Mmm..

Ja men snälla.. börja flytta in kl 22 på kvällen, snälla gör de. ASBRA beslut!!

GNÄLL!

Va i helvete e de me alla kunder idag?! Dom e ju så satans gnälliga och sura att hälften hade vat nog..
Inkompetent är jag tydligen oxå.. Johoda, det är dom snabba med att tala om! SUCK..

Bra så!

SjusovarN..

Christoffer försov sej idag.. Så nu e han på ett jävla humör här. Tror han behöver lite kärlek idag :)

Bra så!

Ajda..

Usch.. kom te jobbet med en jävla magvärk, och några tabletter har ja såklart inte med mig. Bra där Jennie..
Detta kommer genast bli en lååååång dag..

Bra så!


Fint väder..

För fint väder för att sitta inne idag.. trots att Tilde inte e helt okej, och trots att vi sovit typ 3 timmar inatt igen. Ska slänga Pärlan i säng nu, sen ska jag lägga mej på soffan och invänta Grey´s anatomy.. Jordgubbar och melon finns i kylen, det uppskattas.. :)

Saknar H fruktansvärt mycket idag, mer än vanligt.. Men idag är det ju hans älskade Arsenal, så då måste man dricka öl :) Men jag klarar mej nog.. det gör jag alltid..

Bra så!


Rekord..

Vad vi gör här hemma? Vi försöker slå rekord i antal VAB-dagar på en månad.. Just nu är vi uppe i en 8-9 stycken tror jag.. 
Hur det känns? Tjaaaa... åt helvete mest!

Bra så!

Som sagt, gillar hon sin extramamma lite? :)


Film på G..

Haha håller på och laddar upp en ganska söt film på Pärlan.. tar ju dock hundra år.
Gillar hon sin extra-mamma liiiiiite? :)

Bra så!

Handlat och sånt dära..

Vilken cpdag.. Sov mellan 1 och 4, både jag och Tilde. Hon ligger ju dock ändå back en 5-6 timmar, så damen får hoppa i säng senast om 1 timme. Sen får ja bara hoppas på att hon sover hela natten, för det behöver hon. Och hennes mamma behöver framför allt de.. Mina påsar under ögonen är inte okej.

Har precis vat å handlat.. Ikväll är det jag som bunkrar upp med naturgodis, melon, vindruvor och ett glas vin framför desperate housewives. Hade jag haft H vid min sida oxå så hade ja vat mer än nöjd.. Men det stod öl och fotboll på schemat, så då ska han givetvis få sysselsätta sej me de.. Helgen är vår iaf, ingen annans! :)

Nej, lite mat te vilddjuret nu och sen ryggläge resten av kvällen låter som en riktigt bra idé.. Imorrn e de jobb igen, yej :)

Bra så!


Inte sova väl?

Jag och Pärlan har vat uppe sen 1 inatt.. Med undantag för en timmes sömn mellan 5 och 6.. Behöver jag NÄMNA att jag är lite TRÖTT? Nu tycker jag vi ska vila lite igen.. Undra om hon tycker desamma?

Vilket vidrigt jävla humör jag är på idag.. Hmm!


Stackare..

Herregud, undra om H verkligen vet vad han gett sej in på?
E de nu jag borde berätta om alla mina fel och brister som han måste ha överseende me?

Att jag har ett helt vidrigt morgonhumör?
Att veckan innan jag ska ha mens så är jag lika lättirriterad som.. ja jag vet inte vad..
Att min umgängeskrets består av 85% killar?
Att jag har kontakt med nästan alla mina ex?
Att jag är sjukt pedant, och hatar ha det stökigt omkring mej?
Att jag kan bli på svindåligt humör bara av att nån inte plockar ut tallriken efter sej?
Att jag alltid kräver att få välja program på tvn?
Att jag jobbar lite för mycket och därför oxå har mindre tid över för honom?
Att jag är sjukligt envis och vägrar ha fel?
Att jag ALDRIG ger mej i en diskussion?
Att jag hatar laga mat?
Att jag sätter mina vänner och Tilde före ALLT annat?
Att......


Nej, vi stannar där va?

Nehä nej..

Är detta okej verkligen? Sitta och jobba såhär en månda kväll kl 19..? Nej, vet i fan de alltså..

Bra så!

Ny vecka, nya möjligheter..

Vaknade på ett jävla bra humör.. och det verkar fortsätta! Sitter här i min hörna och ler mest.. Får dock inte äta förrän 16.00, och de känns inte okej. Jag är nämligen redan kalas hungrig.. Aja, de kan kvitta.. Livet är en fest ju :)

Bra så!

En chans till?

Jag ger det här med förhållande en chans till.. Nu ska jag försöka bygga ihop mitt skadade hjärta och börja om.
Och är det någon jag kan tänka mej att anstränga mej så för så är det H..


...

Hoppas det var värt det..

Bara lite tankar just nu..

Jag slutar aldrig att förvånas över folk.. Varför ska folk som lever i dåliga förhållande alltid visa upp en fasad? I sin blogg för att ta ett exempel.. Kanske är det att jag inte kan förstå de pga jag aldrig skulle funka så själv.. Hålla upp en fasad för sina typ föräldrar kan jag förstå.. eller nej förresten, det kan jag inte heller förstå.. Är det bara jag som är brutalt ärlig mot min mamma? Och lutar mig mot henne när det stormar i ett förhållande? Eller i mitt liv överlag? Varför ska man hålla på och hitta på ursäkter för hans vidriga beteende? Skulle jag aldrig göra.. Kan kanske förstå att man inte vill kasta ut sitt privatliv i bloggen, vilket hevete man har just nu.. Men det jag framför allt inte kan förstå är varför håller man upp en fasad för sina vänner? Det är för mig helt obegripligt.. Verkligen! Är det inte bättre att bryta ihop och be om hjälp, istället för att låtsas att allt är så bra? När det faktiskt inte är det..
Drömlivet? Tja, ibland blir de inte riktigt som man tänkt sig helt enkelt..

Bra så!

Bete sej?!

HånglarN ringer och väckte mej halv 11.. Då var jag knappt människa. Somnade vid 12 igår, halv 5 ramlar H in genom dörren och munnen går i ett på honom. Mycket gnäll över ögat, nån hade visst skallat honom eller va de va.. Dessutom hade hans mobil gått helt åt helvete.. Herregud, pojkar alltså! När jag sen till slut fick tyst på honom så somnade ja gott igen.. Och vaknade som sagt av Carros härliga stämma :)

Nu ska jag springa ner och sola, sen ta en dusch.. Det står kalas på schemat kl 16, efter de snabbt vidare te Maria som fyller 25.. Kvällen ska avslutas på Harrys, iaf för mig och syrran.. Sjukt jävla sugen på å ut och shaka ass.. Synd bara att Syrran aldrig vill dansa till bra musik, så de kan jag väl fetglömma..

Ikväll blir det redbull/vodka.. Det är fint! Men det saknas nåt.. Rasmussen saknas, min trogna redbull/vodka polare.. Hade hon oxå funnits med hade det varit ännu finare!
Bra så!


