Telia kan kyssa mig nånstans..

Denna stress.. Ringer det liiiite här? Nehä väl.. kommer inte hinna med nåt längre inlägg innan jag ska gå hem, och telia har ju såklart inte ordnat mitt internet. Den som är förvånad räcker upp en hand! Ingen? Ingen alls? Nej, precis, va väl det jag tänkte.. Dom bara skickar omkring mig i olika köer, och ingen vet nånting. Hänvisar mig vidare till nästa person som heller inte vet, sen håller det på så.. Att säga att jag är trött på Telia är en rejäll underdrift (om nu det ordet finns..?) och jag kommer aldrig nånsin ha nånting med dom att göra igen när detta abonemanget har gått ut..

Vad jag också tycker är väldigt märkligt är att dom säger att det inte går att bryta avtalet? Det går ju alltid att bryta ett avtal, däremot har dom ju rätt att ge mig en straffavgift för det.. När jag frågar dom hur mycket straffavgiften är på svarar den otrevliga flicksnärtan bara:
"Går inte!"
Jag: "Klart det GÅR att bryta avtalet, men ni har ju däremot rätt att debitera mig en straffavgift.
Inkompetent telia-brud: "Nej, det går inte.."
Jag: "Sluta tramsa nu, jag VET att det går!
Inkompetent telia-brud: "NEJ, det går INTE säger jag!"
Jag: "Konsumentverket kanske har en annan åsikt i frågan..
Inkompetent telia-brud: (Tystnad)

Konstigt att man blir less.. verkligen!

Malmö-Helsingborg

Idag är det Malmö-Helsingborg på Stadion.. Christoffer har tagit ledigt och ska vara på plats, just nu ångrar jag LIIIIITE att inte jag gjorde samma sak. Dus ska dessutom få stå från start verkar det som, och det var ju inte igår.. Eller jo, men de har ju inte hänt allt för ofta på sistone. Derby, Dus från start och solen skiner..

VARFÖR är jag inte i Malmö just nu? AH!

Nyklippt!

0-5d15bfdf82b757957c25173682fb2614.png

Kolla varifrån!

Nyklippt!


Försvinn!

Jag försöker hela tiden att ta ett steg framåt.. Men mina ben vägrar gå, någon har kilat fast dom i marken. Så känns det.. Jag förstör allt jag får tag i, utan att jag tänker på det. Jag försöker som sagt gå framåt, gå vidare.. Hela tiden försöker jag, men jag kommer ingenstans. Jag är FAST! Och jag blir vansinnig.. Jag vill inte stå kvar här mer och stampa, jag vill komma framåt.. Jag vill kunna springa undan, springa runt hörnet så jag slipper se ditt ansikte varje gång jag vänder mig om.. Jag har inte bett dig att göra såhär mot mig, fortsätta påverka mig fast jag inte vill.. Jag vill inte mer, hör du det? Låt mig va, försvinn från mitt liv..

Jag är hemskt ledsen.. men jag är inte redo!


....

Idag struntar jag i min telefon, är sjukt trött på den.. Tänker inte svara på ett enda sms eller ett enda samtal! Så vet ni det..

Bra så!


Världens godaste drink.. Check!

0-2e01ca8664e42d6703705ffed29d6162.png

Kolla varifrån!

Världens godaste drink.. Check!


Först åt vi lunch.. Sen tog vi en

0-174abec9be091605b5f161818569ffc7.png

Kolla varifrån!

Först åt vi lunch.. Sen tog vi en shoppingtur.. Sen satte vi oss och fikade.. Flyttade oss till ett annat ställe för ett glas vin.. Flyttade oss vidare till Fridays för att äta.. En enda gång idag har jag druckit pulver, HEJA! Detta är minsann en unnardag utan dess like.. Kilorna ja gått ner denna veckan har ja nog lagt på mig igen idag, HEJA igen! Imorgon kör vi igen, den saken är säker.. Bra så!


Lunch i Malmö.. Check!

0-25a82b0219698e32c9bf2a7a77a20016.png

Kolla varifrån!

Lunch i Malmö.. Check!


Sjukt snygg i frisörstolen.. Hmm,

03697d06a3d3838354e74c98aade982a.png

Kolla varifrån!

Sjukt snygg i frisörstolen.. Hmm, eller inte! Fick precis vansinnesutbrottet inne i Teliabutiken, jag orkar fan inte mer idag.. Ingenting går min väg idag! Och så fort ja får ordning på mitt internet igen så ska ja börja bedriva en stor jävla kampanj och råda ALLA till att hålla sig så långt ifrån telia som möjligt! Jävla trams företag me oduglig kundtjänst.. Bra så!


Skjuta mig själv..

Om jag känner för att skjuta mig själv? Japp.. gör jag!

Jaha ja?!

Det här är en dålig dag.. Fråga mig inte varför, eller jo.. Antagligen för att röda veckan står och lurar runt hörnet.  Jag är på ett fruktansvärt humör, och A är hemma och väntar.. Jag jobbar till 14, sen ska jag klippa mig och färga håret hos Stephanie. Med andra ord är jag väl hemma igen vid 19 ikväll, och har jag tur då så har mitt vidriga humör gått över.. Så slipper detta sluta med skilsmässa alla redan :)

Imorrn tar vi en tripp till Malmö för att hälsa på Emelie och Dusan, och lite shopping på det.. Eventuellt stannar jag över natten för lite utgång med Emelie, Syrran ska hem och toffla.. har inte riktigt bestämt mig på den punkten ännu.

Aja, nu ska jag väl fortsätta med mina mail här.. och fortsätta med denna värdelösa dagen! Hmm..
Bra så!


Nej nej nej..

Nej jag har som sagt fortfarande inget internet hemma.. Och idag har jag helt enkelt inte hunnit med bloggen, har vat sjukt effektiv i mitt administrativa (svårt ord) arbete.. Men vi hörs väl imorrn igen kanske? Eller en mobilbloggning eller två? Jag ska göra mitt bästa.. :)

Bra så!

Byta ut?

Mitt internet fungerar fortfarande inte, efter att ha spenderat HALVA gårdagen i kö till kundtjänst så säger dom att jag ska gå in in närmaste Telia-butik så jag får ett helt nytt modem.. Som om dom inte borde bytt ut hela, och inte bara sladden, från allra första början.. Herregud.. Så det får jag ordna imorrn när jag slutar tidigare och ändå ska inom Karlshamn och klippa mig..

Ikväll kommer A.. Stannar till lördag, sen skjutsar vi hem honom till Lund när vi åker ner till Malmö på lördag förmiddag. Jag har på känn att jag kommer ha en alldeles förträfflig helg faktiskt ;)

Bra så!


Jaha ja..

En vanliga dag på jobbet.. Viktor får en lott som han skrapar och vinner en resa till New York!
Va fan är rättvisan i det?! :)

Samlar mig..

Jag sitter och samlar mig för att ringa till Telia.. Jag känner att jag behöver samla mig, för att inte flippa ut helt och börja gorma och skrika i luren på den stackarn som råkar svara. Men jag tycker inte att detta är okej, att jag ska behöva skicka runt skiten till halva Sverige. Och sen få tillbaka modemet och de funkar i någon vecka.. När jag sen ringer kundtjänst IGEN så säger dom att jag bara ska gå in i närmsta Telia-butik så gör dom en uppdatering till mig. Sagt och gjort, fixat det oxå och då funkar det i 4 dagar.. Sen systemfel igen.. Jag köper inte det, så är det bara.. Men jag ska inte skrika, jag ska bete mig. För en gångs skull.. Så just nu är jag helt enkelt för arg för att ringa, för ringer jag nu så kan jag inte bete mig.. Så vi väntar lite till tror jag..

Bra så!


FÖR HELVETE TELIA!! Menar ni allva

594554504627edcd915c1de2d8f2959d.png

Kolla varifrån!

FÖR HELVETE TELIA!! Menar ni allvar?? Två gånger på en månad har ja haft skiten inlämnad, och nu skulle allt funka perfekt igen enligt er.. IN MY AS!! Det är inte ett jävla skit som fungerar här.. Imorgon ringer jag Telia och säger upp den här jävla skiten, efter de ringer jag 3 och fixar ett mobilt bredband som FUNKAR! Till alla er där ute: Bind ALDRIG upp er på nånting som Telia har att göra med, ALDRIG! Skiten funkar aldrig PLUS att kundtjänsten är helt jävla värdelös.. Bra så!


Jag ger er.. Tildes pappa!Det här är Tildes pappa, jag har lånat denna bilden från Annas blogg.. Varför undrar ni då kanske? Jaaaa, kanske för att ni borde få se hur Pärlans pappa ser ut? Nix.. Utan för att det har börjat två nya killar på mitt jobb, dom är tvillingar.. Och den ENA (sjukt nog) är helt galet lik Markus, Tildes pappa.. Och nu ska jag försöka fixa en bild på även honom, så ni själva ser hur lika dom är.. iaf i profil! Imorrn ska vi lösa den där bilden på den ena tvillingen.. Och hoppas han går med på att publiceras här :)

Bra så!

Haha hur roligt är det att NÅN läm

0-66b27189877151c1d31c8d2ea748ca19.png

Kolla varifrån!

Haha hur roligt är det att NÅN lämnar in en ledighetsansökan på jobbet för att åka utomlands.. I SEX timmar! Haha så korkad.. Sinnessjukt roligt! Hahahaha..


Målar han naglarna?!

