När slutar det va svårt och jobbigt?

Ringde från dagis.. igen! Pärlan va sjuk.. igen!
Gud va ja e trött på de här nu.. Ja har jobbat i 3 veckor, snart 4, och har antagligen tagit ut mer VAB-dagar än hela stället tillsammans redan. Inte nog me att de e trist att Pärlan e sjuk hela tiden, de e minst lika trist att ja förlorar en väldans massa pengar på de.. Men va gör man? Ska ringa läkarstationen imorrn och säga att dom får ge henne nåt mot de här nu, feber 20 dagar i månaden me jämna mellanrum är inte OK.. De e faktiskt inte de.
Kom ett brev idag om sista röntgenundersökningen oxå, den 29/9 kl 11.. Efter de ska de väl ändå va klart, va de e för fel på henne.. och så dom kan göra nånting åt de. På tiden..

Inte nog me de.. sen ramlade hon på dagis och spräckte läppen, sjuksköterskan ringde mej å frågade om ja tyckte de skulle sys el inte. Jösses de vet väl inte jag? Behövs de inte så e de ju bäst å låta bli, blev mitt svar..

Ja e så oerhört trött i huvet idag.. Så less liksom. När ska Pärlans liv sluta va svårt och jobbigt? Typ.. Aja, orkar inte bena i de idag. Mamma kommer me en pizza sen, de e en sån dag.. Förhoppningsvis tittar M inom oxå, han e ledig idag. Och imorrn..

Hörs snart igen mina vänner!

PUSS


Pärlan och Tobias..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0