3. Festerna jag går på
 4. Min liga

Japp, detta tycker han e okej och blogga om.. Jaha ja, skönt att jag har en bloggcoach som kan säga va ja ska blogga om.. Hmm, eller?

PUSS


Alldeles för långt, förlåt..

Låg på soffan och halvsov, slötittar lite på Livvakterna.. Har sett filmen massa gånger, och den är faktiskt bra. Men jag är slut efter jobbet idag, R frågade Johanna om jag var effektiv. Klart som korvspa att jag är, det är jag alltid.. När ska han förstå det? :) Jobbet iaf, det var en krävande dag.. Man mådde ju inte helt 100 när man gick därifrån direkt.

Skitsamma, ja skulle komma till att ja låg å halvsov på soffan, och kom och tänka på min helt underbart fina dotter som ligger och sover inne i hennes rum.. Så låg jag på soffan, och bara tänkte på hur fin hon är, hur underbar hon är. Och hur söt hon är när hon ropar MAMMA så fort jag lämnar rummet hon befinner sej i numera.. Jaa älskling? ropar jag tillbaks... Sen en lång tystnad.. MAMMA kommer de sen igen... "Jaaaa Tilde, mamma är ju här".. Lång tystnad igen.. MAAAAMMAAAA... Så då går ja tebaks till henne, frågar igen "vad ÄR det Tilde?" och ångrar genast att jag lät så barsk. Då spricker ungen upp i de största leende man nånsin sett, likadant varenda gång.. Man ser hennes små tänder, 6 st.. Och stora gluggar mellan varje? E de allt hon ska få efter mej, fula tänder? Hon är så lik sin pappa att det är skrämmande.. Måste leta upp en bild på honom och publicera en på henne och en på honom här jämte varandra.. Så ska ni få se! Dessutom har dagis bett om en bild på Tilde och hennes pappa ihop, och jag i min tur har sagt te Markus om detta både 4 och 5 gånger. Men än har jag inte fått nån bild att ge dagis.. Nu orkar jag inte tjata mer.

Iaf, jag kom på hur mycket jag älskar om min bebis.. Så ja va tvungen att gå in till henne. Bara titta lite på henne.. Öppnade dörren försiktigt, blir stående och lyssnar på hennes andning. Smyger sen fram te sängen, har med mig mobilen att lysa med så ja ska se henne riktigt i de svarta rummet.. Och där ligger hon, världens bästa Pärla! Utan en tanke på att hon räddar mig om dagarna.. Hon tar mej ur mina deprimerade tillfällen, min ensamhet, när jag bara vill krypa ner under täcket och böla. Då räddar hon mig.. Genom att lite, som hon sällan vill göra. Eller genom ett leende, eller genom en blöt puss, eller bara genom att hon skriker mamma när jag lämnar rummet.. Hon är mitt ALLT! Jag kan inte se ett liv utan henne, jag skulle inte fixa det..

Där står jag, återigen tårögd och tittar på mitt barn som sover.. Jag klappar henne lite på kinden, böjer mej fram och pussar henne lätt på kinden. Hon luktar gott, jordgubb. För hon är nybadad.. Plötsligt slår hon upp ögonen och tokstirrar på mej.. Efter 2 sekunder säger hon: "Mamma?" och sträcker som vanligt upp armarna mot mej.. Jag tar upp henne, min fina, och hon borrar in sitt ansikte i min hals.. Drar in hennes doft igen, hon sover redan igen.. Jag lägger försiktigt ner henne i sängen igen, pussar henne på kinden och viskar: "Tack min fina, för att du finns. Jag kommer aldrig lämna dej.."

Gonatt!


Rättelse..

EDIT:

Jag klickade mej in på http://www.1000apor.se/ för att läsa bloggar och ser att Calle har "kastat ut" sin bror Niklas från sajten. Eller äh, jag fattade de mer som att Niklas slutade självmant. För att kunna spendera mer tid med sina barn på kvällarna.. Skitsamma, va inte dit ja skulle komma.. Niklas skrev om en blogg som hans fru tipsade om:
http://vimmelmamman.blogg.se/ Jag klickar mej in och läser, och precis som Niklas säger så blir man fast. Hon skriver inte bara humoristiskt, utan även väldigt intressant och trevligt.. Hon verkar va en sjukt bra tjej, som tar sitt ansvar för samhället och är en god mamma/fru.. Och vad läser jag, hon har fått cancer?! Vart fan håller rättvisan till i de här landet?

Jag säger det igen: http://vimmelmamman.blogg.se/ LÄS!


(Bild lånad från vimmelmamman.blogg.se)

Bloggar jag läser!

Nu kör vi..

Den första blogg jag klickar in mig på när jag kommer hem är http://finest.se/katrinSchulman
Jag älskar sättet hon skriver på, hon är så sjukt ärlig! Tycker hon nåt så säger hon det.. Ibland kanske hon trampar nån på tårna, men va fan då da? Det är ju uppriktigt det hon skriver iaf.. Väldigt få gånger går hon över gränsen, oftast balanserar hon precis gräsen och jag älskar det. Blir alltid ett jävla liv över hennes inlägg, och hur roligt är inte sånt ?Haha nej, mer Katrin Schulman (eller ja, numera skild och heter Zytomierska) åt folket säger jag bara! :)

Fortsätter med http://kenzas.se/
Egentligen skriver hon inte särskilt underhållande alls, tilltalar inte mej ett dugg.. Men denna lilla tjej är så sjukt vacker och lägger upp mycket bilder. Så ja måste helt enkelt klicka mej in där iaf nån gång om dagen :)

http://storstadspojken.se/
Denna bloggen började jag läsa när Blondinbella sa att hon skulle ta en blogg-paus, endast för att det är hennes pojkvän. Skit mycket trams om hajar och andra helt ointressanta djur.. Men jag är som alla andra, jag klickar mej in där då och då för att kolla om han nämnt nåt intressant om tjejen bakom Sveriges största blogg helt enkelt :)

www.1000apor.se
Både Alex och Calle Schulman bloggar där, finns det några som e roligare? Njaa, förmodligen inte.. Även deras mindre kända bror Niklas bloggar där, oxå rolig faktiskt.. Utan att han själv fattar det :) Nu försöker jag klura ut va de andra bröderna heter som bloggar där, måste klicka in å kolla................. Ramin & Farzad Nouri heter dom! LÄS den bloggen med, den är oerhört underhållande.. Hög klass!

http://egoina.blogg.se/
Vet inte om jag ska räkna henne som kändis el inte, haha.. Egoina är iaf rolig, som jag nämnt här i bloggen innan. Så ett besök om dagen hos henne är självklart :)

http://catya.blogg.se/
En anonym blogg, men en väldigt underhållande sådan faktiskt..

http://kissie.blogg.se/
Sjukt provocerande liten snorunge egetligen, som inte har nånting vettigt å säga.. Sitter här och försöker komma på varför ja ens läser, utan att lyckas. Tror jag slutar from nu faktiskt..

http://sassiestyle.blogg.se/ 
Världens bästa Sandra! Klart jag läser hennes blogg, varje dag :)

http://lattemammajohanna.blogg.se/
Johanna Razz blogg besöker jag oxå minst en gång om dagen.. Klockren tjej! :)

Och sist men inte minst.. http://whataboutanna.blogg.se/
Tildes pappas flickväns blogg.. Tro de eller ej, men den läser jag faktiskt oxå varje dag. Markus har Tilde typ 5-6 dagar i månaden, och jag övriga 25 dagar. Vilket resulterar i att dom helger hon är hos Markus så blir jag stimmig. För jag har inte koll.. Jag är helt ÖVERTYGAD om att Markus sköter de där exemplariskt, inte därför ja blir stimmig. Utan för att jag inte e van vid å va ifrån henne så "långa" perioder, dessutom vänjer man sej aldrig. Iaf, så framåt lörda eftermidda där kan jag oftast inte hålla mej längre, utan måste skicka iväg ett sms och kolla hur Pärli mår. I 9 fall av 10 så svarar inte han på de, vilket alltid gör mej lika förbannad. Men jag sväljer det, orkar inte tjabba.. Så då har jag kommit på att Anna oftast pratar om hur Tilde har det och vad dom gör i sin blogg, när hon e där. Så när Markus inte svarar så kan ja kolla in på hennes blogg, men nu har de blitt att ja läser den varje dag ändå.
Trodde inte att hon.. tog till sej Tilde så, och inte såg henne som en belastning som kom på köpet när hon och Markus blev tillsammans. Men jag inser ju efter en del läsande att Anna faktiskt tycker om Tilde, och e så snäll och go mot Tilde som det bara går. Jag vet inte varför jag trott motsatsen i för sej, men ja.. Fel har jag haft iaf, och det är jag glad för. E sjukt glad över att Pärlan har så mycket människor i sitt liv som bryr sej om henne.. Sagt de innan och säger det igen, Anna ska ha en STOR eloge!
Sjuk detalj dessutom att Anna såg Tilde före Markus gjorde efter förlossningen.. Hur gick de till, dom va inte ens tillsammans då? Ja, klura på den.. :)

Haha fan vilket sjukt långt inlägg de blev, va inte meningen.. =) Har ni några andra tips till mig? På roliga bloggar? Klart ni har sötnosar.. Bring it on!