Sitter och diskuterar lägenhetsköp..

Jag: Jag har ingen diskmaskin i min lägenhet, skulle behöver någon som kan hjälpa mig med det.
Robin: Jaha
Jag: Kan du hjälpa mig att fixa in en diskmaskin?
Robin: Varför skulle jag det? (Som sagt.. citron.. taskig attityd m.m.. haha)
Jag: För du är den enda mannen jag har i mitt liv.. haha..
Viktor: Men nej, sånt kan inte Robin hjälpa dig med. Då pajar han sitt nagellack..
Robin: Käften!

HAHAHAHA!


SÅ hungrig..

Jag dör på riktigt av hunger snart, jag skojjar inte! Min mage kurrar nåt så förbaskat, och det är typ 100 timmar kvar till lunch.. icke att förglömma att de enda ja ska äta då är sallad, men HEJA! Robin har rycket, han säger att hans redan späda kropp kommer försvinna om han bara ska äta sallad te lunch nu i en månad. Sur som en jävla citron är han och har taskig attityd.. Haha igår sa folk att han är den negativa av oss och jag den positiva.. Vad är grejen med det? Haha det är JAG av oss två som käkar pulver, ändå är HAN den griniga.. Mitt fina lilla hjärta, så känslig :)

Bra så!


Frukost, HEJA!

0-2a8d67b06533638443f769e1742af176.png

Kolla varifrån!

Frukost, HEJA!


Återigen helt insnöad på denna låten..


Det här är så långt ifrån en rättv

0-14b60886153d27638fb67213a30cc84e.png

Kolla varifrån!

Det här är så långt ifrån en rättvis bild man kan komma.. Mina nya skor är SÅÅÅÅ fina :-D


DÖD!

Jag hinner inte med den här bloggen ikväll.. Hämtade mina nya skor efter jobbet, körde inom mammas, hämtade Pärlan på dagis. Hem och gav henne medicin i rumpan så hennes magont ska gå över.. färga håret på min lillasyster.. ta en dusch.. kasta i mej en VIDRIG pulverdricka nånstans där emellan.. Och sen i soffan! För att sen gå upp halv 6 imorrn igen.. HEJA!

Återkommer imorrn!

(För övrigt kan jag fortfarande inte ladda upp bilder.. Nejda.. inte alls irritera

H E R R E G U D !

Jag: Välkommen till bla bla bla, du pratar med Jennie!
Kund: Hej Elin! Jag skulle vilja...

5 minuter senare..

Jag: Välkommen till bla bla bla, du pratar med Jennie!
Kund: Ja hejsan! Är det Elin jag pratar med?

PÅ RIKTIGT?!


Elin..

NEJ jag heter INTE Elin.. Hur många gånger ska vi gå igenom detta egentligen?!
Pratar jag otydligt eller vad är problemet?!

Bra så!


Ni brukar ha bra svar..

Jag behöver er hjälp.. egentligen.. Jag behöver liksom en extra åsikt, vad fan jag ska göra. Ni brukar va bra på sånt, tala om för mig vad jag ska göra och inte göra.. Så jag vill fråga er nu hur jag ska ta mig vidare, men jag kan inte fråga er det.. Inte denna gången.. Det är för känsligt allt.. Det är.. ja jag vet inte.. Jag har så mycket och blogga om, men den här gången går det faktiskt inte.. För det är inte jag som skulle drabbas, och ber nån att bli lämnad utanför bloggen så accepterar jag det.. Bara för jag är som en öppen jävla bok behöver inte de betyda att alla är det.. Jag ber nog er om hjälp imorrn, när jag vet hur jag ska formulera mig utan att det ska drabba nån annan än mig själv..

Jag återkommer nog i frågan.. Kanske..
Gonatt!


Usch!

Så vitt jag förstått det så läser de flesta i min umgängeskrets min blogg, även stora delar av personalen på mitt jobb.. Så därför passar jag på att be om ursäkt här nu, innan helvetet bryter ut. From imorrn består mitt dagliga intag av mat endast av pulver, mer el mindre.. Frukost ska jag inte äta, då ska jag blanda mig lite pulver istället. Lunch på jobbet ska jag äta iform av sallad med räkor alt. kyckling i.. När jag sen kommer hem ska jag inte äta någon middag, nej jag ska dricka lite pulver även då. Skulle jag sen bli hungrig nångång där emellan så får jag bara äta äppel och dricka vatten. Just de, vatten måste jag komma ihåg att dricka minst 2 liter om dagen tydligen..
Få människor blir så griniga som jag blir när jag är hungrig, och jag är väldigt glad att jag inte har en sambo just för tillfället.. För det hade nog slutat med seperation.. Detta ska jag hålla på med i minst 3 veckor, känner jag att jag pallar ytterligare en vecka till efter de så kör jag den med. From v.5 sen så ska jag bara byta ut ett mål mot pulver.. Tanken va först att byta ut alla måltider mot pulver, men jag känner mig själv så pass väl vid de här laget att det skulle aldrig funka.

Men vad jag vill be om ursäkt för redan nu är mitt hemska humör jag kommer ha under denna tiden.. Jag ber om ursäkt till min mamma och mina syskon för mina snäsiga svar. Jag ber om ursäkt till mina jobbarkompisar som inte kommer vilja luncha alls med mig. Jag ber om ursäkt till Robin K, Johanna, Snoff, Ali, Agge och Viktor som kommer behöva dras med detta 8 timmar om dagen.. Jag ber om ursäkt till min chef (eller?) som inte kommer få en rapp och glad Jennie på flera veckor.. Jag ber om ursäkt till mina vänner, som förmodligen kommer överge mig på vägen för jag kommer förvandlas till en otrevlig jävla fitta.. Jag ber om ursäkt till A som kommer igen från Lund på onsdag, som helt plötsligt kommer dejta en fruktansvärd människa.. Men framför allt ber jag om ursäkt till Tilde, som kommer ha en alldeles värdelös och hemsk mamma under den här tiden.. Tur att hon åker till sin pappa på onsdag!

Men jag lovar er att jag ska försöka hålla humöret uppe, och INTE förvandlas till en surkärring som slåss och skriker.. Jag ska FÖRSÖKA, verkligen, men jag LOVAR inget..

Bra så!


Dags att bli smal igen..


Hon gör mig galen..

Mycket Ulf Lundell - Hon gör mig galen idag.. Gillar inte ens honom egentligen, gillar bara just den här låten av olika anledningar. Nu lyssnar jag på den för 7e gången irad.. Jag vet egentligen varför, jag orkar bara inte ta tag i allt det där.. Orkar gör jag, det är bara helt meningslöst.. 1 2 3 och du är borta, för alltid!

Bra så!


Smutsiga barn är lyckliga barn.. ;

34a551b3b28390270dc199b8e91aeffe.png

Kolla varifrån!

Smutsiga barn är lyckliga barn.. ;)


Sol sol sol!

Mina mobilbloggningar jag gjorde igår verkar ju funka bra.. hmm.. Nu ska vi bege oss ut i solen iaf, städningen får vänta.

Bra så!

Förlåt!

Det har varit tjejmiddag här hemma, samtidigt som Tilde vat dålig igen.. Så bloggen har liksom kommit lite i skymundan om man säger så.. Vi tar nya tag imorrn igen!

Gonatt!

Mamma..

Min mamma blir trött på mig ibland.. Idag var ett sådant tillfälle.
Det första hon sa när jag kom innanför dörren där va:
"Måste du kasta ut hela ditt sexliv i bloggen?" Till detta la hon även till lite himlande (?) med ögonen..
"Va? Har jag väl inte gjort? Jag skrev bara om min ångestattack.. Jösses.." svarar jag..
"Nej, det gjorde du inte alls.. herregud.." Här drar hon även en lång och hög suck.. Som ingen kunde missa.

Mamma, vad är det du vill ha sagt egentligen?!

(ÅTERIGEN försöker jag få med en bild, denna gången på min mamma.. Men den här jävla idiotdatorn vill ju för fan inte sammarbeta mig mej.. ÖVERHUVUDTAGET!)

Jag frågar Tilde om man verkligen

0-6a898df91f0bcc83c07ad133eb38489f.png

Kolla varifrån!

Jag frågar Tilde om man verkligen ska ha kjolen runt halsen på det där viset.. Då kollar hon uppgivet på mig och säger "jaaaa mamma!".. Jahaja, säger hon det så.. ModetjejeN!


Bra fråga..

Om man har ett förhållande där man älskar varandra, och gör slut av helt andra anledningar..
Vart tar kärleken vägen då?

Eeeeehm...

Men joda.. Funkar! ;)

Synd bara att han inte tog medalj oxå..

Lååååångt, men helt klart värt det!

Sitter och läser Katrin Zytomierskas blogg, och ser att hon svarat på miljoner frågor iform av en videoblogg.. Whatever, inte dit jag ville komma. Då får hon en fråga om panikångest, och snackar ett tag om det.. Och då kände jag att jag va tvungen att publicera en text om just min panikångestattack, som bara hänt en enda gång men som var bland det värsta jag nånsin upplevt.

