Alldeles för personligt..

Äh, helvete.. Jag blir så trött på den här skiten. Vid 9 låg ja på soffan och sov i princip, för trött för att tänka tom.. Nu är jag trött, men inte fullt så trött. Jag e tillräckligt pigg för att tänka.. Fan va less jag är på de!

Då och då så sköljer det ett stort HAT över mig, pga pappa.. Pga dom jävla smsen han skickar då och då, speciellt freda/lörda kvällar. Allra helst gör han de när jag e i mitt esse, när jag precis e klar och redo för att bege mej ut på festligheter.. Det e precis som om han sitter nånstans och kollar på mej och tänker: "Ja nu jävlar, nu e hon klar för fest. Klar för en hel kväll med de personer hon älskar mest.. Klar för att ha en RIKTIGT trevlig kväll. Så då tror jag att ja slänger iväg ett sms och beklagar mej lite för henne så hon ska må dåligt.."

På riktigt så verkar de som han gör så.. Gualövs avslutningsfest, då fick ja ett sms kl 3.. Nu i lördes fick jag ett sms kl 4 när jag satt hemma hos Stephanie och gjorde mej i ordning.. De e ungefär samma skitsnack varenda gång.. I lördes lät de såhär:
"Du måste hjälpa mej, skit inte i din pappa.. Hjälp mej!"

Ja jag menar allvar.. På riktigt så lägger han över ansvaret på mej över hans patetiska, tragiska liv.. Givetvis vet jag att detta är inget ja ska ta åt mej av. Jag raderar smset de första jag gör, ibland läser ja dom inte ens.. Och ibland så kan ja välja att inte lägga nån energi på de just då, men nångång hinner ALLTID verkligheten ifatt mej.. alltid..
Och jag börjar bli less på de nu.. på riktigt!
Så fort ja får tid så går ja upp där.. te pappa.. utan förvarning.. talar om va fan som gäller, sen får han hålla sej te de.. Ja har inte tid mer, ja har ingen mer energi å lägga.. de får va bra nu..
Behandlingshem, eller så kan han radera mitt nummer.. Går han inte med på de då, så dör pappa i min ögon from då. Då kommer ja låtsas att jag inte har nån pappa.. Kommer svara NEJ på frågan om jag har nån.. Enough is enough!

GONATT!

Kommentarer
Postat av: RöjjarN ;)

Tkr du gör ett klokt val om du ger han det ultimatumet. Jag hejar på dej baby

2008-10-07 @ 12:06:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0