PUSS

Vilka bloggar?

Jag ska sätta ihop ett inlägg snart om vilka bloggar jag läser varje dag, både kända och privata.. Och så en liten egen kommentar om dom. Men först måste ja äta lite bara.. :)

PUSS

Haha hur rätt?

Som jag sa, ett jävla liv.. Haha.. Ibland blir jag tom imponerad av mej själv :)

Gonatt!

Blåser de inte lite väl nu?Ja vet inte jag, men känns inte som orden "Jag är ledsen" har kommit lite väl många gånger ur Dus mun sen han kom till Malmö? Jag vet inte vad som har hänt med honom.. Eller jo, det vet jag. Jag vet precis varför han är så psykiskt instabil.. Han fokar på fel saker, det har han alltid gjort. Ni ska veta att denna kille är det mest känslofyllda ja mött. Blir han ledsen så blir han så sjukt ledsen, är han glad så skiner han värre än solen själv. Och blir han arg.. Ja.. Då blir han verkligen galet arg! Han klarar inte av å bli provocerad, så de måste vat väldigt tacksamt för Gais-publiken att håna honom från läktarn. Det rann över helt enkelt, som det ofta gör med honom.. MEN, jag vill säga en sak Dus:
Börja FOKA (focus) på rätt saker nu för fan! Om du vill va kvar.. Låt inte en jävla tjej sätta dej i obalans, det är inte okej! Och det är ännu mindre okej när det är en tjej som inte förtjänar dej.. Hon gör dej ALLTID mer ledsen än glad, vi har ju gått igenom detta 100 gånger. Detta är den hemska sanningen, välj och fortsätta blunda om det känns bra..

(Vet att han läser min blogg, och nu kommer de väl bli ett jävla liv igen.. Men va fan, nån måste säga sanningen!)

Jajaja, samma tragg..

Hur trött? Och nu ska jag ställa mej å göra mat, även te morgondagen.. Helvete! När jag blir rik (eller får en rik kille) så e de första som ska "investeras i" en person som ser till att maten står på bordet när man kommer hem. OCH som gör mat man kan ta mej sej te jobbet dagen efter.. En kock e de nog ja eftersöker ja.. Jävlars va skönt!

PUSS

(Otippat förresten att de skulle komma typ 2 frågor trots att jag har flera hundra läsare.. HUR rädda blev ni över att jag sa att jag spårar alla IP adresser.. Helt löjligt roligt.. haha..)

En frågestund kanske?

Nu tänker jag gå och lägga mej, faktiskt.. Den här tröttheten jag ligger inne me numera är inte okej. Imorrn när kl ringer kvart över 6 kommer ja ligga som ett kolli i sängen och vilja ta livet av mej. Måste ringa läkaren imorrn och få en tid, så får dom kolla allt möjligt skit på mej. Sen måste jag börja röra på mej mer.. Men problemet e ju att ja e hemma 18.30 varje dag, kastar i Pärlan lite mat och sen direkt me henne i säng. Sen e jag ju fast här i lägenheten, så när ska ja hinna röra på mej egentligen? Helgerna? Jo, enda alternativet.. Aja.. Skitsamma, får ta tag i de när tiden finns.. fan..

Jaha, va säger ni om en frågestund förresten? Som jag svarar på imorrn när ja kommer från jobbet? Hur låter de? Ingen aning om de e nåt ni föredrar.. Men kan ju droppa idén iaf. Ni skriver en kommentar och frågar nåt, antingen undertecknat med namn eller anonymt (Anonyma frågor brukar ju ni sölvesborgare va bra på i vanliga fall.. Å ja jag vet att ni e från sölvesborg för ja kollar alltid upp IP adressen..) Haha nu kommer ja inte få en enda fråga bara för ja skrev så.. Fegisar!

Skitsamma, vill ni fråga nåt så har ni chansen nu. Ända fram tills 19.00 imorrn.. Ja lovar att svara och publicera precis allt. Varsågoda! =)

PUSS och gonatt

Kiiiiiiiina..

Nu snackas det om Kina-mat, HUR lycklig gör det mej? Mmm :)

Jag borde blogga bättre idag, me tanke på att detta e en av sista dagarna innan ja lämnar iväg min dator.. Förlåt men jag har verkligen INGET roligt å berätta, det är oerhört tragiskt. Hoppas ja har fått tebaks datorn te nästa helg, för då lär ja ha en hel del å förtälja.. Efter den stundade halloween-festen som Fia, Carro, Nord och Hockey har ordnat. Inte dumt alls.. Dock får ja som vanligt en sjuk jävla panikångest över att man ska va utklädd, e inte alls för det faktiskt.. Tycker det är onödigt. Men men, e de fest så e de.. Bara å gilla läget, och med tanke på sällskapet så kommer ja nog gilla läget MYCKET nästa helg.. ;)

PUSS

Ekohallen..

Precis hemkommen från Ekohallen, fick panik på min döda blomma i sovrummet så tyckte det var dags att köpa en ny. Nu med en gång.. Och de enda ja kunde komma på som har blommor en sönda va just ekohallen, så det fick de bli. Nu är det snyggt och fint i sovrummet igen :)

Jaha.. Mycket mer har ja nog inte att berätta just nu, hmm.. Ska traska bort te mamma snart tänkte vi, de va ett tag sen Tilde träffade sin mormor.

PUSS
Tildes absoluta favoritsysselsättning.. Titta på folk på gatan från balkongen :)


HUR långt hår? Fia kunde tom göra flätor på henne igår, haha :)

Hmm, aja..(Notis till mig själv.. Precis den här kroppen vill jag ha, varken mer el mindre nånstans. Tack! )

Spelkväll!

21.30 ramlade Fia, Tobbe, RöjjarN, Bell, Björn, Hockey och Hällgren (sandra me efter en stund)  in genom dörren.. Alla mina fina! Monopol stod på schemat, och jag va ju tvungen att bevisa min överlägsenhet. Men sen kom dom me nån nymodernt jävla skit som ja till en början inte fattade mycke av.. MEN ska tilläggas att Hockey fick lämna spelet först, tätt följd av Fia.. Kvar satt jag, tobbe och björn.. Slutade dock med att vi gav upp, kändes som ett evighetsspel.. Visst Björn hade kanske liiiite mer pengar än mej och Tobbe. Men de gills inte, ger man upp så ger man upp.. Då blir de helt enkelt lika :)

Nu är jag så trött så ögonen går i kors på mej, så ja tror ja intar ryggläge from nu..

TACK alla söta för en jätte jätte trevlig kväll!

PUSS och gonatt

Jada..

Vilken sjukt seg och meninglös dag, har bara vat här inne å lekt konstiga lekar me tandborstar hela dagen.. Nej, inte jag som bestämt de. Utan den lilla Fröken Karlsson.. Fia och "min kille" kommer sen, efter middan. Likaså Röjje och Björn.. Sandra joinar sällskapet så fort hon slutat jobba me.

Sitter i mina snygga Mff-brallor, frågan e om ja ska orka ta på mej nåt vettigare.. Nej, antagligen inte..
Har inget vettigt heller att skriva om som ni kanske märker..

Vi hörs sen istället!
PUSS

Nu så.. Äntligen!

Nämen kolla va jag har lyckats åstadkomma efter en jävla massa pill.. Ett gäng bilder från förra lördan, ojojoj.. :)


Röjje va inte på topp denna kvällen :)


Charlotta höll på å välja kläder, smink och hår till FÖRBANNELSE.. Men vi tycker om henne ändå :)


Rebecka och Fia va me där..


Tindra joinade ligan.. =)


Fixades det lite? Haha..


Två underbart härliga tjejer!


Lotta blev aldrig nöjd, haha..


Mmmm...


Röka bör man annars dör man..


Skeptisk? =)


Haha hur snygg är du här älskling? Haha..


Razz använder väldigt mycket händer när hon förklarar något.. :)


Kärlek :)


Björn tittade förbi.. Och Fia ser nöjd ut! Haha..


Härliga tjejer!


Som sagt, handrörelser.. =)


Världens bästa Henrik lyckades oxå hitta hit..


Hur mycket älskar jag er? :)


Hur dålig outfit-bild? Skärpning =)

PUSS

Hur trött?

Tilde stimmar omkring här hemma, oerhört rastlös.. Hennes mamma e trött som få, vet inte om de e veckans sjukdom som fortfarande ligger å jävlas me mej i kroppen. Pigg å kry är jag dock inte.. Sen den här tröttheten e ju sanslös. Fattar inte varför ja e så trött, jämt.. Tror en hälsoundersökning hos farbror doktorn sitter på sin plats, detta är ju inte okej..

