Stylebystars..

Ja ber om ursäkt för de väldigt sena uppdaterandet nu.. Men Pärlan vaknade halv 5 idag, vilket resulterade i att hon ville ta en powernap vid 10. Och vi vaknade igen för en halvtimme sen.. Tur de inte e ja som ska ha henne ikväll, hon kommer va en pest å pina å ha å göra med. Lämnar henne hos Markus vid 5, men tydligen skulle han va  å klippa sej då.. Så Anna (hans flickvän) får "ta emot" Tilde.. Kommer inte alls kännas märkligt, men de får gå.. Hon ska ju egentligen ha en stor eloge för att hon fortfarande e me.. I samma veva som hon å Markus blev ihop så blev de klart att de e han som e pappa till Tilde.. Så helt plötsligt fick hon 2 till priset av 1.. Kanske inte en asbra start på ett nytt förhållande, men de gick tydligen de me.. Aja, nog om de..

MIN KLÄNNING HAR KOMMIT! Wooho, och den e alldeles alldeles uuuuuunderbar.. Jag älskar den! Värt varenda kr :) Stylebystars e min nya favoritsida.. Helt okej priser, och jättefina klänningar.. Sen finns de inte så många av varje heller, vilket gör att man blir hyfsat ensam om kläderna. Om inte din bästa kompis beställer samma klänning förstås.. haha ;) Fia hade beställt två, så hon ska ha den andra.. Så folk slipper skratta åt oss :D Ska försöka få till en bra bild på klänningen idag när ja har den på mej, annars får de vänta tills min outfit bild imorrn.. =)

SANDRA, JAAAA, du får jättegärna följa me å kolla Björn å co.. Ja ja ja.. Tror de kommer bli sjukt roligt :)

PUSS

(Ja Razz, Charlotta heter Karlsson i efternamn kom ja på när du sa de.. Sjukt att ja kan glömma de me tanke på att ja heter samma sak.. haha..)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0