E det bara jag?

Asså allvarligt.. Ja e nog helt lost, uppenbarligen har inte ja koll på nånting. Fattar ni hur mycke knark å skit de finns i den här stan? Ja trodde faktiskt inte de, på riktigt.. tydligen va ja korkad.. E ja den enda i hela världen som inte testat på detta eller? Tydligen.. De finns ju precis ÖVERALLT, och verkligen ALLA har försökt va häftiga nån gång å testat de.. Frågan e om ja vågar släppa Tilde lös i den här stan om en 15 år? Antagligen inte.. Fått reda på så mycke skit denna veckan om alla möjliga som vat på skiten å tallat.. Å pappa har skaffat ny flickvän, som knaprar/knaprat (vet inte om hon håller på än, men har gjort iaf) piller te en förbannelse. BRA DÄR PAPPA.. Du som skulle bli nykter, JA go for it! Nu kommer du ju säkert lyckas.. Ja blir så less!

Kan vi inte köra en grej? Alla som testat på nån form av knark lämnar en kommentar.. HELT anonymt förstås.. Ja bryr mej inte om VILKA som gjort de.. Ja vill bara veta MÅNGA av alla mina läsare som gjort de. Snälla, vi gör så? Ja vägrar tro att ja e den enda i hela världen som inte testat.. Kom igen, nu kör vi!

NU: Natchostallrik hos mamma, tack! :)

PUSS

Kommentarer
Postat av: Johanna

Har aldrig sett så mycket skit som i din stad jag heller ;) Knark vart man än går faktiskt. kram/JOhanna

2008-09-13 @ 08:27:22
URL: http://lattemammajohanna.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag har det inte och tänker inte göra de heller! Men visste du att blekinge har billigast narkotika i hela sverige? Rätt så sjukt, lilla blekinge..

2008-09-13 @ 09:54:19
Postat av: Anonym

lär ju vara ganska felinformerad om att blekinge har billigast narkotika i landet, stämmer ju inte för fem öre.

2008-09-14 @ 03:17:18
Postat av: Anonym

kan ju också invika med att bromölla en gång i tiden varit sveriges mest kriminella stad, baserat på antal brott per invånare då, och då kanske det inte är så lustigt att det florerar mycket narkotika, nu går jag på riktnummret så det täcker sbg också :)

2008-09-15 @ 04:41:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0