Ska hoppa in å ta en dusch snart, snygga te mej lite.. Snackas ju om spel och mys kväll ikväll med ligan, då behöver man ju inte se ut som nåt katten släpat hem. Eller? :)

Nej.. dags för lek igen... Suck.. Men nånstans så älskar jag det :)

PUSS

(Notis till mig själv, sjukt snyggt med vita långärmade tröjor på killar.. mmm...)

Dusan..

Kom och tänka på Dus igår när ja gick och la mej.. Vet egentligen inte varför. Eller jo, det vet jag ju, för att jag saknar honom såklart. Kom och tänka på hans ögon, hur mycket man kan avläsa i dom. Och hur enkelt det är..
Man ser precis allt, e han ledsen syns de långa vägar. E han arg syns det ännu tydligare.. E han glad så ler han med hela ansiktet, framför allt med ögonen. Och leendet han har som smittar av sej på alla andra.. Han är alldeles för snäll egentligen, och han låter folk (läs: hon) köra med honom. Inte okej.. Inte okej..

Nu behöver ni inte komma me kommentarar i stil med att de låter som jag är kär i honom, för de e bara löjligt. Jag räknar honom som en av dom som ligger mej absolut varmast om hjärtat, och kommer alltid göra.. Oavsett va som händer! Så nej, jag är fortfarande inte kär i honom, jag saknar bara Dus så mycket att det gör ont i mej.

Men tack ska du ha, för att du inte fixade konkurensen, så du va tvungen å hitta på både de ena å de andra.. Nu har ja de äntligen svart på vitt.. Jag hade inte tänkt ta honom ifrån dej direkt! Och du ska inte tro att jag ger mej så lätt..

PUSS

Paus för levern?

Det har faktiskt inte blitt ett sånt sjukt ras bland mina besökare som ja trodde de skulle bli med tanke på min (ofrivilliga) frånvaro.. Nejda, ni finns kvar.. Er kan man alltid räkna me, de e skönt :)

Yazmina eller va fan hon nu heter åkte äntligen ut ur Idol, som jag har väntat.. Tack! Robin hängde dock löst, de e ju inte okej.. Inte okej alls faktiskt. Hur nervös?! Larvigt..

Syrran har lämnat mej.. Kvar sitter jag med mitt mörka choklad och ett glas vin. Mmm.. Min lever skulle få en paus denna helgen, men ett glas vin eller två kan väl inte räknas heller? =)

Imorrn snackas de om myskväll me massa spel.. Det låter underbart i mina öron. Med alla mina bästa :)
Ja jobbar just nu på å försöka få in bilderna sen i lördes i datorn.. Verkar gå bra för mej, eller? Hmm nja.. Men jag SKA ha löst det innan den lämnas in på månda. De LOVAR jag er..

Nej, en film på detta? Ja, de låter bra.. Sjukt trött i ögonen, men kan INTE gå å lägga mej kl 23 en freda. Inte okej..

PUSS

Sammanfattning, eller?!

För tillfället e min dator hemma igen.. Men bara över helgen, och med nåt konstigt tangentbord vid sidan om. MEN de viktiga är att jag iaf kan blogga, mer än va man kan säga att ja gjort innan i veckan.. fy fan..

Flera gånger har ja legat på soffan och funderat över livet och kommit på att JA, de måste ja skriva i min blogg.. Rest på mej, men halvvägs bort dit datorn brukar stå har ja kommit på att ja inte alls kan blogga. Svårt å beskriva hur oerhört irriterande de varit.. Men men =)

Igår låg ja på soffan och lyssnade på samma låt om och om och om igen.. i TVÅ timmar! Nix, ja ljuger inte.. Ja lyssnade på samma låt i 2 timmar. Lars Winnerbäck -  En svår och jobbig grej.. Hamnade längre å längre ner i skiten, ett tag va ja tom nära å börja böla.. Men då kände ja att de va nog, att de va dags å skärpa sej.. Stängde av den helvetes låten och satte på en bra Beck-film istället.. Skärpning för fan!

Precis slängt i mej tacos me syrran.. Ska kolla på Idol snart.. Robin, mmmm.. =)

Osammanhängande text de här tykcer ni? Hahaha ja, det tycker jag me.. But I´m back, de e de viktigaste.. Eller ja, egentligen e ja ju bara tebaks över helgen.. Sen ska den in på lagning.. Så va säger ni, ska vi göra detta te en för jävla bra helg? Ja, de gör vi.. :)

PUSS så länge

Me i matchen igen?

Fan, jag vet inte riktigt varför ja gnäller jämt.. Jag har det ju bra, oerhört bra egentligen. Jag har ett jobb ja trivs med (äntligen), jag har en sjukt underbar dotter, jag har en stor och bra familj, mina vänner är HELT underbara på alla dess sätt. Vem har sagt att jag behöver en pojkvän? Nej precis.. eller? Hade de inte vat ganska härligt att vakna jämte nån varje morgon? Eller ha nån att laga mat till som inte bara vill ha köttbullar och brocolli? (Tildes favorit..)
Ja kan längta efter småsaker.. Som att köra å handla ihop, planera kvällens midda ihop. Eller bara få ett sms nångång då å då som gör att man vet att man e älskad.. Detta mina vänner e gnäll, inget annat.. Ja klarar mej själv, ja behöver ingen pojkvän.. Ja leker bara me tanken, hur de skulle kunna va.. Tiden får utvisa min framtid.. Eller nåt..

Jaha, mamma säger att man måste byta hela mitt tangentbord.. Ingen billig historia, hmm.. Såklart! Fram tills vi bestämt vilket som e bäst å göra så har mamma tagit hem ett externt (heter de så?) tangentbord som ja kan ha så länge, så ja iaf kan använda datorn tills vi bestämmer vem vi ska lämna den till för å komma billigast undan...
Trött ja blir..

Skitsamma... Ikväll får ja tebaks min dator, så mitt bloggande e igång igen då.. AHH va skönt de ska bli :)

PUSS så länge

(Helgens bilder kommer antagligen oxå då, senast imorrn.. gött..)

Still sick..

Mamma ska ta med min dator till jobbet imorrn, så kan förhoppningsvis nån där fixa den.. Förstår ni att det gjorde min sjuka dag lite lite bättre? Yej :)
Övervägde jobbet imorrn, men inser att så inte kommer bli fallet.. Torsda däremot, är jag tebaks igen. I den bemärkelsen, hahaha.. Oerhört roligt, och oerhört internt jobb-skämt.. "I den bemärkelsen" Haha..

Har iiiinget roligt å säga idag, har bara legat å tyckt synd om mej själv i sängen.. Förutom imorse, när dagis ringde vid 8 och frågade om ja glömt fotograferignen där. Japp, de hade ja.. Så fick väcka Pärlan, snygga te henne lite och sen köra henne te dagis lite fort.. Där va hon te 12, så hennes mamma skulle få vila lite tyckte personalen.. Dom e för underbara..

Nej, ja tror vi säger så.. Hålla alla tummar imorrn för att killen på mammas jobb ska få igång min dator :)

PUSS

(Har ett gäng bilder från helgen me som ligger å väntar, lägger upp dom så fort min dator e hel igen. Om den nånsin blir de vill säga.. Hmm..)

En sak te..

Och förresten, du som va gaaaanska häftig och lämnade en kommentar anonym (hur feg?!) om att jag är en hora som knullar allt i min väg? Till dig har jag en sak å säga:
SKJUT DEJ SJÄLV! För du har ingen susning om nånting.. Patetiska helvete! Har sex med en och samma person, så sluta du va så satans bitter för att du e ful och inte får ligga istället..

Tack för mej!

Oj, nämen Hejsan!

Asså det här med min dator driver mej te vansinne snart! Förstår ni hur oerhört irriterande de är? Jag är nästan löjligt beroende av den.. HMM..

Aja.. Lördan. SJUKT trevligt på förfesten hemma hos mej, betydligt tråkigare ute dock. Skulle gjort som vi tänkt från början å stannat hos mej hela tiden.. Fredes va me riktigt skoj, en bra förfest hemma hos mej även då. De va då incidenten me datorn hände, när Elvis trillar av dator-stolen och häller en hel grogg över tangenterna. YES..!

Så jaha.. vad mer da.. Sms igår, högst oväntat. Med tanke på att det ramlade in 00.30 misstänkte jag att alkohol fanns med i bilden. Ja, trots att de va sönda ja! Givetvis hade jag rätt, känner honom innan och utan. MEN, de där smset har ja väntat på. Länge! Tro mej.. Och de va som om en stor sten lyftes från mina axlar. Han har varit och kommer alltid vara speciell.. Oavsett allt jävla skitsnack DU slår i honom!

Gick hem från jobbet idag, mår inte alls bra.. Nåt virus som intagit min kropp känner jag, pallar ingenting. Och har sådär härligt ont i varenda muskel som man har när man har feber.. Synd, för ja e inte alls sugen på å va hemma. Ja älskar för tillfället mitt jobb... Men ja ska nog snart va på benen igen.

