Me i matchen igen?

Fan, jag vet inte riktigt varför ja gnäller jämt.. Jag har det ju bra, oerhört bra egentligen. Jag har ett jobb ja trivs med (äntligen), jag har en sjukt underbar dotter, jag har en stor och bra familj, mina vänner är HELT underbara på alla dess sätt. Vem har sagt att jag behöver en pojkvän? Nej precis.. eller? Hade de inte vat ganska härligt att vakna jämte nån varje morgon? Eller ha nån att laga mat till som inte bara vill ha köttbullar och brocolli? (Tildes favorit..)
Ja kan längta efter småsaker.. Som att köra å handla ihop, planera kvällens midda ihop. Eller bara få ett sms nångång då å då som gör att man vet att man e älskad.. Detta mina vänner e gnäll, inget annat.. Ja klarar mej själv, ja behöver ingen pojkvän.. Ja leker bara me tanken, hur de skulle kunna va.. Tiden får utvisa min framtid.. Eller nåt..

Jaha, mamma säger att man måste byta hela mitt tangentbord.. Ingen billig historia, hmm.. Såklart! Fram tills vi bestämt vilket som e bäst å göra så har mamma tagit hem ett externt (heter de så?) tangentbord som ja kan ha så länge, så ja iaf kan använda datorn tills vi bestämmer vem vi ska lämna den till för å komma billigast undan...
Trött ja blir..

Skitsamma... Ikväll får ja tebaks min dator, så mitt bloggande e igång igen då.. AHH va skönt de ska bli :)

PUSS så länge

(Helgens bilder kommer antagligen oxå då, senast imorrn.. gött..)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0