Så va vi där igen..

Jag vet inte.. Jag borde skriva nåt nu känner jag. Men jag skrev ett långt och känslosamt inlägg för några dagar sen, om inte igår.. Minns inte!
Sms.. ordet behandlingshem nämndes.. Har hört det förr.. flera gånger.. orkar inte... psyk nämndes.. Han har fått mig sjukskriven och pillerknaprande, ändå har han mage att ens smsa mej igen.. lägga över saker på mej.. Vill låna min bil för att kunna kolla behandlingshem.. MIN bil? Varför skulle ja låna ut den... va e de som säger att han inte säljer den och köper sprit för pengarna.. typ.. Hur lyckas han om och om igen ge mig dåligt samvete? MEJ, som aldrig får de.. Som kan koppla på ett hjärta av sten om jag vill det. Men inte i detta fallet.. inte me honom.. Men önskar att jag kunde..

Fan va trötta ni måste va på denna skiten nu.. Läsa om denna skiten om och om igen. Samma tragg.. Tro mej, jag är precis lika less på skiten jag!

PUSS

Kommentarer
Postat av: Ida

Hej Jennie! Jag känner inte dig, men läser din blogg ibland för jag finner den väldigt underhållande =) Jag måste bara lägga mig i nu... Låna inte ut bilen. Du ska inte vara förälder åt din förälder. Alkoholism förstör familjer och han får lösa sin skit själv. Stötta honom kan man göra, men någonstans måste man dra gränsen. Ta hand om dig!

2008-10-30 @ 22:38:10
URL: http://idapix.blogg.se/
Postat av: stephy

ärligt talat jennie så är det det bloggen är till för, ventilation, det är bra att du kan vara dig själv och skriva om allt som händer, oavsett bra eller dåligt.

för ärligt talat så vore det tråkigare om du cencurerade dig själv.

som jag sagt innan, du borde inte behöva bära bördad med din pappa, och när du skriver såna saker så vill man bara ge dig en stor kram och säga att det är okej att må dåligt

2008-10-30 @ 23:10:18
URL: http://stylebystephy.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jag älskar dig med jennie, du är världens bästa=) Ses ikväll, du och jag mot fyllan;) Eller?? puss

2008-10-31 @ 07:47:42
URL: http://sassiestyle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0