Sammanfattning, eller?!

För tillfället e min dator hemma igen.. Men bara över helgen, och med nåt konstigt tangentbord vid sidan om. MEN de viktiga är att jag iaf kan blogga, mer än va man kan säga att ja gjort innan i veckan.. fy fan..

Flera gånger har ja legat på soffan och funderat över livet och kommit på att JA, de måste ja skriva i min blogg.. Rest på mej, men halvvägs bort dit datorn brukar stå har ja kommit på att ja inte alls kan blogga. Svårt å beskriva hur oerhört irriterande de varit.. Men men =)

Igår låg ja på soffan och lyssnade på samma låt om och om och om igen.. i TVÅ timmar! Nix, ja ljuger inte.. Ja lyssnade på samma låt i 2 timmar. Lars Winnerbäck -  En svår och jobbig grej.. Hamnade längre å längre ner i skiten, ett tag va ja tom nära å börja böla.. Men då kände ja att de va nog, att de va dags å skärpa sej.. Stängde av den helvetes låten och satte på en bra Beck-film istället.. Skärpning för fan!

Precis slängt i mej tacos me syrran.. Ska kolla på Idol snart.. Robin, mmmm.. =)

Osammanhängande text de här tykcer ni? Hahaha ja, det tycker jag me.. But I´m back, de e de viktigaste.. Eller ja, egentligen e ja ju bara tebaks över helgen.. Sen ska den in på lagning.. Så va säger ni, ska vi göra detta te en för jävla bra helg? Ja, de gör vi.. :)

PUSS så länge

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0