Ni som har hängt med ett tag här vet att jag väldigt ofta tar väldigt dåliga beslut.. Jag ångrar hellre att jag gjort nåt, än ångrar att jag aldrig gjorde det. Om ni är med på vad jag menar.. Detta resulterar ju givetvis i att jag tex legat med väldigt många killar som inte är helt okej, det resulterar även i att då och då så har jag blivit alldeles för packad än vad som egentligen är okej. Det innebär även att jag fått leva på nudlar sista veckan innan lön, för att jag har prioriterat ett par sjukt snygga skor istället för mat. (Viktig detalj här är kanske att detta var INNAN jag fick Tilde, annars blir de väl ett jävla liv på er. Så vet ni det..) Kort och gott så tänker jag väldigt sällan innan jag handlar. Jag är väldigt impulsiv och vill att saker ska hända med en gång.. Bestämmer jag mig för nåt till 100% ja då blir det så oxå, om jag ska behöva gå över lik för att uppnå det så gör jag det!
Jag vaknar hellre en söndagmorgon med "fel" kille jämte mig och tänker: Fan Jennie, de här tänkte du inte riktigt igenom.. Än att vakna själv och tänka: Tänk om jag hade låtit honom följa med hem igår, undra vad som hänt nu då. Detta gäller ju allt jag gör, inte bara en lördag efter krogen förstås.. Detta är bara en sjukt bra exempel, tror faktiskt att ni är med på vad jag menar..

Iaf, angående den här attacken.. Detta var just en sån kväll, som startade med en bra jävla förfest. Jag va bakfull från dagen innan, och kom igång väldigt sent. Men när jag väl fått ner första groggen så flöt de på ganska bra.. Dessutom drack jag redbull/vodka hela kvällen, och det är nånting jag inte klarar av egentligen. Men förfesten ägde rum hos min fina Johanna Razz, och då finns det en oskriven regel som säger att man ska dricka det.. Inget jag tänker ändra på :) Iaf, jag drack bra mycket mer än vad som egentligen är okej. Och jag minns inte riktigt när jag gick därifrån vidare in till stan, jag vet inte heller med vilka jag gick. Mitt nästa minne är att jag träffar på Tildes extramamma och bestämmer mig för att chilla med dom in i ett öltält för att ta en cider..
Här nånstans måste jag träffat honom, vi kan kalla honom Mr.X för att göra det enkelt för oss. För nästa minne är att jag står jag tokhånglar med honom utanför en trappuppgång.. Vad som hänt mellan den där cidern med Anna, fram till tokhånglet har jag ärligt talat inte särskilt bra koll på. Efter där nångång (oxå väldigt luddigt) så träffar jag på Lillsyrran och hennes Paug, sen är det dags att åka hem. Lillebror hämtar oss och jag tänker inte alls på att denna Mr.X även sitter i bilen jämte mig, där och då kändes väl det som en bra idé antar jag.. Hur resten av den natten slutade kan ni ju säkert räkna ut själva, så slipper jag dra den biten oxå...

Ja.. Jag vaknar av att han står och tar på sig byxorna, mitt huvud dunkar värre än nånsin och jag börjar genast leta i mitt minne efter vad som har hänt. "Jag måste dra, vi hörs sen.." hör jag plötsligt hur nån säger. Och jag ler ett stort brett leende på insidan.. Det värsta jag vet är när man drar hem en kille för lite aktivitet i sängen, och denne sen STANNAR KVAR och förväntar sig frukost och sån skit. Jag vill bara va ifred på morgonen..
Jag hör hur dörren går igen, sen vänder jag mig om för att somna om igen. Det gör jag, och vaknar 2 timmar senare med ett ryck. Helt jävla svettig ligger jag där i sängen, och kan inte andas! Jo det är klart jag KAN andas fattar ni väl, men det känns som jag inte får nån luft. Tänk er att det sitter nån på er hals, som gör att ni liksom bara kan andas ltie lite lite med korta intensiva andetag.. Jag ställer mig upp för att kunna andas lättare.. Hjälper inte.. Får panik över att jag svettas så mycket, för det är det värsta jag vet. Skyndar mig ut i köket för att dricka lite vatten och äta ett äpple, får för mig att det är därför jag inte kan andas. Jag behöver vatten!!!! NU!!!! Så känns det.. Hjälper inte ett skit, kutar in i duschen för jag börjar nu bli riktigt irriterad på att jag inte kan sluta svettas.. Andas som en flodhäst.. Bara flåsar och tror att jag  ska kvävas när som helst..

Inte en enda gång under den här halvtimmen som jag har panik i mitt hem, tänker jag tanken att jag får en ångestattack utan dess like. Inte en enda gång! Efter jag tagit en dusch så la jag mig i sängen igen och försökte foka på nåt annat.. Och till slut gick skiten över. Men vet ni hur jävla hemskt det är att känna att man inte kan andas? Vet ni hur vidrigt det är?
Jag vet inte om det var just Mr.X som gjorde att det blev såhär, eller om det var nåt helt annat.. Jag menar, det finns betydligt fler personer jag legat me som borde gett mig en sån ångestattack, men som inte gjort de. Så jag tror inte det har just me honom personligen att göra.. Men faktum kvarstår ju ändå att de va dagen efter honom som det blev såhär.

Den stora frågan här är ju om jag lärt mig nåt av detta.. Det kan man ju kanske tycka att jag borde gjort iaf. Men jag undrar det jag.. Ju mer jag tänker på det, ju mer inser jag att jag hade nog kunnat göra samma sak igen.. Faktiskt!

Bra så!

(Visst, asroligt med ett sånt här långt inlägg utan en enda bild.. JA VET! Men det vill inte alls sammarbeta med mig, kommer bara upp "Webbsidefittan kan inte visas".. Jävligt irriterande. Och väldigt onödigt av mig att säger webbsidefittan, ja vet.. Så bortse från det barnsliga beteendet.. Så...)

Jag och Pärlan tar ett bad! Eller

10fe4667dd1d03b391caf2d8e5c436ce.png

Kolla varifrån!

Jag och Pärlan tar ett bad! Eller ja, Tilde badar iaf.. Ja sitter mest jämte och sjunger sånger faktiskt :)


Inte nu..

Pippi och godis i soffan med Pärlan, vi har inte tid med den här larviga bloggen!

Bra så!

Nämen?!


Jaha ja.. Finns mycket skit att hitta på facebook! Haha :)

Coffe.. Faller!

Sitter och lyssnar på Lars Winnerbäck, speciellt låten Faller.. Tänker direkt på Coffe när jag hör den, Cederblad alltså.. Från Dalby! Jag dejtade hans storebror ett tag för flera år sen.. Och varenda gång jag var nere i Dalby, när jag och storebrodern blev ovänner, så knallade jag 2 trappor upp till Coffe.. Världens bästa! Jag var 17-18 när vi träffades, och Coffe är 2 år yngre än mig.. Men vi klaffade så förbaskat bra ändå, jag älskar fortfarande denna underbara kille. Har dock varken sett eller pratat me honom på evigheters evighet.. Kan i för sej ha och göra med att han numera är bosatt i Stockholm.

Iaf.. Då kunde vi ligga skarfötters (stavas de verkligen så?) på hans rum i timmar och lyssna på Lasse, framför allt låten faller.. Om och om igen! Hans bror blev ännu mer irriterad då, att jag lämnade honom där nere för att chilla me Coffe.. Men allt va så enkelt med Coffe, man kunde prata med honom om allt och det kändes som jag känt människan i hela mitt liv. Faller blev vår låt.. Än idag tänker jag på honom när jag hör den, finaste finaste Coffe..


När sommarn kommer flyr jag över haven
Där ingen vet, där ingen kommer in
Men sommarn dör och min rastlöshet är min
Och om vintern står jag gömd längst in i baren
Och tiden går
Månad, år!

Idag är det stor tebjudning i leks

0-5335ec80fd67cb990f4c88fe429b8f05.png

Kolla varifrån!

Idag är det stor tebjudning i lekstugan, minsann :) Imorgon är det dags för jobb/dagis igen, skönt!


Nästa dans..

Jag minns hur dom sa till mig
Det där går aldrig bra
Det fattar vem som helst
Hon vet inte vad hon gör, hon är alldeles för vild
Aldrig hemma någonstans
Mamma, jag älskar dig
Men jag orkar inte mer, jag vill gråta i din famn
Mamma, jag älskar dig
Men jag känner mej så trött, jag vill somna i din famn..

Några bilder från Malmöfestivalen..


Nån visar äntligen sitt rätta jag :D


090820

Sovit hur gott som helst.. Tack ska du ha! ;)

Zlatan debuterar.. utan mig!

Sista bloggen för dagen, om jag inte slänger iväg nån mobilblogg.. Dels för att jag får sällskap, och dels för att Pärlan behöver mycket kärlek och uppmärksamhet idag. Jag har ändå inte så mycket mer att meddela.. Sjukt besviken på att jag missar Zlatans debut i Barcelona ikväll.. Har inte Tv4Sport och de stör mej nåt så förbannat, men inget att göra åt saken. Finns ju dessutom internet.. Så ja kanske kan lösa de.. Zlatan och Messi på plan, samtidigt i samma lag.. Det är helt klart nåt jag hade velat se.. Men men, jag överlever nog kvällen ändå.. Ganska säker på de ;)

Bra så!


Det tar aldrig slut..