Uteservering? Nej?

Sölvesborg är ju en för jävla bra stad, det är den 24 April idag och strålande sol. Ändå fanns det inte en enda uteservering man kunde sitta på för att äta midda och dricka en öl.. BRA! Hmm..
Så jag, syrran och Robin bestämde oss för att beställa lite Kinamat och sätta oss i solen hemma hos henne istället.. Sagt och gjort, mätt som ett as! Robin begav sej senare för lite nattjobb, och ja å syrran letade oss hem te mej för att dela en flaska vin och kolla på "Så ska det låta"..
Nyss va H här och hämtade sin jacka.. Innan idag när jag kom hem från jobbet och stod i hallen och joxade me mina skor, så luktade de mer H än vanligt.. Och jag tittade mej omkring både en och två gånger för att kolla om han kanske rent av fortfarande va kvar. Men insåg att de bara va hans jacka som hängde kvar..
Jag behöver bara känna lukten av honom så trivs jag lite extra med livet.. Han vet nog inte själv hur stor inverkan han har på mig.. Det lilla lammköttet! ;)

Sak samma.. nu svävar jag iväg, syrran ligger på soffan själv. Å de ska hon ju inte behöva göra..
Bra så!


But I´m still waiting..

Hemma hemma hemma.. Ingen Pärlan, helt tyst och lugnt. Får svälja en impuls att lägga mej i sängen och vila lite. Har ju lovat Syrran att följa med henne och Robin och slänga oss på en uteservering med en kall i handen..
Måste spitta musiken, dansa och sjunga med lite.. Annars somnar jag, helt vansinnigt trött!

Vi kör lite "Not ready to make nice".. Och blundar, bara en minut.. Ja!
Bra så!


Inte snyggt..

Vad är grejen med att alla tjejer som har vita leggins är under 25 och har utländskt ursprung?!

Notering till alla er: INTE OKEJ!

Tacobuffe..

Tebaks på jobbet, lämnade Pärlan hos Markus på vägen..
Jag älskar fredagar på jobbet, det är så tyst och lugnt här. Dessutom är den i 9 fall av 10 svingod mat på bergslagskrogen, som idag, en liten tacobuffe på menyn.. Det tackar vi hjärtligt för :)

Bra så!

Samma visa..

Nej det har inte bloggats så bra idag, eller det har ju faktiskt inte bloggats alls när jag tänker efter.. Pärlan är sjuk, så vi har inte gjort särskilt mycket idag mer än å hängt på vårdcentralen halva förmiddan.
Men det är ju precis som R sa en gång i tiden, man kan lika gärna gå till biblioteket.. Det ger ungefär lika mycket. Hmm..
Imorrn ska jag dock köra och jobba, lämnar Pärlan hos Markus på vägen så får han vabba imorrn.

Nej nu ska jag kasta på Tilde lite kläder, sen ska vi köra och hämta världens bästa H!
Imorrn vid den här tiden håller vi helg.. GÖTT!

Bra så!


Suck..

Jag har allt, om jag bara vill.. Men allt jag kan tänka på är "vin, väder och kärlek.."

Hur skadad?

Less på de mesta..

Å så va man tebaks på jobbet igen.. Jaha ja.. Jag känner mej less på mitt jobb just nu, missförstå mej rätt, jag älskar mitt jobb. Kanske rent av ohälsosamt mycket.. Men känner mej bara less just nu, vet egentligen inte varför.. De vänder väl, antar jag! Onsdag idag iaf, så halva veckan har ju gått.. Alltid nåt.

På tal om nåt helt annat så har ja haft tjejveckan nu i typ 3 veckor.. helt klart nåt som inte står rätt till. Tänker nog tom börja äta mina p-piller igen, då får ja ju ordning på grejerna iaf. Den kommer en viss dag och slutar en viss dag, alltid samma.. Nu e allt bara en enda stor röra, och ja börjar bli less på även de..

Aja, får väl jobba lite me kanske.. Tomt på platsen jämte, så ja frågar mej: Vart är Christoffer? Sovmorgon?

Bra så!

Ingen tid..

Ingen tid för bloggen.. ja har bättre saker för mig, vi hörs imorrn ;)

Bra så!


Ingen feber..

Fixat present till Amanda idag, och lite nya kläder till Pärlan.. Och handlat, så vi har trots allt fått lite gjort idag. Hon har fortfarande feber, men är pigg precis som vanligt så imorrn kommer jag lämna henne på dagis. Med instruktioner om att hon INTE är sjuk för att hon har 38 graders feber. För hon ligger som sagt så högt helt enkelt..

Nej nu ska jag klippa lillsyrran, sen kommer älskade H.. Detta blir en bra kväll ;)

Bra så!


Dessa jävla sjukdommar..

Bra blogg igår? Haha eller inte.. Tilde vaknade inatt som vanligt, så då passade jag på att ta febern på henne. 38,2.. Dvs helt meningslöst att lämna henne på dagis, trots att hon inte verkar särskilt sjuk.. Dom hade ringt mej vid 12 ändå och bett mej hämta henne, trots att jag förklarat att 38 graders feber är i princip ingen feber för henne.. Då hon ligger väldigt väldigt högt pga sina njurar.. Så skitsamma, ja e hemma idag.. Imorrn kör jag och jobbar igen, jag är så SJUKT trött på att va hemma.. Men finns inte mycket att göra. Skulle hon ha feber imorrn me får mamma ta henne..

Jaha.. lillasyster Amanda fyller 12 på freda, så ja får väl försöka fixa en present te henne idag. Så har jag iaf gjort nåt vettigt av den här dagen..

Bra så!


(Mobilbloggar)

Inte alls lika trevligt här i sängen utan H, mina lakan luktar inte ens som honom längre.. Imorgon e de jag som kräver manligt sällskap i soffan när ja kommer hem från jobbet ;) Puss å gonatt

Ord..

Vin, väder och kärlek.. Ja, varför inte?

Nej nej nej..

Jag orkar inte va här mer.. på riktigt..!
Och Pärlan är sjuk igen.. Dagis e sanslösa på att ringa för småsaker..
2 timmar och 40 min kvar.. skjut mej!

Back on track..

Back on track på jobbet igen.. skönt!

Sover sjukt dåligt om nätterna, Tilde vaknar minst 2 gånger per natt numera.. Vet inte vad problemet är faktiskt, hon som alltid sovit hela nätterna. Detta började när H började sova hos oss, behöver ju inte nödvändigtvis ha me de å göra.. bara en teori jag har :) Förbaskat jobbigt är det iaf..

Nej.. lite rast på de!

Not ready to make nice..