Nu rundar jag av för idag, återstår å se när ja uppdaterar nästa gång. MÅSTE fixa min dator.. MÅSTE!

PUSS på er så länge

Fylle.. eller?

Haha blev alla utom ja ganska fulla igår? Haha, hur mår du idag Johanna lilla? =)

Fan va trevligt de va igår.. Ja hade kunnat sitta där hela kvällen, istället skulle vi ut å bete oss för att sedan åka hem typ en timme senare.. Herregud.. Hade en känsla av att Razz skulle va en jävla bra tjej, å de va hon me.. Å de va skitkul å se Charlotta igen. En bra kväll helt enkelt :)

funkar min dator? ehhh nej.. fan.. hatar de..

Funkar min dator?

Så trött jag blir.. Min dator funkar inte, för de va nån som hällde en grogg över den igår. Underbart sånt, jag är ju inte alls beroende av min dator heller.. Därför de inte kommit nån blogg förrän nu.

Igår va en lyckad kväll (om man bortser från att ja måste köpa ny dator) och Altona va faktiskt roligt för en gångs skull. Syrran dummade sej liiite och skulle lägga sej i liiiite.. Men de e väl sånt man får ta när man springer på lammköttsställen..

Haha Röjjes gästblogg igår.. haha fan va ja skrattade nu när jag läste de.. E Tobbe min nya kille tror ni? Haha nej, de tror ja nog inte.. Eller e du de Tobias? =)

Dom dummade sej lite på min msn igår me.. Frank pratade me min mamma, Fia pratade me min chef.. Ja jösses..
Nej ikväll blir de lugnare.. Ikväll e de bara jag, razz och lotta.. Eventuellt Fia me. Inga jävla karar som inte kan bete sej.. tack å lov.. Neeeej, om man skulle ta å hoppa i duschen nu.. Börja förbereda sej så smått :)

Så ja, som ni förstår kommer de antagligen inte mer inlägg idag. Om inte min dator helt mirakulöst väljer att fungera igen, men de tror ja knappast..

Därför avslutar ja nu me å säga att för andra helgen i rad så har ja vaknat utan ångest för mitt sängsällskap.. Underbart! :)

PUSS

RöjjarN gästbloggar!

Yeaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, detta är min blogg nu..........
Karatefylla på HÖGSTA volym....känner du igen de Tessssssssssssss .
NU kommer Tobbe ( Jennies kille) och stänger av...
Hmm,,,,, idol in my asssss.!
Jag vet vem som vinner, jag är påläst!

så var det detta om mina bröst ..
Fråga 1 : Yes. det är silikon bröst.
Dom kostade 40 000 kronor  & min älskade pappa bidrog med det mesta.
JAg älskar honom.
Något mer ni ville veta?
Var?


Jaaaaaaaaaaaaa. i någon gränd i Malmööööö stad. Hahahhahahahahaha

Verkar de bli myyyssss nu .
Har min kille blivit full .? Usch, baby dååååå.
Vad alkohol kan göra en lustig.

Men JENNIE, bäddar du för två???
eller var faaaaaaaaaaaaaaaaaan ska Tobbe sova?


Jag får inte skruva UPP, liten blick från ligan. oj då.
Fia sluter snart upp, MED SIN NYA POJKVÄN.
MOhaha. oj vad jag hatar det ordet. meningen.. bla bla... MOhahahha
Usch

Nu gör vi kvällen.

Over and out.
& förresten, läs Jennies blogg imorgon.

Ångest... blab la..Men ÄNDÅ .
Sk a hon köra en dubbel . Därför älskar jag henne!
Jag KÖR ALL IN.

heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Läsarrekord..

Va fan, vi hade ju läsarrekord igår.. Har ja glömt säga de? Dåligt av mej.. =) De hade vi iaf.. Haha...

Upp och hoppa, ligg inte och dra dej.. DU OCH JAG måste fånga dagen..
Haha fan va mycke skitmusik de ligger på den här datorn.. aja.. Nu stannar jag för idag, kanske en fylleblogg? Nej.. Nej.. ingen bra idé Jennie.. Hur gör vi me mobilen? Lämnar ja den hemma? Va säger ni? =)
Ha en fortsatt underbar kväll.. Så ses vi kanske i dimman som sagt  ;)

PUSS


En gammal outfit-bild.. Men de får gå.. :)

Kör vi nu?

I vanlig ordning kör jag lite Pink för att komma i stämning.. Markus har precis vat här å hämtat Pärlan. Min lilla tjej ska va borta ända tills på månda.. Hur ska jag överleva? Vem ska nu bota min söndagsångest? Hon e ju bäst på det.. Ska jag behöva sitta här ensam och tycka synd om mej själv på söndag? Fy fan.. Min älskade lilla bebis! :,(

Skitsamma.. Har precis öppnat min första cider (notera spritens frånvaro, yej..), spelar SO WHAT så högt ja bara kan.. Ja jag dansar och sjunger lite med, känner liksom att detta kommer bli en bra kväll.. Ja det känner jag, GÖTT :)

Ses vi i dimman? ;)

PUSSI got a brand new attitude
And i'm gonna wear it tonight

I wanna get in trouble
I wanna start a fight

So so what?
I'm still a rock star
I got my rock moves
And i don't need you
And guess what
I'm having more fun
And now that we're done

I'm gonna show you tonight
I'm alright, I'm just fine
And you're a tool
So so what?
I am a rock star
I got my rock moves
And i don't want you tonight

Vänta lite bara..

Snart.. snart.. :)

Godmorgon?

Har vat uppe en timme nu.. Tagit en dusch och ätit lite frukost. Pärlan sover fortfarande.. Så ja passar på å göra mej i ordning innan hon vaknar :) Hur bra unge har jag, egentligen?

Ska traska ner till systemet sen för att fylla på förrådet te helgen.. Och bortom mormor med på lite kaffe, så ja kan döva mitt dåliga samvete. (Yes, ibland har tom jag ett samvete..)

Tydligen ska ja hämta lillasyster i Bromölla me.. suck.. Hon tror jämt att ja bedriver nån slags taxiverksamhet..

Haha sms från RöjjarN (notera tiden) 04.38:

"Haha, är jag uppe tidigt? Eller? Snart fest :) Puss"

Haha, älskar att vakna av ett sånt sms.. haha kl är tjugo i 5 och allt hon har i tankarna e fest... underbara människa! :D

PUSS

Vilken härlig helg det kommer bli..

Haha vilken helg jag har planerad helt plötsligt.. Nice :)
Imorrn ska jag, RöjjarN, KnullarN och Holsten (förhoppningsvis Fia me) köra en liten tripp till.. haha gissa vad.. Aaaaaaltona :) Fy fan! Jag ska hålla mej ifrån spriten helt, bara dricka cider.. Får inte bli som förra helgen, det är INTE okej under några omständigheter.
Sen på lördag så är e MILF-kväll.. Ska slå ihop mitt kloka huvud me Charlotta och Johanna Razz.. Vi kör en Kristianstad utgång när vi ändå är barnlediga alla 3.. Ska bli HUR kul som helst.. :) Har aldrig ens träffat Razz i verkliga livet, ändå känns de som ja känner henne.. Haha sjukt vad en blogg kan göra.. Men som sagt, ser fram emot den här helgen enormt mycket. Charlotta har ja inte sett på evigheter, verkligen på tiden.. Sååå kul :)
Tilde är hos Markus ända tills på månda så jag har hela söndan på mej att samla mej efter helgens dåligheter :)

Frågan är om man inte ska lämna mobilen hemma.. Tror det hade gynnat min situation.. eller?

Trött nu iaf, somnade nästan på soffan innan.. Som vanligt. Ska slänga ett öga på "Debatt" på 1:an som börjar kl 22, Blondinbella ska va med, så de får ja ju inte missa.. Men efter de e de bums i säng. Måste upp i tid och städa imorrn, sen måsta ja hinna med en sväng te min mormor me. Får dåligt samvete så fort ja inte varit där på länge..

Tror ja säger gonatt här, och samlar mej för sängen.. =)

PUSS


Sandra tror hon är rolig.. Jag har inte ens somnat här, jag dummar mej ju bara för att hon ska kunna få en rolig bild.. Hon snackar så mycket strunt... Pff.. :D

...

HUR söt?! Ingen nämnd och ingen glömd.. ;)

Bebis?

Nu längtar jag efter min beeeeeebis.. Fia har kidnappat henne hela dagen. Men nu tycker jag hon ska komma hem :)

PUSS

Äntligen helg..

Oj, har vat hemma en stund.. Men har helt glömt bort å uppdatera. Galet trött idag, men nu håller jag helg vilket gör mej lite piggare. Ledig freda, lörda, sönda och börjar inte förrän 11.30 på månda.. Mmmm, gött.. Tilde e hos Markus freda till månda..

Va säger ni, kör vi en dubbel denna helgen? :)

PUSS

Jag har inte älskat dig färdigt än..

