Den eviga ångesten..

Stackars bebisen som sover så dåligt om nätterna.. Hon e alltid extra varm under natten, och har alltid högst feber på morgonen.. märkligt de där, brukar man inte ha som högst på kvällen? Hmm..
Ja tampas me mitt förbannade samvete just nu, angående morgondagen.. Vill inte lämna henne på dagis om hon har allt för hög feber, oavsett hur pigg hon e. Känns lite som personalen på dagis inte tycker de e helt okej.. Och det förstår jag ju. Samtidigt så får ja lika mycke ångest över att va hemma, istället för på jobbet.. Blir obekväm i de, känns som dom tycker de e förbannat jävla jobbigt att ja inte e där när ja ska.
Måste ja va hemma me Pärlan imorrn me så ska ja ringa och prata me KP, långt och länge. Förklara precis min situation (igen) och hur tråkig ja tycker den är.. Och att ja faktiskt kämpar på å gör mitt bästa, och att ja bra mycket hellre hade varit på jobbet om ja bara kunnat. Ja.. Så får de bli.. KP säger alltid att hon förstår, och att ja inte ska oroa mej så mycket.. Men de gör ja ändå. Har ju som sagt mer VAB-dagar på 1 månad än resten av stället tillsammans.. Inte okej!

Aja, sak samma.. Vi hörs imorrn mina vänner, nu ska ja kasta mej i säng. Tok-trött..

PUSS och gonatt

Kommentarer
Postat av: hmm

Man får inte lämna på dagis med feber!

2008-09-22 @ 23:05:29
Postat av: Jennie svarar:

Nej som sagt, de förstår ja oxå.. Men Tilde är hur pigg som helst, och doktorn hittar inget fel på henne. Förutom hennes njurar sen tidigare.. Så då förstår ja inte varför hon inte skulle få va där?

2008-09-23 @ 11:06:39
URL: http://thestoryofjennie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0