Blåser de inte lite väl nu?Ja vet inte jag, men känns inte som orden "Jag är ledsen" har kommit lite väl många gånger ur Dus mun sen han kom till Malmö? Jag vet inte vad som har hänt med honom.. Eller jo, det vet jag. Jag vet precis varför han är så psykiskt instabil.. Han fokar på fel saker, det har han alltid gjort. Ni ska veta att denna kille är det mest känslofyllda ja mött. Blir han ledsen så blir han så sjukt ledsen, är han glad så skiner han värre än solen själv. Och blir han arg.. Ja.. Då blir han verkligen galet arg! Han klarar inte av å bli provocerad, så de måste vat väldigt tacksamt för Gais-publiken att håna honom från läktarn. Det rann över helt enkelt, som det ofta gör med honom.. MEN, jag vill säga en sak Dus:
Börja FOKA (focus) på rätt saker nu för fan! Om du vill va kvar.. Låt inte en jävla tjej sätta dej i obalans, det är inte okej! Och det är ännu mindre okej när det är en tjej som inte förtjänar dej.. Hon gör dej ALLTID mer ledsen än glad, vi har ju gått igenom detta 100 gånger. Detta är den hemska sanningen, välj och fortsätta blunda om det känns bra..

(Vet att han läser min blogg, och nu kommer de väl bli ett jävla liv igen.. Men va fan, nån måste säga sanningen!)

Kommentarer
Postat av: Ler!

Känner du Dus överhuvudtaget eller vill du bara stoltsera med att du tror du känner han så att alla ska tro att du är en fotbollsfru som har en fotbollsmålvakt som är lite småkänd?

2008-10-21 @ 13:49:47
Postat av: Jennie svarar:

Anonym: Gör så här lilla vän, att du tar å söker i arkivet här i bloggen. Så skriver du bara kort och gott "Dus", så kommer alla inlägg upp som ja skrivit om honom sen februari förra året. Även innan han blev (haha enligt dej) småkänd.. Passa på å läs dom oxå när du håller på, så får du se. Ska vi säga så? :)

2008-10-21 @ 18:51:32
URL: http://thestoryofjennie.blogg.se/
Postat av: Ida

Haha! Tror minsann att "Ler!" är lite avis på dig Jennie! =)

2008-11-10 @ 08:24:34
URL: http://idapix.blogg.se/
Postat av: Anonym

e dus tillsammans med din förra vän Emelie eller?

2008-11-10 @ 23:18:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0