Japp, det var ett känsligt avsnitt idag oxå.. Det brukar oftast va mycket kärlek i Grey´s anatomy. Så även idag.. Orkar inte förklara hela historien men de va iaf ett par som skulle iväg på operation båda två. Och precis innan så säger tjejen:
"Dö inte.. Snälla dö inte ifrån mig."
Och då svarar han det absolut sötaste jag nånsin hört:
"Jag kommer inte dö, jag KAN inte dö.. Jag har inte älskat dej färdigt än.."

Å här gråter jag.. såklart.. suck, otippat? Men va fan är inte de det sötaste ni hört? "..Jag har inte älskat dig färdigt än.."

PUSS


Fruktansvärd bild för övrigt.. Haha, skrattar så mycket åt den.. haha..

Grey´s anatomy..

Nu e de alldeles strax Grey´s anatomy.. Ja blir alltid sjukt sentimental när ja har kollat på de.. Så antagligen kommer de komma ett patetiskt inlägg om hur mycket ja längtar efter kärlek efter Grey´s.. Suck.. Nej.. icke.. Samla sej..

Haha, brukar jag säga att jag ska samla mej? Haha eller?

Å förresten, Fröken Torstensson, hur går de för dej me bilderna sen i lördes egentligen? va? :)

PUSS

Min morgon i ord..

Mina dagar ser numera ut på ungefär samma sätt.. Jag kommer alltid 10 min sen te jobbet, pga tågtiderna. Går fort som bara tusan så ja e nästintill andfådd när ja kommer fram. Loggar in på min plats för att sedan gå å hänga av mej jackan.. Vidare ut i köket å lägger lunchen i kylen och en stor kopp kaffe på vägen tebaks..
Trallar fram till "coach-bordet" och hämtar en tidrapport, sneglar bort mot hörnkontoret.. Har blitt en dålig vana. Blir stående nån minut och funderar på innehållet i hörnkontoret.. På situationen. Inser att ja absolut inte ska börja analysera nåt sånt här och nu.. Lallar bort te kundtjänst å säger godmorgon och frågar Johanna vad jag ska göra idag.. På vägen tebaks sneglar ja mot hörnkontoret igen, men denna gången blir ja inte stående.. "Äh, inte nu Jennie.."
09-15 sitter jag på min plats igen med en kopp kaffe framför mej och tänker: "Jaha ja, då kör vi igen.."

Men jag gillar de :)

PUSS

Haha, silikon..

RöjjarN, råkade nämna att du har sillisar å nu ramlar de in lite frågor om dom..
Du kanske ska ta å gästblogga lite om dina meloner? :)

PUSS

Ey yo..

Dålig bloggning idag, jag vet.. Men fan, jag är så trött numera när jag jobbar långa dagar. Satt precis och tänkte på hur lite jag träffar min söta lilla Pärlan nu på vardagarna, hämtar henne kl 18 och redan då är hon dödstrött. Har man tur kan man hålla henne vaken tills kl 19, men oftast somnar hon direkt efter kvällsmaten. Och som denna veckan när Markus ska ha henne i helgen så träffar ja ju inte ens henne då.. Ledsamt, väldigt, men va gör man? Vi måste ju ha in pengar, inte så att vi direkt har nån annans inkomst att även falla tillbaks på..

Jaja, skulle bara säga godnatt egentligen.. Och lägga upp en bild på en sjujävla snygg tjej som ja hittade för ett tag sen på Tess blogg.. Heter hon så? Ja, det tror jag.. Verkar va en grym tjej iaf, och uppenbarligen har Tess pojkvän lite problem me att hon e förälskad i serien L-word.. Haha, skit kul :) Aja.. ja håller me henne iaf.. Tjejen nedan e SJUKT het..

Ye ye, over and out..


HUR snygg?!HUR snygg är Gry i håret här? Jag älskar denna frisyren.. Ä L S K A R !
Stephanie, kan vi ordna detta? :)

Kan sluta hur som helst..

Matlagning pågång.. Har ingen aning om vad jag gör egentligen. Hoppas de smakar bra, hmm..

PUSS

Gnällig..

Vansinnig på tåget hem.. Sitter en unge på 8 bast typ och bölar precis hela vägen från Ronneby till Sölvesborg. Hon hade varit i Karlskrona och tagit hål i öronen! HÅL I ÖRONEN!
Det gör inte ont och ta hål i öronen, möjligen minuterna precis efter.. Och de gör absolut inte så ont att man behöver sitta å lipa under en tågresa på 1 timme och 10 min.. AH!

PUSS

Hmm, eller?

Blev på tok för personligt i förra inlägget.. Va inte meningen..
Nu sitter jag här å benar i om ja ska ta bort de eller inte.. låter de va till imorrn bitti, inte så många läsare över natten ändå.. tror jag..

Alldeles för personligt..

Äh, helvete.. Jag blir så trött på den här skiten. Vid 9 låg ja på soffan och sov i princip, för trött för att tänka tom.. Nu är jag trött, men inte fullt så trött. Jag e tillräckligt pigg för att tänka.. Fan va less jag är på de!

Då och då så sköljer det ett stort HAT över mig, pga pappa.. Pga dom jävla smsen han skickar då och då, speciellt freda/lörda kvällar. Allra helst gör han de när jag e i mitt esse, när jag precis e klar och redo för att bege mej ut på festligheter.. Det e precis som om han sitter nånstans och kollar på mej och tänker: "Ja nu jävlar, nu e hon klar för fest. Klar för en hel kväll med de personer hon älskar mest.. Klar för att ha en RIKTIGT trevlig kväll. Så då tror jag att ja slänger iväg ett sms och beklagar mej lite för henne så hon ska må dåligt.."

På riktigt så verkar de som han gör så.. Gualövs avslutningsfest, då fick ja ett sms kl 3.. Nu i lördes fick jag ett sms kl 4 när jag satt hemma hos Stephanie och gjorde mej i ordning.. De e ungefär samma skitsnack varenda gång.. I lördes lät de såhär:
"Du måste hjälpa mej, skit inte i din pappa.. Hjälp mej!"

Ja jag menar allvar.. På riktigt så lägger han över ansvaret på mej över hans patetiska, tragiska liv.. Givetvis vet jag att detta är inget ja ska ta åt mej av. Jag raderar smset de första jag gör, ibland läser ja dom inte ens.. Och ibland så kan ja välja att inte lägga nån energi på de just då, men nångång hinner ALLTID verkligheten ifatt mej.. alltid..
Och jag börjar bli less på de nu.. på riktigt!
Så fort ja får tid så går ja upp där.. te pappa.. utan förvarning.. talar om va fan som gäller, sen får han hålla sej te de.. Ja har inte tid mer, ja har ingen mer energi å lägga.. de får va bra nu..
Behandlingshem, eller så kan han radera mitt nummer.. Går han inte med på de då, så dör pappa i min ögon from då. Då kommer ja låtsas att jag inte har nån pappa.. Kommer svara NEJ på frågan om jag har nån.. Enough is enough!

GONATT!

Mr.Torstensson..

Asså detta går inte längre.. Nu har jag legat på soffan och slumrat till 2 gånger. Ena gången väcktes jag av RöjjarNs sms, och andra gången av att de va nån jävla lallare från Radiotjänsten som ringde och frågade om ja betalde tv-licens. Och i ren trött förvirring så svarade jag nej.. SMART DÄR!

"Nehä men okej, då skickar jag en faktura nu då med förfallodag i november. Det är lätt att glömma.."

Glömma? Jag har fan inte glömt nåt.. Ja har medvetet sketit i de. Och nu måste jag ringa till dom igen och ljuga ihopa nån jävla historia.. vägrar lägga pengar på tv-licens.. Har ja kunnat mygla mej ur de i snart 4 år så ska ja nog klara nårra år te..

Haha Fia och Tobbe ringer och traggar om filmen från i lördes.. Att de tydligen e me där när Tobbe tokskäller på Fia. Haha hade ja ingen aning om.. Har inte ens kollat på hela filmen. Det är ju vansinnigt roligt.. För att inte säga HYSTERISKT roligt.. Hade han liiiiite rycket? Eller? :) Haha... Så nu tycker han att jag ska ta bort den. Och ja sitter här och tänker lite på de.. Om ja ska göra de eller inte.. Därför kom ja fram te:

Tobias, vad får jag i gengäld om jag tar bort den? :)

PUSS

Snygga?Ytterligare en favorit-bild från i lördes.. hahaha..

Snygga?Ytterligare en favorit-bild från i lördes.. hahaha..

Uppståndelse?

Oj, långa dagar numera ja.. Stannade och handlade på vägen hem me, så ja skulle slippa äta äckliga köttbullar och makaroner imorrn me. Tvi..

Haha hur stor uppståndelse blev de över mina bilder på facebook? Haha, känsliga..

Måste laga lite mat nu.. hörs snart igen!

PUSS

Gonatt!