Åh detta är inte rimligt.. Halv 7 imorse somnade Pärlan, eller ja första gången somnade hon vid 1. Vaknade igen halv 4.. Hon bara gråter och jag försöker med allt möjligt för att hon inte ska va ledsen.. Till slut gav jag henne en alvedon och hoppades på det bästa, 10 min senare sov hon.. Idag är jag oerhört trött, men hon verkar iaf lite piggare.. Ringde sjukvårdsupplysningen (Haha vilket skämt de stället är..) som sa att om problemet kvarstod imorrn förmiddag så skulle jag ringa min vårdcentral och be dom titta på henne. Vårdcentralen, jo men heja.. För dom brukar ju kunna hjälpa Pärlan när hon har ont nånstans, kan lika gärna köra direkt te hennes specialist i Karlskrona istället..
Nästa projekt nu är att försöka få i barnet lite mat, för enligt henne är så hon inte hungrig.. Ikväll får jag iaf sällskap, det är skönt.. Bara det faktum att han sätter sig på ett tåg från Lund för bara några timmar här är fruktansvärt sött, jag är imponerad.. Mycket imponerad :)

Bra så!


Pärlans allra allra första sjukhus-besök..

.. å så var allt som vanligt igen!

Fortfarande inte gått och lagt mig, precis när jag va påväg så började skrik-festen här hemma.. Tilde tog ton och satte igång, nu ligger hon i min säng och gråter till och från. Samtidigt som hon säger "aj mammma, aaaaj". Fruktansvärt frustrerande när hon inte kan tala om vart hon har ont så jag kan hjälpa henne, tyvärr tar hon sig "där nere" och de bådar inte gott med tanke på hennes njurar och hela den biten. Som gör att hon har urinvägsinfektion avigt och rätt.. Jag ber till gud att det inte är nåt sånt, för jag orkar inte en vända till.. Hur skulle det va om det stackars barnet bara kunde få va frisk ett tag? Mer än en månad i stöten? Suck..

Bra så!


Men joda!

Idag tänker jag sova innan klockan 9.. 30 min på min träningsmaskin nu, sen en snabb dusch på de...
Sängen ropar redan på mig!

Gonatt!


Ayia napa 2004, då det fortfarande var okej att åka dit med tanke på att jag var 18.. PUNKT!

Liten notering bara..

Ny kille på jobbet.. Som ser EXAKT ut som Tildes pappa, det är vi överens om allihopa här..
Galet?! :)

Samtal med Tilde igår..

Igår när jag hämtade Pärlan hos sin pappa så hade vi ett litet samtal på vägen hem..

Jag: Vad har du gjort hos pappa och Anna nu da?
Tilde: Banat..
Jag: Banat?
Tilde: Ja mamma!
Jag. Vad är banat för nåt?
Tilde: LILLE BANAT PAPPA!
(Ungefär här kommer jag på vad jag läst i Annas blogg, och hajar att hon menar att hon vat och badat med sin pappa.)

3 min senare..

Jag: Vad fint nytt nagellack du har, vem har målat de?
Tilde: Pappa målat.
Jag: Jaaaaasså, har pappa gjort de verkligen?
Tilde: Ja.
Jag: Har inte Anna målat det på dig?
Tilde: NEJ MAMMA!
Jag: Okej, så din pappa har blitt målanaglarnaexpert på äldre dar?
Tilde: Ja.

Ytterligare 3 min senare...

Tilde:
Mamma?
Jag: (Tystnad, för jag lyssnar helt enkelt inte med tanke på att munnen går i ett på henne..)
Tilde: DU?
Jag: Haha ja vad är det?
Tilde: Anna målat..


Haha, Pärlan försöker dra en vals för sin mamma.. Och sen får hon dåligt samvete och erkänner. Hysteriskt roligt :)


Världens tröttaste tisdag..

Jag tyckte att jag var trött igår, men idag har jag tagit tröttheten till en HELT ny nivå.. Det gör på riktigt ONT och ha mina ögon öppna! Inte okej.. Om det inte ringer konstant i min telefon hela dagen idag, så kommer jag somna.

Bra så!

Böter?

Man kör till jobbet, och plötsligt är det en poliskontroll. Från ingenstans.. Man letar upp sin charm, sen snackar man sig ur böter för första gången nånsin :)

Va säger ni nu da?

Åh snälla!Men ååååå.. Ser ni hur fina dom är? Ser ni? Jag gör, det gör jag verkligen.. Jag tror jag måste ha dom där, för visst behöver jag ytterligare ett par skithöga svarta skor? Visst? I´m in love.. :) Klick klick!

För mycket ilska inom mig..

Jag går och bär på för mycket ilska, jag inser det.. Först och främst all ilska över Martin/manshoran. Jag försöker bli av med den, jag försöker ignorera den.. Men så kommer det nåt som påminner om honom, nån låt typ Hurtful med Erik Hassle och så blir jag på så vansinnigt dåligt humör att jag bara har lust att slå sönder nåt.. Det är inte hälsosamt, inte nånstans.. Men vad ska jag göra?!
Idag i bilen hem kom den förbannade låten i min Ipod, och jag blir på dåligt humör direkt.. Jävligt irriterande, för jag älskade den låten. Sen förstörde Martin den, genom att skicka textrader ur den så fort han gjort nåt dumt och tyckte jag skulle sluta va arg.. Hur kan jag INTE förknippa låten med honom liksom? Nej, just det.. Så jag provade att skrika med i låten, inte sjunga utan skrika ut varje ord.. Funkade ganska bra faktiskt, kände mig lugn när jag svängde in på Markus och Annas väg för att plocka upp Pärlan..

Sen i helgen beter sig Robin som en stor jävla skithög, vilket gjort att jag går och bär på ÄNNU mer ilska. Trodde inte ens det var möjligt.. Och jag vet som sagt inte hur jag ska bli av med den. Ilskan finns där och vägrar försvinna, jag stoppar undan den om och om igen.. Men sen händer minsta lilla grej, och den bubblar upp igen och jag  håller på att slå sönder nåt.. Jag orkar inte va bitter längre, jag orkar verkligen inte det. Men jag blir inte av me skiten.. Det går inte!
Det värsta av allt är att ingen av dessa två idioter är värda att ens ägna en tanke, inte ens lite.. Men nånting säger mig att jag måste lusa till dom båda två för att kunna sluta va så förbannat arg!

Bra så!Välkommen hem!

Tror ni att jag ska hämta Pärlan om en timme? HA.. Det ska jag tänk! Och jag är fruktansvärt upprymd över detta, har inte sett henne på en vecka. Saknar henne så sinnessjukt mycket, och tänker spendera min kväll med att bara pussa på henne.. Hon kommer va trött vid senast 19.00, då ska ja tvinga henne va uppe en timme till.. Trots att hon ska till dagis för första gången imorrn på 2 månader. Elakt tycker ni? Kanske ni gör, men jag behöver kärlek av MIN kärlek idag.. Så är det med det! :)

Bra så!


Telia my as!

Ida är en ängel.. Hon tog mitt världelösa Telia-mobilabredband och stövlade in i Teliabutiken i Karlshamn och bad dom ordna det. Givetvis ordnade dom det, eller dom gjorde en uppdatering. Då kan man ju kanske tycka att dom borde gjort den här uppdateringen redan när jag skickade iväg skiten första gången.. Ida påstår nu att det funkar, eller det funkar på hennes dator iaf.. Frågan är väl om det funkar när jag provar hemma oxå, jag har ju allt för höga tankar om Telia.. Har bara vat massa kladd nu sen jag fick det. Så fort mitt abonnemang går ut så tänker jag helt klart byta..

Förlåt Simon! :D


Ida hon kan minsann hon.. <3

Semester över.. check!

Nej jag vet inte jag, tebaks på jobbet men är väl inte överförtjust.. Känns definitivt inte som jag ens haft semester. Dessutom kunde jag inte somna igår, inte helt otippat. Gillar som bekant inte att sova själv, och när inte ens Pärlan är i rummet jämte så är det ÄNNU svårare att somna.. Och dessutom hade jag sån sjuk ångest över att semestern va över, vad sjutton har jag gjort av min semester undrar jag? Detta är inte okej, inte alls faktiskt..

Nu börjar jag dessutom bli hungrig här, och Robin har lagat mat.. Tack och lov, hans mat är ju ungefär 100 gånger godare än min egen. Jag är bra på väldigt mycket, men matlagning är fan inte min starka sida :)

Nej, jobba lite oxå tänkte jag..
Bra så!


Kommer hem till en tom lägenhet, e

0-24dddac92a6be1fc069fd5f406a67d3b.png

Kolla varifrån!

Kommer hem till en tom lägenhet, en tom säng.. Ingen som ropar "Mamma tooom", ingen som ligger och drar med fingrarna över min rygg. Finns ingen i den här lägenheten som ja kan be hämta nåt åt mig, som sen säger "man säger tack!" Kort och gott, finns inget i den här tomma, ensamma, vidriga lägenheten som ja gillar för tillfället.. Inget! Godnatt..


Du vinner Agge!Enligt min mening så är Johan Glans Sveriges roligaste människa! PUNKT.. Angeliqa på jobbet är en väldigt aktiv förespråkare för Nour.. Och hävdar att hon är sveriges roligaste. Jag tycker fortfarande Johan Glans, tveklöst, men efter att ha sett detta klippet så kan jag bara konstatera:

Nour är nära Johan nu.. Väldigt nära! :D

Nöjd?