Jag minns det som det var igår.. Jag hade vat ute på krogen, sjukt dålig koll på mobilen. Kommer hem, lägger mej i sängen.. Kommer på att de ringde nångång men att jag inte hade tid å svara. Hämtar telefonen, ser att personen i fråga även har spelat in ett meddelande på min Eurovoice.. Trycker 888 på min lur och lyssnar, tanten i andra änden talar om att jag har "ett nytt meddelande".. Jag lyssnar.. väntar.. tar en jävla tid.. väntar lite till..
Då är det M (nej, inte den M denna gången.. en helt annan...) som spelar denna låten, och sjunger till.. Jag älskar denna låten, och det var denna låten som spelades den gången för flera flera år sen när jag vaknade upp i hans säng för första gången.. Även då gick han omkring i lägenheten och sjöng med..
Jag lyssnar.. han spelar och sjunger hela låten.. Han har druckit, det hör jag.. Och dessutom hade han aldrig gjort de där nykter.. Men fint var det, utan tvekan.. Han vet att jag älskar låten, och på nåt sätt så är det ändå vår låt.. Än idag ägnar jag honom en tanke när jag hör denna låten..
Där och då kl 4 på natten kändes ord överflödiga.. Jag klickar av, trycker på "skriv nytt" sen skickar jag iväg ett enda ord till honom.. Jag tycker det räcker så, jag skriver "Tack!"
Sen somnar jag gott..


Pärlan plattar gärna håret..

Står man framför spegeln och grejar med håret utan att involvera Pärlan, ja då är man kokt i bajs.. Som Centrum skulle sagt. Platta håret, och sedan spegla sej i timmar efteråt är nåt Tilde gärna gör.. Undra vem hon fått de från? ;)


Fia, min alldeles egna Fia..

Har jag sagt att jag ibland saknar Fia så mycket att det gör ont i mig?
Har jag sagt att jag ibland saknar Fia så mycket att jag vill sätta mig på första bästa tåg te Åre?
Har jag sagt att jag hatar när hon åker iväg såhär länge?
Har jag sagt att jag behöver henne här hemma nu, och hjälpa mej att styra upp mitt liv?
Har jag sagt att hon är världsbäst på att veta vad som är bäst för mig, när jag inte ens själv vet det?
Har jag sagt att det inte finns nån som Fia? Att hon är en "one of a kind?"
Har jag sagt att det är väldigt väldigt tomt här hemma, när inte Fia är här?
Har jag sagt att jag älskar henne?
Har jag sagt att jag älskar henne så mycket att jag skulle offra en arm för henne?

Har jag inte sagt det? Då säger jag det nu:

Fia Österberg, kom hem nu. Jag saknar dig till stjärnorna och tillbaka!


Dåligt väder..

Nej, det gick inte jättebra med min bloggning igår.. Men va knappt hemma nånting på hela dagen, och när jag väl kom hem så var det nattning och mat som stod på schemat. Sen va jag så slut i kroppen att jag lämnade in redan kvart över 9.. Så idag känner jag mej utvilad som få.. Sov till halv 11! Vaknade inte ens inatt när Tin ringde 30 gånger, antagligen bara för att tala om vart han var.. Det är hans nya grej. Men de e ju skönt, då har jag alltid koll på honom.. Och ryktet säger dessutom att han va sjukt städad igår, då blir man ju som en stolt mamma över det lilla livet.. :)

Jaha ja.. söndag idag. Känns på förhand som en ganska trist dag faktiskt.. Har tvätt jag skulle behöva ta tag i, men här får man ju vänta 2 veckor innan man får en tid. Känner inte för att göra så mycket, bara ligga här och mysa med min Pärla.. Ser dessutom inte ut som det är särskilt fint väder ute, så då kan man ju göra det med gott samvete :)

Bra så!


Frukost och de där..

Hemma.. äntligen! Tog en frukost hos syrran med henne, Pärlan och Tin.. Mycket trevligt! Snackades löst om utgång, mest syrran som va sugen.. Jag är trött som ett AS minst sagt, efter att ha sovit typ 3 timmar inatt.. Så de va lika bra å lägga ner dom tankarna, jag hade aldrig pallat.. Nu ser jag mest fram emot å lägga mej på soffan och vila, tänker hoppa i säng innan 11 idag. Det är en sak som e säker iaf...

Bra så!

Behöver ju sova meeeer..

Tilde och jag har varit vakna sen halv 9, inte okej.. Hon vaknar alltid tidigare när hon sover mellan mig och H, inte alls särskilt skönt. Dessutom va hon vaken mellan 4 och halv 6 imorse oxå.. Så hennes mamma är gaaaanska trött!

Tokfint väder, så vi tänkte bjuda in oss själva för lite kaffe i solen hos syrran. Men då måste ja nog kasta upp en bakfull H från sängen, undra va han tycker om de? :)

Bra så!

Oj va tjejen benar..

Helena har gett sej på att analysera nu igen.. Den stackarn sitter där uppe i Göteborg och kan inte sova om nätterna för hon benar i den hära H.. Och snäll som jag är så gör jag ju ALLT för att underlätta för det arbetslösa lilla flickebarnet..

NEJ du, H är inte Henrik Busk.. Verkligen inte! Missförstå mej rätt, jag gillar Henrik.. Väldigt väldigt mycket! Men nej, inte han jag menar denna gången.. Faktiskt :) Känns det jobbigt för dig så kan du ju alltid be Martin om lite skvaller, han har koll.. ska vi säga så? Ja?

Bra så!


Ojojoj..Jag hatar denna låten i vanliga fall, verkligen hatar.. Lika mycket som jag hatar Tommy fjanten Körberg!
Men Martin Stenmarck gör denna låten så bra att jag har lust å böla.. Eller varför ljuga? Jag bölar.. det gör jag.. Så fint, så galet fint mina vänner!

Push the botton..

If you're ready for me boy
You'd better push the button and let me know
Before I get the wrong idea and go
You're gonna miss the freak that I control..

Så ska det låta..

Hemma.. äntligen, efter mycket om och men.. Älskar mitt hår, som vanligt när Stephanie har vat i farten. Skulle aldrig gå te nån annan numera.. Hann med en fika med henne, syrran och Tin oxå.. Han va på de humör när jag känner att jag älskar honom lite mer än alla andra. Den riktiga Tin, som är världens bästa..
Sen blev det grillning hos mamma och nyss dog Pärlan i sängen, något trött.. Och jag öppnade precis en cider och ser fram emot mitt favoritprogram i ALLA kategorier! Så ska det låta :)

Inväntar min kille som är och dricker öl, men skulle visst inte ut.. Får väl se hur det blir med den saken, huvudsaken e att han kryper ner jämte mej i sängen inatt ;)

Bra så!

Karlshamn..

Dags för Karlshamn och lite fika, sen klippning på det.. Pärlan körde ett "Spyrace" inatt igen, fattar inte de alltså.. Nu e hon pigg igen! Mycket märkligt alltså..

Mamsen fyller år idag, så ikväll bjuds det på grillat.. Duktigt glad över att jag inte ska ut i helgen, aldrig vat så osugen som nu. Trots det fina vädret.. Ett glas vin eller två hos mamma ikväll kan jag ju dock tänka mej, faktiskt.. =)

Nej, dags att röra på sej.
Bra så!


H.. tycker jag om honom lite? Mmmm..

Problem..

Är det inte dags för en uppryckning nu? Jo jag tror det.. Detta håller ju inte!