Hmm alltså.. Pärlan e sjuk.. Igen.. Igår hos mamma hade hon feber och kräkte bara rätt ut. Idag va de bättre, men nu på eftermiddan har hon börjat gå ner för räkning igen.. Fattar inte de här alltså, stackars lilla älsklingen. Syrran ska ha henne imorrn då dagis är stängt.. Och jag kan INTE va borta mer från jobbet! Så e hon dålig imorrn kväll me så får Markus va hemma me henne, så e de bara..

Nej, nu har ja kämpat me och hålla ögonen öppna alldeles för länge.. Trött som ett as! Imorrn e första dagen me mina "nya" arbetsuppgifter, jag e nervös, det ska erkännas.. Men, de får gå som de går..

Gonatt nu med er!

Bilder..

Bilderna sen igår, länkar denna gången me.. Orkar inte lägga alla här, tar ju 100 år.

Del 1
http://www.facebook.com/album.php?aid=163557&l=cbb1c&id=741035692

Del 2
http://www.facebook.com/album.php?aid=163588&l=73018&id=741035692

Del 3
http://www.facebook.com/album.php?aid=163658&l=6881d&id=741035692

Haha, gårdagen..

Haha sitter och laddar upp bilderna från igår på Facebook.. Jösses va alla såg ut, helt otroligt! :) Hockey va nog faktiskt fulast, tror jag, eller Tobbe.. Han va inte fager heller, inte i den dräkten iaf :)

Blev aaaaaalldeles för full igår, verkligen.. Somnade tom, hur ofta gör jag det? Haha nej.. Jag klarar inte av sprit, det är ju bara att konstatera. Framöver blir det vin eller cider om jag ska dricka, den saken är säker..

De va riktigt riktigt roligt igår.. Kan inte minnas en enda gång som jag haft tråkigt med dessa människor. Hade minnesluckor imorse när jag vaknade, och det är ju aldrig bra.. Tack och lov hade jag sällskap i sängen när jag vaknade som kunde fylla i mina luckor :)

PUSS


En film sålänge..

 

Ah ja e så trött, så vansinnigt trött.. orkar inte blogga, men ja SKA berätta om igår.. De lovar ja, alldeles alldeles strax.. Fram tills dess kan ni ju kolla på Hockey, Björn och Hällgrens skönsång.. :)

PUSS

Oj oj oj..

Ja jag lever.. Och alldeles strax ska ja berätta om årets sjukaste kväll :)

PUSS

So what?

Lyssnar på "So what" med Pink.. Jag blir helt sjukt pepp inför ikväll.. Woooho :)

PUSS


Väldigt väldigt märkligt..

Kom precis och tänka på en sjuk grej som hände som jag nog inte skrivit i bloggen..

Jag och Sandra står i kön in till banken för 2 lördagar sen. Plötsligt kommer det fram en kille och sträcker fram handen åt mig som jag aldrig nånsin sett innan.. Samtalet utspelar sej ungefär såhär:

Han: Hej, Johan heter jag!
Jag: Eh hej..
Han: Min bror brukar köra hem dig i taxin.
Jag: Va?
Han: Ja du heter väl Jennie?
Jag: Ja jo, det gör jag.. Men va, vaddå bror?
(Vänder mej nu åt Sandras håll och hoppas på hjälp då jag inte fattar ett skit..)
Sandra: Daniel, är du Daniels bror?
Han: Jaaaa det är jag..
Jag: Vem fan är Daniel?
Sandra: Du vet han som vi åkte me hem en gång.. eller ett par gånger snarare..
Jag: Taxichaffören?
Sandra: Ja, han som bland annat fick leda dej in en gång.. haha..
(Vänder mej nu åt "Johan"s håll igen..)
Jag: Daniel, är du Daniels bror menar du?
Han: Haha, men JA har ja ju sagt..
Jag: Öh jaha.. Hur kan du veta vem jag är? Mycket sjukt..
Han: Kul att träffas iaf Jennie.. ;)

Sen försvinner han bort.. Och jag har grunnat som fan på de här. Det är ju helt sjukt detta som händer.. Och ja fattade ingenting då.. Och uppriktigt sagt så fattar ja fortfarande ingenting.. Ikväll blir de taxi hem, och jag tänker specifikt be att de e Daniel som ska köra. För jag måste reda ut detta.. I för sej har jag bara 3 kvarter hem inatt, men de kan inte hjälpas.. Dessutom har ja fått för mej att de e Bromölla taxi han jobbar på, inte Sölvesborgs taxi.. I så fall blir ju de där 3 kvarteren ännu tramsigare.. Skitsamma, ja måste få rätsida på de här märkligheterna nu.

PUSS

Pärlan sover än, haha sjukt..

I´m up! Pärlan sover fortfarande, inte allt för otippat.. Så jag ligger i sängen med datorn och tänkte att jag skulle knåpa ihop ett inlägg innan ja går in å väcker henne..

Ikväll står det ju maskerad på schemat, och Stephanie har letat fram massa coola saker till mig. Hoppas det är nåt som faller mej i smaken, men det tror jag nog. Precis som ja har så mycket val, haha.. Sen ska hon även fixa te sminket på mej. De e nog de ja e mest exalterad över, för hon e så sjukt jävla duktig :) Måste stanna till nånstans på väg till Karlshamn och fixa lösögonfransar me tänkte jag.. Man får ju passa på, för de e nåt sånt ja aldrig skulle reda ut att sätta på själv, haha..

Fia kommer vid 2 och håller koll på min bebis, sen e planen att ja ska va tebaks i Sölvesborg senast kl 5.. Vi får hoppas på de bästa, jag e ju känd för att va en tidsoptimist.. Men denna gången ska de nog :)

PUSS

Gammal favorit..Denna har jag inte lyssnat på på evigheter..
Året va 2006 och Erik Segerstedt va en av mina favoriter i Idol.. Jag bodde i Karlshamn. Och varenda gång mitt liv kändes åt helvete så klickade ja mej in på youtube och lyssnade på Eriks tolkning av Bed of roses.. Helt underbar! Och fortfarande oerhört OERHÖRT bra..

Gonatt!

Kevin Borg..

Herregud.. Såg ni Kevin i Idol precis? Går det att INTE älska den killen? Va? Maken till att va charmig har jag aldrig vat me om.. Sen är jag ju svag för killar som inte pratar riktigt "ren" svenska.. Som verkligen försöker, så blir de sådär härligt charmigt.. Kevin sätter tonerna i Idol som ingen annan, och de fullkomligt glittrar ur ögonen på honom..

MEN..

Robin Bengtsson är fortfarande min stora favorit! Men han får passa sej, Kevin är honom hack i häl ;)

PUSS


Bjuden på middag..

Såååå.. Hemkommen från mamma, varit där å blitt bjuden på midda. Hem lagom till Idol så Pärlan skulle få sova, hon har varit dödstrött sen kl 6. Tog inte många min innan hon somnade i min famn..
Måste återgå till Idol nu, uppdaterar igen efter de..

PUSS

(Ordnade för övrigt idag så Tilde äntligen ska få en Gudmor och en Gudfar som förtjänar henne.. För dom hon har nu är under all kritik.. Känns skönt.. Kommer mer om det sen.)

Rättelse..

Missförstå mej rätt i förra inlägget.. Inte bara hemsläp av karar som kan ge ångest. Massa annat me.. Spenderar för mycket pengar, dricker för mycket sprit och blir på så sätt otrevlig, beter sej illa.. Ja listan kan göras lång..
Skulle bara förtydliga de!Välkommen!

Fan, det rycker i sprit-tarmen på mej.. Ja ja ja jag är mamma jag får inte säga så, för det är ju sååå oansvarigt. Förlåt, glömmer alltid de. Öh hmm.. MEN faktum kvarstår ändå att de rycker i sprit-tarmen. Och jag får inte åtgärda problemet förrän imorrn.. Men SOM det ska åtgärdas. Och vet ni vad det bästa är? Jag slipper sitta på jobbet med ångest på söndag, jag kan alltså ligga I MIN SÄNG med ångest istället.. Har lagt ner frågan angående ångest/inte ångest.. För numera vaknar ja varje söndag med ångest, på riktigt! (Ja jag missbrukar den meningen, på riktigt.. säger de hela tiden.. skitsamma) Och det är samma visa varenda gång:

Jag vaknar, alltid med huvet mot fönstret. Slår upp ögonen, tänker efter.. Vänder mej försiiiiktigt försiiiktigt om för att kolla om det ligger nån jämte mej." PJUH, inte denna gången." Så ler jag lite.. Eller så vänder ja mej om och tänker: "Oj, fan, hur gick de här till? Undra va han heter.." Men då ler jag inte. Sen kollar ja igenom min mobil, efter nattens sms och samtal. När jag är klar med det så kommer det alltid en suck, för oftast hittar jag nånting i min mobil som ja hade hoppats slippa..
Överväger en kort stund om ja ska orka gå upp och ta en 7-8 huvudvärkstabletter.. Kanske spy lite. Slutar oftast med att jag inte orkar, utan börjar röra på mej hysteriskt för att sällskapet jämte (om det finns nåt) ska vakna och på så sätt erbjuda sej att hämta ett glas vatten och en huvudvärkstablett.. Har man tur är fanskapet tillräckligt dum för att göra de, men oftast så nej, man får göra de själv.
Man hittar på nån halvkass ursäkt för att få ut personen i fråga att lämna ens hem, och kanske måste man tom själv gå upp och "göra sej i ordning" för att det hela inte ska se allt för misstänksamt ut. Sen går man till dörren och säger: "Jaja okej.. Men vi hörs!" och så öppnar man dörren som i en gest att personen ifråga ska gå nu. Stackarn drar på sej jacka och skor och går mot dörren, stannar till och ger en kram (vad ska den där kramen va bra för? va?) och ett hejdå och försvinnner sen ut genom dörren. Och där och då är man så jävla nöjd, för man tror att man precis kastat ens ångest ut genom dörren. Men det har man inte, samtidigt som man öppnade dörren för killen me k så välkomnade man in en helt annan gäst.
Lägger sej på soffan och slår på söndagens Idol-repriser.. Nöjd över livet. Men då kommer han, han knackar på ens axel och så säger han "Jaha Jennie, då var vi här igen.." Välkommen ångest!