Usch, hur kunde jag dejta det där?
Att jag trodde det skulle fungera
Det började bra, men sen efter nån dag
Försvann all hans charm och han blekna
Det var inte den första i år
och definitivt inte sista
Det brukar bubbla från start
Med spännande prat
Romantiska möten med kyssar

Men sen tröttna jag direkt
Vilken äcklig andedräkt
Hans irriterande tics
Han är royalist
Jag förtjänar faktiskt något bättre
Jag lovar, jag kan fixa vem jag vill


Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
För lång eller kort eller smal eller bred
Jag vill hitta rätt men jag ser bara fel
Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
Ingen kan vara perfekt, det kan jag förstå
Men herregud, jag kan få bättre än så

Jag har verkligen provat med allt
Jag har träffat, för fan, hela världen
Från Paris till Shangai, slitna jeans och kavaj
Jag har till och med surfat på nätet
Men jag blir aldrig nöjd, nej, jag stör mig på allt
Han skriver så fult och han sjunger så falskt
Vilken läskig mustasch, alldeles för lat
Var är hans sinne för humor?

Nej, jag hittar ingenting
Ingen groda som blir min prins
Bara genomsnittsskräp, inte tillräckligt tät
Varför ska jag nöja mig med nåt mindre,
när jag vet jag kan fixa vem jag vill?

Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
För lång eller kort eller smal eller bred
Jag vill hitta rätt men jag ser bara fel
Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
Ingen kan vara perfekt, det kan jag förstå
Men herregud, jag kan få bättre än så


Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
Mm...

Dom har vart gamla, dom har vart unga
Dom har vart smarta, dom har vart dumma
Dom har jobbat på bank, dom har rest överallt
Jag har gett alla den chans jag har kunnat
Dom har vart snygga, dom har vart rika
Dom har vart stygga, dom har vart dryga
Men inte nånstans har det funnits nån man
Som lyckats få mig att mjukna

Nej..

Hemma i Blekinge igen, och jag är på ett alldeles hemskt humör.. Och jag vet precis vem som ska ha dåligt samvete för det! Tänker inte göra ett skit mer idag mer än och köra och handla, sen ska jag hem och i säng..

Tack för mig!

Syrran kommer älska mig för denna

2df3f7757cf4f97a16cf43932b57fdd6.png

Kolla varifrån!

Syrran kommer älska mig för denna bilden :) Vi är iaf påväg hem nu, alldeles för tidigt enligt min mening.. Bakfull som ja vet inte vad, och bara tanken på att ja ska jobba imorgon gör mig spyfärdig.. Gillar inte alls den här dagen!


Timbuktu, jag är kär i denna lilla

3dbe1b17e33e16bc293458ce14a83e01.png

Kolla varifrån!

Timbuktu, jag är kär i denna lilla kille :)


Bilden är gammal och har ingenting

4c07bf1c7e459686810e9e335150c7e7.png

Kolla varifrån!

Bilden är gammal och har ingenting med saken att göra.. Ville mest förmedla de faktum att återigen har DU pissat mig i ansiktet, och mitt tålamod e fan slut nu. Du har precis förlorat det bästa du någonsin haft.. Grattis!


Damn I like the way you move..

A och Johan är på Nova och köper nya skor, jag stannade här för att få ordning på min kropp.. Nu är jag klar, och har varit ett bra tag. Sinnessjukt uttråkad, så tog för mig med A´s dator..

Planen var ju att vi skulle åka in till Malmö från Lund vid 3, för vi ville se Erik Hassle kl 16. Men det pisseregnade fan då, så vi la ner det projektet. Sen ringde Robin och ville nog mest bara meddela att han saknade mig, så då bestämde vi oss för att åka in till honom vid 6 istället.. och förhoppningsvis leta oss ner till Maggio vid 21.. Togs väldigt dåligt med bilder igår, jag tar på mig den. Och jag letade mej hem mycket tidigare än vad som är okej oxå, men fanns annat som lockade väldigt väldigt mycket mer.. Det lär jag väl få äta upp av tjejligan resten av mitt liv, smällar man får ta :)

Nej.. kanske ska ta och öppna en cider medans jag inväntar pojkarna.. Sagt och gjort..
Bra så!

Jovars, jag lever.. Tackar som frå

2edf613dece0d244f82677cf8768aedc.png

Kolla varifrån!

Jovars, jag lever.. Tackar som frågar! Har bara legat i den här sängen halva dagen, med väldigt trevligt sällskap vid min sida. Ser ni att det är en ganska liten säng? Det innebär närhet, i massor.. Jag gillar det! :) Nu ska jag kasta på facet, sen beger vi oss in till Robin i Malmö. Kl 21 spelar Veronica Maggio, och då ska jag skänka min älskade Razz en tanke.. Vi hörs sen igen!


Jag gillar mina tjejer.. Och jag g

0-76e3a466139df6b6df74b83dd901dddc.png

Kolla varifrån!

Jag gillar mina tjejer.. Och jag gillar Lund :)


Jag gillar det faktum att ja logga

0-13eaa18540d0674296598fb0145da88e.png

Kolla varifrån!

Jag gillar det faktum att ja loggar in på min blogg och ser att nån Simon på telia har lämnat en kommentar.. Tack, tanken är mer än god :)


Otippat?!

Inget internet.. Kö från helvetet hos Telia, passade på och gjorde lite ärenden och hoppas på bättre tur när jag kommer hem igen. Jag kan på riktigt bli helt knäpp i huvet när tekniska saker inte fungerar. Dels för att jag är helt oförmögen att kunna ordna det själv, och dels för att dom som "ska" kunna ordna det, absolut inte kan göra de.. Blir vansinnig!!

IAF.. Vat och inhandlat helgens dricka, hämtat ett paket, hämtat lite tvätt hos min mor då det inte fanns några tvättider lediga. Nu ska jag bege mig hem och ta en dusch, raka mina ben och kasta på facet.. Raka benen? Jösses, har jag nog bara gjort en enda gång under den här sommmarn.. Snacka om att slå på stort ;)

Det här blir nog mitt sista riktiga inlägg, sen kör vi mobilbloggningar för resten.. Om inte A är på sitt bästa humör förstås och låter mej slänga upp nåt inlägg då och då från hans dator.. Men annars får ni som sagt nöja er med mina mobilbloggningar, så hörs vi igen på söndag kväll :)

NU: Dimman!


Jag har haft mitt jävla FITTINTERN

0-29b41bb69614ee8f8fe7f78ab617528a.png

Kolla varifrån!

Jag har haft mitt jävla FITTINTERNET i en vecka, och nu står det SYSTEMFEL igen! Imorgon ringer jag Telia, och jag kommer va allt annat än trevlig.. Ett gäng inkompetenta idioter är det där! Fy fan..


Snart fredag..Vi köööööööööör :D

Vi smygstartar lite redan idag tyc

3b412e2ed0a021ad84c2d57a60227b95.png

Kolla varifrån!

Vi smygstartar lite redan idag tycker jag.. Mamma häller upp och jag tar emot, jag gillar det ;)


Torsdag 13/8-09

Uppe.. Eller har faktiskt varit ett tag, ställde klockan på 10 idag just för att jag inte skulle sova till halv 1. Kunde i för sej inte somna förrän halv 3 igår, så borde kanske sovit längre.. Men måste försöka få ordning på mina timmar igen, på måndag är semestern över och det är dags att slita på kneget igen.. HEJA! :S

Precis tagit en dusch, ska kasta på facet strax sen köra och handla. Finns inte mycket i min kyl för tillfället.. Ska nog passa på och handla på mej allt jag behöver till helvetesdieten med som börjar på måndag.. Så har jag det gjort. Ska hinna med en kopp kaffe hos mormor oxå innan det är dags att skriva på papper på lånet på banken.. Nervös inför detta, vet inte alls varför. Dom har ju redan ringt och beviljat mitt lån, så jag har ingenting att va nervös för.. Men det är jag ändå. Bra där!

Efter det blir det middag hos mamma, då det är danska släktingar uppe och hälsar på.. Lite vin hoppas jag minsann det bjuds på, sen ska jag packa inför Malmö när jag kommer hem. Så har jag de avklarat tills imorrn.. Skulle hinna med att lägga mig i solariet en halvtimme oxå, det får antagligen vänta tills imorrn bitti..

Bra så!


Jag och Johan 2006, förbannat snygg kille.. Med stark betoning på SNYGG! :)

.....

Kan.fortfarande.inte.sova.

HEJA!

Succé!

Hmm.. A tjurar för nåt, nu plötsligt gör han det. För 4 timmar sen gjorde han inte det.. Jag vet i tusan vad som hänt på bara några timmar, och jag har inte pratat me honom så jag kan inte ha sagt nåt fel heller. Jag har varit med om detta förr, att han tjurar alltså.. Och herregud vad han kan tjura, minst sagt. Människan säger dessutom aldrig varför han gör det, eller han gjorde inte för ett par år sen iaf. Har svårt och se att det skulle ändrats nu.. Och nu tänkte jag sova, istället kommer jag ligga och grunna på va fan karjäveln tjurar för.. Herregud, hur orkar folk?!

Bra så!


Milow..

Jag har fortfarande inte tröttnat på Milow-Ayo technology, och då har jag ändå lyssnat konstant på låten i 3 veckors tid.. Minst! 20-30 gånger om dagen spelas den här hemma.. Tom Tilde gillar den nu, så fort jag sätter på den så börjar ungen dansa. Världens sötaste.. När den sen är slut säger hon "Mer mamma, sääälla.." Haha, klart hon får lyssna mer..
Jag har inte varit utanför dörren idag inser jag.. Men lika bra är väl det, jag har ju en sjukt dålig dag.. Och de hade ja iför sig igår med, men det blev mycket bättre när jag hade hängt lite med Ida och Jessica ett par timmar.. Nu ska jag lägga mig på soffan och kolla på Sex and the city säsong 2, säsong 1 avklarade jag förra veckan. Imorrn blir det nya tag.. Då ska det handlas, skrivas på papper på banken, käka middag med familjen.. Jag ska bara böla klart idag, så har jag det ur världen sen..