Började precis bena i de här me min 23 årsfest den 9e maj.. Som e tänkt ska hållas hos syrran. Än så länge är vi minst 20 pers, men kommer antagligen bli upp mot 30. Visst hon har stor trädgård och allt de där, men då måste vi förlita oss på vädret iaf lite.. Men å andra sidan, va har jag för val? Här e inget alternativ, då mina grannar har en släng av efterblivenhet.. Minst sagt! Dessutom e de lika litet här.. Vet i fan alltså.. E de nu jag ska muta mamma med typ 1000 fina tulpaner som hon älskar? Kanske en liten midda också på de? Och boka deras uterum/veranda? Verkar så.. Undra om mamma är lika sugen? Vad tror ni? :D

Bra så!


Nu håller vi tummarna! :D


Som sagt..


TJOCKIS!

Imorrn.. Ja imorrn måste jag va me i matchen igen, funkar inte de här.
M spenderade hela dagen igår med att försöka lära Tilde säga "tjockis".. Och lyckades dessutom.
Så så fort nån visar magen minsta lilla så pekar Tilde och skriker: "TJOOOOOOCKIS!"... Väldigt pinsamt faktiskt. Speciellt om hon skulle börja säga detta på dagis dessutom.. M tycker det hela är väldigt väldigt roligt.. Kan han ju tycka, inte han som får gå på utvecklingssamtal på dagis för att ungen inte kan bete sej :)

Bra så!

Broken strings..

Let me hold you for the last time
It's the last chance to feel again
But you broke me, now I can't feel anything..

Jajajaja..

Nej.. det går sådär med bloggandet, det har ni rätt i..
Men istället för att bara komma me massa dravel, så skiter ja i de istället..
Eller så kanske jag bara har mycket bättre saker för mig? Vet man aldrig..

Bra så!

....

Inte iform.. långt ifrån iform!

Bra koll, haha..

Jaha ja.. Va tydligen 11 jag skulle va på jobbet, har ett svagt minne av att Christoffer påminde mig om detta förra veckan. Men är så van att jag börjar 12 när jag jobbar kväll, så jag tänkte nog inte riktigt efter..

Aja, shit happends.. Jag får koppla på mitt stora leende idag så ska de nog va okej ändå :)
Bra så!


Syskonkärlek.. Ni ser vem av oss som fått utseendet va? :D

Jobba igen.. taggad?!

Då var det dags att asa sej upp till jobbet igen.. Man kan kanske tycka att efter vat ledig i såhär många dagar så borde jag va utvilad och pepp igen, men nej, det är jag inte. Inte ett endaste jävla dugg faktiskt.. Christoffer kommer få lyssna på mitt gnäll även idag. Tur har väl jag att den killen älskar mej ändå.. eller otur kanske det är? Nej, det tar jag tebaks.. Annars blir han arg på mej sen :)

Jaha ja.. 12.00 ska jag infinna mig på hörnplatsen på rad 2 (nerifrån) igen.. WOOOHO! Ehm..
Insåg precis att det är över 50 bjudna till min 23 årsfest.. Som ska va hos Syrran. Hon är nojjig, kanske tom lite upprörd.. Men även där är det bra att hon älskar mej ändå, man måste liksom älska sin lillasyster. Så ÄR det bara.. Så hon kan va upprörd ett tag, de gör inget.. :D

Känner inte alls för att sminka mej idag, lite mer än vanligt.. Jag orkar liksom inte. Men då kommer väl både Snoff, Viktor och Robin och frågar vad jag har gjort.. Varför jag ser så sleten ut.. Japp, så snälla är dom.. Så det är väl lika bra att jag kastar på mitt face så jag inte skrämmer pojkarna..

Bra så!

Hur bitter?

Hemma, hunnit me att klippa lillebror oxå.. Imorrn ställer jag mig i Viktor och Robins led och kommer med matlåda som mamma har ordnat, haha.. Jobbar kväll dessutom, det är jag ju VÄLDIGT pigg på.. eller?

Missade jag dessutom Malmö-Örgryte idag.. fy fan, sjukt bitter över de.. Hade VERKLIGEN velat se den matchen live. Aja, sånt e livet.. 10/5 e det jag som åker ner och kollar när dom tar emot Djurgården istället, det ser jag fram emot..

NU: Soffan!


Verkar det gå bra för dom två? Hahaha..

Nätshopping..

Sitter och plöjjer igenom lite bloggar, har missat en del senaste dagarna.. trodde jag iaf. Inser att jag läser mycket bloggar på fyllan när jag kommer hem mitt inatten.. Läser ett par inlägg och känner "har jag inte läst detta innan?" så måste jag ändå läsa om skiten..

Just nu står det massor av nätshopping på schemat.. Pärlan MÅSTE ha nya vårskor och vårjacka, men då jag jobbar  typ 100 timmar i veckan (känns de som) så har jag aldrig tid å åka iväg för å köpa de te henne. Därför tackar jag alla sidor man kan beställa från nätet över istället.. Perfekt..

Nej, nu måste jag hämta min tvätt hos mormor och eventuellt bjuda in mej själv på lite middag hos mamma senare :D
Bra så!


Starkt jobbat J... :D

Sista dagen..

Sov vi till 12 idag? Hmm.. inte okej. Igår somnade jag dessutom så fort jag la huvet på kudden, helt jävla slut efter allt vindrickande.. Nu luktar det H i lägenheten igen, skönt.. Jag ska bege mej vidare ut, måste ta vara på den sista lediga dagen!

Bra så!


Saknar Pärlan en hel massa oxå.. kommer inte se henne förrän onsda morgon, jobbar kväll imorrn.. Hatar va utan henne såhär länge!


Jaha ja..

Blev jag precis bortprioriterad av min egen SYSTER?! Fy fan för henne..

Sovdags..

Hemma från farmors place.. Jag är så trött att det svider i ögonen på mej. Tänker lägga mej och sova nu tills H kommer från pokern och asar upp mej igen, för denna tröttheten e fan inte okej..

Bra så!


Ångesten?

Första inlägget kl 14.. är det verkligen okej?

Ligger me sjukaste ångesten.. Över allt drickande denna veckan, över alla sms som skickats, alla samtal man tagit emot, allt fyllebloggande, alla pengar jag spenderat, över alla dåliga beslut jag tagit..
Jag har mycket att ha ångest över, mycket mycket mer än vanligt... Och de känns, i min kropp.. Fy fan!

Manshoran ringde och väckte mej imorse, inte alls nåt ovanligt såhär en sönda.. Men sen kunde jag inte somna om, så jag känner mej astrött.. Och om 1 timme ska jag va på påskmidda hos farmor.. Då kan man inte va trött, då behöver man MASSOR av energi.. För att palla...

Nej, idag ska jag inte umgås med nån annan än min ångest.. Undra om jag kan lura ut honom genom balkongen och sen stänga dörren fort som fan? Det hade vat för jävla bra, men han e så envis.. Den där ångesten.. Så det går väl inte, suck...

Bra så!


Fyllesamtal..