Tvätt och åter tvätt..

Ah, jag håller på i den förbannade tvättstugan. Jösses (Helvete tänkte jag skriva där, men jag ska ju skärpa till mej så bytte ut det till jösses.. haha..) va tråkigt det är att tvätta. Fruktansvärt..
Pärlan har precis somnat för sin eftermiddagslur.. Sandra och Fia skulle kommit å fikat, men då Fia är känd som världens mest omständiga person så blev de inte så. Dessutom skulle Sandra jobba kl 17.. Men jag får ju träffa mina sköna vänner imorrn istället, mmm.. I löve it :) Nu är jag taggad som få inför morgondagen, bara för att jag vet hur snygg Stephy ska göra mej. Haha, innan hade jag bara panik.. woho :)

Dagens sms, RöjjarN mobil 14.28:

"Hallå Röjj.. Fredag igen ;)"

Haha, kan man göra annat än att älska henne?

PUSSGodmorgon?

Oj.. Vi sov länge idag, jag och Pärlan. Hon ropade inte efter mamma förrän vid 11 första gången. Sen mös vi lite i sängen fram tills 12 när de va dags att sticka ner i tvättstugan.. Åt lite frukost och nu sitter vi här, eller jag gör iaf.. Pärlan spelar playstation, tror hon iaf.. Så söt :)

Idag va de nog bestämt fika med Fia tror jag, inte säker.. Sen ska ja ju ta mej till Karlshamn oxå och kolla på allt fint Stephanie har letat fram till mig så ja slipper komma naken te maskeraden imorrn :)

Vi hörs igen om en stund!

PUSS

Personligt?

BRUKAR DU:
Peta dig i näsan:
Ja? Precis som inte alla gör de da.. Nej just de!
Titta på dig själv i spegeln: Alldeles för ofta.
Gnälla: Ja, när det handlar om jobbet. Men ska sluta med det, visst har det blitt bättre? :)
Skrika: Hmm.. verkligen, HMM,,
Sova: Ja, dock för lite. Sängen är min absoluta favoritplats.. av många anledningar, haha..
Ha ångest: Haha nej väl? Nån som minns mina söndagsinlägg? Haha, hej ångest!
Skada dig själv med flit: Nej.
Ta mediciner du inte borde ta: Nopp.
Vilja dö: Nej, e alldeles för upptagen för att ha tid å dö
Drömma mardrömmar: Nja inte direkt.. E dock sjukt mörkrädd, så drömmer ja mardrömmar e de om nåt sånt.
Drömma sexdrömmar: Det händer.. Det händer ofta nu på sistone faktiskt.
Ta droger: Absolut inte!
Försöka vara annorlunda: Försöka? Jag är mej själv, känner att det är mer än nog. Haha..
Klä dig i svart: Hela tiden.. Svart är en sjukt bra färg. Jag älskar svart! Så snyggt!
Gå till kyrkan: Nej inte om jag inte verkligen måste.
Gå i skolan: Jag är 22, sysslar inte med skola. Skulle behöva plugga upp mina betyg dock..
Röka: Så skönt det hade varit om jag hade kunnat svara nej på denna frågan.. hmm..
Ha sex: Just nu? Nej.. Jag har på tok för lite sex.
Ljuga: Bara om det är absolut nödvändigt. 
Hata folk: Hata är ett starkt ord, men visst, finns nån el några jag faktiskt hatar.
Lita på folk: Tragiskt svar, men nja.. Dom e få.

VEM:
Saknar du:
Just nu saknar jag faktiskt Fia, Sandra och Ebba.. Ja dom räknas som en familj :)
Vill du döda: Döda å döda.. Slå lite? Robin Danielsson.
Rörde dig sist: Rörde? Får nog bli Tilde..
Vill du slå: Jaha den frågan kom här istället.. Aja som sagt, Robin Danielsson.
Varför: För hans helt vansinnigt usla insats som Gudfar till Tilde.
Kysste dig sist: Ehm.. Öhh.. Äh... Pass!
Vill du kittla: Kittla? Va? Inte vet jag.. 
Kramade du sist: Pärlan, innan hon skulle sova.
Vill du prata med: Prata med? Får man välja fritt? Björn Gustavsson, mmm..
Skrek du på sist: M antagligen..
Vill du vara som: Faktiskt förbaskat nöjd med att vara mej själv.
Sårade dig sist: Pappa
Vill du bli galet full med: Haha bra fråga.. Jag älskar att vara full me min liga, så jag väljer dom oavsett vilka andra i världen ja får välja. Fia, Sandra, RöjjarN och Carro.. Tro mej, ni hade oxå velat va galet fulla ihop me dom :D
Gjorde dig riktigt glad senast: R, inne på hans kontor.. Haha de där lät betydligt snuskigare än det va :)
Fick du sms från senast: R där oxå, eller de e iaf det som ligger först i inkorgen.. Har dock fått sms efter de inser jag nu.
Vad stod det: Ingen fara Gumman.. Vassegod! 
Ringde dig senast: Fia, för att berätta om hennes snygga? maskerad-outfit, haha..
Är snyggast på jorden: Björn Gustavsson? Ja, det får det nog bli..

HAR DU:
För många vänner:
För nåt år sen hade jag för mycket vänner, sen började ja solla bort såna som bara gnäller, behandlar folk illa och är allmänt tråkiga. Man behöver inte va vänner för att man alltid vat det, har ja insett.. Nu trivs ja oerhört bra med dom jag har.
Förföljelsemani: Nej
Tvångstankar: Jag räknar ord.. Svårt att förklara, hmm..
Någon annan psykisk sjukdom: Nej
Någon fysisk sjukdom: Icke
Någon skada: Nja, de vill jag väl inte påstå..
Färgat håret: Alldeles för ofta.. Men jag är blond, och hatar utväxt.
Brutit några ben: Nej, men däremot slog Syrran ut en tand på mej när ja va typ 11. Snällt..
Några piercings: Läppen, räknas öronen?
Egen dator: Yäääs.. Vems skulle de annars va?
Bra självförtroende: Svar ja!
Kysst någon: Ja gud ja, det är ju i särklass det absolut bästa som finns. INGET slår en riktigt jävla bra kyss..
Sagt jag älskar dig till någon idag: Säger alltid till Pärlan att jag älskar henne innan hon somnar.
Bjudit ut någon: Alldeles säkert..
Varit kär: Hmm, fy fan..
Dumpat någon: Har hänt ja.. Kan man inte bete sej som en vuxen normal människa är dörren DÄR. 
Stulit någonting: Haha det har ju alla.. Den som nekar till det ljuger.
Lämnat landet: Semester?
Tuttat eld på nått: Öh nej, varför skulle ja gjort de.. konstigt påstående..
Gjort något olagligt: Mhm..


HUR:

Går du: Va? Hur jag går? Finns det olika sätt?
Svarar du i telefonen: Eeey.. Eller om det är från jobbet: "Hej det är Jeeeeeennie!"
Fördriver du tiden: Med hjälp av datorn.. Och Tilde förstås.
Mycket pengar har du: Så vi klarar oss. Men visst, hade gärna haft några miljoner på kontot..
Tjänar du pengar: Genom att slava på Call4u i Ronneby.
Ofta diskar du: Nångång varje dag.. minst.. HATAR när det står disk framme.
Ofta städar du: Flera gånger i veckan.
Många stör du dig på: Det finns en del, men de va värre förr.. Nu bryr ja mej inte nämnvärt.
Ofta träffar du din familj: Nångång i veckan, minst.. Älskar min familj!

