Not ready to make nice..

Jag minns det som det var igår.. Jag hade vat ute på krogen, sjukt dålig koll på mobilen. Kommer hem, lägger mej i sängen.. Kommer på att de ringde nångång men att jag inte hade tid å svara. Hämtar telefonen, ser att personen i fråga även har spelat in ett meddelande på min Eurovoice.. Trycker 888 på min lur och lyssnar, tanten i andra änden talar om att jag har "ett nytt meddelande".. Jag lyssnar.. väntar.. tar en jävla tid.. väntar lite till..
Då är det M (nej, inte den M denna gången.. en helt annan...) som spelar denna låten, och sjunger till.. Jag älskar denna låten, och det var denna låten som spelades den gången för flera flera år sen när jag vaknade upp i hans säng för första gången.. Även då gick han omkring i lägenheten och sjöng med..
Jag lyssnar.. han spelar och sjunger hela låten.. Han har druckit, det hör jag.. Och dessutom hade han aldrig gjort de där nykter.. Men fint var det, utan tvekan.. Han vet att jag älskar låten, och på nåt sätt så är det ändå vår låt.. Än idag ägnar jag honom en tanke när jag hör denna låten..
Där och då kl 4 på natten kändes ord överflödiga.. Jag klickar av, trycker på "skriv nytt" sen skickar jag iväg ett enda ord till honom.. Jag tycker det räcker så, jag skriver "Tack!"
Sen somnar jag gott..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0