Det är en jävla massa fyllesamtal i min lur just nu, hur ska jag kunna sova då tänkte ni?
E de inte Robin så e de manshoran.. och  e de inte han så är det M.. Och sen HAN oxå på det.. Låt mej va, jag vill bara sova!

Avstängd telefon och de där..

Centrum efterlyste en fylleblogg, jag efterlyser "min kille" som skulle ligga i min säng när jag kom hem..
Lika bra va nog de, att han inte va där alltså.. Tydligen hade jag en del samtal att styra upp. Samma visa igen, skillnaden nu är att jag vägrar bli bortprioriterad. Aldrig i hela helvetet.. Och det blir ju alltid såhär.. Så börjar allt smygande och mörkande, inte så jag vill ha det.. Hur jävla svårt kan det va att bete sej som en vuxen normal människa?
Jag skulle inte fylleblogga, de hade ja bestämt.. Men ja, ni märker ju att de går sådär för mig.. Men jag har så MYCKET jag vill ha ur mej.. Imorrn e de söndag, hans och min dag.. Ska vi göra som vi gjorde då, eller ska vi låta bli?

"Jag behöver nån som tar hand om mig.. kommer du hit?" Otippat i samma andetag som det inte alls va otippat, men sängen hemma kändes som en bättre idé.. Jag känner mej vuxen nu, som inte är så satans impulsiv... Jag tänker igenom vad jag gör och inte gör numera.. egentligen vet jag inte ens varför..
"Min kille" har druckit sen 1.. och just nu är jag mest trött på honom och hans avstängda telefon.. Sjukt trött!

NU: Gonatt!

Robin K, honom tycker jag iaf om.. Mest alltid.. Helt plötsligt så blev det en hyllningsblogg.. igen.. :)

Dålig bloggdag..

Idag kommer det inte hinna komma fler inlägg..
Måste hinna te systemet, och kl 15 är det påskmidda hos pappas förra fru. Och sen drar vi på klackarna och sticker det Karlshamn, det vankas fest idag igen.. Måste erkänna att jag är ganska mätt på fest nu, tur detta är sista dagen. Hur fan pallar ungdomarna festa flera dar i rad varenda vecka? Jag börjar bli gammal..

Hinner inte slänga upp bilder sen igår här, för det tar 100 år.. Men dom ligger på face, resten (och kvällens) kommer på sönda. Nångång under dagen..
Nu väntar dimman på mig.. igen.. ibland är livet rätt trevligt ;)

Bra så!


Nacke..

Va fan gjorde jag med min nacke igår? Kan knappt röra mej idag, ligger inne me nån form av nackspärr. Och det gör ont av bara fan.. Detta är ju inte okej!

Bra så!

Prata INTE om dina ex om du vill ligga!

Hahaha.. Roligast ikväll, när Martin hoppas på att få ligga genom att köra "det-är-synd-om-mig-pga-min-förra-flickvän-kortet".. Syrran ringde och skvallrade om diskussionen han hade me en tjej utanför henne fönster.. Och jag skrattar ännu.. Han har inte lärt sej den gyllene regeln.. Ska man få ligga så kan man INTE prata om sina ex! Men jag är smickrad.. Älskar dej oxå M!  :) Lycka till så hörs vi imorrn.. Haha...

Bra så!

Röjj!

Just nu älskar jag inte RöjjarN.. inte ens lite.. Just nu blir jag trött på RöjjarN.. Notera att klockan är tjugo över 10.. Och det går inte sääääärskilt bra för henne...

Rebecca Hamrin, sätt fart! :)

Tragisk..

När man får denna låten skickad till sig.. Tja jag vet inte.. Men lite tragisk är den ju allt..Flo rida..

Hemma igen.. Givande dag må jag säga. Nu ska jag kasta mej i duschen och fräsch till mig, har stora klädproblem idag.. Ingen höjdare alls faktiskt.
Nu ska jag spitta denna låten och hoppa in i duschen.. :)

Ses i dimman!Bitterfitta!

Idag var det segt å gå upp.. Inte pga vinet faktiskt, utan för att ja va så satans trött!
Röjj har bestämt att det blir fest ikväll, och det blir visst fest här.. Blir jag inte vräkt denna helgen blir jag det aldrig. I för sej har ju den största bitterfittan av mina grannar flyttat, som dom chillar kanske lite nu..
Systemet är visst stängt oxå, jaha ja.. Tur det finns lite vin på lager här hemma iaf.. Det är ju alltid nåt :)

Nej, lite lunch hos mormor i solen nu gynnar.. Sen ska jag hinna med att klippa min bror me.
Aja, det får ..

Bra så!

Save me.. den andra!

M skickade över denna låten häromdagen.. Så fort jag hörde första meningen kom jag på vad det var för låt. Jag minns speciellt en situation .. Men liknande saker hände ofta till denna låten.
Jag kom hem från barnmorskan, hade vat där för koll när jag var gravid.. Kan tänka mej att jag hade nån månad kvar me Pärlan i magen, för jag va stor som ett hus. Är på dåligt humör när jag kommer innanför dörren, minns inte varför.. Öppnar dörren och hör denna låten tokhögt från vardagsrummet..
Där ligger M och kollar på tv, spelar lufttrummor på knäna, diggar med huvet och sjunger tokhögt.. Ropar:
"Heeeej älskling.. Kom, lyssna på denna låten.. Är den inte bra da?!"
Mitt humör va inte längre dåligt, jag slog mej bara ner jämte min sjungande sambo och kände mej lycklig..
Vi hade många dåliga stunder, väldigt många faktiskt för att va ärlig.. Men när det va bra, ja då va de riktigt bra.. Än idag älskar jag honom, det kommer jag alltid göra.. Han är min prins, i alla lägen! Och jag älskar faktiskt den okomplicerade relationen vi har nu.. Den är helt perfekt!

Kvällen i (få) bilder..


Känns som 100 år sen jag såg min Dus sist..


Användes datorn en hel del? :)


Vill man kan man se sjukt sammanbitna ut oxå.. haha..


Va lite missnöjd över att jag behövde gå hem själv i mörkret, då jag är LÖJLIGT mörkrädd.. Men jag överlevde faktiskt :)


Där längst upp, på 3dje våningen, bodde min stora kärlek.. Nu har han skaffat barn och bor i hus nånstans, vet inte vart.. Men när hans namn kommer på tal, såhär 4 år senare så kan jag inte låta bli att le.. Han är fin, det är han!

Element..

Inte mycket action här inte.. Men jag trivs, skulle ljuga om jag sa nåt annat..
Saknar dock redan Pärlan, hur ska jag klara mej ända tills tisda är min fråga?
Dessutom är jag ledig från jobbet.. hmm, jag gillar de inte alltså..
Eller ja gillar att jag inte behöva ställa klockan 5.30 varje morgon, det gillar jag..
Gillade inte imorse när jag skulle gå upp ur sängen och H låg kvar.. Han är som ett element, sjukt varm hela tiden. Fryser man så kryper man bara lite närmre honom, så e man tokvarm sen igen.. Jag gillar de :)

Längtar liiiiite till lörda me.. Saknar Rasmussen, för lite Rasmussen i mitt liv just nu.. Men det ska vi ju ändå på på lörda :) Haha och sen har ja dessutom lyckats få me mej Harrysson te Altona nästa freda.. om det är öppet. Haha det ska bli sinnessjukt roligt..

