Piercad tunga, dålig mamma?

Jag blir uppriktigt irriterad.. Går in å kollar på Johanna Razz´s (Ni hittar för övrigt hennes blogg här: Http://LattemammaJohanna.blogg.se ) bilddagbok, och ser att de e nån jävla lallare som kommenterar hennes bild hela tiden. Anonym, förstås.. Kommenterar hennes piercing, hennes "festande" och vad hon har för KLÄDER på sej.. Herregud människor! Blir så irriterad på folk som dömmer, folk som tror dom vet så jävla mycket.. Spelar de nån roll va hon har för kläder på sej när hon går ut och festar? Menar ni allvar? Johanna e bara ett exempel, skulle kunna dra hur många som helst..

Skulle en person va en sämre mamma för att hon e piercad i tungan? Haha menar ni de på riktigt? Och varför skulle man inte få gå ut å festa då å då bara för att man har en liten?

Jag bor inte ihop me Tildes pappa, som de flesta säkert hajat vid de här laget, och jag har aldrig bott ihop me honom heller.. Jag har ingen pojkvän. Så Markus har Tilde varannan helg.. Skulle ja då inte kunna gå ut och festa dom helgerna som Tilde inte är hos mej? Nej då kommer de kommentarer att man e en dålig mamma m.m bara för man går ut och har kul me sina vänner, och tar ett glas vin.. HELT sanslöst!

En före detta kompis te mej har pojkvän, men hon har inga barn.. Hon däremot sitter hemma precis hela tiden, går i princip aldrig ut och har roligt.. Umgås knappt me nån annan än hennes pojkvän. Eller jo, så fort han e upptagen så ringer hon halva telefon boken.. För DÅ duger hennes vänner! Jag vägrar va sån, ja vägrar bli sån.. vare sej ja har barn eller inte.. Man måste kunna njuta av de goda i livet, utan att bli kallad både de ena å de andra för de..

Va ja vill säga är att  alla e så jävla snabba me å dömma.. Ska man sluta leva bara för man får barn? Nej.. absolut inte.. Och sen va ja bara tvungen å få sagt de där me piercad tunga, för personen ifråga skrev verkligen .. Haha, sämre mamma för att man e piercad.. De va dagens roligaste, på riktigt.. :)

Tack för mej!


Livet ÄR en fest..

Kommentarer
Postat av: Julia

Omigod. Jag får också höra en massa skit då och då när jag är ute och festar, vi talar kanske om 1 gång i månaden! Skitsnack om att jag har stora tatueringar lite här och var på kroppen och på så vis är olämplig som morsa. Eller för att jag gillar smink och tycker om att klä mig precis så som jag gjorde innan jag fick barn. =/ Det är väldigt trist att folk är så trångsynta.

2008-09-23 @ 12:32:50
URL: http://babyhasatemper.blogg.se/
Postat av: the one

Men jennie din satans pingla. Tackar tackar!. Underbart tack och tack. Jääääävla bra mosra du är kan jag berätta. Du vet vi är ju den nya genarationen av mamis du och jag. Lite som din blogg. Lite bättre lite finare. Blev ju helt rörd nu över ditt fina inlägg. Skööönt faktiskt. Är satans trött på idioter som jag hör titt som tätt bakom ryggen. Givetvis människor som själva inte har barn. Fucks helt enkelt. Ska du på fotbollsfest? Jäkla nice nu. Jag ska med bli FULL i helgen tror jag. mest för att jävlas ;) ha ha

2008-09-23 @ 15:38:04
URL: http://lattemammajohanna.blogg.se/
Postat av: Tilda & Liva

Haha. Ja, en del människor bör verkligen skaffa sig något att sysselsätta sig med, så de slipper sitta och titta på bilder av mammor med piercad tunga och störa sig sönder och fördärvade.

Barn förstör inte ens liv - de förgyller det!

Man är lika bra mamma (och man älskar sitt barn lika mycket) oavsett om man är en sådan mamma som är hemma hela helgen och bakar perfekta kanelbullar eller om man är en sådan mamma som går ut och tar ett glas vin någon helg ibland. Det är så olika hur man är som person. Klart man inte får glömma bort sig själv bland alla snuttefiltar och blöjbyten. Man måste få lite egen tid att bara vara ung kvinna,ibland. Man kan inte BARA vara mamma.

2008-09-23 @ 16:14:06
URL: http://www.sweetcolorful.blogspot.com
Postat av: Jennie svarar:

Jag e så förbannat jävla trött på folk som snackar trots att dom inte har koll på NÅNTING, varför inte bara knipa igen då? Precis som "Tilde & Liva" säger så e man inte bättre mamma för att man stannar hemma varenda helg och bakar perfekta kanelbullar. Ja behöver mer än så, jag behöver ut å shaka as då å då. Inte fan tycker ja de gör mej te en sämre mamma.. DET gör ju att ja mår bättre, och mår ja bra så blir ja oxå en bättre mamma. De e va ja anser.. Fotbollsfest ja, Gualöv.. Haha, div 6 eller va de e :) Men det kommer bli en jävla fest, och full ska jag bli. Tilde är hos Markus tills på sönda kl 18 och ja e ledig dagen efter, så ser ingen anledning te att ja INTE skulle bli de :)

2008-09-23 @ 19:05:17
URL: http://thestoryofjennie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0