TROR DU:

Att du kommer bli något: Klart jag tror.. Syns man inte så finns man inte. 
På gud: Nej det gör ja då rakt inte.. Den dagen han visar sej så ska ja börja gå te kyrkan 3 gånger om dagen för att be.
På rymdvarelser: Det är väl inte särskilt troligt att vi är de ENDA i hela universum? Nej precis..
Att folk tycker om dig: Haha jag tror att det bara finns av eller på.. Antingen älskar man mej eller hatar mej :) 
På ett liv efter detta: Japp! Tror inte att allt bara kan ta slut så där..
Att fiskar kan tänka: Det kan de säkert.
Att du kommer leva länge: Jada, jag är en seg jävel. Ska till mycket för att bli av med mej ;)

Ahh, detta va mycket jobbigare än jag trodde de skulle va.. Nu tänker ja sova!

Gonatt!


HA! Nu så..

Äh.. Nu har jag torka.. Kommer inte på nåt kul att skriva.
Eller jo, Stephanie har ett par maskerad-dräkter hemma. Så imorrn åker jag hem te henne och kollar om det är något som jag kan tänka mej att hoppa i :) Och hon ville även sminka mej på lörda.. Så snygg jag kommer va då, hon är ett riktigt proffs.. Nu försvann helt plötsligt min prestationsångest all världens väg.. Va skulle man göra utan sina vänner? :)

PUSS

Prestationsångest.. På riktigt!

Jag känner en enorm press över maskeraden på lördag, på riktigt! Vet att det är tramsigt, men jag får prestationsångest.. Mitt senaste förslag är att vara ängel, bara för att det är så mycket INTE jag som det bara går. Först tänkte jag djävul, men det blir ännu roligare om jag är min raka motsats. Eller roligt och roligt, det är helt enkelt det enda förslag jag har.. Hmm.. Fotbollsspelare va jag inne på innan ikväll med, men jag vet inte.. Hur kul är det egentligen?

AHHHHHH!

Men då kommer jag ju till frågan, vad fan har en ängel på sej? Hur ska jag se ut för att det ska bli bra? Hajar ju att jag måste ha långt blont hår och hela den biten.. Men resten da? Hjälp mej nu :)

PUSS

Förändring?

Jag är på ett jädra blogghumör idag, har däremot inget speciellt att skriva. Det är ju förbannat tråkigt.. Så just nu sitter jag här och fnular på ideér :) Har kommit på att jag måste börja skriva lite bättre, alltså kolla över stavningen och sluta med förkortningar. Förkortningar får en att framstå som lite halvt om halvt dum.. Och det ska ni veta mina vänner, jag är ALLT annat än dum. Jag må framstå som dum lite då och då, men så är inte fallet. De gånger jag gör det så är det helt och hållet självvalt.

Nu tittar jag på det sista ordet jag skrev, självvalt. Inte fan stavas det så? Eller?

Jag måste sluta med alla svordommar med, Tilde snappar upp mer och mer för var dag som går. Dessutom har mamma en jobbarkompis som läser min Blogg, hon heter Marie. För jävla trevlig prick det där, mycket roligheter som rör sig i huvudet på henne. Iaf hon tycker jag svär för mycket i min blogg, det måste jag sluta med.. Så det ska ja försöka, för Maries skull :) Men ibland är det svårt, ibland behövs verkligen dom där svordommarna. Som en söndag morgon när ångesten ligger som ett täcke över en och man ska skriva sitt första inlägg för dagen. Då funkar de inte att bara säga: "Idag har jag ångest, som vanligt!" Nej, det behövs nåt i stil med: "Fy faaaan, vilken jävla cpångest jag har idag. Helt jävla sanslöst att man aldrig lär sej.. Skjut mej!" Typ nåt sånt behövs då.. Så Marie (och alla andra med för den delen som inte gillar mitt svärande.) får ha lite överseende med mej på söndagar. Jag gör så mycket dumt på lördagsnätter att det liksom inte går att undvika..

PUSS


Hahahaha, Sandra gillar de!

Nu håller jag helg..

Såhär långa dagar kommer de bli varje dag nu framöver.. Jobb 9-17, 1 timmes tåg hem. Och sen hämta Pärlan på dagis.. Fast nu äntligen tycker jag de e värt de, när  R fixat betydligt bättre arbetsuppgifter till mej.. Kan inte va nog tacksam, han kan om han vill :)

Idag däremot e Pärlan hos Syrran, hon hämtade henne på dagis vid 2.. Och har henne fortfarande, verkar inte som dom har några större planer på å komma hit heller inom de närmaste.. Men de gör inget, då kan ja passa på å äta i lugn och ro och ta en dusch.

Ikväll e de andra kvalomgången för killarna i Idol, vem kommer sitta bänkad å tokheja på Robin? Jaaaada.. Ska ju även tillägga att ja tycker Kevin e galet duktig. Verkligen..

Nej, lite mat på de da?

PUSS

(Förresten, Sandra ställer till med maskerad på lördag och ALLA, precis ALLA, har kommit på va dom ska va. Utom jag, jag har inga som helst förslag.. Och börjar nu få lite panik. Nån som kan hjälpa mej här nu? Snälla? :) )

Världens bästa Pärli!

Min bebis är väldigt (oftast) lätt att ha och göra med.. Hon har sina favoriter (läs: Fia och Hockey) men överlag så accepterar hon de mesta/flesta. Hon älskar i princip all mat, hon sover till 10-11 på morgonen trots att hon somnar vid 19, hon älskar dagis.. Varenda gång vi parkerar bilen utanför dagis och ja lyfter ut henne ur bilstolen så ger hon ifrån sej nåt märkligt glädjeskrik.. Å börjar klappa händer. Träffar man på Pernilla, hennes dagisfröken, på Ica så ler Pärlan så mungiporna håller på å fastna uppe vid öronen.. Hon kan gå, men vägrar göra de. Allt är på hennes villkor, hon vet att hennes mamma konkar omkring på henne om hon inte går. Tjejen e ju inte dum..

Munnen går i ett.. Ordet "mamma" säger hon nog 100 gånger per dag minst, även på dagis.. Är jag i ett annat rum så ropar hon mamma ända tills ja svarar eller kommer. Hennes mormor tokövar me henne för att lära henne säga just mormor.. Ibland kan hon, men hon öppnar inte munnen.. De hela ser väldigt roligt ut.. Och hon upprepar allt man säger, eller försöker iaf .. :)

De va inte ens detta ja skulle skriva egentligen, de va inte meningen att de skulle bli ett hyllningsinlägg te min älskade lilla Pärla. Ja skulle bara berätta va hon precis gjorde, men nu blev det så ändå..

Iaf, hon sover som sagt hela nätterna utan att vakna. Men idag, för nån halvtimme sen, så började hon tokgråta inne från hennes rum. Så ja kastade mej upp ur soffan och in te henne.. I samma sekund som ja tar i dörrhandtaget så börjar hon skrika "mamma".. Fler gånger, hela tiden.. "mamma, mamma, mamma, mamma.." Jag frågar henne vart bappen (nappen) e.. Letar upp den, stoppar in den i munnen på henne igen. Och då sträcker den underbara lilla ungen upp sina armar mot mej.. Så jag tar upp henne. Hon kastar sina armar om min hals och håller hårt hårt hårt.. Sen tittar hon på mej och säger "mamma" en gång till, som om hon vill säga nåt annat än mamma men de går inte. Plötsligt tar hon ut nappen, böjer sej fram och pussar mej på munnen! Sen stoppar hon tebaks bappen och borrar in sitt huvud vid halsen på mej.. och somnar om..
Och där står jag.. Med min stora kärlek i livet, mitt allt, den enda jag älskar villkorlöst i famnen. Hon e tung, för hon börjar bli stor.. Men ja bryr mej inte, jag fortsätter hålla henne, vagga henne fram och tillbaks, nynnar lite för henne.. Drar in hennes underbara doft. Mina ögon fylls av tårar, tårar av lycka. Över att jag fått nåt så fint i mitt liv...
Och där står jag och lipar, för att hon e de bästa som hänt mig.. Medans Pärli lugnt sover vidare, utan vetskapen om hur lycklig hon gör sin mamma..

Pärlan, mamma älskar dej!

Gonatt!


Va? På riktigt.. VA?Va e de för jävla Lallare? Inte nog me att han kallar Mff mittengäng, i slutet skriver fanskapet "Forza SB ULTRAS!!!"
Så va fan e SB ULTRAS för jävla skitgäng da? Kan nån berätta de? Ha?

Bloggpaus..

Blir antagligen ingen mer blogg idag.. Dels e ja rövtrött, och dels är det både Idol och min absoluta favorit serie i ALLA kategorier Grey´s anatomy.. :) Kommer ja böla? Antagligen..

Återkommer KANSKE efter Grey´s..

PUSS


Eller?


You must not know 'bout me,
you must not know 'bout me.
I'll have another you by tomorrow,
so don't you ever for a second get to thinkin' you're irreplaceable.

So since I'm not your everything,
how about I'll be nothing? nothing at all to you?
 
Baby I won't shed a tear for you,
I won't lose a wink of sleep.
Cause the truth of the matter is,
replacing you is so easy..

RSS 2.0