Bra så!


Haha nyårsafton 2006 hittade ja här på Syrrans dator.. Se på fan vilken bild, haha!

Grilla..

Kör vi lite grillning med Syrran, Emelie och Dusan? Yeeees, det gör vi...
Lite vin på det oxå? Joda.. igen..
Nu håller vi helg mina vänner! :)


Tomt!

Tiden går lååååångsamt nu, riktigt långsamt.. Vi e 5 st kvar på folkspel, och ytterligare 2 på försäljningen. Det är allt, alla andra har gått hem.. Så sjukt tyst här, ringer dessutom knappt nånting.
Men snart så håller vi helg, det ser jag fram emot.. Dessutom slog de mej häromdagen att jag fyller år snart. Så den 9e maj ställer vi till me fest tycker jag, en liten 23 årsfest.. Jada, så får de bli :)

Bra så!

Ny dag, nya möjligheter..

Ehm.. hur gick det med min bloggning igår? Inte så bra..
Hade jag för trevligt sällskap för att bry mej om den? Japp, va nog så..
Är jag trött idag efter att bara sovit 3 timmar inatt? Jo, det är nog så där oxå..
4 dagars ledighet snart gynnar mej MASSOR vill ja lova..

Bra så!

Lite ledigt..

Snart går jag hem, och imorrn jobbar ja bara till 3.. Inte fel alls! Ledig till tisda sen.. Jag triiiiivs :)
Kvällen kommer ja antagligen oxå trivas med.. En heeeeel del :)

Bra så!

Ojda..

En liten försovning på det ja! Perfekt, hmm..

Christoffer!

Okej.. Snoff klarar stress skitbra..
Han behöver inte Johanna.. han reder allt själv..
Vet inte hur jag kunde klämma ur mej nåt så dumt innan imorse..
Vet nog faktiskt ingen som klarar stress så bra som Christoffer..
riktigt..
Han är ju en Pärla utan dess like.. denne stresshanterade lilla ängel...

Detta skrev jag helt på egen begäran, japp.. helt klart.. :)

NU: Gonatt!

Mammas lilla hjärta!


Tildes nya grej.. Hon slickar på precis ALLT! Eeeeehm..


Sen försöker hon charma sej ur det när hennes mamma talar om att det inte är normalt att göra så..


Plötsligt skulle hon ringa alla möjliga människor.. Milla (dagisfröken) Abbbbbin (Morbror) och Aaaaaanna (extramamma)..


När jag frågade henne va hon ville Anna så stannade hon upp och tittade på mej och sa tillslut, halvt om halvt skrikandes: "TAAAAAAKTOR!" :)

Love story..Har jag snöat in liiiiite på denna låten? Fy fan, den är helt ljuvlig.. I love!

Fotboll..

Jahaja.. Va sägs om lite Champions league på det ikväll da? Jooooda, då mår man :)

Bra så!"Maaaaaamma, titta hääääääär! Mageeeeeeee...."

Hahaha..

Roligast idag: När Robin råkar säga "puss" när han pratar med kund innan han lägger på luren :D

Igår..

Om jag var trött igår så är det inget mot vad jag är idag.. Tilde vaknade kl 2 och skulle tvunget sova i min säng, hon skulle även gärna ligga och pilla hennes mamma i öronen och håret tills hon somnade. Vilket resulterade i att jag inte kunde sova förrän typ 4.. Sen upp igen 5.30 när klockan ringde. Ehhhh..

Harrysson är tillbaks iaf, de e skönt.. Tycker nog Christoffer me, han reder inte ut alla arbetsuppgifter helt själv.. Haha, sjukt rolig när han e stressad..

Aja, nog om det.. Tydligen måste jag hämta mitt egna kaffe på det här stället.. Hmm ;)
Bra så!

Cooooomeback..

En fågel viskade i mitt öra att Harrysson gör comeback på jobbet imorrn.. Hur glad är jag för detta? Woooho :D

NU: Gonatt!


Hur trött?!

Jag är verkligen hysteriskt jättetrött, ska bege mej till tåget om en kvart.. När jag kommer hem så är planen att jag ska dö i sängen med en gång. Typ.. Så det blir nog inge mer bloggning idag, har lite sömn att ta igen.. :)

Hörs imorrn!
PUSS

Långsamt..

Men jösses amalia va tiden går långsamt.. 2 timmar kvar tills hemfärd... Ahhhh!

Jasså..

Jaha ja.. Viktor och Snoff tycker visst jag ser sleten ut idag. Jag skyller på min förkylning, dom skyller på vinet igår..
Men jag vet inte jag inte..

Inte okej..

Eh, mår jag bra idag? Huvudvärk OCH världens värsta förkylning.. Skjut mej!

Ajda..

Söndag.
För mycket vin.
Inte bra.
Allt e syrrans fel.
Börjar jobba 12 imorrn.
Tack och lov.
Snart onsdag.
Tack och lov igen.

NU: Gonatt!

Ett försök till?

Vi kanske skulle försöka oss på en "min-dag-i-bilder" imorrn igen.. Brukar ju gå förjävla bra för mej när jag ska styra upp nåt sånt, minnet är bra men kort.. Som det heter! Men vi kan ju ge de ett försök.. igen, och hoppas på de bästa :)

Film, vin och chips me syrran nu.. Ska visst va nån bra film på trean, vi får hoppas på de bästa!
Bra så!


Ekooooo..

Efter ekohallen blev det kaffe i mängder hos syrran, och här är jag fortfarande.. Ska hem och lägga Pärlan strax, sen blir det film med Syrran istället för H..
Återkommer när jag är hemma igen..

Bra så!

Blommor..

Nu har jag äntligen fått på Pärlan lite kläder.. Ska köra ner och hämta Syrran och Alle, sen kör vi te Ekohallen och köper blommor. Massor vuxenpoäng på det vill ja lova ;)

Bra så!

12 timmar senare..

Jag har sovit 12 timmar inatt.. Helt galet, men välbehövligt. Kändes som jag låg några timmar back.. Dock mår jag ju fortfarande inte okej, åkt på världens förkylning. Men den väljer jag att ignorera idag, för jag måste ta mig till ekohallen och köpa lite blommor bland annat.. Ska ringa min dejtande syster, och kolla när DM tänker bege sej hemåt.. Så hon oxå kan hänga på :)

Sen tänker jag nog messa Paugen oxå, Lillsyrrans kar, och fråga va fan han vill kl 4 på natten.. Fyllekaja!
Bra så!


Under all kritik..

Klockan är 22.. det är lördag.. Men jag är så sjukt trött! Ligger inne me lite feber me, såklart.. Och har löjligt ont i mina bihållor, om det ens heter så.. Halsen krånglar med, låter som jag ska hosta upp mina lungor.. Inte alls särskilt attraktivt måste ja säga..
Så ja intar sägen nu.. faktiskt.. De får bli så, orkar inte hålla ögonen öppna!

