Björn Gustavsson..Är inte det här den snyggaste jävla bild ni någonsin sett på Björn Gustavsson? Jo precis, jag tänkte väl de.. Från Kristallen-galen igår.. Ser ni att han skaffat lite skägg me? Eller ja, skägg å skägg.. Nåt i den stilen iaf, tycker det passar honom utmärkt bra. Och ser ni även att han har en sån snygg vit tröja me knappar? Jag smälter DIREKT om en kille har en sån tröja, på riktigt. Så ytlig är jag.. För man ser väldigt tydligt på en sån här tröja om killen är vältränad el inte.. Är han det så smälter jag ännu mer.. Sen är ju Björn blond också, och det är väl allmänt känt vid det här laget att jag "have a thing" för blonda killar? Inte nog med det, han har även tagit på sej en svart kavaj över.. Björn har gjort precis ALLTING rätt på denna bilden för att jag ska bli kär i honom (då har jag ju förstås även i åtanke också hur rolig och charmig han verkar va.), undra om det är ett medvetet drag från hans sida. Är det de Björn? I så fall, ring mej.. 0708-581591.. haha :)

Sorans klädsel finns inte så mycket att säga nåt om, samma kitt som han haft typ alla avsnitt av Parlamentet som han vat med i. Filip Hammar (som i vanliga fall är en väldigt stor idol) finns det inte heller så mycket att säga om.. Skjortan han har valt att ta på sej är förskräcklig.. slipsen lika så.. speciellt ihop.. Filip som för övrigt är nygift med Jennie Carlzon. Hon e däremot är en tiopoängare.. Hon bloggar på Glamour.se, men kände nu att jag inte orkar länka :)

Björn.. vi hörs!

PUSS

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Gud så het han var där.. Hehe! :) Håller helt med om den vita tröjan, sen får de gärna vara lite solbrända på det också!

2008-09-09 @ 22:29:51
URL: http://omniasolvunt.blogg.se/
Postat av: emma 11 år

min idol är björn gustavsson!!!:)

2008-09-12 @ 19:17:41
URL: http://har ingen
Postat av: emma 11år

min idol är björn gustavsson!!!!!:)

2008-09-12 @ 19:19:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0