Snälla fredag kom nu!
Ida, jag tog dessa av dig.. Bara för att kunna visa upp ditt och Jessicas söta ansikte.. :)

Känslig?

Jag gillar inte den här dagen.. Den startade helt fel. Jag var vaken halva natten och diskuterade, vilket resulterade i att jag va i säng typ 3.. Vaknar första gången kl 12 idag, FÖRSTA gången.. När Tilde är hemma vaknar jag en gång i timmen från kl 8 och framåt.. Nu, kl 12 altså.. Kände direkt att jag va på mitt hemskaste humör, verkligen.. Insåg att jag hade avsatt den här dagen för att tokstäda min lägenhet, blev ännu mer deprimerad.. Fy fan va tråkigt! Går upp, inser att jag inte har handlat.. Så det finns ingen frukost, nehä nej.. Såklart!
Tänker på att det bara är 4 dagar kvar tills jag ska börja med den där helvetesdieten som ska få mig smal igen.. Kul, detta har vat bestämt i flera veckor. Ändå blir jag på dåligt humör av tanken.. igen.. Fastnar framför datorn en stund, blir för tillfället på bra humör igen.. Lämnar datorn för att börja med städningen.. Heja! Efter 2 timmar tar jag en paus, sätter mig för att läsa lite bloggar.. Hamnar på Alex Schulmans blogg och läser lite. Plötsligt bölar jag.. Japp! Från ingenstans, märker det inte ens själv först.. Förrän jag börjar torka tårar på mina kinder som en jävla dåre.. Inget särskilt ledsamt jag läst, jag är bara så förbaskat känslig idag uppenbarligen..

Börjar titta på bilder på Pärlan på datorn.. Lipar lite till! Så larvigt.. Hon har vat borta en dag, skärp dig nu för fan Jennie tänker jag.. Städar lite till, efter 1 timmar pausar jag igen.. Nu, har bara golvtorkning kvar.. Men bestämde mig för att skriva detta meningslösa inlägg först.. Vilken larvig jävla grej va? Att va såhär känslig en dag som denna.. Pff!

Bra så!

Städa och det där..

Sov lite för länge.. Fastnade lite för länge på msn med A.. Och nu har jag dragit på min städning lite för länge.. Jag måste verkligen sätta igång nu..

Återkommer!


Inte så gammal bild? :)

Oj..

Kom hem från Idas 22.. skulle sova, fastnade på msn tills nu.. Men det var värt varenda minut, jag vet så mycket nu som jag inte visste när jag vaknade imorse.. Och jag har inte en aning om hur jag ska göra med all den informationen!


Nej..

Bara trött.. och orkar inte riktigt just nu.
Hörs imorrn!

...........

I'd live and I'd die for you,
steal the sun from the sky for you.
Words can't say what a love can do,
I'll be there for you!Länge..

Har hunnit dricka lite kaffe hos mormor, lekt lite på lekplatsen.. Nu vilar lilltjejen och har gjort ett tag, så fort hon vaknar ska vi bege oss till hennes pappa. Sen ser jag inte henne förrän på måndag idag.. Jag är på vidrigt dåligt humör idag, och orkar ingenting. Bara för hon ska va borta så länge.. Detta lilla barn påverkar mig nåt fruktansvärt, utan att hon själv vet om det!

Hörs sen igen!


Ombytta roller, Tildes gammelmormo

6ee8773b14a9dedc0394eafccf41770e.png

Kolla varifrån!

Ombytta roller, Tildes gammelmormor åker och Tilde tar emot.. Haha!


Inte och handlar..

Vakna och nyduschade.. Tilde brukar bada själv, men idag skulle hon tvunget duscha med mig. Dock va hon mest upptagen med mina bröst, "OJ MAMMA BLÖÖÖÖÖÖST!" När hon sen tittar på sig själv och inser att hon inte har några såg hon mycket besviken ut.. Haha..

Dock tjatar ungen håll i huvet på mig efter Batin (Martin).. Jag dör lite inombords varje gång hon nämner han namn. På dom 3 senaste veckorna tror jag hon har sagt "Batin hanla, tomme seeeeeen" säkert 100 gånger.. Nej jag tror inte det räcker, 1000 gånger. Martin är och handlar, kommer sen är alltså va hon försöker säga.. Egentligen vill jag bara skrika ut: "TILDE, MARTIN ÄR EN JÄVLA MANSHORA SOM ÄR HELT DUM I HUVET! VI VILL INTE HA MED HONOM ATT GÖRA!!!!!" Men det gör jag ju förstås inte, jag sätter mig ner på huk och talar om att Batin kommer inte komma hit mer. Han ska va hemma nu.. Då tittar hon bara på mig och går och gör nåt annat. Precis som hon vet att jag har rätt, men vill inte inse verkligheten.. Så känns det! Och jag känner mig som världens uslaste mamma som tar ifrån henne nån hon älskar så mycket.. Men jag vägrar låta den dåren komma i närheten av mitt barn igen.. Döm mig gärna för det, rör mig inte ryggen!

Nej.. nu ska vi klä på oss, sen ska vi promenera bort till min mormor och dricka kaffe innan Pärlan lämnar oss för några dagar.. Och hennes mamma äntligen ska få komma härifrån för ett tag..
Bra så!


.. igen!

Skulle sova.. Fastnade på Facebook.. Peo är underhållande, Cedro likaså.. Haha!

Måtte de bli fredag snart, min kropp behöver Lund/Malmö!

NU: Gonatt.. igen..

TRÖTT!

Jag ger upp, jag är så trött att jag går av på mitten snart!

Gonatt!

Smart Jennie..!

Hemma, en vända.. Kom till Karlshamn och insåg att det va Coffes lägenhet jag hade lagt skambud på, hur sjukt? Världen är bra liten.. Och sen ett ex på det som är mäklare. Kunde aldrig tänka mig för några år sen när vi låg i hans stora säng i källaren, att han några år senare skulle sälja en lägenhet till mig.. Och hur snygg har killen blitt da? Det tyckte jag i för sej redan på "min tid", men han har verkligen blitt ÄNNU snyggare.. Och trevlig.. Och charmig.. Ni hör ju? Haha, varför lät jag honom slippa iväg..? Det är oxå den enda av dom 3 som jag fortfarande har kontakt med, och den enda av dom 3 som inte är en äcklig liten manshora.. Aja, nog om det..

Sen mötte vi upp Ida i stan och satte oss på Kaffehuset och käkade lite.. För att sedan ta en vända på stan, innan det var dags att bege sig hem så Tilde fick vila lite middag. Jag och Ida dog i varsin soffa, och nu begav hon sig precis hem till Robin en vända.. Vi har bjudit in oss själva på mat hemma hos mamma, grillat är aldrig fel.. Imorrn åker Pärlan till sin pappa, och kommer hem igen på söndag.. Så ikväll ska vi bara mysa massa mycket hon och jag :)

Bra så!
Tidigt.. AH!

09.15, och jag har varit uppe i en halvtimme.. Är det verkligen okej? Jag är sååååå trött, och jag undrar verkligen hur jag ska börja komma upp i tid igen om en vecka.. Jag kan tycka det är lite smådrygt me semester, till och från.. Men när jag tänker på att jag ska upp och hoppa halv 6 igen om en vecka, ja då blir jag inte annat än deprimerad..

Pärlan sover fortfarande, väcker henne precis innan vi ska köra.. Så får hon äta macka i bilen. Ska va i Karlshamn 10.30 och skriva på papperna på lägenheten är tanken.. Jag ska försöka lämna mitt nervösa beteende hemma denna gången, det är ju verkligen inte okej.. Men av nån anledning är jag ÄNNU nervösare dennna gången, kanske för att jag inte e uppbackad av min tjejliga nu =)

Nej, kladda på sig lite smink nu och dra på lite kläder sen är man klar för start.. Vi hörs när jag kommer hem igen..
Bra så!


Gammal bild får duga en dag som denna..

Olämpliga..

Jag tror inte det finns någon som legat med mer olämpliga personer än vad jag gjort.. Hade det funnits ett pris i kategorin så hade jag vunnit det, helt klart!

Tänk FÖRST Jennie Karlsson, handling sen..
Bra så!


Nej inte Tobias, honom tycker jag ju om på riktigt..

Roligt!

Igår:

"Det är ju ganska elakt att du skriver i bloggen dagen efter du knådat att du har sån ångest att du inte kan andas.. Hade det varit mej du legat me hade jag ju faktiskt blivit ledsen.."


Haha okej, det var den uppläxningen det! :D

Yeah!

I'm tired of using technology,
I need you right in front.. of me..


Lasse W..

Har lyssnat på Lars Winnerbäck sen jag gick upp.. Fick ett plötsligt behov av det, och jag vet precis varför..

Bra där Jennie!

Komma hem ganska bra i gasen och skriva ett osammanhängande blogginlägg kändes absolut som en bra grej att göra inatt.. Haha! Allt jag egentligen ville förmedla va ju att jag saknade Robin K.. :)

Kvällen igår? MYCKET sms från min telefon som aldrig ens skulle gått iväg.. Nån hade rycket, nån var trött, nån var i Bromölla, nån hade precis slutat jobba.. Av nån ledning har jag sparat alla sms, även dom skickade.. Vilket jag aldrig brukar göra, tack gud för det.. För jag har verkligen noll koll på vad jag sagt te folk.. :)

Nu ska jag röra mig ner mot min systers place tänkte jag, sen får jag väl hänga i solen lite även idag..
Bra så!