NU: Gonatt!"Baaaatin!"

Jag vet inte om jag har underskattat Tilde, det har jag kanske.. De må vara så att det sprungit mycket pojkar här sen Martin flyttade ut, men bara en enda har fått träffa Pärlan. Det känns bäst om dom itne gör det, för hennes skull.. R fick träffa Pärlan, men sen dejtade (Eh, eller va fan de va vi höll på med?!) vi ju oxå till och från i flera flera månader oxå.
Iaf.. Imorse när jag och H vaknade, och Pärlan springer in i sovrummet fullkomligt skriker hon: "Baaaaatin!" och ja bad till Gud att H inte förstod va hon menade. Men ungen fortsätter att kalla honom Batin, och hon skulle visa honom precis allt.. Å va där han va hela tiden, å fortsatte kalla honom Batin. Till slut tyckte jag det hela va obehagligt, så jag låste in mej på toa och sminkade mig i typ 20 min. Hör genom dörren hur hon försätter att kalla H för Batin..

Till slut går jag ut, och frågar H om han förstår vad det är hon kallar honom.. "Jo, Martin antar jag.. Men det gör inget Jennie." Nej det gör det kanske inte, men det gör ju ändå ont i mig.. För varje dag som går så låtsas jag att hon inte kommer ihåg M, att hon har glömt honom för hon va så liten. När hon ser kort på honom eller hör hans namn och skiner upp som en sol. Jag förklarar bort de i mitt huvud.. Hittar på anledningar.
Tills nu.. H och M är inte ens särskilt lika, och hon har aldrig träffat H förut. Ändå tror hon att det är Baaatin.. Och visst, H är världens bästa som säger att det är lugnt. Men det är inte lugnt.. inte för mig!

Bra så!

Rätt i säng..

Hemma igen.. Nu ska Pärlan i säng, och hennes mamma ska lägga sej på soffan och slänga igång ett gäng filmer. Det är vad min kväll kommer bestå av.. Och en STOOOOR påse godis! :)

Bra så!

(Mobilbloggar)

Fortfarande ute i solen, nu ute hos min före detta styvmamma.. Suttit här hela dagen, och nu står de grillat runt hörnet å väntar. Det gillar vi :) Jag och Pärlan har bunkrat upp me massa godis och läsk vi ska mysa med hemma sen, underbart :) Skulle bara uppdatera er så ni inte tror ja gått å dött.. Ehm.. PUSS

Imponerad..

Pärlan leker med H på sitt rum, visar alla sina saker.. Och han verkar imponerad, haha..

Nu e de dags för frukost i solen!

Rapport..

Haha sa jag att H ringer och rapporterar hur det går för honom i dimman..? Hur söt? Haha :)

Halsbränna..

Va fan är grejen med att jag helt plötsligt får halsbränna av vin? Va fan är grejen?

Dessutom slog de mej nyss att ja inte träffat Rasmussen på.. eh ja vet inte.. typ 100 år? Det gillar vi INTE.. Mer Rasmussen åt folket.. Joda!En bok eller två..

Såhär en 5 vinglas senare så gynnar ju inte de här med blogg, det är ju allmänt känt.. Jag har så mycket i mitt huvud som jag vill skriva ner, jag skulle vilja skriva en bok inser jag. Jaja inte bara på fyllan alltså, utan en riktig bok.. Nykter! Om just det.. Skratta ni bara, men nångång ska jag skriva en bok. MINST.. Det ska jag bara! Och jag tror jag hade gjort de för jävla bra, om jag bara gett mej fan på det.. Med lite hjälp kanske, då min svenska inte är helt klockren.. Men en bok liksom? Är det min nya dröm? Ja det är nog det..  Titel? Tjaaaa..

"Hon som aldrig lärde sig älska.."

Jag gillar det! Kör vi? :)
Så nära perfektion man kan komma..

Jag har bara lust att spitta musiken och köra luftgitarr och sång utav bara helvete! Men det gaaaar ju inte, Pärlan ligger och sover. Och jag känner att hon kanske inte skulle uppskatta det.. Vill bara skrika ut till hela världen hur mycket jag älskar mitt liv just nu.
Jag vaknar varje morgon (aja, nästan iaf) med Pärlan vid min sida. Jag har ett jobb som jag älskar nästan pinsamt mycket, jag skulle kunna bo där nästan jämt. Jag gillar H en hel del, tro det eller ej.. Jag har antagligen de bästa vänner man kan ha, har svårt å se att era vänner slår mina.
Mina jobbarkompisar ska vi inte bara prata om.. Harrysson, Snoff, Ali, Robin, Viktor, Agge.. ja jag kan räkna hela natten.. Dom är helt underbara allihopa, jag skulle inte byta dom mot alla pengar i världen! Och våren står och lurar runt hörnet, sol och värme.. Hur loveli?! Nej just det..

Inser ni att mitt liv är så nära perfekt det kan komma? Haha, jag pissar er i ansiktet.. :D

Bra så!


Efter en blöt utekväll.. Ni ska se mitt hår när denna bilden togs, hahaha.. Ja du milde :)

Grillat is the shit..

Slutade jobbet vid halv 3.. Körde och hämtade Pärlan på dagis, vidare till blomsteraffären för lite blommor till mormor tillsammans med en bingolott som ja tog hem från jobbet. Hon ställer upp på tok för mycket på mig, min mormor.. De minsta hon borde få är ju ett gäng tulpaner och en bingolott.. :)
Sen vidare till mamma, för lite grillat och en grogg.. Bägge delar satt som en smäck kan ja tala om..
Nu har vi precis ätit, inväntar efterrätten.. Sen e de hem och slänga Pärlan i badet och sen vidare till sängen. Så hennes mamma kan ta ett glas vin och kolla på Så ska det låta.. Älskar jag det programmet liiiiite? Haha.. Känner jag H rätt så ramlar han in inatt sen, efter Tauna.. Och det har jag absolut inget emot ;)

Bra så!

Rättelse..

Christoffer e så jävla känslig alltid.. Nu har han spenderat förmiddagen med att be om ursäkt för att han inte svarade på mitt sms igår, och vill ha en rättelse i bloggen. Så nu får jag väl ta tillbaks mitt uttalande från gårdagen.. Han vill ha skjuts hem oxå, förstås, tänka sej.. Men då får han ju naturligtvis det, den relationen har vi förstår ni.. Ge och ta, ge och ta..

Äsch.. ja tror jag håller där nu :)
Bra så!


Hur tomt?

Kommer till jobbet, jag och 2 till e här än så länge.. dött som i graven, och solen skiner ute. Detta kan bli en bra dag :)

Känner hon honom väl?

