Alldeles för långt, förlåt..

Låg på soffan och halvsov, slötittar lite på Livvakterna.. Har sett filmen massa gånger, och den är faktiskt bra. Men jag är slut efter jobbet idag, R frågade Johanna om jag var effektiv. Klart som korvspa att jag är, det är jag alltid.. När ska han förstå det? :) Jobbet iaf, det var en krävande dag.. Man mådde ju inte helt 100 när man gick därifrån direkt.

Skitsamma, ja skulle komma till att ja låg å halvsov på soffan, och kom och tänka på min helt underbart fina dotter som ligger och sover inne i hennes rum.. Så låg jag på soffan, och bara tänkte på hur fin hon är, hur underbar hon är. Och hur söt hon är när hon ropar MAMMA så fort jag lämnar rummet hon befinner sej i numera.. Jaa älskling? ropar jag tillbaks... Sen en lång tystnad.. MAMMA kommer de sen igen... "Jaaaa Tilde, mamma är ju här".. Lång tystnad igen.. MAAAAMMAAAA... Så då går ja tebaks till henne, frågar igen "vad ÄR det Tilde?" och ångrar genast att jag lät så barsk. Då spricker ungen upp i de största leende man nånsin sett, likadant varenda gång.. Man ser hennes små tänder, 6 st.. Och stora gluggar mellan varje? E de allt hon ska få efter mej, fula tänder? Hon är så lik sin pappa att det är skrämmande.. Måste leta upp en bild på honom och publicera en på henne och en på honom här jämte varandra.. Så ska ni få se! Dessutom har dagis bett om en bild på Tilde och hennes pappa ihop, och jag i min tur har sagt te Markus om detta både 4 och 5 gånger. Men än har jag inte fått nån bild att ge dagis.. Nu orkar jag inte tjata mer.

Iaf, jag kom på hur mycket jag älskar om min bebis.. Så ja va tvungen att gå in till henne. Bara titta lite på henne.. Öppnade dörren försiktigt, blir stående och lyssnar på hennes andning. Smyger sen fram te sängen, har med mig mobilen att lysa med så ja ska se henne riktigt i de svarta rummet.. Och där ligger hon, världens bästa Pärla! Utan en tanke på att hon räddar mig om dagarna.. Hon tar mej ur mina deprimerade tillfällen, min ensamhet, när jag bara vill krypa ner under täcket och böla. Då räddar hon mig.. Genom att lite, som hon sällan vill göra. Eller genom ett leende, eller genom en blöt puss, eller bara genom att hon skriker mamma när jag lämnar rummet.. Hon är mitt ALLT! Jag kan inte se ett liv utan henne, jag skulle inte fixa det..

Där står jag, återigen tårögd och tittar på mitt barn som sover.. Jag klappar henne lite på kinden, böjer mej fram och pussar henne lätt på kinden. Hon luktar gott, jordgubb. För hon är nybadad.. Plötsligt slår hon upp ögonen och tokstirrar på mej.. Efter 2 sekunder säger hon: "Mamma?" och sträcker som vanligt upp armarna mot mej.. Jag tar upp henne, min fina, och hon borrar in sitt ansikte i min hals.. Drar in hennes doft igen, hon sover redan igen.. Jag lägger försiktigt ner henne i sängen igen, pussar henne på kinden och viskar: "Tack min fina, för att du finns. Jag kommer aldrig lämna dej.."

Gonatt!


Kommentarer
Postat av: Fis

Jag älskar er båda, så att det gör ont i mig!

2008-10-22 @ 02:06:15
Postat av: razz

ja visst på fredag går fina fisken för oss med. När som funkar bra. När ska ni in då? kram

2008-10-22 @ 18:05:25
URL: http://lattemammajohanna.blogg.se/
Postat av: Lotta, Elias.

Så stor hon hár blivit och så söt!

2008-10-22 @ 18:20:55
URL: http://lottahedlund.blogg.se/
Postat av: Anonym...

Va bara tvungen att nämna vilket oerhört fint inlägg detta var! Fick tårar i ögonen..

2009-05-14 @ 23:12:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0