Jävla bölande jämt..

Fan.. Ja e bölig idag, hatar när jag är det.. Jag e de endast om jag är själv, ENDAST! Ja kan lipa som ett litet barn te saker på tv, krävs inte mycket för att tårarna ska komma.. Sen i verkliga livet, sånt som borde göra mej nära till tårar, rör mej inte ryggen.. Ja kan bli bölig av å se en riktigt jävla bra fotbolls match, om det är ett lag jag älskar.. De e inte okej.. Jag blir helt enkelt bölig av såna saker ja inte ska bli bölig av.. Idag e ja antagligen bölig för att ja e tebaks i ensamheten igen.. Eller ja, ensam e ja ju inte för ja har ju alltid Tilde.. Världens bästa jävla Pärla! Fy fan va ni ska va avundsjuka att ni inte har en unge som e som min flicka, hon e bäst på alla sätt å vis.. Så nej, ensam är jag ju inte egentligen.. Men ni hajar, I´m all alone again.. Ska egentligen inte klaga, ja valde de själv.. För de känns som de bästa.. Han gick för långt igen.. 100 frågor så fort man lämnat rummet, eller så fort de plingat i telefonen.. Ja pallar helt enkelt inte,det är inte heller okej.. Dessutom känner ja att ja inte riktigt har engagemanget, och även att ja känner mej begränsad.. Ja gillar inte..

Å där väljer ja att stanna, helt ofrivilligt.. Mitt i meningen: "Ja gillar inte.." så stannar ja för å läsa igenom va ja har skrivit.. De e ju en helt osammanhängande text ja precis skrivit..
Va ja egentligen bara skulle skriva va att ja precis bölat en timme.. På riktigt så vet ja inte varför.. Ja kände bara att de va nåt som skulle ur systemet.. Samma känsla som när man e förbannat jävla daulig i magen... De ska UT liksom.. Sen e man färdig helt enkelt.. Precis som mitt bölande idag, de måste UT.. Å nu känner ja att ja kanske inte e riktigt klar än.. FUCK!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0