VÄLDIGT gammal bild..

Du får inte..

Du får inte andas på min panna, inte få mig falla mer..
Om du inte sen kan stå för, all den oreda du ger.
Du får inte röra vid mitt hjärta, som om allting var uppenbart!

Jag saknar min Robin, MASSOR!


Den här helt vidriga bilden har ingenting med saken att göra, mer än att jag älskar Robin!

Min liga, jag gillar den ;)

0-42098cbd56a62802c1e77a96878bafa2.png

Kolla varifrån!

Min liga, jag gillar den ;)


Bad i hällevik..

Precis kommit hem från Hällevik, vi låg precis vid hanöhus så man hörde jazzen väldigt bra. Faktiskt väldigt trevligt med lite musik i bakgrunden.. Tog ungefär 5 min sen hade Tilde en helt ny Idol, Annas kille Johnny! Herregud vad ungen tjatade, varannan minut ropade hon "Ooooooonny".. Skulle va där han va hela tiden, ibland vågade hon sig tom fram och klappa lite på honom. Hahaha låter som om han är en hund, det är han inte.. Det är en livs levande kille :) Till slut började hon tom sjunga "Var ä Onny, var ä Onny." (Var är tummen, som låten går egentligen.. Men bytte nu ut detta te Johnny istället..) Haha han fick inte en lugn stund.. Tilde va mindre glad sen när han och Anna skulle åka hem, men Anna förklarade att Ida har Johnnys nummer. Så hon kan ringa om det är nåt, och då nöjde sig Pärlan med det.. :)

Mer da? Inte mycket.. Jag ligger inne me Sveriges fulaste bränna i ansiktet, 2 dagars solande MED solglasögon är inte att rekomendera.. Bra där Jennie! Nu vilar Tilde lite, för vi överväger att åka ut till Ida i hällevik igen.. Och sätta oss på Hanöhus och ta ett glas vin eller två.. Bara det att det verkar inte som de finns en enda levande själ som ska va nykter idag, och är sugen på att hämta senare ikväll/inatt.. Aja, vi får se.. En dusch på det nu så är man människa igen..

Bra så!


Tilde med sin nya Idol Oooonny!


Tilde och bästaste Ida!


"Lille me måste soooola!" Okej :)

Kör!

Ingen ro, ingen vila.. Vi drar ut till Ida i Hällevik nu för att sola och bada lite, återkommer så fort jag är hemma igen :)

Bra så!

Min inkorg!

Jag tänkte på en grej.. Jag har väldigt många trevliga sms i min inkorg för tillfället, och andra mindre trevliga oxå för den delen.. Dom är för bra för att bara jag ska få läsa dom.. Vi tar väl och publicerar ett gäng da, gör vi inte? :)

"Absolut finaste Jennie, jag kommer hänga hos dig mer än vad som är artigt."

"Haha lugna puckar.. Kanske inte blev bättre av att jag skulle ta i hand och vara helt märklig.. Trevlig helg!"

"Du menar att jag ställer till det? Vi behöver inte dela säng mer om du inte vill ;)"

"Sex löser tyvärr inga problem.. Men jag vet hur du känner, vi ska styra upp det."

"Har alla msn-konversationer sparat i Word, Fröken Karlsson är inte helt rumsren där kan jag informera om. Såg på Kenny Starfighter i lördags med X, Johan Glans var med... Tänkte på dig direkt! Han är fan världs.."

"Hehe :) Ja du var min kvälls höjdpunkt fast jag inte kände igen dig först ;)"

"Nu måste vi nästan ha ständig sms-kontakt, för att vara säker på att du inte somnar.. Oj vilken risk jag tar!"

"Ville bara säga att det var väldigt kul att se dig ikväll.."

"Mitt i stan för fan Milfi.. Ta den och fråga om han vill sover över nångång ;) När ska vi bli fulla ihop, och hur stor är lyan?"

"Hur pinsamt då.. Nu fick jag messa X att ta med sig skydd, mina är SLUT. Slampa jag är! Han kommer inte förrän 9, jag måste planera lite först.."

"Mmmm, gottigt.. Varför har du vat så go och glad senaste dagarna? Gillar när du är så glad och rapp.. :)"

"Mamma skrattade så hon grät när jag berättade för henne, och enligt henne så finns det folk som faktiskt tror att folkhögskola är samma som högskola. Så X mörkar nog inte, hon ÄR så trög.. Haha!"

"Tack ska du ha för allt! God mat, öl, trevligt sällskap och skön sovplats. Vad mer kan man begära? Ha det så bra nu i helgen, ta det lugnt. Och hoppas allting löser sig med X.. Hörs, ha det!"

"Nope, du som skäller i detta förhållande.. Jag kan möjligtvis straffa dig!"

"21?!? Okej.. Då behöver du inte följa min regel som jag och tjejerna har.. Om man träffar nån ny måste man alltid kolla om det finns snygga singelkompisar till honom. Men alltså 21.. Det är nog straffbart när man är 27.."

"Mjo antagligen, för jag har inte ens jobbat idag. Va händer hos dig ikväll? Blir det bloggen? ;)"

"Tack för ikväll din buse! Skoj och se dig.. Hörs imorrn! Puss"

"Jennie Maria Karlsson, jag älskar dig till stjärnorna och tillbaka!"Bra så!


Detta är min dag!

Hemma från stranden igen... Tokvarmt, jag badade tom.. hur ofta händer det? =)
Och det verkar dessutom som jag gått och köpt mig en lägenhet på vinkelgatan i Karlshamn.. Måste säga att jag är väldigt uppspelt över detta! För första gången i mitt liv så ska jag få ÄGA en bostad.. Nånting som är mitt och ingen annans.. Eller ja, det är ju bankens lägenhet egentligen.. Det är ju inte så att jag har en halv miljon i bakfickan.. Men asså den är TYP min.. Det ÄR min lägenhet. Och han som bodde där innan har gjort den hysteriskt fin.. Jag tror jag och Pärlan kommer trivas som fisken i vattnet.. Framför allt klarar jag inte bo i samma stad som Sveriges största manshora, ska bli så SJUKT skönt att slippa ens träffa på honom.. Finns ingen människa jag vill ha mindre kontakt med, vill inte ens se fanskapet.. Om jag måste flytta till Karlshamn för att slippa honom så gör jag det!
måndag ska jag ordna me alla papper på lägenheten.. Ringa banken, ringa dagis, ringa min nuvarande hyresvärd.. Sånt som jag hatar.. Vill bara att allt ska klaffa och va klart med en gång.. Men men..

Nej, nu ska jag göra lite tacos till mig och syrran och Pärlan.. Ett glas vin på det, just för att det är helg. Och en JÄVLIGT bra tid väntar framöver.. Sa jag att jag älskar mitt liv just nu? ;)

Bra så!


Nej men vi kör lite stek på strand

0-7035473ac429d42c25a864f7f39c503b.png

Kolla varifrån!

Nej men vi kör lite stek på stranden verkar det som..


Så ja..

Lägenhetslån.. Check!
Stranden nu.. Check!

Detta är en BRA dag mina vänner! :D

Bara för dig M, varsågod..


Tips och trix..

Herregud... Igår hos R så fick Tilde lite fika när hon kom, kex och en Mer. När hon sen druckit upp den så säger han: "Vet du vad man kan göra för kul med denna?" Så blåser han upp den och stampar på den.. Sånt som pojkar alltid måste göra när det är en tom Mer i närheten.. Detta noterar ju Tilde, och stampar lite på den oxå.. Inte mer med det..

Nu när hon kom hem efter en heldag med sin moster så säger hon att hon är törstig.. Det enda vi har hemma då som hon gillar är just Mer, så hon får en sån.. Går omkring och dricker lite, Syrran beger sig hem.. Hon dricker lite till.. Jag går ut i köket för att hämta nåt, kommer tillbaka och hon säger "Oj mamma,TITTA!".. Då har hon lagt den ICKE urdruckna Meren på marken och sen stampat på den.. Blött ALL OVER! Jag tänker då inte torka upp det... R, är du snäll och fixar röran du ställt till med här hemma? Nu?

Bra så!


Om du bara visste..I'll be there for you
These five words I swear to you
When you breathe I want to be the air for you
I'll be there for you


I'd live and I'd die for you
Steal the sun from the sky for you
Words can't say what a love can do
I'll be there for you


I know you know we're had some good times
How they have their own hiding place
I can promise you tomorrow
But I can't buy back yesterday!

Pärlan is the shit!

Vafan, min bebis har blitt stor.. Definitivt!
Varenda kväll när jag går och lägger henne i sin säng så pussar jag henne i pannan och viskar att jag älskar henne.. Varenda gång så har hon nickat när jag sagt detta, typ som i "okej morsan, jag vet, chilla lite nu.." Fram tills igår.. Igår pussade jag henne i pannan som vanligt, viskade att jag älskar henne.. Och vad gör hon då? Hon tar ut sin bappe (nappen) och viskar tillbaka: "Lille äska mamma!" (Tilde älskar mamma).. Förstår ni? Hajar ni grejen? Nej det gör ni inte, speciellt inte ni utan barn.. Ni kommer skumma igenom den här texten och tänka "Nämen jaha ja, det var ju sött.." Men ni ANDRA där ute, ni med barn.. Förstår ni grejen? Mitt barn sa att hon älskar mig, det finns nån som älskar mig villkorslöst.. Hon är 2 bast, långt blont hår och med ögon som kan sänka den bästa av oss..

