Blogga på arbetstid?

Går in och läser Egoinas blogg (http://egoinas.se) där hon skrivit om att blogga el inte blogga på arbetstid. Och jag kunde inte hålla med mer.. Så vitt jag fattat det så har hon och jag samma typ av jobb. Och när det ringer på dåligt har jag svårt å se att folk sitter och bara stirrar in i sina skärmar, eller när man inte har fler mail som behöver svaras på. Man har lagt in sina ärenden m.m.. Då tycker jag att istället för att läsa aftonbladet så kan jag blogga. De tar mej MAX 5 min att slänga upp ett inlägg, dvs de går fortare för mig att göra det, än för dom som röker som ska ta på sej jackan, gå ut, dra i sej hela ciggen och sen in igen. Detta borde i teorin ta mer än 5 min, el max lika lång tid..

Min chef läser min blogg.. Alla mina chefer läser egentligen den här bloggen. Och än är det inte nån som sagt nåt.. För jag hävdar att jag gör mitt jobb som jag ska, och förbannat bra dessutom. Om jag sen har 5 min över och väljer att "blogga på arbetstid" så tycker jag att jag ska få göra det, precis som alla andra går ut å röker en cigg, eller uppdaterar sej via aftonbladet.se..

Och nu behöver ni inte komma me nåt crap om att jag legat me chefen bla bla bla å att de e därför.. för det hör inte hit, inte de minsta..!

NU: Gonatt!


Kommentarer
Postat av: Ida

Håller med dig. Alla andra läser aftonbladet, facebookar, bokar resor etc etc på arbetstid. Enda skillnaden på det och att blogga, är att det syns när du lagt upp ditt inlägg... Men det borde kvitta! Man gör sitt jobb, resten av tiden måste man få vara människa!

2009-04-02 @ 08:48:32
URL: http://idapix.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0