Sängen på det? Jag tror faktiskt det.. Innan idag messade Röjj och skrev att ligan skulle te Refill på VIPkväll, "förvänta dig ett mess från T" skrev hon.. Vem tror ni det ramlade in ett mess från 21.30? Haha känner hon honom väl? Nej väl? :D
Nu ska ja lägga mej i sängen.. återstår och se om jag vaknar ensam el inte.. Klockan ringer iaf 5.30, och då ska jag va pigg och allert för jobb :)

NU: Gonatt!


Your winter..Hade helt glömt bort denna låten, lyssnade ju på denna 100 gånger om dagen när jag gick på gynmasiet..
KÄRLEK! <3

Snällare än snällast..

Här är man snäll och skickar ett sms till Snoff att jag ska köra bil till jobbet imorrn, och undrar om jag ska plocka honom på vägen.. Tror ni att man får nåt svar?! Icke.. Det var minsann sista gången Christoffer Pennerup Nilsson!

Bra så!


Just nu..Sysselsättning just nu: Pärlan "städar" enligt henne själv.. Jo men okej!

Good girl?

(X) Har du haft ett one night stand?
(X) Har du tatuerat dig?
(X) Har du legat med över 15 killar?
(X) Har du någon piercing? (vanliga hål i öronen räknas ej)
(  ) Har du gjort någon form av skönhetsingrepp?

(  ) Dricker du alkohol oftare än 2ggr i veckan?
(X) Har du kysst en väns pojkvän?
(  ) Har du någonsin blivit tillsammans med en väns ex?
(X) Har du medvetet raggat på en upptagen kille?
(  ) Äger du ett par grenlösa trosor?

(  ) Äger du fler string än hotpants?
(X) Går du någonsin utan trosor?
(  ) Har du någonsin struntat i jobbet för att du var bakis?
(  ) Har du haft en sexuell erfarenhet med en tjej?
(  ) Har du medverkat i en trekant?

(  ) Brukar du titta på porr?
(X) Har du varit naken på bild i vuxen ålder?
(X) Föredrar du Doggystyle framför missionären?
(  ) Har du testat droger?
(/) Röker du?

(X) Har du någonsin varit så full att du kräkts?
(X) Har du någonsin varit otrogen i något av dina förhållanden?
(  ) Har du någonsin varit fem-i-tre ragget?
(X) Har du någonsin varit i en catfight?
(X) Har du någonsin använt chokladsås i samband med sex?

Totalt: 13½/25p

0-5p: Du är en riktig goodgirl. Du får nunnor att se vågade ut.
5-10p: Du är en normal tjej med ett syndigt ess i skjortärmen.
10-15p: Du är en tjej med klös. Både killar och tjejer bör närma sig med försiktighet, denna tjejen rivs!
15-20p: Killarna gillar dig, men tjejerna bör hålla sitt avstånd. Den här tjejen vågar man inte lita på!
20-25p: En riktig bad girl. You make Amy Winehouse look innocent!

Vår dag i bilder!


Minst en posebild måste finnas med varje dag..


Pärlan och hennes moster som numera går under namnet "Maja".. Trots att hon heter Amanda.


Ehm.. jaa..

Kraaaaaamas!


Pärlan sitter och sjunger, haha..


Spela fotboll i högklackat.. aaaaada!

Som sagt..

Tilde va inte riktigt iform, vilket resulterade i att hon låg ner mer än stod på benen..


Haha, och så en gång till.. Förstås :)

Hos mormor får man glaaaaaaaass!


Inget jobb idag heller..

Jaha ja.. Här sitter jag, fortfarande, och önskar att jag hellre hade vat på jobbet. Jag trivs inte ens här hemma, hade de inte vat för Pärlan så hade ja hellre bott på jobbet.. E de okej verkligen?!

Hon har iaf feber.. Inte särskilt hög feber, men ändå. Hade ja lämnat henne på dagis hade de tagit 2 timmar sen hade dom ringt och bett mej hämta henne. Så vi tog en extra dag.. Dessutom va vi vakna inatt mellan 10 och 1 och kollade på Pippi och käkade Ben&Jerrys.. Hon vaknade då och vägrade somna om, gnällig som jag vet inte vad. Slutade med att jag fick muta henne med glass JA..

Nu ska jag strax väcka skönheten, och ta febern på henne.. Sen krypa ner i soffan med henne och käka mackor och kolla på Pippi. Imorrn blir det förhoppningsvis dagis, annars får mamma ta henne. För jag vill tebaks te jobbet.. wooho :)

Bra så!
Blogga på arbetstid?

Går in och läser Egoinas blogg (http://egoinas.se) där hon skrivit om att blogga el inte blogga på arbetstid. Och jag kunde inte hålla med mer.. Så vitt jag fattat det så har hon och jag samma typ av jobb. Och när det ringer på dåligt har jag svårt å se att folk sitter och bara stirrar in i sina skärmar, eller när man inte har fler mail som behöver svaras på. Man har lagt in sina ärenden m.m.. Då tycker jag att istället för att läsa aftonbladet så kan jag blogga. De tar mej MAX 5 min att slänga upp ett inlägg, dvs de går fortare för mig att göra det, än för dom som röker som ska ta på sej jackan, gå ut, dra i sej hela ciggen och sen in igen. Detta borde i teorin ta mer än 5 min, el max lika lång tid..

Min chef läser min blogg.. Alla mina chefer läser egentligen den här bloggen. Och än är det inte nån som sagt nåt.. För jag hävdar att jag gör mitt jobb som jag ska, och förbannat bra dessutom. Om jag sen har 5 min över och väljer att "blogga på arbetstid" så tycker jag att jag ska få göra det, precis som alla andra går ut å röker en cigg, eller uppdaterar sej via aftonbladet.se..

Och nu behöver ni inte komma me nåt crap om att jag legat me chefen bla bla bla å att de e därför.. för det hör inte hit, inte de minsta..!

NU: Gonatt!


Lite trött..

Ehm.. halv 7 gick jag och la mig i min säng med Pärlan och skulle natta henne.. vaknar 3 timmar senare.. Sa jag att jag är liiiiite utmattad? :)

Bra så!

Sol och cigg..

Så fort solen tittar fram om ens bara lite lite så blir jag så röksugen så det är löjligt.. Tur att Tobias hade glömt cigaretter på min balkong, det tackar vi för!

Bra så!


Nämen se där..
Inte en chans i helvetet att ni ser va de står där.. Vännerförfrågan i mitt iaf, är från någon Anna som tydligen läser min blogg. Och hon passar även på att skriva ett "personligt meddelande" att hon läser min blogg och att hon tycker jag är grym på att skriva.. Detta gör mej väldigt förvirrad, med tanke på att min blogg suger röv just nu.. Kommer inget klatchigt alls från mej just nu. Men nu hittade ja nog lite ny energi, nu när Anna anstränger sej å printar ner ett par ord om att jag är bra.. Ja då msåte jag ju faktiskt skärpa mej..
FÖRLÅT Anna, det är dags för en skräpning nu.. Bloggen ska bli lika bra som för en månad sen igen, jag lovar :)

Bra så!

Inte okej..

Helt jävla slut efter typ 2 timmars sömn inatt.. Småbarnslivets baksida! NU ska jag sova lite..

RSS 2.0