Vilken härlig helg det kommer bli..

Haha vilken helg jag har planerad helt plötsligt.. Nice :)
Imorrn ska jag, RöjjarN, KnullarN och Holsten (förhoppningsvis Fia me) köra en liten tripp till.. haha gissa vad.. Aaaaaaltona :) Fy fan! Jag ska hålla mej ifrån spriten helt, bara dricka cider.. Får inte bli som förra helgen, det är INTE okej under några omständigheter.
Sen på lördag så är e MILF-kväll.. Ska slå ihop mitt kloka huvud me Charlotta och Johanna Razz.. Vi kör en Kristianstad utgång när vi ändå är barnlediga alla 3.. Ska bli HUR kul som helst.. :) Har aldrig ens träffat Razz i verkliga livet, ändå känns de som ja känner henne.. Haha sjukt vad en blogg kan göra.. Men som sagt, ser fram emot den här helgen enormt mycket. Charlotta har ja inte sett på evigheter, verkligen på tiden.. Sååå kul :)
Tilde är hos Markus ända tills på månda så jag har hela söndan på mej att samla mej efter helgens dåligheter :)

Frågan är om man inte ska lämna mobilen hemma.. Tror det hade gynnat min situation.. eller?

Trött nu iaf, somnade nästan på soffan innan.. Som vanligt. Ska slänga ett öga på "Debatt" på 1:an som börjar kl 22, Blondinbella ska va med, så de får ja ju inte missa.. Men efter de e de bums i säng. Måste upp i tid och städa imorrn, sen måsta ja hinna med en sväng te min mormor me. Får dåligt samvete så fort ja inte varit där på länge..

Tror ja säger gonatt här, och samlar mej för sängen.. =)

PUSS


Sandra tror hon är rolig.. Jag har inte ens somnat här, jag dummar mej ju bara för att hon ska kunna få en rolig bild.. Hon snackar så mycket strunt... Pff.. :D

Kommentarer
Postat av: Razz

Bilden är så gynnsam den kan bli! Du körde all in va? ;)

2008-10-10 @ 08:37:38
URL: http://lattemammajohanna.blogg.se/
Postat av: Jennie svarar:

Haha absolut, detta skulle kunna va den hemskaste bild som någonsin tagits på mej. FY FAN! All in? Nej väl.. inte så lite heller.. haha..

2008-10-10 @ 10:53:03
URL: http://thestoryofjennie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0