Ögonen ja, när vi ändå e inne på de.. Det var det jag föll för hos hennes pappa.. Det var anledningen till att han fick följa me hem den där natten i Augusti 2006 efter Lorden.. Jag hade aldrig någonsin sett nån med så fina ögon, och det tycker jag fortfarande! Det står jag för.. Jag och Markus klaffade inte alls, på många plan.. Och de uppstod aldrig nån kärlek, trots att vi försökte.. Men ögonen, jag älskar dom där ögonen! Och det bästa av allt är att han har gett vår dotter samma ögon.. förstår ni hur många pojkar hon kommer få bara pga sina ögon? När dom sen lär känna henne så kommer dom älska henne för så mycket annat än ögonen.. Men till en början! Man kan inte titta på varken henne eller hennes pappa utan att notera ögonen.. Det går inte!

En annan rolig sak är att hon börjar med nya ord.. Idag när hon skulle följa me sin moster och bada så står jag i dörren och säger "Hejdå Pärlan, va snäll nu!" Och hon svarar " Hejå mamma.. puss puss!" Haha hur sött är det?
Igår när vi skulle åka hem ifrån Richards place så säger han "Vet du vad jag heter Pärlan? Jag heter Hulken" Då säger hon "Byebye" Haha, OXÅ jävligt roligt.. Ungefär som att hon tänkte: "Haha du, jaja tror du att du är Hulken så kan väl jag tro att jag kan engelska då.."

Jag älskar min beb.. lilla flicka.. Hon e fan i mej de bästa som finns!


Back again..

Fick mitt internet tillbaka idag!! Johoda.. Så fort jag kommer hem så ska jag försöka få ordning på det, förhoppningsvis ska det inte va några problem.. ÄNTLIGEN tillbaks till verkligheten, det var väl fan på tiden! :)

Håll ut några timmar till.. sen är jag nog tillbaka :D
Bra så!


Åker till R tomhänt, kommer hem me

163823038dba347623cffc49b5538446.png

Kolla varifrån!

Åker till R tomhänt, kommer hem med en gräsklippare.. Som låter! Hmm.. Dessutom gillar jag inte de faktum att så fort ja kommer innanför hans dörr så känner jag mig hemma, sjukt hemma.. Verkligen inte okej!


Påväg till R i Asarum bara för att

0-1c533b54e89ebea26c1e9d6968c21e6b.png

Kolla varifrån!

Påväg till R i Asarum bara för att hämta ett enda papper, som banken behöver imorgon.. Känns nödvändigt! På tal om banken ja, nu håller vi tummarna för att dom accepterar mitt lån. Så ja kan köpa "min" lägenhet i Karlshamn.. Visst håller vi tummarna? :)


(Mobilblogg)

Kan inte sova.. Helt omöjligt.. Hatar att jag har semester, vill inte alls gå här hemma med hur mycket tid som helst över åt mina idiotiska tankar. Man kan ju bli dum i huvet för mindre.. Just nu hoppas jag bara att denna veckan ska ta slut, så det bli v.33 snart. Min kropp behöver v.33.. Och den behöver sova, vilket e helt jävla omöjligt i den här förbannade sängen!

Sa jag att jag älskar mitt nya nag

0-45cb1d606cb6ee4adbac4d1d2daf8e5d.png

Kolla varifrån!

Sa jag att jag älskar mitt nya nagellack?


Jaha ja..

Precis nu slog det mig att jag drack redbull/jäger i lördes.. Det var Idas fel, de va hon som beställde in skiten. Och precis nu insåg jag att det nog va därför jag tog lite mindre genomtänkta beslut.. Slutsats?

Aldrig mer redbull/jäger!


Och så bilderna sen i lördags..
Mitt hår på bilden nedan ska vi inte ens tala om.. Inte ens lite! Men som sagt.. Har man lovat Gadd så har man :)


Malmöfestivalen!

Jag har målat mina naglar i en rosa färg.. Ser lite halvbarnsligt ut, men jag fullkomligt älskar detta nagellack! Jag vill bara ta på mig en fin svart klänning och mina rosa höga skor.. Sen vill jag mest gå runt så, och känna mig fin.. Denna veckan känns så meningslös, jag har semester men det är inte fint väder... Nu går jag mest och längtar tills vi tjejer sätter oss i bilen och åker ner till Malmöfestivalen. Fick precis ett mess av Ida:

"Eftersom jag har absolut nada att göra på jobbet sitter jag o styr upp Skånehelgen. Tycker lördagen ser ut på följande sätt: Sover länge. Frukost på stan. Vila. In till Malmö (vi ska bosätta oss i Lund hos Alex/Kajsa) o dricka vin på lilla torg. Veronica Maggio. Lilla torg igen. Avsluta med Etage el Hipp. Sen taxi tillbaks till Lund får så dags går det garanterat inga bussar. :D"

Mitt svar: "Låter ju perfekt, tur vi har dig som är planerarN! Fredagen da?"
Ida: "Återkommer angående fredagen."

Måste påminna henne om att vi lovat Johan att han ska få bjuda på middag en kväll, förslagsvis fredagen då.
Nu ska jag försöka få upp bilderna sen i lördags.. Återkommer!

Bra så!


Inte haft tillgång te nån dator på

0-1f89eb5e37b34a5a5c1e909fb2a15fa1.png

Kolla varifrån!

Inte haft tillgång te nån dator på hela dagen, därför vi vat lite tysta.. Precis käkat tacos, och nu kollar vi lite American Idol me Emma. Finns en gynnare i de programmet som e sinnessjukt lik CCP, allas vår Christian Persson.. Fast snyggare! Galet..


Mitt barn äter frukost kvart över

4b2bfb5ba46c2a725a7a8d35f7131aa5.png

Kolla varifrån!

Mitt barn äter frukost kvart över 12, sömntuta? Pärlan? Nehä väl? :)


Pärlan är äntligen hemma igen.. Vi

0-3ec45c49a86814f96a8556ecadd155eb.png

Kolla varifrån!

Pärlan är äntligen hemma igen.. Vi har precis badat, nu ligger vi i min säng och pratar lite med dockan. Samma säng som jag sov fruktansvärt gott i inatt, va riktigt länge sen jag sov så gott.. Nu ska vi kolla på pippi och äta vindruvor, sen sova lite.


Vilken kväll..

Jag vet inte ens vart jag ska börja.. Hade fullt upp igår, hann verkligen inte blogga. 18.00 begav vi oss till Ida, det var dags för vin på hennes balkong. Och jag hade nästan löjligt trevligt.. Jag, Ida, Johanna, Emma och Malin.. Senare slöt även Alex och Johan upp.. Och Marcus och Peo.. MYCKET trevligt! Harrys va målet, och dit kom vi oxå.. Ganska tidigt.. Jag blev ganska full.. Står i baren och ska beställa nåt och dricka och hör en väldigt bekant röst som ropar "JENNIE" så det hörs över hela stället. Knöt sig i magen, hade inte alls räknat me att han skulle dyka upp.. Och när såg jag honom sist? 3 månader sen? ett halvår? Jag vet faktiskt inte, jag har nog förträngt det.. Resten av kvällen gick åt att diskutera med honom, eller ja, jag skällde nog mest faktiskt.. Men det förtjänade han! Under kvällen kom det fram att Martin Gren är antagligen den största manshoran som går i ett par skor.. Säger som Syrran: "Vilken skenhelg jävel alltså.." Haha ja det är det minsta man kan kalla honom. Så har han MAGE och skälla på mig? Herregud alltså..
Träffade Gadd och Anden i vimlet, det första Gadd säger är.. Ja vad tror ni? "Kom igen Jennie, vi tar en bild till bloggen.." och så gjorde vi det.. Träffade Linus Jönsson i samma vimmel, som står och gapar i en hörna med en drink i handen.. Både han och hans bror han en viss tendens att bli dräggfulla nästan varenda gång.. Imponerande :)

Lillebror kom och hämtade oss i vanlig ordning, stackarn.. Alex och Johan hoppar i Pukavik av nån väldigt underlig anledning, Syrran fortsätter hem där det ligger en kar i hennes säng och väntar. Jag kommer hem, går och lägger mig och kollar lite Grey´s.. Får ett sms att nån är på väg hem till mig i en taxi från Karlshamn, minsann.. Inte så bra idé egentligen, såhär i efterhand.. Men jaja, gjort är gjort..

Idag kommer Pärlan hem! Woooho.. SOM jag har längtat efter henne, har inte sett henne sen förra söndan. ALDRIG vat utan henne så länge innan.. Jag kollar på klockan precis hela tiden, och tycker tiden går sinnessjukt långsamt.
Har en hel del bilder sen igår, men jag kastar upp dom nångång under morgondagen istället.. För nu ska jag ut och lägga mej i solen och vänta på att mitt underbara barn ska komma hem :)

Bra så!


Vet att jag inte bloggat idag.. De

4eff84d489d065b488fc4ad3a4c76e51.png

Kolla varifrån!

Vet att jag inte bloggat idag.. Det är åt helvete! Jag tar igen de imorgon, ja lovar.. Just nu kollar ja Grey's och inväntar mitt nattsällskap. Det var inte igår.. om man säger så! Godnatt..


RSS 2.0